Μετάβαση στο περιεχόμενο


Φωτογραφία
- - - - -

Ballmer: To iPad έχει πουλήσει περισσότερο από όσο θα ήθελα


  • Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
1 μήνυμα σε αυτό το θέμα

#1   sepsis

sepsis

    iPH Hero

  • 8.236 μηνύματα
  • Twitter:@hsouris
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 5
  • Tablet:iPad 3 +4G

Δημοσίευση 01/08/2010 - 14:06

Το CNET μετέδωσε ορισμένες φράσεις που ειπώθηκαν κατά τη διάρκεια της ετήσιας συνάντησης των οικονομικών αναλυτών με τη Microsoft την περασμένη βδομάδα.

Ο Steve Ballmer αναφορικά με το iPad δήλωσε ότι η Apple έχει πουλήσει περισσότερες συσκευές απ'ότι θα ήθελε υπογραμμίζοντας ταυτόχρονα ότι η Microsoft δουλεύει συνεχώς για την ολοκλήρωση των tablet συσκευών καθώς είναι η νούμερο ένα προτεραιότητά τους.

Ο Ballmer δήλωσε, επίσης, ότι σκοπός της εταιρείας είναι η δημιουργία καλών προϊόντων που ο κόσμος θα θέλει να αγοράσει.

Σχετικά με τα slates της Microsoft ο Ballmer επιβεβαίωσε ότι θα βασίζονται στο λειτουργικό Windows 7 και όχι στο Windows Phone 7 ενώ θα τρέχουν με επεξεργαστές της Intel αντί της ARM. Oι πρώτες συσκευές αναμένεται να κυκλοφορήσουν στο τέλος του χρόνου.

Αναρτημένη εικόνα

Αναλυτές έχουν εκφράσει ήδη τις ανησυχίες τους. Είναι η Intel έτοιμη να μπει στο παιχνίδι των φορητών υπολογιστών δημιουργώντας ένα τσιπ ανάλογης αποδοτικότητας και χαμηλής κατανάλωσης με τα τσιπ της ARM ή του A4; Eίναι τo Windows 7 το κατάλληλο λειτουργικό για touch οθόνη;

Η Μicrosoft φαίνεται ότι επιμένει στην εμμονή ότι τα πάντα είναι ένα PC. Αυτή η νοοτροπία είναι που την έριξε από την κορυφή των smartphone με τα κακογραμμένα Windows Mobile και η ίδια νοοτροποία θα αποτελέσει τροχοπέδη και στην προσπάθεια της για τα tablet. Έπρεπε να περάσουν τρία χρόνια μετά την κυκλοφορία του πρώτου iPhone έτσι ώστε η Microsoft να διαγράψει το παρελθόν και να ξεκινήσει από την αρχή την smartphone πλατφόρμα της. Kαι θα περάσουν ακόμα 2-3 χρονιά πρωτού τα Windows Phone 7 αποτελέσουν απειλή για το iOS και Android.

Στα tablet, όμως, η Microsoft φαίνεται ότι δεν έμαθε το μάθημα της. Είναι τρομερό το γεγονός αν αναλογιστεί κανείς ότι το iPad έχει πουλήσει μέσα σε 3 μήνες περισσότερο από ότι όλοι οι υπόλοιποι κατασκευαστές PC tablets. O Ballmer επιμένει στη νοοτροποία του PC. Αυτό που είναι αξιοσημείωτο είναι το γεγονός ότι το Windows 7 δεν είναι λειτουργικό που μπορεί να χρησιμοποιηθεί για touch συσκευές. Το ίδιο το λειτουργικό βασίζεται σε κουμπιά και λειτουργίες που απαιτούν μεγάλη ακρίβεια.

Το χειρότερο είναι ότι και εφαρμογές τρίτων κατασκευστών έχουν το ίδιο μειονέκτημα. Η συμβατότητα των Windows και η απόλυτη κυριαρχία της στα desktop PC δεν αρκούν για να εξασφαλίσουν την επιτυχία των tablet μηχανημάτων της. Η ιστορία θα δείξει.

Follow me on twitter


Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#2   sepsis

sepsis

    iPH Hero

  • 8.236 μηνύματα
  • Twitter:@hsouris
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 5
  • Tablet:iPad 3 +4G

Δημοσίευση 02/08/2010 - 19:56

Σήμερα το Business Insider αναφέρει ότι τα tablet της Microsoft δεν θα έρθουν μέσα στο 2010 αλλά στις αρχές και βάλε του 2011 εξαιτίας της καθυστέρησης της Intel με τον επεξεργαστή. :rolleyes:

http://www.businessi...ome-out-2010-08

Follow me on twitter





Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 0

0 μέλη, 0 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες