Μετάβαση στο περιεχόμενο


Φωτογραφία
- - - - -

Marvel AR: Η νέα εφαρμογή φέρνει την Augmented Reality στα comics


  • Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
Θέμα χωρίς απαντήσεις

#1   Valve

Valve

    News Team

  • 42 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας

Δημοσίευση 13/03/2012 - 12:47

Μία από τις δημοφιλέστερες εφαρμογές για comics είναι αυτή της Marvel, τουλάχιστον για αυτούς που προτιμούν τους ήρωες της, με την εταιρία να ετοιμάζεται για το επόμενο βήμα που θα συνδυάσει την έντυπη με την ψηφιακή έκδοση, καθώς παρουσίασε στην εκδήλωση SXSW τη νέα αποκλειστικά ψηφιακή σειρά Marvel Infinite Comics και την εφαρμογή Marvel AR, την πρώτη εφαρμογή τέτοιου είδους που εκμεταλλεύεται την τεχνολογία Augmented Reality.

Αναρτημένη εικόνα


Η εφαρμογή Marvel AR θα χρησιμοποιείται σε συνδυασμό με τις έντυπες εκδόσεις που θα φέρουν το λογότυπο "Marvel AR". Όταν ο χρήστης σαρώσει τον κωδικό , τότε θα εμφανίζεται στην οθόνη της iOS συσκευής του αποκλειστικό περιεχόμενο, όπως για παράδειγμα σχόλια από τους δημιουργούς, flashbacks σε παλαιότερες ιστορίες, τρισδιάστατες απεικονίσεις, videos, ηχητικά μηνύματα κλπ.

http://www.dailymotion.com/video/xpeyvj_marvel-and-aurasma-augmented-reality-comics-by-techcrunch_tech


Αμφότερα τα δύο νέα προϊόντα της Marvel θα είναι διαθέσιμα στις 4 Απριλίου, ημέρα κυκλοφορίας του πρώτου τεύχους "Avengers vs X-Men", ενώ πρέπει να σημειωθεί ότι τα ψηφιακά τεύχη της σειράς Infinite θα είναι δωρεάν για όσους αγοράζουν το αντίστοιχο έντυπο τεύχος. Διαφορετικά, θα κοστίζουν €0.79 το καθένα.

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;



Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 0

0 μέλη, 0 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες