Αλλου στυλ σειρά που έχω κολλήσει είναι το crown

Sent from my iPhone 6s Plus using Tapatalk
Δημοσίευση 09/12/2017 - 17:28
Δημοσίευση 09/12/2017 - 21:30
Παιδιά το Dark εξελίσσεται σε τρελό mindfuck, έχω πορωθεί άσχημα και σε κάθε επεισόδιο καίω όλο και πιο πολύ εγκέφαλο, σε λίγο δε θα μείνει τίποτα
Το βλέπει κάποιος άλλος;
Only Twin Peaks fans will understand.
Καταπληκτικό απλά.
Είμαι σε αναζήτηση νέας σειράς, μου έχουν πει για το Black Mirror, το βλέπει κανείς να μας πει εντυπώσεις?
Θα ξεκινήσω Σόνια κι αυτό που λες κι εσύ και θα δω αν καούν τα εγκεφαλικά μου κύτταρα
Δε τα ρωτάνε για τον Μαύρο Καθρέφτη..
Απο τις πιο έξυπνες και "To the Point" σειρές. Θα κολλήσεις πολύ άσχημα να ξες.
Ειδικά με το επετειακό που 'χαν βγάλει των χριστουγέννων.
Δημοσίευση 09/12/2017 - 21:56
RF forever
Δημοσίευση 10/12/2017 - 09:23
Δημοσίευση 10/12/2017 - 21:44
Επιτέλους!!! Είδα τα 1ο επεισόδιο και μου φάνηκε πολύ αφελές και έκτοτε την παράτησα. Ο μόνος λόγος που υπάρχει ακόμα στα υπόψιν είναι ότι όλοι λένε τα καλύτερα αλλά δεν μου κάνει κέφι να την ξαναπιάσω...Έχω δει 1-2 Black Mirror σκόρπια και φρίκαρα, μετέπειτα μου είπαν ότι ήταν από τα πιο ακραία επεισόδια της σειράς κι ότι στάθηκα άτυχη που έπεσα κατευθείαν σε αυτά
![]()
Παρ´όλα αυτά, από τότε δεν τολμάω να ξαναπειραματιστώ, αλλά γενικά ακούγονται πολύ καλά σχόλια...
Δημοσίευση 11/12/2017 - 17:42
Επιτέλους!!! Είδα τα 1ο επεισόδιο και μου φάνηκε πολύ αφελές και έκτοτε την παράτησα. Ο μόνος λόγος που υπάρχει ακόμα στα υπόψιν είναι ότι όλοι λένε τα καλύτερα αλλά δεν μου κάνει κέφι να την ξαναπιάσω...
Sent from my iPad using Tapatalk
Δημοσίευση 11/12/2017 - 20:53
Είδα το 2 πρώτα επεισόδια από Black Mirror, όντως πέφτουν βαριά, αλλά είναι από τις σειρές που σε βάζει σε σκέψη και προβληματισμό. Thumbs up από εμένα, θα την συνεχίσω.
Δημοσίευση 12/12/2017 - 09:21
Περιμένω εντυπώσεις μετά το Special που 'χαν βγάλει στη 2η σεζόν..
Το White Christmas.
Πολύ δυνατό το Whiye Christmas όπως επίσης και τα 2 πρώτα του 3ου κύκλου.
0 μέλη, 10 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες