Μετάβαση στο περιεχόμενο


Φωτογραφία
- - - - -

99-cent TV shows coming for the iPad (?)


  • Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
2 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#1   sepsis

sepsis

    iPH Hero

  • 8.236 μηνύματα
  • Twitter:@hsouris
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 5
  • Tablet:iPad 3 +4G

Δημοσίευση 11/02/2010 - 08:17

Oι Financial Times αναφέρουν ότι η Apple κατάφερε να κλείσει συμφωνία με μερικά τηλεοπτικά δίκτυα για μείωση της τιμής των επεισοδίων στο iTunes από $1.99 σε $.99

Πιθανότατα, μέσα στα δίκτυα αυτά θα είναι και το ABC που ανήκει στην Disney, της οποίας μεγαλύτερος μέτοχος είναι ο Steve Jobs, CEO της Apple.

Αναρτημένη εικόνα

H μείωση αυτή θα λειτουργήσει αρχικά σε δοκιμαστικό στάδιο -που θα συμπέσει με την κυκλοφορία του iPad- έτσι ώστε να ελεγχθεί εάν η μείωση της τιμής οδηγήσει σε αύξηση των πωλήσεων. Μερικά τηλεοπτικά δίκτυα συμφώνησαν στην μείωση αυτή μετά από μήνες διαπραγματεύσεων, αντιστεκόμενοι αρχικά στην πίεση της Apple. Ωστόσο, δεν είναι ακόμα γνωστό ποιά είναι τα τηλεοπτικά δίκτυα που συμφώνησαν σε κάτι τέτοιο και υπάρχουν αρκετά στελέχη που υποστηρίζουν ότι δεν πλησιάστηκαν ποτέ από την Apple με μια τέτοια πρόταση.

Η κίνηση αυτή θα αποτελέσει ευχάριστο παράγοντα και για το AppleTV που αναβαθμίστηκε προσφάτως ενώ γενικότερα κάτι τέτοιο θα είναι ιδιαίτερα καλό για τον τελικό χρήστη.



[via 9to5Mac via Financial Times]

Follow me on twitter


Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#2   sepsis

sepsis

    iPH Hero

  • 8.236 μηνύματα
  • Twitter:@hsouris
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 5
  • Tablet:iPad 3 +4G

Δημοσίευση 01/04/2010 - 16:06

H WSJ αναφέρει σήμερα ότι οι δύο τηλεοπτικοί σταθμοί CBS και ABC σκοπεύουν να προσφέρουν δωρεάν μερικά τηλεοπτικά σόου στο iPad.

Oι δύο εταιρείες σκοπεύουν να προσφέρουν τηλεοπτικά σόου με διαφημίσεις στο νέο iPad, σύμφωνα με δημοσίευμα της WSJ που αντικρούει προηγούμενο δημοσίευμα των FinancialTimes για ένα μοντέλο όπου τα τηλεοπτικά σόου θα στοίχιζαν $0.99 και θα αγοράζονταν μέσω του iTunes Store. (βλ. 99-cent TV shows coming for the iPad (?))


To CBS και το ABC σκοπεύουν να κάνουν stream τα τηλεοπτικά σόου των καναλιών τους μέσω internet μαζί με διαφημίσεις, όπως δηλαδή λειτουργούν τα αντίστοιχα κανονικά τους site. Το μεν CBS σκοπεύει να προσφέρει αυτή την υπηρεσία μέσω του Safari στο iPad ενώ το ABC θα δημιουργήσει ειδική εφαρμογή για το iPad. Oι δύο εταιρείες έχουν κλείσει συμφωνία με την Apple για την προβολή μερικών επεισοδίων στο νέο iPad. Μέχρι το Σάββατο, το CBS σκοπεύει να έχει πλήρη επεισόδια της σειράς "Survivor" έτοιμα για μια ειδική έκδοση στο iPad. Σκοπεύει, επίσης, να προσφέρει προωθητικά βίντεο και από άλλες σειρές, όπως το "The Mentalist" και το "How I Met Your Mother".

Η κίνηση αυτή των εταιρειών δείχνει ότι δεν θέλουν να εμπλακούν με τη διαδικασία του iTunes. Μένει να δούμε πως θα εξελιχθεί αυτή η κίνηση και αν θα ακολουθήσουν και άλλα κανάλια.

[via 9to5Mac]

Follow me on twitter


#3   TsutsuPrutsu

TsutsuPrutsu

    iPH newbie

  • 23 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας

Δημοσίευση 02/04/2010 - 00:21

To abc ήδη κυκλοφόρησε το app που αναφέρεται ;)




Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 0

0 μέλη, 0 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες