Μετάβαση στο περιεχόμενο


Φωτογραφία
- - - - -

Apple's press conference on iPhone 4


  • Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
230 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#106   Sneaker

Sneaker

    iPH newbie

  • 32 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας

Δημοσίευση 17/07/2010 - 14:20

Γιατί αυτή τη στιγμή δεν βλέπω χρήστες Νόκια ή RIM ή HTC να παραπονιούνται στα fora ότι πέφτει το σήμα τους και ότι χάνουν σήμα. Χρήστες Apple βλέπω.

Γιατί αυτοί δεν έχουν πουλήσει 3.000.000 συσκευές σε 3 βδομάδες.

Αν βρεθεί ένα πρόβλημα σε ένα οποιδήποτε άλλο κινητό, big deal. Αν βρεθεί ακριβώς το ίδιο στο iPhone σημαίνει ότι η Apple είναι χάλια εταιρεία, δε σέβεται τους πελατες της κλπ; Επίσης, αν και δεν έχω το 4 και δεν το έχω δοκιμάσει μου φαίνεται ΠΑΡΑ πολύ λογικό το όλο θέμα να είναι απλά μια περίπτωση που την τρίχα την παρουσιάζουν κάποιοι ως τριχιά γιατί τους συμφέρει. Αν το πρόβλημα ήταν τόσο έντονο όσο μερικοί (ακόμα κι εδώ μέσα) χτυπιούνται ότι είναι, τότε θα βλέπαμε σχεδόν όλοι να θέλουν να το επιστρέψουν, να παραπονιούνται και να γκρινιάζουν. Τώρα τι βλέπουμε; Ορισμένα sites να λένε ότι έχουν παρουσιαστεί ορισμένες τέτοιες περιπτώσεις υπό ορισμένες συνθήκες. Και ναι, η πτώση του σήματος είναι υπαρκτή, το θέμα είναι πόσο συχνά αυτή παρουσιάζεται υπό πραγματικές συνθήκες και πόσο μεγάλο πρόβλημα είναι στην πράξη. Γιατί αν είναι να έχει το πρόβλημα αλλά να εμφανίζεται 1 στις 1000 τότε σκασίλα μου, δε θεωρώ καν ότι έχει πρόβλημα. Ο άλλος όμως που δε χωνεύει καθόλου την Apple θα το παρουσιάσει σαν το τέλος του κόσμου και θα βγάλει μάπα όλη τη συσκευή. Ένα πάτημα βρήκαν απλά και προσπαθούν πάνω σ' αυτό να σταθούν.

Αν κάτσει κάποιος να το ψάξει ΟΛΑ τα κινητά έχουν τέτοια προβλήματα, που εμφανίζονται 1 στο τόσο. Απλά κανείς δεν το κάνει θέμα...

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#107   moviemaker

moviemaker

    -

  • 1.078 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας

Δημοσίευση 17/07/2010 - 14:22

Και τι θές δλδ να βγώ και να πώ ότι έχει πρόβλημα το κινητό που πήρα; ΜΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ!! Τράβηξα photos τράβηξα βίντεο (όπως και τα παιδιά εδώ στο iphonehellas) τι άλλο δλδ, στα κανάλια πρέπει να βγούμε; Έλεος πια.

Μα αν είδες πιο πάνω θα δεις ότι συμφώνησα απόλυτα με μια άποψη που καταγράφηκε και λέει και το εχω πει και εγώ ότι τα παιδιά ΔΕΝ ΜΑΣ ΛΕΝΕ ΨΕΜΑΤΑ απλά το πρόβλημα είναι πολυσύνθετο και δεν καταγράφεται σε όλους.πράγμα όμως που σημαίνει ότι κατασκευαστικά είναι ΙΔΙΑ ΟΛΑ κ είναι θέμα συνθηκών να καταγράφει.το οποίο στην ΕΛΛΑΔΑ μπορεί να ΜΗΝ ΣΥΜΒΕΙ ποτέ αν και έχουμε και ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ καταγραφές του προβλήματος.Σου είπα εγώ δεν σε πιστεύω ? Αλλά αν με βάλεις να διαλέξω συγνώμη κιόλας εχω αδυναμία στον cowboy.

#108   Yannis

Yannis

    Rebuilding

  • 2.681 μηνύματα
  • Twitter:@iphonehellas
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 7 Plus
  • Tablet:iPad 3 +4G
  • GameCenter:GC

Δημοσίευση 17/07/2010 - 14:25

Καντε την ιδια δοκιμη στο Iphone 4 με αριθμητικη και οχι γραμμικη απεικονιση του σηματος...


Looter έχεις iPhone 4 και έχεις κάνει δοκιμές; Αν ναι, δώσε κάποια στοιχεία.


Η apple δημιουργησε μια συσκευη με καταπληκτικο design, προσθεσε πραγματικο μεταλλο, κατι που ζηταγαμε χρονια, αλλα τα χαλασε με το γυαλι που οσο σκληρο και αν ειναι δεν παυει να ειναι ευθραυστο. Επισης οι ακμες του οπισθιου αλλα και του εμπροσθιου γυαλιου που καλυπτει την οθονη βρισκονται εκτεθημενες σε οποιαδηποτε μικροσυγκρουση με καποιο αντικειμενο.


tesalat έχεις κι εσύ iPhone 4; Το έχεις δει από κοντά; Το γυαλί στο σημείο που αναφέρεις είναι ντυμένο... δεν είναι σκέτο γυαλί, για λόγους προστασίας προφανώς. Διαφορετικά θα μπορούσε να γίνει "chipped" πολύ πιο εύκολα. Δυστυχώς πολλοί βγάζετε συμπεράσματα από μια φωτογραφία ή από ένα κείμενο που διαβάσατε κάπου. Το δικό σου το post είναι απλά ένα παράδειγμα, το θέμα είναι γενικό. Θα ήταν καλό να μην γράφετε τη "γνώμη" σας, σαν να έχετε στην κάτοχη σας την συσκευή (οποιασδήποτε συσκευής προφανώς - δε μιλάμε μόνο για το iPhone) αν στην πραγματικότητα δεν την έχετε.

Είναι εμφανές ότι το μόνο που έκανε το 0.1 ήταν να "κεράσει" μια γραμμούλα ? ακόμα.


moviemaker έβαλες την 4.0.1; Είδες μια γραμμούλα παραπάνω; Διάβασες το άρθρο εδώ; Στην ουσία μοιράστηκε διαφορετικά το "εύρος" της ισχύς του σήματος στις 5 μπάρες (αυτή ήταν η αλλαγή "εμφανισιακά").

Το ότι το κάνουν όλες οι συσκευές είναι γνωστό, απλά με τις άλλες χρειάζεται 4 χέρια και 2 πόδια να τυλίγουν γύρο της και να την σφίξουν μέχρι σχεδόν να σπάσει για να χάσει 2 μπάρες όταν το iPhone 4 απλά πρέπει 1 δάχτυλο να το αγγίξει για να βγάλει no service. Άρα έχει σημασία και το πως αλλά και το πόσο σήμα χάνει μια συσκευή.


προφανώς κι εσύ είσαι σίγουρος (παρόλο που δεν έχεις iPhone 4, ούτε το έχεις χρησιμοποιήσει υποθέτω) ότι απλά ακουμπάς με το ένα δάχτυλο το επίμαχο σημείο και βγάζει no service. Ας μας πούν λοιπόν οι κάτοχοι του iPhone 4 εδώ, που το χρησιμοποιούν είτε στην Ελλάδα είτε στην Ευρώπη αν κάποια στιγμή είχαν σήμα 2-3 μπάρες και όταν έπιασαν το κινητό είδαν την ένδειξη "No Service", έτσι από περιέργεια.

Στα τεστ που έκανε το iPhoneHellas πάντως δεν υπήρχε το πρόβλημα.

Κατα τη γνώμη μου είναι μερικές παρτίδες, οι οποίες είναι "προβληματικές".


Κι αυτό δύσκολα να συμβαίνει... Να άλλαξε η γραμμή παραγωγής κατά τη διάρκεια της "πρώτης" δόσης.

Όλα δείχνουν ότι είναι θέμα σήματος και της "λάθος" ή καλύτερα "λιγότερο αυστηρής" ένδειξης του σήματος. Τα db του σήματος δεν είναι σταθερά, άρα και όταν βλέπετε στη συσκευή σας (γενικά) 4 μπάρες, η πραγματικές (αριθμητικές) τιμές παίζουν-αλλάζουν σε πραγματικό χρόνο (και παίζουν αρκετά). Όταν λοιπόν το iPhone 4 έδειχνε 5 μπάρες από τα -51db μέχρι τα -91db, αν είσαστε κάπου με σήμα π.χ. -93db σας έβγαζε 5 μπάρες, και με μια μικρή αλλαγή στην ισχύ του σήματος, είτε από φυσιολογικές συνθήκες είτε επειδή πιάσατε το κινητό πιο κλειστά στα χέρια σας (απολύτως φυσιολογικό) η ισχύς πέφτει στα -105db πάμε από τις 5 μπάρες και το "είχα FULL σήμα" στις 2-3 (ίσως και μία). Για να βγάλει όμως το κινητό No Service από τις 5 μπάρες (έστω και με την αρχική "χαλαρή" απεικόνιση της Apple) μιλάμε σημαντική πτώση... Κάτι που από ότι φαίνεται ελάχιστοι έχουν δείξει ότι συμβαίνει.

Φυσικά η Apple άλλαξε (στην 4.0.1) την ελάχιστη ισχύ που απαιτείται για να φαίνεται έστω και μία μπάρα από τα -113db στα -121db και ο λόγος είναι ότι το iPhone 4, λόγο της κεραίας που έχει (παρά τα προβλήματά της), μπορεί να λειτουργήσει με σήμα σημαντικά χαμηλότερης ισχύος από ότι τα περισσότερα κινητά της αγοράς (αν όχι όλα). Τώρα δεν γνωρίζουμε αν σε επίπεδο software "κόβανε" την κλήση μόλις ο μετρητής έδειχνε -113db, προφανώς αν συνέβαινε αυτό ήταν λάθος.

Στη ουσία, αν είχαμε ένα κινητό που σας έβγαζε "No Service" ή μια μπάρα σήμα στα -111db θα λέγαμε όλοι, "δεν έχει σήμα" (εννοώντας στο σημείο που είμαστε) και απλά θα πηγαίναμε κάπου που να είχε ή τουλάχιστον δεν θα διαμαρτυρόμασταν για το κινητό μας...

Προφανώς αν είμαστε σε περιοχή με πραγματικό σήμα "καμπάνα" (βλέπε -60db και πάνω) τότε και τούμπες να κάνουμε το σήμα πολύ δύσκολα θα πέσει...

Όλα τα σχόλια λοιπόν του τύπου, "το 3GS έχει καλύτερο σήμα", "το Desire είναι κολλημένο στις 5 μπάρες" κτλ είναι λίγο λόγια του αέρα... μπορούν να γίνουν του "εδάφους" αν στο ίδιο σημείο την ίδια στιγμή γινόταν συγκρίσεις.

Αυτό που μας ενδιαφέρει τους περισσότερους είναι να μιλάμε και να ΜΗΝ κόβεται η κλήση (drop calls). Όλα τα άλλα έρχονται δεύτερα...
Προσωπικά μετά από περίπου 30 μέρες χρήσης ποτέ δεν είχα "την τιμή" να δω μια κλήση με το iPhone 4 να πέφτει. Να μην ακούω καλά και να κόβεται ο ήχος ναι, σε περιοχή που το σήμα ήταν μετα βίας 1 γραμμή, αλλά ακόμα και τότε η κλήση δεν έπεσε. Γενικά, εκεί που βρίσκομαι τις περισσότερες ώρες το σήμα παίζει μεταξύ 2-4 γραμμών και ποτέ δεν υπήρξε πρόβλημα με την επικοινωνία.

Όπως έχουμε αναφερθεί και στο παρελθόν, για να προλάβω αυτούς που θα πουν, ναι μιλάς αλλά δεν έχεις καλή ταχύτητα στο "Internet", η μεταφορά δεδομένων δεν επηρεάζεται (αναλογικά) από την ισχύς του σήματος, αρκεί να υπάρχει σήμα :-)

...
Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα να έχει καλύτερο σήμα η συσκευή, αλλά ταυτόχρονα να χάνει σήμα και κλήσεις όταν τα δάχτυλα πιέζουν συγκεκριμένα σημεία.


Ναι όπως τα λες έχει καλύτερο σήμα (αισθητά από το 3GS) και χάνει σήμα όπως και το 3GS. Το αν χάνει "περισσότερο" ή πιο εύκολα από τα άλλα κινητά είναι και αυτό θεωρητικό, και δεν χρειάζεται να πιέσεις συγκεκριμένα σημεία...

Οπότε όλα αυτά ήταν λίγο - πολύ αναμενόμενα. Απο εκεί και πέρα, το "όλοι οι κατασκευαστές έχουν το ίδιο πρόβλημα με τις συσκευές τους", είναι κατά τη γνώμη μου μου κοροϊδία. Γιατί αυτή τη στιγμή δεν βλέπω χρήστες Νόκια ή RIM ή HTC να παραπονιούνται στα fora ότι πέφτει το σήμα τους και ότι χάνουν σήμα. Χρήστες Apple βλέπω.


Βασικά το Gizmodo είδες, εσύ όπως και οι υπόλοιποι... Όταν λοιπόν το Gizmodo και το κάθε Gizmodo βγεί και βγάλει στη φόρα ένα υπαρκτό πρόβλημα μεν, αλλά με τον τρόπο του δε, για κάποια άλλη συσκευή τότε θα αρχίσουν να ψάχνονται και οι Χρήστες RIM κτλ. Όλα αυτά είναι κυρίως παιχνίδια μάρκετινγκ.

Και το ότι οι άλλοι κατασκευαστές έχουν το ίδιο πρόβλημα δεν αποτελεί δικαιολογία για σένα, ειδικά απο την στιγμή που εσκεμμένα επέλεξες έναν σχεδιασμό κεραίας που επιδεινώνει το πρόβλημα που όπως λές έχουν και οι άλλοι. Για να μην πω ότι κανείς απο τους άλλους δεν διαφήμισε την συσκευή του ως το απόλυτο μάνα εκ΄ ουρανού, την Θεική συσκευή που οι Ουρανοί αποφάσισαν να χαρήσουν στους φτωχούς χρήστες, το τελειότερο smartphone που κατασκευάστηκε ποτέ, και τα λοιπά και τα λοιπά. Κοινώς, ότι σπέρνεις θερίζεις...


Αυτό το τελευταίο το έβαλες για εντυπωσιασμό, σου αρέσει να το κάνεις και καλά κάνεις :-)

Προφανώς τα πράγματα δεν είναι όπως τα περιγράφεις με Θεούς και Ουρανούς. Αν και το Consumer Reports έχει αντίθετη άποψη, φυσικά πολλοί θα πουν τι μας νοιάζει αν "θεωρείται" το καλύτερο smartphone της αγοράς... Αλλά όταν το Consumer Reports αναφέρεται στα αρνητικά τότε "μας νοιάζει".

Για το θέμα, δες κάποιες διαφημιστικές καμπάνιες άλλων εταιριών... κυρίως όταν ήταν "στην κορυφή" και έβγαζαν προϊόντα που οι άλλοι προσπαθούσαν να αντιγράψουν. Έτσι είναι το μάρκετινγκ... απλά πράγματα.

Κλείνοντας, θα θέλαμε αν υπάρχει κάποιος κάτοχος iPhone 4 ο οποίος μπορεί να αναπαράγει τα προβλήματα (No Service με αρχικό σήμα 2-3 μπάρες ή Drop calls) να ενημερώσει σχετικά την κοινότητα, ανεβάζοντας κάποιο βίντεο. Να κάνει αν είναι δυνατόν αναφορά σε ποιά περιοχή βρίσκεται, με ποιά εταιρία και αν κάποια άλλη συσκευή στο ίδιο σημείο δεν παρουσιάζει αντίστοιχα προβλήμα.

Good things come to those who wait...


#109   moviemaker

moviemaker

    -

  • 1.078 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας

Δημοσίευση 17/07/2010 - 14:27

Γιατί αυτοί δεν έχουν πουλήσει 3.000.000 συσκευές σε 3 βδομάδες.

Αν βρεθεί ένα πρόβλημα σε ένα οποιδήποτε άλλο κινητό, big deal. Αν βρεθεί ακριβώς το ίδιο στο iPhone σημαίνει ότι η Apple είναι χάλια εταιρεία, δε σέβεται τους πελατες της κλπ; Επίσης, αν και δεν έχω το 4 και δεν το έχω δοκιμάσει μου φαίνεται ΠΑΡΑ πολύ λογικό το όλο θέμα να είναι απλά μια περίπτωση που την τρίχα την παρουσιάζουν κάποιοι ως τριχιά γιατί τους συμφέρει. Αν το πρόβλημα ήταν τόσο έντονο όσο μερικοί (ακόμα κι εδώ μέσα) χτυπιούνται ότι είναι, τότε θα βλέπαμε σχεδόν όλοι να θέλουν να το επιστρέψουν, να παραπονιούνται και να γκρινιάζουν. Τώρα τι βλέπουμε; Ορισμένα sites να λένε ότι έχουν παρουσιαστεί ορισμένες τέτοιες περιπτώσεις υπό ορισμένες συνθήκες. Και ναι, η πτώση του σήματος είναι υπαρκτή, το θέμα είναι πόσο συχνά αυτή παρουσιάζεται υπό πραγματικές συνθήκες και πόσο μεγάλο πρόβλημα είναι στην πράξη. Γιατί αν είναι να έχει το πρόβλημα αλλά να εμφανίζεται 1 στις 1000 τότε σκασίλα μου, δε θεωρώ καν ότι έχει πρόβλημα. Ο άλλος όμως που δε χωνεύει καθόλου την Apple θα το παρουσιάσει σαν το τέλος του κόσμου και θα βγάλει μάπα όλη τη συσκευή. Ένα πάτημα βρήκαν απλά και προσπαθούν πάνω σ' αυτό να σταθούν.

Αν κάτσει κάποιος να το ψάξει ΟΛΑ τα κινητά έχουν τέτοια προβλήματα, που εμφανίζονται 1 στο τόσο. Απλά κανείς δεν το κάνει θέμα...

Είσαστε 4 που έχετε το iPhone 4 και έχετε καταργήσει ότι έχει καταγραφή από την μέρα κυκλοφορίας του ακόμα κ από τον κατασκευαστή του .. οκ παιδιά όπως τα λέτε εσείς είναι . να δω που θα τα πουλήσετε μετά το Σεπτέμβρη.Δεν θέλετε να καταλάβετε προφανώς.

#110   illuminatus

illuminatus

    iPH newbie

  • 19 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 17/07/2010 - 14:32

Και τι θές δλδ να βγώ και να πώ ότι έχει πρόβλημα το κινητό που πήρα; ΜΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ!! Τράβηξα photos τράβηξα βίντεο (όπως και τα παιδιά εδώ στο iphonehellas) τι άλλο δλδ, στα κανάλια πρέπει να βγούμε; Έλεος πια.



#111   chresto

chresto

    iPH Addict

  • 656 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 6S Plus

Δημοσίευση 17/07/2010 - 14:37

Είσαστε 4 που έχετε το iPhone 4 και έχετε καταργήσει ότι έχει καταγραφή από την μέρα κυκλοφορίας του ακόμα κ από τον κατασκευαστή του .. οκ παιδιά όπως τα λέτε εσείς είναι . να δω που θα τα πουλήσετε μετά το Σεπτέμβρη.Δεν θέλετε να καταλάβετε προφανώς.

moviemaker έκανα τεράστια προσπάθεια να συγκρατηθώ και να μην απαντήσω σ'αυτά που λες εδώ και πόσες σελίδες αλλά με έχεις φτάσει στο αμήν πια. ΧΡΥΣΟ ΜΟΥ ΠΑΙΔΙ, κάτσε δες ξανά το press conference με μάτια και αυτιά ανοιχτά και έλα πάλι εδώ πέρα. γιατί αν είδες σοβαρά το βίντεο (θεωρώ πως ξέρεις τα στοιχειώδη αγγλικά βέβαια), τότε θα είδες ότι ο "κατασκευαστής" του όπως λες, κατέγραψε ένα πενιχρό 0.55% ΔΥΣΑΡΕΣΤΗΜΕΝΩΝ καταναλωτών με το σήμα, την κεραία ή ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ θα μπορούσε να σχετιστεί με αυτές. από εκεί και πέρα, για το καλό σου, περίμενε να κυκλοφορήσει ελλάδα να δεις πως ανταπεξέρχεται στα ελληνικά δίκτυα, περίμενε και μια καταγραφή σχολίων από σαφώς μεγαλύτερη μερίδα κόσμου (τώρα το έχουν 4-5 ξέρωγω, μετά τον αύγουστο θα το έχουν 40-50, μετά τον σεπτέμβριο θα το έχουν 400-500 εδώ μέσα) και μετά βγάλε τα συμπεράσματά σου.

από αυτά που σε βλέπω να γράφεις μου δίνεις την εντύπωση σχολιαρόπαιδου μικρής ηλικίας που έχει πέσει θύμα συγκεκριμένων ιστοσελίδων (βλέπε gizmodo). έχεις σκεφτεί ποτέ το ενδεχόμενο η κατάσταση να μην είναι τόσο τραγική όσο σου παρουσιάζεται από αυτά τα sites; έχεις σκεφτεί ότι ενδεχομένως να υπάρχει σκοπιμότητα από πίσω; η apple σάρωσε την αγορά με το 3GS. το 4 είναι σαφώς καλύτερο κινητό. τί περιμένεις να κάνει αν δεν το πολεμήσουν με νύχια και με δόντια ανταγωνιστικές εταιρίες;

#112   illuminatus

illuminatus

    iPH newbie

  • 19 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 17/07/2010 - 14:37

Φίλε μου έχεις απόλυτο δίκιο !!
Εγώ ζω στη Γερμανία ... και το έχω εδώ και μια εβδομάδα (και δυο απο τα φιλαράκια μου επίσης ).
Σε πληροφορώ ότι ότι και να κάναμε ...δεν καταφέραμε να ρίξουμε το σήμα ούτε μια μπάρα !!
Τι άλλο να πω..
Μου κάνει μεγάλη εντύπωση ακόμα και οι δηλώσεις του Steve Jobs !!

#113   moviemaker

moviemaker

    -

  • 1.078 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας

Δημοσίευση 17/07/2010 - 14:42

moviemaker έβαλες την 4.0.1; Είδες μια γραμμούλα παραπάνω; Διάβασες το άρθρο εδώ; Στην ουσία μοιράστηκε διαφορετικά το "εύρος" της ισχύς του σήματος στις 5 μπάρες (αυτή ήταν η αλλαγή "εμφανισιακά").

Εγω εχω την 4.1 beta 1 χεχεχεχεχ.. ας δίναν το update μια μέρα μετά τότε. και το τι έγινε με το σήμα πάλι αυτοί δεν το λένε ? άπλα το έδωσαν σε μια Εταιρία να τους το παρουσιάσει καλύτερα σε γραφικά.

#114   illuminatus

illuminatus

    iPH newbie

  • 19 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 17/07/2010 - 14:44

Όσο για τον Moviemaker ...μην τον αποπαιρνεις έτσι !!
Και μένα μου έκανε μεγάλη εντύπωση το παλικάρι με τη στάση του..
Προφανώς έχει τους λόγους του :-)

#115   vasilakis13

vasilakis13

    iPH Member

  • 277 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 4S
  • Tablet:iPad 4
  • GameCenter:mbp 13'', imac 24''

Δημοσίευση 17/07/2010 - 14:50

Μα αν είδες πιο πάνω θα δεις ότι συμφώνησα απόλυτα με μια άποψη που καταγράφηκε και λέει και το εχω πει και εγώ ότι τα παιδιά ΔΕΝ ΜΑΣ ΛΕΝΕ ΨΕΜΑΤΑ απλά το πρόβλημα είναι πολυσύνθετο και δεν καταγράφεται σε όλους.πράγμα όμως που σημαίνει ότι κατασκευαστικά είναι ΙΔΙΑ ΟΛΑ κ είναι θέμα συνθηκών να καταγράφει.το οποίο στην ΕΛΛΑΔΑ μπορεί να ΜΗΝ ΣΥΜΒΕΙ ποτέ αν και έχουμε και ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ καταγραφές του προβλήματος.Σου είπα εγώ δεν σε πιστεύω ? Αλλά αν με βάλεις να διαλέξω συγνώμη κιόλας εχω αδυναμία στον cowboy.

Ειπες πριν πως δεν θελουμε να το δουμε το προβλημα, αν και ειναι υπαρκτο! Οποτε ει αι σα να λες πως λεμε ψεματα! Ας ανατρεξεις σε προηγουμενο post σου να διαβασεις τα γραφομενα σου! Και στη τελικη, παρ' το πρωτα στα χερια σου, τεσταρε το και μετα ´ες ο,τι θες! Παντως, το Σεπτεμβρη, οσο κ να θες να στο πουλησει καποιος και ποσο μαλλον φθηνα, οπως λες, πιστεψε με δεν θα βρεις κανεναν να στο πουλησει...! Οποτε keep reading ολα τα sites του κοσμου...

#116   aldon

aldon

    iPH Member

  • 348 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας

Δημοσίευση 17/07/2010 - 14:50

προφανώς κι εσύ είσαι σίγουρος (παρόλο που δεν έχεις iPhone 4, ούτε το έχεις χρησιμοποιήσει υποθέτω) ότι απλά ακουμπάς με το ένα δάχτυλο το επίμαχο σημείο και βγάζει no service. Ας μας πούν λοιπόν οι κάτοχοι του iPhone 4 εδώ, που το χρησιμοποιούν είτε στην Ελλάδα είτε στην Ευρώπη αν κάποια στιγμή είχαν σήμα 2-3 μπάρες και όταν έπιασαν το κινητό είδαν την ένδειξη "No Service", έτσι από περιέργεια.

Κλείνοντας, θα θέλαμε αν υπάρχει κάποιος κάτοχος iPhone 4 ο οποίος μπορεί να αναπαράγει τα προβλήματα (No Service με αρχικό σήμα 2-3 μπάρες ή Drop calls) να ενημερώσει σχετικά την κοινότητα, ανεβάζοντας κάποιο βίντεο. Να κάνει αν είναι δυνατόν αναφορά σε ποιά περιοχή βρίσκεται, με ποιά εταιρία και αν κάποια άλλη συσκευή στο ίδιο σημείο δεν παρουσιάζει αντίστοιχα προβλήμα.



Λοιπόν επειδή μπορώ να κρίνω τον εαυτό μου ως αντικειμενικό "κριτή" και όχι σαν κάποιο fanboy / fanhater της Apple έχω να πω τα εξής:

Το iPhone 4 το έχω περίπου εδώ και 3 εβδομάδες. Δίκτυο Cosmote, περιοχή Θεσσαλονίκη.

Ε όσο και αν προσπάθησα να μου βγάλει ένδειξη No service δεν το κατάφερα. Ειδικά σε περιοχές που υπάρχει δυνατό σήμα τότε οι γραμμούλες δεν πέφτουν καθόλου! Σε περιοχές που το σήμα είναι χαμηλό και στο 3gs μου είναι 2-3 γραμμές το σήμα στο 4 άντε πέφτει μια γραμμούλα όταν το κρατάς με death grip αλλά το ίδιο ακριβώς πέφτει και στο 3GS. (και τα δύο φοράνε 4.0.1)

Χαμένες κλήσεις δεν είχα ούτε μία. Εν κατακλείδι, το πρόβλημα όντως υπάρχει αλλά δεν είναι ΤΟΣΟ τραγικό όσο το παρουσιάζουν κάποιοι. Προσωπικά, αν δεν γινόταν τόσος ντόρος πιστεύω ούτε που θα το πρόσεχε κανείς μας και θα λέγαμε γ@μώ την Vodafone/ Cosmote/ Wind που δεν έχει σήμα.

Όσο για μερικούς που λένε ότι μετά τις 30 Σεπτ θα αλλάξει η γραμμή παραγωγής και το πρόβλημα θα λυθεί έχω να πω μόνο ότι αυτό ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ να γίνει για τους λόγους που αναφέρει και ο SEPSIS κάποια στιγμή στην 2η ή 3η σελίδα του thread. Οι μηνύσεις και το αίσθημα εξαπάτησης που θα νιώσουν/νιώσουμε όσοι το έχουμε πάρει μέχρι τις 30/9 (περισσότεροι από 5.000.000 πελάτες!) θα είναι τεράστιες και σίγουρα κακό θα κάνει στην Apple. Μην ξεχνάτε ότι μπορούμε να το επιστρέψουμε όποτε θέλουμε και να πούμε ότι δεν έχει καλό σήμα το τηλέφωνο (δηλόνωντας το σαν πρόβλημα) και να μας το αλλάξουν επιτόπου με ένα καινούργιο. (Καλά αυτό στην Ελλάδα με τον Γερμανό και την Vodafone δεν βλέπω να γίνεται αλλά στην Ευρώπη και ειδικά για όσους το πήραν/πήραμε από Αγγλία η αλλαγή γίνεται επιτόπου σε κάποιο από τα Apple Store)

Μην ακούω βλακείες ότι το τηλέφωνο με το που το ακουμπάς χάνει το σήμα και άλλα τέτοια.

#117   djibril13

djibril13

    iPH Contributor

  • 963 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας

Δημοσίευση 17/07/2010 - 15:01

Η επιστροφή των χρημάτων ισχύει για όλες τις χώρες; Αυτό είναι το σημαντικό θέμα που πρέπει να συζητάμε. Όλα τα υπόλοιπα είναι αερολογίες και χρησιμεύουν στο να γεμίζουμε το προφίλ μας με πολλά ποστ!

#118   aldon

aldon

    iPH Member

  • 348 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας

Δημοσίευση 17/07/2010 - 15:06

Η επιστροφή των χρημάτων ισχύει για όλες τις χώρες; Αυτό είναι το σημαντικό θέμα που πρέπει να συζητάμε. Όλα τα υπόλοιπα είναι αερολογίες και χρησιμεύουν στο να γεμίζουμε το προφίλ μας με πολλά ποστ!


Απορία που είχα και εγώ!!! Αγγλία, Αμερική και σε άλλες χώρες που υπάρχουν Apple Store ισχύει 100%

Στην Ελλάδα με την Vodafone και την Cosmote/Γερμανός να είναι στην ουσία οι dealers δεν ξέρω τι θα ισχύσει!!!! (και πολύ φοβάμαι ότι θα σου λένε θα το στείλουμε στο service και θα στο βγάζουν εκτός εγγύησης (θα βρίσκουν χαζά πατήματα (γρατσουνιές κτλ)και θα σου λένε οκ, δεν μπορούμε να το αλλάξουμε επειδή από πίσω έχεις μία γρατσουνιά 1mm που αυτήν φταίει που σου πέφτει το σήμα... >:( )

Τελευταία επεξεργασία από: aldon, 17/07/2010 - 15:07


#119   chresto

chresto

    iPH Addict

  • 656 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 6S Plus

Δημοσίευση 17/07/2010 - 15:12

Όσο για μερικούς που λένε ότι μετά τις 30 Σεπτ θα αλλάξει η γραμμή παραγωγής και το πρόβλημα θα λυθεί έχω να πω μόνο ότι αυτό ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ να γίνει για τους λόγους που αναφέρει και ο SEPSIS κάποια στιγμή στην 2η ή 3η σελίδα του thread. Οι μηνύσεις και το αίσθημα εξαπάτησης που θα νιώσουν/νιώσουμε όσοι το έχουμε πάρει μέχρι τις 30/9 (περισσότεροι από 5.000.000 πελάτες!) θα είναι τεράστιες και σίγουρα κακό θα κάνει στην Apple. Μην ξεχνάτε ότι μπορούμε να το επιστρέψουμε όποτε θέλουμε και να πούμε ότι δεν έχει καλό σήμα το τηλέφωνο (δηλόνωντας το σαν πρόβλημα) και να μας το αλλάξουν επιτόπου με ένα καινούργιο. (Καλά αυτό στην Ελλάδα με τον Γερμανό και την Vodafone δεν βλέπω να γίνεται αλλά στην Ευρώπη και ειδικά για όσους το πήραν/πήραμε από Αγγλία η αλλαγή γίνεται επιτόπου σε κάποιο από τα Apple Store)

http://www.iphonehellas.gr/forum/topic/27371-apples-press-conference-on-iphone-4/page__view__findpost__p__215751

#120   MarioZ

MarioZ

    Member

  • 60 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας

Δημοσίευση 17/07/2010 - 15:17

Ρε παιδια οπως ειπε και ο chresto, αν δεν κανω λαθος, το "προβλημα" βρισκεται σε ολα τα κινητα τηλεφωνα.. οτι τηλ και να εχετε(δικο σας, πατερα, μητερας κ ξερωγω) δοκιαστε να το πιασετε απο την περιοχη π ειναι η κεραία και θα δειτε οτι θα πεσουν σημαντικα οι γραμμες σας.. ειναι θέμα φύσικής.. ειναι σαν να μου λες π.χ φταιει το βαζο επειδη μου επεσε στο εδαφος και εγινε κομματακια και όχι η βαρυτητα... και δυσκολευομαι να πιστέψω οτι κρατατε το iphone τοσο σφυκτα καθ'ολη την διαρκεια μιας κλησης η παιζωντας ενα παιχνίδι η κανωντας οτιδηποτε μαζι του που θα δημιουργήσει πρόβλημα στις επικοινωνίες σας...

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;



Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 4

0 μέλη, 4 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες