Μετάβαση στο περιεχόμενο


Φωτογραφία
- - - - -

Blue Tiger Stylus: pressure-sensitive γραφίδα τεχνολογίας Bluetooth 4.0 για το iPad [Video]


  • Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
Θέμα χωρίς απαντήσεις

#1   Valve

Valve

    News Team

  • 42 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας

Δημοσίευση 06/03/2012 - 10:58

Η Ten One Design παρουσιάζει τη νέα γραφίδα Blue Tiger Stylus, η οποία χρησιμοποιεί την τεχνολογία Bluetooth 4.0 για να επικοινωνεί με το iPad ή το iPhone του χρήστη, μετατρέποντας το έτσι σε επαγγελματικό pen tablet για τη δημιουργία σχεδίων, διατηρώντας ταυτόχρονα την ενεργειακή κατανάλωση σε πολύ χαμηλό επίπεδο.

Αναρτημένη εικόνα


Η νέα γραφίδα συνοδεύεται από αντίστοιχο SDK για τους developers, έτσι ώστε να δημιουργήσουν εφαρμογές που θα αναγνωρίζουν τα διαφορετικά σημεία πίεσης από την ακίδα της, ενώ θα απορρίπτουν τα αγγίγματα από τις παλάμες ή τα δάκτυλα του χρήστη.

"Πιθανότατα έχετε ακούσει καλά πράγματα για το Bluetooth 4.0. Είναι μια γρήγορη, ασύρματη διασύνδεση και υποστηρίζεται από το CoreBluetooth framework στο iOS 5. Οι συσκευές Bluetooth 4.0 δε χρειάζεται να κάνουν pair με το iPhone ή το iPad, απλά συνδέονται και λειτουργούν. Ακόμη, η αυτονομία της μπαταρίας του είναι σημαντικά βελτιωμένη. Δημιουργήσαμε την πρώτη pressure-sensitive γραφίδα για iPad που χρησιμοποιεί την τεχνολογία Bluetooth 4.0"

Πάντως, αν κρίνουμε ότι η ανακοίνωση της Ten One Design έγινε δύο ημέρες πριν την παρουσίαση του iPad 3 (ή όπως αλλιώς θα λέγεται), τότε πρέπει να είμαστε σίγουροι ότι θα διαθέτει τεχνολογία Bluetooth 4.0.

http://www.dailymotion.com/video/xp9e00_declassified-project-blue-tiger_tech



Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;



Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 0

0 μέλη, 0 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες