Μετάβαση στο περιεχόμενο


Φωτογραφία
* * * * * 2 ψήφοι

Συμμετοχή σε έρευνα Μεταφορών του ΕΜΠ με την εφαρμογή Moves


  • Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
Θέμα χωρίς απαντήσεις

#1   sepsis

sepsis

    iPH Hero

  • 8.236 μηνύματα
  • Twitter:@hsouris
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 5
  • Tablet:iPad 3 +4G

Δημοσίευση 12/05/2015 - 09:35

Καλησπέρα στην κοινότητα,

 

βρίσκομαι στο στάδιο συζήτησης για μια διπλωματική εργασία στο τμήμα Μεταφορών και Συγκοινωνιακής Υποδομής του Ε.Μ.Π. και χρειαζόμαστε χρήστες iPhone και Android για να εξάγουμε κάποια συμπεράσματα για τις μετακινήσεις των Αθηναίων. Συγκεκριμένα, θα χρησιμοποιήσουμε την δωρεάν εφαρμογή Moves για iPhone και Android, η οποία τρέχει διαρκώς στο background καταγράφοντας την τοποθεσία, τις διαδρομές, και τον τρόπο μεταφοράς του χρήστη. Στο τέλος της έρευνας θα ζητήσουμε τα δεδομένα από κάθε χρήστη - εντελώς ανώνυμα - για να τα επεξεργαστούμε κατάλληλα μαζί με ένα ερωτηματολόγιο.

 

Μέσα στις επόμενες μέρες θα θέλαμε να δούμε αν υπάρχουν εθελοντές (άτομα που χρησιμοποιούν ήδη την εφαρμογή ή άτομα που θέλουν να βοηθήσουν) που θα μπορούσαν να μας προσφέρουν αυτά τα δεδομένα. Ως πρώτο στόχο έχουμε τον μήνα Ιούνιο για τη συλλογή των δεδομένων.

 

Eπικοινωνία: Μπορείτε να απαντήσετε σε αυτό το θέμα «δηλώνοντας συμμετοχή» ή με οποιαδήποτε απορία έχετε είτε μέσω προσωπικού μηνύματος ή μέσω e-mail στο sourisharry [παπάκι] gmail.com. Είναι σημαντικό να γνωρίζουμε πόσοι είναι διατεθειμένοι να συμμετάσχουν ώστε να βασιστούμε σε έναν ικανό αριθμό δείγματος για να έχει νόημα η έρευνα.

 

Στο διάστημα που χρησιμοποιώ και εγώ ο ίδιος την εφαρμογή δεν παρατήρησα κάποια σημαντική μείωση στη διάρκεια της μπαταρίας μέσα στη μέρα ενώ η εξαγωγή των δεδομένων γίνεται πολύ εύκολα μέσα από τις ρυθμίσεις της εφαρμογής.

 

Συνημμένο αρχείο  moves-flat.jpg   63,09KB   1 λήψεις


Follow me on twitter


Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;



Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 3

0 μέλη, 3 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες