Περάστε, κερνάω γλυκό!
#46
Δημοσίευση 19/12/2011 - 18:30
Ad
#47
Δημοσίευση 19/12/2011 - 18:34
Ο θηλυκός Παρλιαρος είσαι?iFasMan καλυτερα να τα αφηνεις μια μερα να τραβηξουν το σιροπι και μετα να τα βουτηξεις στη σοκολάτα και οσο για το πικρα μαλλον φταει η κουβερτουρα που εβαλες...να ριχνεις και λιγη γαλακτος μαζι για να σπαει την πικριλα
#48
Δημοσίευση 19/12/2011 - 18:37
#49
Δημοσίευση 19/12/2011 - 18:38
Πωπωπω κολασμένο τοπικ αυτο!! τα δικα μου μελομακαρονα και ενα σουφλε σοκολατας απο το μενου της κυριακης!!
Τελευταία επεξεργασία από: iLuxus, 19/12/2011 - 18:38
∼ Να είσαι ο εαυτός σου, όλοι οι άλλοι ρόλοι είναι πιασμένοι ∼
#50
Δημοσίευση 19/12/2011 - 18:40
ευχαριστουμε
κ εγω μεσα στις συνταγες
για να μην ανοιξω χωριστο thread
παραθετω
Εορταστικο Γευμα
Συνταγη
Κοτοπουλο με ουισκι
Αγοράζετε ενα κοτόπουλο 1200 γρ. και ενα μπουκάλι Ουίσκι
Προβλέψτε , αλάτι, πιπέρι ,ελαιόλαδο, και μπείκον σε λωρίδες Για καλό και για κακό βεβαιωθείτε οτι εχετε και ενα βάζο μαγιονέζα
Τυλίξτε το κοτόπουλο με τις λωρίδες, αλατοπιπερώστε, και ρίξτε μία υποψία ελαιόλαδου
Προθερμάνετε τον φούρνο σε μεσαία θερμοκρασία, (220 βαθμοί ή θερμοστάτης στο 5 ) για 10 λεπτά
Σερβιριστήτε ενα ποτήρι Ουισκι και πιειτε το Βάλτε το κοτόπουλο στον φούρνο αφου πρώτα το τοποθετήσετε σε καταλληλο σκευος
Βάλτε και πιειτε ακόμα ενα ποτήρι Ουισκι Επαναλάβατε αυτο το βήμα αλλες δυο φορές
Μετά απο ένα τέπαρτο φουρνίστε το ανοιγμα για να επιγλέψετε το κλείσειμο του ψοτόπουλου
Λιάστε ξανά το ουικάλι του Μπίσκη και καπιατήτε μια καλή λουγία
Μετά απο ενα κετα.. οχι πέταρτο της ώρας, αργότερα τελος πάτνων .... κλιτρίστε μέχρι τον μπούρνο ανοίφτε την χόρτα, ξεγυρνίστε, απαναδονήστε βάλτε τελος παντων το φωτόπουλο απ την αλλη καφήστε σε μια λωκο καλέκρα και καβετάστε κανα'δυό φατήρια Κίσκη αμόκα
Νυστε, λυστε ψηστε το κουφόλουπο για μιση φώρα ακόμα . 3 λοτήρια αρφότερα ....
Ζαμέψτε το γατόπουλο απο χαμω, ( επεσε το μακαλισμένο) , καφαρίστε το, και γάλτε το σε μιάτο
Φτάτε τα κούτρα σας απο το νέσιμο στο κάτωμα απ τα γάδια που μυθικαν στα κλαπάκια της μουζινας μην αποχειραθητε να κησωθειτε, μια φαρά ειμαστε εδω μάτω απομελειώστε το δουκάλι του Ρίσκι αργόμπερα σαρθήτε ως το κρεμάτι και κοιθωμητε ως το χρωι
Την επομενη μέρα , παρτε ενα αλκα σελτζερ
Πηγαινετε να φάτε κρύο kοτόπουλο με μαγιονεζα και καθαρίστε το μπουρδέλο που δημιουργήσατε στην κουζινα
την αλλη βδομάδα, για Πρωτοχρονια θα δοκιμασουμε την Κρητικη συνταγη : Κατσικακι με τσικουδια !!!!
Καλές Γιορτές
#51
Δημοσίευση 19/12/2011 - 18:41
Ενα ο καθένας Mr ,έχουν κ άλλοι σειρά
#52
Δημοσίευση 19/12/2011 - 18:47
Διαγράφονται οι συνταγές
#53
Δημοσίευση 19/12/2011 - 18:58
ελα μεταξυ μας τωρα... ποσα θες να σωπάσεις;;; 1? 2? 3? κιλα μελομακάρονα και κουραμπιέδες?Πάτε καλα θα με τρελανετε .. Ανταλλάσσετε συνταγές .. Τι το περάσετε το forum .. "κάτι ψήνεται" έλεος
Διαγράφονται οι συνταγές
#54
Δημοσίευση 19/12/2011 - 19:01
#55
Δημοσίευση 19/12/2011 - 19:07
#56
Δημοσίευση 19/12/2011 - 19:10
#57
Δημοσίευση 19/12/2011 - 19:16
ειμαι σιγουρη, την σημειωσες καλα-καλα... κ μετα διαγραφεται..
copy & save για μελλοντικη χρηση λοοολ
ειμαστε σε εορταστικη ατμοσφαιρα
δεν εχω edit για να την αλλαξω
αλλα κ παλι θα ηταν κριμα να χαθει
ελα, αμα δεν σου κανουν τα μελομακαρονα (που ειναι κ σπιτικα !!!)
θα σε κερασουμε ενα ουισκι
#58
Δημοσίευση 19/12/2011 - 19:17
#59
Δημοσίευση 19/12/2011 - 19:19
Τελευταία επεξεργασία από: iFasMan, 19/12/2011 - 19:22
#60
Δημοσίευση 19/12/2011 - 19:22
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1
0 μέλη, 1 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες