Μετάβαση στο περιεχόμενο


Φωτογραφία
* - - - - 2 ψήφοι

Apple :"Δεν θα ενωθεί το OS X και το iOS"


  • Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
Θέμα χωρίς απαντήσεις

#1   PanosMouz

PanosMouz

    iPH Master

  • 7.098 μηνύματα
  • Twitter:@PanosMouz
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 3G
  • Tablet:iPad 3 +4G
  • GameCenter:PanosMouz

Δημοσίευση 24/01/2014 - 22:06

H Apple γιορτάζει τα 30χρονα των Mac αλλά ποιό είναι το μέλλον τους; Εάν είστε από αυτούς που περιμένουν και ζητούν από την Apple να ενώσει το OS X και το iOS, τα νέα μάλλον θα σας απογοητεύσουν.
Μιλώντας στα πλαίσια μιας συνέντευξης με το περιοδικό Macworld, ο αντιπρόεδρος της Apple για το παγκόσμιο marketing, Phil Schiller, έκλεισε τη συζήτηση σχετικά με το ενδεχόμενο να υπάρξει από πλευράς Apple ένα ενιαίο λειτουργικό σύστημα στους υπολογιστές της και στις φορητές συσκευές.

«Δεν χάνουμε χρόνο σκεφτόμενοι : "Θα επρεπε να ενοποιήσουμε το interface", "Πώς θα ενοποιήσουμε τα λειτουργικά συστήματα;" Θα ήταν μεγάλο χάσιμο ενέργειας», είπε.«Ο λόγος για τον οποίο το OS X έχει διαφορετικό interface από το iOS δεν είναι επειδή το ένα έπεται του άλλου ή επειδή το ένα είναι παλαιότερο και το άλλο νεώτερο», συμπλήρωσε ο αντιπρόεδρος της εταιρείας υπεύθυνος για το Software Engineering, Craig Federighi.
 
«Το να χρησιμοποιείς το δάκτυλό σου στην οθόνη είναι διαφορετικό από το να χρησιμοποιείς ένα ποντίκι κι ένα πληκτρολόγιο»
 
Συνημμένο αρχείο  safari_wwdc-900-80.jpg   80,48KB   24 λήψεις
 
Διπλό Όραμα:
 
Ενώ η Microsoft συνεχίζει να φέρνει τα λειτουργικά συστήματα των υπολογιστών και των φορητών συστημάτων πιο κοντά, η Apple πιστεύει ότι μία πλήρης ενσωμάτωση θα οδηγήσει σε κακή εμπειρία για τον τελικό χρήστη.

«Δεν θέλεις να κάνεις τον Mac να γίνει λιγότερο καλός ως Mac επειδή κάποιος προσπάθησε να τον κάνει να τρέχει iOS. Από την άλλη, δεν θέλεις να νιώθεις ότι το iOS σχεδιάστηκε από μία εταιρεία και το Mac σχεδιάστηκε από άλλη εταιρεία και διαφέρουν επειδή υπάρχει διαφορετική προοπτική» είπε ο Fedrighi. «Οπότε θα βλέπετε ομοιότητες εκεί που υπάρχει νόημα να είναι παρόμοια και θα βλέπετε διαφορές μεταξύ [των δύο λειτουργικών συστημάτων] στα σημεία που είναι σημαντικά για την επιτυχία τους».
 
Τι λέτε λοιπόν για αυτη την εξέλιξη;
 
Προσωπικά θεωρώ ότι ερχεται σε αντίθεση με τη δήλωση Jobs κατα την παρουσίαση του πρώτου iPhone : "Προσπαθήσαμε να βάλουμε το OS X μέσα σε ενα κινητό",
αλλά το θεωρώ σωστό σαν απόφαση , μιας και μια τέτοια ενοποίηση δεν γνωρίζω κατα πόσο θα βοηθούσε στην καλύτερη διαχείρηση του οικοσυστήματος της Apple.
 

Πηγή / Via


| Jailbreak your iDevice - make it Unique |

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;



Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 0

0 μέλη, 0 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες