Μετάβαση στο περιεχόμενο


Φωτογραφία
- - - - -

Συγχρονισμός του Reading List με iOS συσκευές


  • Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
Θέμα χωρίς απαντήσεις

#1   sepsis

sepsis

    iPH Hero

  • 8.236 μηνύματα
  • Twitter:@hsouris
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 5
  • Tablet:iPad 3 +4G

Δημοσίευση 16/05/2011 - 13:02

To νέο χαρακτηριστικό Reading List που έκανε το ντεμπούτο του επίσημα στην τρίτη preview έκδοση του Mac OS X Lion θα έχει τη δυνατότητα συγχρονισμού με τις iOS συσκευές μας απ' ότι φαίνεται.

To Reading List είναι μια νέα δυνατότητα του Lion που μοιάζει στη λειτουργία με το γνωστό Instapaper και άλλες παρόμοιες υπηρεσίες. Πολύ απλά θα μπορείτε να σώσετε σελίδες για να διαβάσετε αργότερα κάποια άλλη στιγμή. Οι σελίδες αυτές αποθηκεύονται σε μια λίστα και μάλλον θα είναι προσβάσιμες μέσω των iOS συσκευών μέσω συγχρονισμού των bookmarks.

Αναρτημένη εικόνα

Παρόλο που μοιάζει πολύ με το Instapaper το Reading List δεν θεωρείται ανταγωνιστής της υπηρεσίας καθώς απαιτεί σύνδεση στο ίντερνετ για την μετάβαση στην ιστοσελίδα και την περαιτέρω ανάγνωση. Αντίθετα, το Instapaper μπορεί να σώσει μόνο το κείμενο της ιστοσελίδας και να το προβάλει και εκτός σύνδεσης.

Δεν αποκλείεται, βέβαια, η Apple να εμπλουτίσει και άλλο την υπηρεσία αυτή και να δούμε έναν άξιο ανταγωνιστή. Σίγουρα, πάντως, οι απλοί χρήστες δεν θα μείνουν παραπονεμένοι.

Follow me on twitter


Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;



Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 0

0 μέλη, 0 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες