Μετάβαση στο περιεχόμενο


Φωτογραφία
- - - - -

Συνεργασία Nokia και Microsoft! Ετοιμαστείτε για Nokia Windows Phone 7 smartphones!


  • Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
16 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#16   Aelaos

Aelaos

    iPH Enthousiast

  • 494 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας

Δημοσίευση 11/02/2011 - 15:02

Η συνεργασία των δύο εταιρειών ήταν εξαναγκασμένη λόγω των συνθηκών της αγοράς . Μετά από χρόνια κακών στρατηγικών αποφάσεων και οι δύο εταιρείες χάσανε το τραίνο των smartphones και τώρα τρέχουν να προλάβουν . Η ΝΟΚΙΑ επί χρόνια είχε ένα απαράδεκτο λειτουργικό , το symbian ποτέ δεν μου άρεσε ,χίλιες φορές καλύτερο το windows mobile . Αγνόησε επιδεικτικά τα touchscreen και τελικά την έφαγε την πατάτα . Επιπλέον ποτέ δεν κατάλαβα γιατί έπρεπε να πληρώσω για παράδειγμα τα 600 - 700 € του Ν96 για παράδειγμα. Η Microsoft πάλι έφαγε κόλλημα με το stylus και την προσπάθεια ομοιογενοποίησης με τα Windows. Τώρα στα θετικά είναι ότι η Νόκια θα μπορεί να μπει και στον χώρο των ακριβών smartphones με αξιώσεις , το WM7 είναι πολύ αξιόλογο λειτουργικό και πιστεύω ότι με την Microsfot από πίσω θα βελτιωθεί θεαματικά και θα γίνει πιο ολοκληρωμένο από το Android.Επιπλέον η MS έχει και τρομερούς πόρους στο Gaming που γνωρίζουμε πόσο σημαντικό είναι για την επιλογή πλατφόρμας. Αν το συνδυάσουμε με το γεγονός ότι η MS (όπως και η Apple ) έχουν βλέψεις στο Gaming μέσω απομακρυσμένου server , φανταστείτε τι ώθηση μπορεί να είναι αυτό για το WM7. Επιπλέον μέσω του δικτύου πωλήσεων της ΝΟΚΙΑ ,θα δει επιτέλους και η MS τις Πωλήσεις του λειτουργικού της να εκτοξεύονται , οπότε θα της δώσει και την απαιτούμενη ώθηση. Στο μέλλον βλέπω να έχουμε την Apple να έχει ένα μεγάλο σταθερό κομμάτι της πίτας , που θα τις φέρνει και την καλύτερη απόδοση στα χρήματα , την Ms να έχει πιάσει ένα καλό κομμάτι ,με μια τάση ίσως προς το πιο επαγγελματικό τομέα αλλά τους βλέπω να έχουν και κάποιες φθηνές λύσεις λόγω XBOX LIVE .Και στα υπόλοιπα μπαλώματα θα μπει το Android, κυρίως για φθηνή καλή λύση σε smartphone η οποία θα σαρώσει τις ασιατικές αγορές .Το BlackBerry το Βλέπω μαύρη νύχτα στα Βουνά και το WebOS περιορισμένο ίσως σε κάποιε ς ταμπλέτες ή βολική λύση για Interface συσκευων της HP όπως θέλουν να το βάλουν σε κάποιους εκτυπωτές

Τελευταία επεξεργασία από: Aelaos, 11/02/2011 - 15:03


Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#17   dusty

dusty

    iPH Enthousiast

  • 351 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 7 Plus
  • Tablet:iPad mini 4
  • GameCenter:dusty

Δημοσίευση 11/02/2011 - 15:17

μια χάρα συνεργασία είναι. η νόκια είναι νο1 σε πωλήσεις στο κόσμο με μεγάλη διαφορά από την apple.


Δεν τα λες καλα τα πραγματα. Η Apple με ΕΝΑ μονο μοντελο κινητου που παραγει κοιτα ποσες πωλησεις εχει κανει οταν η Νοκια εχει 100 μοντελα ενεργα προς πωληση.
Και οι μεγαλες πωλησεις που εχει δεν ειναι απο τα high end κινητα της αλλα απο απλα κινητα των 50 ευρω μεχρι και 200 το πολυ.
Το symbian απο ενα σημειο και μετα κουρασε, δε βελτιωθηκε και ορθως εγκαταληθφηκε.
Για μενα αν η Νοκια ειχε τα @@ρια σαν μεγαλη εταιρια που θελει να λεγεται, θα επρεπε να αφοσιωθει στο Android. Εκει που υπαρχουν δηλαδη σοβαροι αντιπαλοι και οχι στα WM7. Επελεξε τον πιο "βατο" δρομο και θα δειξει πώς θα τα παει.
Προσωπικη μου αποψη - προγνωση ειναι οτι iOS και Android θα κυριαρχησουν ανετα και τα WM7 θα μεινουν στο περιθωριο. Μαζι τους και η Νοκια. Καλυτερα κιολας γιατι τοσα χρονια οι πλαστικουρες της και τα κολληματα του λειτουργικου των κινητων της με ειχανε κουρασει.




Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 0

0 μέλη, 0 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες