Μετάβαση στο περιεχόμενο


Φωτογραφία
- - - - -

Απαράδεκτη υποστήριξη της apple (iphone 4)


  • Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
30 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#1   gregnz1985

gregnz1985

    iPH newbie

  • 2 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας

Δημοσίευση 02/10/2010 - 15:38

Καλησπέρα,
είμαι τρομερά εκνευρισμένος και απογοητευμένος την στιγμή που γράφω, ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή.
ήμουν μέχρι προχθές ένας τρισευτυχισμένος κάτοχος ενός iphone 4 δυο εβδομάδων αγορασμένο από cosmote, το δεύτερο iphone μετά το 3gs που είχα μέχρι πρότινος και με το οποίο δεν είχα το παραμικρό πρόβλημα. Το τηλέφωνο είναι σε άριστη κατάσταση δεν έχει πέσει δεν έχει γδαρθεί δεν δεν δεν είναι αυτό που λέμε του κουτιού. Χθες λοιπόν συνειδητοποιήσα ότι το το LED FLASH δεν δουλεύει . μετά από ορισμένα resets το πρόβλημα παρέμεινε. Απευθύνθηκα λοιπον σήμερα σε ένα κατάστημα cosmote αρχικά, όπου μου έδωσαν το τηλέφωνο customare care της apple (για να μου πουν δλδ να κάνω τα reset ήδη έκανα και να ξαναπάω). Του είπα ότι απαιτώ την αλλαγή της συσκευής μου και ότι δεν με ενδιαφέρει η πολιτική της apple για τις 3 μερες της επιστροφής. Εγώ ξέρω ότι αγόρασα μια συσκευή η οποία κοστολογείται στα 779 ευρώ και παρουσίασε ελλάττωμα τις πρώτες μέρες της λειτουργίας της χωρίς να ευθύνομαι. Συνάντησα την πλήρη αδιαφορία και ειρωνία . Ύστερα απευθύνθηκα στον Γερμανό όπου οφείλω να πω ότι ο τεχνικός ήταν ευγενέστατος μου είπε περίπου τα ίδια πράγματα αλλά μου έδωσε την ελπίδα λέγοντας μου ότι δεν είναι στο χέρι του και ότι θα το στείλει στο service και κατά 90% θα γίνει αντικατάσταση. Βέβαια θα περιμένω 3 βδομάδες χωρίς κινητό με την μπακατέλα που θα μου δώσουν από τον γερμανό . Δεν ξέρω για σας εγώ δεν ξαναγοράζω προϊον της apple με την απαράδεκτη πολιτική της εταιρείας όσον αφορά το service και τις αντικαταστάσεις συσκευών. ίσως θα πρέπει να πάρουν λίγο τον πούλο από τα android based κινητά να βάλουν λίγο μυαλό. Μας πουλάνε δλδ ελλαττωματική συσκευή και επειδή το πήραμε χαμπάρι μερικές μέρες μετά θα πρέπει να περιμένουμε 15 μέρες το service να ξαναπάρουμε πίσω μια ελλαττωματική συσκευή που απλά έχει διορθωθεί το πρόβλημα. όχι κύριοι εγώ δεν το δέχομαι εγώ από εδώ και πέρα θα δίνω τα λεφτά μου σε εταιρίες που τα σέβονται

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#2   malias4

malias4

    iPH Elite Poster

  • 2.590 μηνύματα
  • Twitter:@Gate4
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 2G

Δημοσίευση 02/10/2010 - 15:53

Ισως να μην ειναι πολιτικη της apple αλλα πολιτικη που εχουν τα λαμογια στην Ελλαδαρα μας..

Εγω μενω Ολλανδια και πριν ενα χρονο περιπου ειχα το 3gs και μια μερα κολησε και δεν ανοιγε..
Το πηγα στην Τmobile που σε συνεργασια με ενα apple store στην διπλανη πολη μου το αλαξαν και σε 2 εβδομαδες ειχα καινουριο!!!

Με ενημερωση απο μειλ και τηλεφωνο παρακαλω σχεδον καθε 3 μερες για το τι γινοτανε με το τηλεφωνο..

Και οταν με πηραν να μου πουν τι εγινε μου λεει η κοπελα απο το apple store συγνωμη κυριε αλλα η πολιτικη της apple ειναι σχεδον παντα να μην επισκευαζει τα τηλεφωνα, και λεω απο μεσα μου ωχ παει το τηλεφωνακι μου..

Και συνεχιζει η εν λογω κυρια γιαυτο ελατε απο το καταστημα μας να παρετε ενα ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ iphone 3gs.. ΔΩΡΕΑΝ :excl:
iPhone 12 pro max ios 14.2.1 jb  Apple watch series 7 nike

#3   lagoudakis

lagoudakis

    iPH Member

  • 236 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 02/10/2010 - 15:55

δικαιολογημενος ο εκνευρισμος σου και εγω στην θεση σου θα εριχνα μπινελικια,απλα δεν νομιζω να εχουν την ιδια αντιμετωπιση και οι πελατες που ειναι σε αλλη χωρα αλλα εδω ειναι ελλαδισταν δυστυχως

#4   Andreas2000

Andreas2000

    iPH newbie

  • 80 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας

Δημοσίευση 02/10/2010 - 16:13

Πάντως ρε παιδιά χωρίς να θέλω να δικαιολογήσω κανένα και έτσι πρέπει να γίνεται όπως ζητάει ο φίλος για το καλό όλων μας, από πραγματική περιέργεια ποια εταιρεία εκτός apple θα έκανε αντικατάσταση και όχι επισκευή σε 2 εβδομάδων κινητό. Εγώ πάντως δε ξέρω καμία. Εκτός από τα καταστήματα που έχουν DOA και δίνουν από 3 ημέρες έως μία εβδομάδα και δεν έχει να κάνει με τα προιόντα αλλά με το κατάστημα, ποιος κάνει αντικατάσταση η HTC,η Nokia, η Sony ποιός???

#5   Leroi

Leroi

    iPH Enthousiast

  • 382 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας

Δημοσίευση 02/10/2010 - 16:25

Λοιπόν! Από οποιοδήποτε και οτιδήποτε κατάστημα και να πάρεις μια συσκευή, το DOA ισχύει! Είναι της κατασκευάστριας εταιρείας και πιστώνει τα προβληματικά εντός DOA ημερών στο κατάστημα. Τα κινητά ξεκινάνε απο 3 μέρες DOA. Ίσως μόνο το iPhone..δε ξέρω για τα καινούρια android ας πουμε αν έχουν και αυτά τόσο. Τα nokia έχουν περίπου 15 μέρες. Τα Sony Ericcson έχουν 25 περίπου κ.ο.κ Ότι συσκευή και να πάρετε, από κάποιες ημέρες και μετά, η συσκευή κατά τη διαδικασία ΠΡΕΠΕΙ να πάει για service! Από εκεί και πέρα, είναι πολύ πιθανόν να σας γίνει αντικατάσταση συσκευής με νέο ΙΜΕΙ, δηλαδή ουσιαστικά νέο τηλέφωνο, και στα iPhone και εγώ από όσο ξέρω, μόνο αντικατάσταση κάνουν όταν υπάρχει πρόβλημα. Έκτος αν είχε κολλήσει το iOS και το φτιαξουνε με restore που δε καταφερες εσύ.

Όπως επίσης και φωτογραφικές μηχανές και βιντεοκάμερες ισχύει το ίδιο. Περίπου 30 μέρες έχουν οι περισσότερες εταιρείες. Παίρνεται τηλέφωνο στην αντιπροσωπεία και σας λέει κατά 90%, πηγαίνετε στο κατάστημα να το αλλάξετε. Για αυτό να κρατάτε πάντα τις συσκευασίες και όλα τα παρελκόμενα!

cheerz

Τελευταία επεξεργασία από: Leroi, 02/10/2010 - 16:25


#6   Leroi

Leroi

    iPH Enthousiast

  • 382 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας

Δημοσίευση 02/10/2010 - 16:30

Οπότε φίλε greg, και nokia να είχες και να είχε ξεπεράσει τις DOA ημέρες..τα ίδια θα έλεγες..
Έχω δεί πελάτες να φέρνουν nokia την 8η ημέρα, όταν ειχε 7 μερες DOA η Nokia και να πρέπει να πάει Ιταλία το κινητό τους για επισκεύη...μιλάμε για ΠΟΛΛΕΣ μέρες..

συγνώμη για το 2ο ποστ

Τελευταία επεξεργασία από: Leroi, 02/10/2010 - 16:30


#7   rafailos

rafailos

    iPH newbie

  • 47 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 02/10/2010 - 16:37

Οντως με το δικαιο σου νευριασες! Και εγω ειχα ενα προβλημα με το κουμπι που μπαινει στο αθορυβο! Το παω στην "VODAFONE" και το δινω! Μου λενε θα το στειλουμε κατω για επισκευη! Ορεστιαδα μενω...) Και μετα απο 3 εβδομαδες μου το στελνουν πισω χωρις αντικατασταση! Το ανοιγω λεγοντας απο μεσα μου τι ωραια ξανα εχω το κινητο μου πισω! Και παω να δοκιμασω το κουμπι εαν το εφτιαξαν και τιποτα! Το μονο που εκαναν ηταν ενα απλο restore! Παω την ιδια στιγμη και εγινε φασαρια γιατι μου ελεγαν πως δεν ηξεραν τι να το κανουν! Εγγυηση πλεον δεν υσχιε απο τη μερια τους! Τελος παντων για να μην ανακατευτουν αστυνομιες και ιστοριες μετα απο 2 εβδομαδες μου εστειλαν καινουργιο! Το συμπερασμα ειναι οτι δεν φταιει η apple! Αλλα η πολιτικη της χωρας μας παιδια! Ειμαστε χαμενοι! Εαν πας στην αγγλια π.χ. σε ενα καταστημα της apple..αμεσως εκεινη την στιγμη σου δινουν καινουργια συσκευη...! Δηλαδη απαρδεκτοι οι ελληνες! Τι να πω?? Ειχα εκνευριστει παρα πολυ που εκλεισα καθε συμβολαιο που ειχα με την εταιρια!!!

#8   whiteyez

whiteyez

    iPH Member

  • 239 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 5
  • GameCenter:Whiteyez

Δημοσίευση 02/10/2010 - 16:46

Το συμπερασμα ειναι οτι δεν φταιει η apple! Αλλα η πολιτικη της χωρας μας παιδια! Ειμαστε χαμενοι!


Ακόμα να το καταλάβουν κάποιοι αυτό.

#9   Leroi

Leroi

    iPH Enthousiast

  • 382 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας

Δημοσίευση 02/10/2010 - 16:51

Το συμπερασμα ειναι οτι δεν φταιει η apple! Αλλα η πολιτικη της χωρας μας παιδια! Ειμαστε χαμενοι! Εαν πας στην αγγλια π.χ. σε ενα καταστημα της apple..αμεσως εκεινη την στιγμη σου δινουν καινουργια συσκευη...!


Έχει απαγορέψει η πολιτική της χώρας να ανοιχτεί apple store και δε το ξέρουμε? Γιατί αν υπήρχε apple store στην Ελλάδα, την ίδια εξυπηρέτηση με έξω θα είχε σε τέτοια θέματα Service πιστεύω. Τώρα αν η κατάντια της χώρας έχει κάνει την apple να μη θέλει να ρισκάρει με ενα apple store είναι άλλο θεμα..

Τελευταία επεξεργασία από: Leroi, 02/10/2010 - 16:52


#10   gregnz1985

gregnz1985

    iPH newbie

  • 2 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας

Δημοσίευση 02/10/2010 - 17:45

update
Τελικά μετά από ατελείωτα μπινελίκια και τηλέφωνα στην cosmote μου έδωσαν το τηλέφωνο 0080044143906 όπου είχα την επιλογή να κάνω refund η αντικατάσταση της συσκευης με refurbished φυσικά διάλεξα το πρώτο γιατί αν μη τι άλλο δεν θέλω συσκευή που να μην είναι 100% καινούργια. Όποιος έχει παρόμοιο πρόβλημα καλύτερα να απευθυνθεί στο παραπάνω τηλέφωνο γιατί απ΄πο την cosmote μου λέγανε ότι refund δεν γίνεται με τπτ

#11   xarisk

xarisk

    iPH Contributor

  • 1.878 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 02/10/2010 - 18:06

παντος επειδη εχω φιλο που δουλευει στο service των κινητων (sony,htc,nokia, kai iphone) και εκει καταληγουν ολα τα τηλεφωνα οταν το πρωτο επιπεδο servise οπως του γερμανου δεν μπορει να τα φτιαξει...ξερω οτι η apple σε σχεση με ολες τις αλλεσ εταιριες εχει πολυ σφιχτή πολιτική για την εγγυηση της,,,,για να καταλαβετε ο φιλοσ μου μου λεει ακομα και ενα φυσιμα στην υποδοχη φωρτισης μπορει να προκαλεσει υγρασια την οποια εκεινοι την ανυχνευουν με καπια εργαλεια που τους εχει δωσει η aplle και το βγαζουν εκτος.....στις αρχες που δεν τα εβγαζαν αλλα τα αντικαθηστουσαν η apple τους εβαλε χερι και τους χρεωσε τις συσκευες...αρα λοιπον δεν ειναι η ελλεδαρα μας το μονο προβλημα κατα την γνωμη μου.

#12   strength

strength

    iPH newbie

  • 42 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας

Δημοσίευση 02/10/2010 - 20:56

Λοιπόν παιδιά επειδή συνηθίζουμε να αναφέρουμε μόνο τα κακά (που δε διαφωνώ ότι είναι όντως πολλά), αγόρασα ένα iPhone 4 16GB πριν περίπου 2-3 εβδομάδες το οποίο είχε πρόβλημα με το lock button(δεν έπιανε πάντα - έπρεπε να το πιέσεις πολύ για να πιάσει). Πήρα τηλέφωνο στο 13830 (εξυπηρέτηση πελατών της Vodafone), με συνέδεσαν με την εταιρεία με την οποία συνεργάζεται πλέον η Vodafone για service iPhone, έδωσα τα στοιχεία μου. Την επόμενη εργάσιμη ήρθε κούριερ για να παραλάβει το κινητό ενώ μου παρείχαν και ένα iPhone 3GS για όσο διάστημα θα κρατούσε η επισκευή, την μεθεπόμενη μέρα το κινητό βρισκόταν στην αθήνα (μένω στη Θεσσαλονίκη). Την παραμεθεπόμενη μέρα με πήραν τηλέφωνο για να με ενημερώσουν ότι είχε γίνει αντικατάσταση καθώς και για τις λεπτομέρειες παράδοσης, και 4 εργάσιμες ημέρες μετά είχα ένα καινούριο κινητό (όχι με το κουτί του, αλλά με μια απόδειξη αντικατάστασης με Serial Number & IMEI πάνω). Αν έμενα Αθήνα η διαδικασία αυτή ίσως και να διαρκούσε δύο εργάσιμες ημέρες.

#13   Nibbler

Nibbler

    iPH newbie

  • 73 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας

Δημοσίευση 02/10/2010 - 21:09

Λοιπόν παιδιά επειδή συνηθίζουμε να αναφέρουμε μόνο τα κακά (που δε διαφωνώ ότι είναι όντως πολλά), αγόρασα ένα iPhone 4 16GB πριν περίπου 2-3 εβδομάδες το οποίο είχε πρόβλημα με το lock button(δεν έπιανε πάντα - έπρεπε να το πιέσεις πολύ για να πιάσει). Πήρα τηλέφωνο στο 13830 (εξυπηρέτηση πελατών της Vodafone), με συνέδεσαν με την εταιρεία με την οποία συνεργάζεται πλέον η Vodafone για service iPhone, έδωσα τα στοιχεία μου. Την επόμενη εργάσιμη ήρθε κούριερ για να παραλάβει το κινητό ενώ μου παρείχαν και ένα iPhone 3GS για όσο διάστημα θα κρατούσε η επισκευή, την μεθεπόμενη μέρα το κινητό βρισκόταν στην αθήνα (μένω στη Θεσσαλονίκη). Την παραμεθεπόμενη μέρα με πήραν τηλέφωνο για να με ενημερώσουν ότι είχε γίνει αντικατάσταση καθώς και για τις λεπτομέρειες παράδοσης, και 4 εργάσιμες ημέρες μετά είχα ένα καινούριο κινητό (όχι με το κουτί του, αλλά με μια απόδειξη αντικατάστασης με Serial Number & IMEI πάνω). Αν έμενα Αθήνα η διαδικασία αυτή ίσως και να διαρκούσε δύο εργάσιμες ημέρες.


Παίξε λόττο φίλε :lol:

#14   pavlossss

pavlossss

    iPH Contributor

  • 1.453 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 7

Δημοσίευση 02/10/2010 - 21:14

Λοιπόν παιδιά επειδή συνηθίζουμε να αναφέρουμε μόνο τα κακά (που δε διαφωνώ ότι είναι όντως πολλά), αγόρασα ένα iPhone 4 16GB πριν περίπου 2-3 εβδομάδες το οποίο είχε πρόβλημα με το lock button(δεν έπιανε πάντα - έπρεπε να το πιέσεις πολύ για να πιάσει). Πήρα τηλέφωνο στο 13830 (εξυπηρέτηση πελατών της Vodafone), με συνέδεσαν με την εταιρεία με την οποία συνεργάζεται πλέον η Vodafone για service iPhone, έδωσα τα στοιχεία μου. Την επόμενη εργάσιμη ήρθε κούριερ για να παραλάβει το κινητό ενώ μου παρείχαν και ένα iPhone 3GS για όσο διάστημα θα κρατούσε η επισκευή, την μεθεπόμενη μέρα το κινητό βρισκόταν στην αθήνα (μένω στη Θεσσαλονίκη). Την παραμεθεπόμενη μέρα με πήραν τηλέφωνο για να με ενημερώσουν ότι είχε γίνει αντικατάσταση καθώς και για τις λεπτομέρειες παράδοσης, και 4 εργάσιμες ημέρες μετά είχα ένα καινούριο κινητό (όχι με το κουτί του, αλλά με μια απόδειξη αντικατάστασης με Serial Number & IMEI πάνω). Αν έμενα Αθήνα η διαδικασία αυτή ίσως και να διαρκούσε δύο εργάσιμες ημέρες.

το 3gs το πηρες μονο στα χαρτια γιατι στην πραγματικοτητα πηρες 3g....αυτα τα καταραμμενα τα μηχανηματα στην ελλαδα κανουν παντα λαθος εναντιον του πελατη......

Τελευταία επεξεργασία από: pavlossss, 02/10/2010 - 21:15


#15   strength

strength

    iPH newbie

  • 42 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας

Δημοσίευση 02/10/2010 - 21:20

το 3gs το πηρες μονο στα χαρτια γιατι στην πραγματικοτητα πηρες 3g....αυτα τα καταραμμενα τα μηχανηματα στην ελλαδα κανουν παντα λαθος εναντιον του πελατη......

Δεν μπορώ να καταλάβω τι ακριβώς εννοείς. 3GS πήρα, και νομίζω είμαι σε θέση να καταλάβω τη διαφορά, γιατί είχα και 3G.... Τώρα αν μου έδωσαν 3G που έχει ταχύτητες 3GS, κανένα πρόβλημα, το ίδιο μου κάνει... :P

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;



Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 0

0 μέλη, 0 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες