Παιδιά έχω κάποιο πρόβλημα με το iphone που με απασχολεί εδώ και λίγες μέρες...
Όταν το κινητό είναι σε standby (δλδ πατάω το κουμπάκι και κλειδώνει και κλείνει και η οθόνη) όταν με καλούν ή πέρνω μήνυμα δεν ακούγεται καθόλου! κάνει δόνηση αλλά ο ήχος δεν ακούγεται...tα ringtones που έχω πάνω δουλεύουν κανονικά. Όταν δεν είναι σε standby και πέρνω κλήση ακούγεται... Μιά φορά μόνο μου είχε τύχε απο ότι θυμάμαι να μήν ήταν σε standby και πάλι να μήν ακουγόταν ο ήχος...
Τί γίνεται ρε παιδιά? Καμιά λύση? Έχει τύχει σε κάποιον απο εσάς?
P.S. Και βέβαια το κουμπάκι για το silent mode ήταν στην σωστή θέση....
[Solved] Πρόβλημα με sounds;
Από
alexis-cy
, 15/11/2008 00:56
6 μηνύματα σε αυτό το θέμα
Δημοσίευση 15/11/2008 - 00:56
Ad
Δημοσίευση 15/11/2008 - 10:20
Και εγώ το παθαίνω αυτό άλλα μόνο όταν παίζει το iPod δεν ακούγεται...
Δημοσίευση 11/05/2009 - 14:15
καμιά λύση σε αυτό το θέμα βρήκαμε?
Δημοσίευση 11/05/2009 - 14:26
καμιά λύση σε αυτό το θέμα βρήκαμε?
Eιχα παλιοτερα το ιδιο προβλημα με το iphone μου και στο τελος μετα απο πολυ SEARCHING...αγανακτησα και ελυσα το προβλημα με ενα απλο restore...
Δημοσίευση 17/05/2009 - 20:00
εμένα το πρόβλημα λύθηκε...!!
όσο περίεργο και αν ακούγεται έφταιγε η κινέζικη κάρτα που είχα βάλει για να έχω περισσότερους από 1 αριθμό στην ίδια κάρτα!!
με το που άλλαξα κάρτα και έβαλα την original τότε δεν μου το ξανάκανε το πρόβλημα....τι να πει κανείς...
όσο περίεργο και αν ακούγεται έφταιγε η κινέζικη κάρτα που είχα βάλει για να έχω περισσότερους από 1 αριθμό στην ίδια κάρτα!!
με το που άλλαξα κάρτα και έβαλα την original τότε δεν μου το ξανάκανε το πρόβλημα....τι να πει κανείς...
Δημοσίευση 17/05/2009 - 22:55
εμένα το πρόβλημα λύθηκε...!!
εγω θα πω κατι.....chinese gadgets = GTP!!
Sorry κιολας..
Δημοσίευση 17/05/2009 - 22:59
Πάντως το πρόβλημα φτιάχτηκε εδώ και καιρό με ένα απλό restore! Ευχαριστώ όσους ανταποκρίθηκαν μέχρι τώρα
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1
0 μέλη, 1 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες