Μετάβαση στο περιεχόμενο


Φωτογραφία
* * * * * 1 ψήφοι

Έκλεψε περισσότερα από 100 smartphones στο Coachella, συνελήφθη χάριν στη λειτουργία “Find my iPhone”


  • Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
Θέμα χωρίς απαντήσεις

#1   iPhoneHellas

iPhoneHellas

    iPH Admin

  • 640.961 μηνύματα
  • Twitter:@iphonehellas
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 6 Plus
  • Tablet:iPad 3 +4G
  • GameCenter:iPhoneHellas

Δημοσίευση 18/04/2017 - 11:37

coachella-phone-thief-1.jpg

 

Έχουμε τονίσει πολλές φορές την σημασία και την χρησιμότητα των λειτουργιών που προσφέρουν η Apple και η Google για να βρίσκει κανείς το smartphone του σε περίπτωση που το χάσει ή του το κλέψουν, είτε για να το ανακτήσει, είτε για να το μπλοκάρει, είτε για να διαγράψει τα δεδομένα του από απόσταση. Η ιστορία που μας έρχεται από το φεστιβά Coachella στις ΗΠΑ, αποτελεί ακόμα μία καλή απόδειξη για να ενεργοποιήσετε και εσείς (αν δεν το έχετε κάνει) τη λειτουργία “Find my iPhone

 

Ένας τύπος ονόματι Ronaldo De Jesus Henao φέρεται ότι έκλεψε περίπου 130 smartphones από επισκέπτες του φεστιβάλ και η αστυνομία κατάφερε να τον εντοπίσει και να τον συλλάβει χάριν στη συνεργασία της με θύματα που ενεργοποίησαν τη λειτουργία “Find my iPhone”. Από τις πληροφορίες που συνέλεξαν οδηγήθηκαν σε μια συγκεκριμένη σκηνή στον χώρο του φεστιβάλ (Sahara tent), αλλά αρχικά δεν μπορούσαν να καταλάβουν ποιος είναι ο δράστης.

 

Τελικά, ορισμένοι παρευρισκόμενοι παρατήρησαν ότι υπήρχε μετακίνηση των κουκίδων που αντιστοιχούσαν στα smartphones τους όταν κινούταν ο Henao και η αστυνομία των σταμάτησε για να ελέγξει το σακίδιο του. Εκεί βρέθηκαν τα κλεμμένα smartphones και στη συνέχεια δόθηκαν πίσω στους κατόχους τους.

 

via Techgear

 


Behind the Scenes...

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;



Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 0

0 μέλη, 0 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες