Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
- - - - -

Θεμα με Springtomize 2 και Mobile Substrate

• Please log in to reply
15 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#1   Konstantinosdj

Konstantinosdj

iPH Addict

• 851 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 5
  • Tablet:iPad
  • GameCenter:Konstantinosdj

Δημοσίευση 22/03/2012 - 23:07

Καλησπερα παιδες !Εχω ενα θεματακι με το Θεμα με Springtomize και το Mobile Substrate.Ειχα σαν Carier Name μεσα απο το Springtomize το ονομα μου.Οπωε επισης ειχα απεργοποιημενο το Spotlight.Με το που εκανα Update to Spingtomize σημερα το απογευμα εχουν χαθει ολες οι ρυθμισεις και με το που τις ξανακανω και κανω Respring με βαζει σε Safe mode το Mobile Substrate.Τι μπορω να κανω για να μην μου το κανει αυτο?Αν κανω απεγκατασταση το Mobile Substrate θα εχω προβλημα???Εχω δοκιμασει και Hard Reset αλλα ματαια.

Τελευταία επεξεργασία από: Konstantinosdj, 22/03/2012 - 23:09.

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#2   giodert

giodert

iPH Contributor

• 1,108 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 4S
  • Tablet:iPad 3 +4G

Δημοσίευση 22/03/2012 - 23:16

cracked το εχεις φιλε?

#3   Konstantinosdj

Konstantinosdj

iPH Addict

• 851 μηνύματα

Δημοσίευση 22/03/2012 - 23:17

cracked το εχεις φιλε?

ναι φιλε μου.το εχω τοσο καιρο ετσι και πρωτη φορα μου το εκανε αυτο.

#4   giodert

giodert

iPH Contributor

• 1,108 μηνύματα

Δημοσίευση 22/03/2012 - 23:19

το ξερω στο ενα iphone που το εχω craked μου το εκανε και μενα σημερα μετα την αναβαθμιση, στο αλλο που ειναι αγορασμενο ολα good!και συνδεσα τον ιδιο λογαριασμο και στο αλλο για να το εχω αγορασμενο και κει και δουλευει παλι!

Τελευταία επεξεργασία από: giodert, 22/03/2012 - 23:19.

#5   MarkKnopfler

MarkKnopfler

iPH Intergalactic Leader

• 16,726 μηνύματα
  • Twitter:@Fmiggas
  • Κινητό: iPhone 5S
  • Tablet:iPad 4
  • GameCenter:markknopfler

Δημοσίευση 22/03/2012 - 23:21

To ίδιο μου έκανε κι εμένα σε παλιότερη αναβάθμιση.Μου χάλαγε τους φακέλους επίσης και καθόμουν και τα ταξινομούσα πάλι.

Το αγόρασα και είμαι μια χαρά.Αγόρασέ το,δεν θα μετανιώσεις είναι από τις εφαρμογές που αξίζουν.

Αναρτημένη εικόνα

#6   Konstantinosdj

Konstantinosdj

iPH Addict

• 851 μηνύματα

Δημοσίευση 22/03/2012 - 23:23

το ξερω στο ενα iphone που το εχω craked μου το εκανε και μενα σημερα μετα την αναβαθμιση, στο αλλο που ειναι αγορασμενο ολα good!και συνδεσα τον ιδιο λογαριασμο και στο αλλο για να το εχω αγορασμενο και κει και δουλευει παλι!

απλα με κανει εντυπωση πως μετα απο τοση πολλη χρηση και για πρωτη φορα μου κανει αυτα τα νουμερα.Ελπιζω αγορασμενο να μην μου ξανακανει τα ιδια..

#7   Konstantinosdj

Konstantinosdj

iPH Addict

• 851 μηνύματα

Δημοσίευση 22/03/2012 - 23:24

To ίδιο μου έκανε κι εμένα σε παλιότερη αναβάθμιση.Μου χάλαγε τους φακέλους επίσης και καθόμουν και τα ταξινομούσα πάλι.

Το αγόρασα και είμαι μια χαρά.Αγόρασέ το,δεν θα μετανιώσεις είναι από τις εφαρμογές που αξίζουν.

Αυτο θα κανω τωρα ακριβως φιλε μου Mark

#8   MarkKnopfler

MarkKnopfler

iPH Intergalactic Leader

• 16,726 μηνύματα

Δημοσίευση 22/03/2012 - 23:25

Δικλείδες ασφαλείας είναι αυτές Κωνσταντίνε από το developer.Προφανώς κάτι άλλαξε στην νέα έκδοση,αυτοί που το κράκαραν δεν πρόσεξαν και σου κάνει αυτό..

Δεν πρόκειται να έχεις πρόβλημα αν το αγοράσεις. Επίσης το Mobile Substrate μην σκεφτείς να το βγάλεις ποτέ,ειδικά τώρα που δεν παίζει και jb στην 5.1.

Αναρτημένη εικόνα

#9   giodert

giodert

iPH Contributor

• 1,108 μηνύματα

Δημοσίευση 22/03/2012 - 23:27

απλα με κανει εντυπωση πως μετα απο τοση πολλη χρηση και για πρωτη φορα μου κανει αυτα τα νουμερα.Ελπιζω αγορασμενο να μην μου ξανακανει τα ιδια..

και μενα πρωτη φορα μου εκανε τετοια κ ας ηταν σπασμενο δουλευε οπως το αλλο το αγορασμενο,κατι εγινε σημερα απ την αναβαθμιση! αλλα αγορασε το αφου κανει τοσα πολλα και αξιζει μην το σκεφτεσαι :rolleyes:

Τελευταία επεξεργασία από: giodert, 22/03/2012 - 23:27.

#10   Konstantinosdj

Konstantinosdj

iPH Addict

• 851 μηνύματα

Δημοσίευση 22/03/2012 - 23:36

Δικλείδες ασφαλείας είναι αυτές Κωνσταντίνε από το developer.Προφανώς κάτι άλλαξε στην νέα έκδοση,αυτοί που το κράκαραν δεν πρόσεξαν και σου κάνει αυτό..

Δεν πρόκειται να έχεις πρόβλημα αν το αγοράσεις. Επίσης το Mobile Substrate μην σκεφτείς να το βγάλεις ποτέ,ειδικά τώρα που δεν παίζει και jb στην 5.1.

και μενα πρωτη φορα μου εκανε τετοια κ ας ηταν σπασμενο δουλευε οπως το αλλο το αγορασμενο,κατι εγινε σημερα απ την αναβαθμιση! αλλα αγορασε το αφου κανει τοσα πολλα και αξιζει μην το σκεφτεσαι :rolleyes:

Λοιπον παιδια το αγορασα και το που εγκατασταθηκε οι ρυθμισεις ηταν ηδη ετοιμες.Δεν χρειαστηκε να κανω τιποτα.Δεν εχω κανενα προβλημα να αγοραζω εφαρμογες.Δεν με ενοχλει.Απλα το θεμα ειναι αμα κατι δουλευει cracked ,αναγκαζεσαι να το αγορασεις αμα σου κανει τετοια κουλά.Αλλιως αν δεν βγαλει το cracked προβλημα το κρατας οπως ειναι.

#11   Spyros36

Spyros36

iPH newbie

• 7 μηνύματα

Δημοσίευση 22/03/2012 - 23:38

Μου το έκανε και μένα με την αναβάθμιση μόλις πριν λίγο..

Το διόρθωσα με απεγκατασταση της έκδοσης 1.2-6 και εγκατάσταση της έκδοσης 1.2-5 απο το ihacksrepo.

#12   giodert

giodert

iPH Contributor

• 1,108 μηνύματα

Δημοσίευση 22/03/2012 - 23:40

Λοιπον παιδια το αγορασα και το που εγκατασταθηκε οι ρυθμισεις ηταν ηδη ετοιμες.Δεν χρειαστηκε να κανω τιποτα.Δεν εχω κανενα προβλημα να αγοραζω εφαρμογες.Δεν με ενοχλει.Απλα το θεμα ειναι αμα κατι δουλευει cracked ,αναγκαζεσαι να το αγορασεις αμα σου κανει τετοια κουλά.Αλλιως αν δεν βγαλει το cracked προβλημα το κρατας οπως ειναι.

Ε ενταξει το συγκεκριμενο,οπως και μερικα ακομα αξιζει δεν πειραζει χαλαλι του!

#13   Konstantinosdj

Konstantinosdj

iPH Addict

• 851 μηνύματα

Δημοσίευση 22/03/2012 - 23:41

Ο φιλος μας Pod2g αναφερει στο Twitter του οτι φαινεται να εχουμε ετοιμο untethered jailbreak στην 5.1.Εχει μερες που το ειδα.Οποτε θα βγει σε λιγο χρονικο διαστημα και οχι 2 μηνες οπως περιμεναμε

#14   Konstantinosdj

Konstantinosdj

iPH Addict

• 851 μηνύματα

Δημοσίευση 22/03/2012 - 23:44

Ολα ειναι καλα τωρα που το αγορασα..Παντως παιδια σας ευχαριστω θερμα για τις συμβουλες σας...

Τελευταία επεξεργασία από: Konstantinosdj, 22/03/2012 - 23:45.

#15   MarkKnopfler

MarkKnopfler

iPH Intergalactic Leader

• 16,726 μηνύματα

Δημοσίευση 22/03/2012 - 23:47

Δε νομίζω να έχει ασχοληθεί ιδιαίτερα ο pod2g,δε λέει κάτι και στο twitter του.Μήπως έχεις κανενός άλλου; :D

Τίποτα ρε να είσαι καλά....

Αναρτημένη εικόνα

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;