Μετάβαση στο περιεχόμενο


Φωτογραφία
- - - - -

Δυνατότητες Facebook, Foursquare, uStream στο νέο MobileMe (;)


  • Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
1 μήνυμα σε αυτό το θέμα

#1   sepsis

sepsis

    iPH Hero

  • 8.236 μηνύματα
  • Twitter:@hsouris
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 5
  • Tablet:iPad 3 +4G

Δημοσίευση 16/02/2011 - 21:36

Σύμφωνα με νέο δημοσίευμα η υπηρεσία MobileMe αναμένεται να εμπλουτιστεί με πολλά νέα χαρακτηριστικά μιμούμενη πολλές δημοφιλείς υπηρεσίες.

Οι πληροφορίες αναφέρουν για μια υπηρεσία streaming βίντεο, όπως το uStream, μια υπηρεσία check-in με βάση την τοποθεσία, όπως το Foursquare και μια geotagging υπηρεσία με την κωδική ονομασία "Tokens" που θα μοιάζει με το Facebook Places.

Αναρτημένη εικόνα

Στο τραπέζι έχουν πέσει πάρα πολλές ιδέες για το μέλλον της υπηρεσίας αλλά η ομάδα έχει επικεντρωθεί σε μερικές μόνο από αυτές σε πρώτη φάση. Το νέο MobileMe, εφόσον επαληθευτούν οι πληροφορίες, θα αποτελέσει μια ιστοσελίδα που θα είναι ένας συνδυασμός του Facebook, uStream και Foursquare με πολλές πληροφορίες που θα ανανεώνονται αυτόματα από την iOS συσκευή του χρήστη και θα περιλαμβάνει τοποθεσία, φωτογραφίες, βίντεο, μουσική, παιχνίδια κτλπ.

Το concept είναι ότι ο καθένας μας θα μπορεί να έχει μια ιστοσελίδα με όλες αυτές τις πληροφορίες που θα αφορούν την κάθε μας στιγμή. Η Apple το θεωρεί σαν να έχουμε έναν webserver στο τσεπάκι μας που θα ενημερώνει αυτόματα το MobileMe.

Τις προηγούμενες μέρες είχαν αναφερθεί ξανά φήμες για μια επερχόμενη αναβάθμιση στο MobileMe

Follow me on twitter


Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#2   apostolo

apostolo

    iPH Addict

  • 747 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 16/02/2011 - 21:44

Δεν το βλεπω να εχει πολυ επιτυχια οπως το ping. Για να κανεις εφαρμογη τυπου facebook πρεπει να απευθυνεσαι σε ολους και να ειναι τσαμπα.Μενει βεβαια να δουμε την υολοποιηση γιατι ακομα δεν εχω καταλαβει πλήρως τι θα κανει η υπηρεσια




Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 0

0 μέλη, 0 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες