Μετάβαση στο περιεχόμενο


Φωτογραφία
- - - - -

[ΑΡΘΡΟ] Θέματα Apple ID & iCloud σε αγορά μεταχειρισμένου Mac computer


  • Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
Θέμα χωρίς απαντήσεις

#1   giodis

giodis

    iPH Hero

  • 4.468 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone SE
  • Tablet:Άλλο

Δημοσίευση 05/12/2018 - 11:52

Όταν το μηχάνημα σας έχει παραδοθεί “ως έχει” πέρα του ότι ενδέχεται να μην είναι ασφαλές, είναι αναμενόμενο να ανακύψουν και διάφορα άβολα θέματα.  

 
Ένα από αυτά μπορεί να είναι η χρήση της Apple ID σας για updates όπου δεν σας επιτρέπεται η πρόσβαση στο App Store / iTunes. Εμφανίζεται δηλαδή γκριζαρισμένη η Apple ID του προηγούμενου κάτοχου και ζητείται το password του. Παράλληλα, δεν μπορείτε να πληκτρολογήσετε στο σχετικό πεδίο την δική σας Apple ID. Ή προκύπτουν τα σφάλματα "Update Unavailable with This Apple ID" και “This item is temporarily unavailable”.
 
Συνημμένο αρχείο  unavailable.jpg   10,94KB   20 λήψεις
 
Συνημμένο αρχείο  item.jpg   31,36KB   18 λήψεις
 
Αν δε ο προηγούμενος κάτοχος δεν έχει καταργήσει τις εξουσιοδοτήσεις δεν είναι εφικτή η "Εξουσιοδότηση αυτού του υπολογιστή" με την Apple ID σας. Θα πρέπει να περιμένετε για 90 ημέρες, ή να ζητήσετε βοήθεια από το iTunes Support ή από τον προηγούμενο κάτοχο.  
 
Συνημμένο αρχείο  iTunes.png   147,36KB   15 λήψεις
 
Όσο αφορά στην  δημιουργία του λογαριασμού σας iCloud   μπορεί να εμφανισθούν τα σφάλματα “Account limit reached” ή “No longer eligible” που προκαλούνται από τον περιορισμό της Apple σε τρεις λογαριασμούς ανά μηχάνημα. Αν δηλαδή ο προηγούμενος κάτοχος έχει εξαντλήσει το όριο, θα εμφανισθεί το μήνυμα που δεν εξαλείφεται. Θα πρέπει λοιπόν να ζητήσετε βοήθεια από το iCloud Support, ή από τον προηγούμενο κάτοχο. 
 
:excl:  Η πρώτη ενέργεια που συνιστάται λοιπόν σε παραλαβή μεταχειρισμένου μηχανήματος, είναι να στήσετε την δική σας “καθαρή” εγκατάσταση που περιλαμβάνει το φορμάρισμα (erase) του δίσκου και την εξ υπαρχής εγκατάσταση του macOS.
 
Σε εκθεσιακό μηχάνημα, όταν με το άνοιγμα του προκύπτει μια οθόνη διαφορετική της "Welcome" τότε στήνετε οπωσδήποτε την καθαρή εγκατάσταση σας.
 
post-71210-0-38464200-1543868907_thumb.j
 
Σχετικό άρθρα·
 
 

vires acquirit eundo


Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;



Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 0

0 μέλη, 0 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες