Μετάβαση στο περιεχόμενο


Φωτογραφία
* * * * * 1 ψήφοι

Δοκιμάζοντας το νέο iPad (3rd gen)


  • Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
70 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#1   iPhoneHellas

iPhoneHellas

    iPH Admin

  • 640.961 μηνύματα
  • Twitter:@iphonehellas
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 6 Plus
  • Tablet:iPad 3 +4G
  • GameCenter:iPhoneHellas

Δημοσίευση 23/03/2012 - 20:11

Γνωρίζουμε ήδη τις διαφορές του νέου iPad σε σχέση με το προηγούμενο μοντέλο καθώς έχουμε αναφερθεί εκτενώς σε προηγούμενο μας δημοσίευμα, οπότε θεωρήσαμε λογικό να εστιάσουμε στην εμπειρία χρήσης της νέας συσκευής και στο κατά πόσο τα νέα χαρακτηριστικά (A5X με quad-core graphics, 1GB RAM, Retina display ανάλυσης 2048×1536, camera iSight 5MPx κ.α.) δικαιολογούν το θόρυβο γύρω από αυτή (βλ. Ρεκόρ για το νέο iPad με 3 εκατομμύρια πωλήσεις).

Αναρτημένη εικόνα


Στο τέλος της δοκιμής μας θα προσπαθήσουμε να απαντήσουμε στα παρακάτω ερωτήματα:

  • "Έχω το iPad 2 αξίζει να το πουλήσω και να πάρω το νέο iPad;"
  • "Έχω το iPad 1 / δεν έχω iPad. Nα πάρω το νέο iPad ή μήπως να πάρω το iPad 2 που είναι φθηνότερο;"
  • "Αποφάσισα να αγοράσω το νέο iPad. Ποιό μοντέλο να πάρω; Με 3G/4G ή μόνο με WiFi; Τι χωρητικότητα;"

Το νέο iPad είναι 0.6mm παχύτερο σε σχέση με το iPad 2. Όχι ότι θα το καταλάβεις, αλλά δες την διαφορά:

Αναρτημένη εικόνα


Η πρώτη εντύπωση από την οθόνη υψηλής ανάλυσης του νέου iPad είναι ακριβώς αυτή που περιμέναμε:

Νέο iPad (3rd gen) μαύρο vs είπα 2 λευκό

Αναρτημένη εικόνα


Αναρτημένη εικόνα


Αναρτημένη εικόνα


Η διαφορά σε σχέση με το iPad 2 δεν γίνεται ιδιαίτερα εμφανής στο homepage screen. Τα εικονίδια είναι λεπτομερέστερα αλλά η διάταξη τους και το μέγεθος τους δεν μπορούν να αποδώσουν ολοκληρωτικά τον τετραπλασιασμό της ανάλυσης σε σχέση με το προηγούμενο μοντέλο. Οι κάτοχοι παλαιότερων μοντέλων iPad θα καταλάβουν τη αύξηση της ανάλυσης ακόμα και από την αρχική οθόνη ωστόσο ένας νέος χρήστης που αντικρίζει για πρώτη φορά τις 2 συσκευές θα δυσκολευτεί να διακρίνει τη διαφορά... μέχρι να ανοίξει μία εφαρμογή, όπως π.χ. το Safari

Η διαφορά ανάμεσα στο iPad 2 και στην οθόνη του νέου iPad είναι πλέον εμφανής. Τα pixels της νέας Retina display είναι τόσα πολλά (264ppi) που σου δίνεται η εντύπωση πως τα κείμενα είναι τυπωμένα με μελάνι επάνω στην οθόνη του νέου iPad. Οι γραμματοσειρές είναι πεντακάθαρες και ευδιάκριτες.

Αναρτημένη εικόνα


Αναρτημένη εικόνα


Το ίδιο παρατηρήσαμε και όταν ανοίξαμε το iBooks και το δημοφιλέστερο ebook στην Ελλάδα (βλ. Steve Jobs από τον Walter Isaacson).

Αναρτημένη εικόνα


Αναρτημένη εικόνα


Η εμπειρία του να διαβάζει κανείς στο νέο iPad έχει βελτιωθεί σε υπερθετικό βαθμό και θυμίζει την μετάβαση από την οθόνη του iPhone 3G σε αυτήν του iPhone 4.

Πριν κλείσουμε το Safari, δοκιμάσαμε την ταχύτητα ανοίγματος μερικών σελίδων στο νέο iPad και το iPad 2, χωρίς να εντοπίσουμε αξιοσημείωτες διαφορές. Το ίδιο παρατηρήσαμε και στην γενικότερη ταχύτητα απόκρισης στο άνοιγμα εφαρμογών.

Είναι προφανές από τα πρώτα λεπτά χρήσης ότι το χαρακτηριστικό του νέου iPad που τραβάει τα βλέμματα είναι η οθόνη υψηλής ανάλυσης. Δυστυχώς το άλλο μεγάλο ατού (sic) της συσκευής, την υποστήριξη ταχύτατων δικτύων 4G, δεν θα το δούμε στην Ελλάδα (βλ. Το νέο iPad, το δίκτυο LTE aka 4G και η Ελλάδα).

Όσον αφορά τον αναβαθμισμένο A5X με τα quad-core graphics, δυστυχώς δεν υπάρχουν αυτή τη στιγμή οι απαιτητικές εφαρμογές ή τα παιχνίδια που θα ωθήσουν το chip σε πλήρη χρήση, ως εκ τούτου οποιαδήποτε σύγκριση κρίνεται μάταιη. Ακόμη και η νέα κατηγορία εφαρμογών στο iTunes για την Retina οθόνη του νέου iPad μπορεί να περιλαμβάνει games που έχουν αναβαθμιστεί με νέα HD γραφικά ωστόσο ο πυρήνας του παιχνιδιού έχει αναπτυχθεί με βάση το A5 chip του iPad 2 και σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να αποδώσει το 100% των δυνατοτήτων του νέου A5X.

Γνωρίζοντας ότι η κατηγορία των παιχνιδιών είναι ένα κομμάτι που αφορά μεγάλο μέρος του αγοραστικού κοινού του iPad επιφυλασσόμαστε για περισσότερα συγκριτικά tests μόλις κυκλοφορήσουν τα πρώτα games που εκμεταλλεύονται το A5x chipset του νέου iPad. Παρόλα αυτά, αξίζει να αναφερθούμε στην πασιφανή διαφορά ανάμεσα στα γραφικά των Retina games, τα οποία στην οθόνη του νέου iPad ζωντανεύουν με τόση λεπτομέρεια που κάνουν το iPad 2 να φαίνεται σαν παλιά παιχνιδοκονσόλα. Δες εδώ για περισσότερα.

Μια από τις αλλαγές στα χαρακτηριστικά του iPad 3rd gen είναι και αναβάθμιση της οπίσθιας κάμερας (iSight), ένα στοιχείο που αναμένεται ωστόσο να χρησιμοποιηθεί ελάχιστα από τον μεγαλύτερο αριθμό χρηστών. Η κάμερα αναβαθμίστηκε σε 5MPx ενώ πλέω καταγράφει και βίντεο 1080p ωστόσο οι πιθανότητες να την χρησιμοποιήσει κανείς παραμένουν μηδαμινες, όπως άλλωστε σε κάθε tablet αυτού του μεγέθους.

Παρόλα αυτά, και για να δοκιμάσουμε την κάμερα του νέου iPad, βάλαμε ένα iPad 2, ένα iPhone 4S και το iPad 3rd gen σε μία μικρή δοκιμασία:

iPad 2

Αναρτημένη εικόνα


Νέο iPad (3rd gen)

Αναρτημένη εικόνα


iPhone 4S

Αναρτημένη εικόνα


Αξιοπρεπέστατη η κάμερα του νέου iPad, αν και όπως προαναφέραμε είναι από τα τελευταία χαρακτηριστικά της συσκευής που θα χρησιμοποιήσει κανείς.

Χρησιμοποιώντας το νέο iPad για μερικές ώρες, εντοπίσαμε και κάποια αρνητικά στοιχεία τα οποία ανάλογα με το βαθμό που θα παρουσιαστούν στον κάθε χρήστη ενδέχεται να αλλοιώσουν την εμπειρία χρήσης:

  • Μετά από το πρώτο μισάωρο εντατικής χρήσης η θερμοκρασία της αλουμινένιας πλάτης αυξάνεται επιβεβαιώνοντας τα σχετικά δημοσιεύματα (βλ. To νέο iPad αναπτύσσει 5.3°C υψηλότερη θερμοκρασία από το iPad 2). Προφανώς και δεν πρόκειται περί φλέγοντος (!) ζητήματος, ωστόσο πρέπει να το αναφέρουμε γιατί η διαφορά θερμοκρασίας σε σχέση με το iPad 2 γίνεται αντιληπτή και ενδέχεται κάποιοι χρήστες να νιώσουν άβολα κατά την χρήση της συσκευής.
  • Η πλήρης φόρτιση της μπαταρίας απαιτεί πάρα πολύ χρόνο σε σημείο που αυτό γίνεται εκνευριστικό, ιδίως μέσω σύνδεσης USB με τον υπολογιστή.

Ήρθε λοιπόν η ώρα να απαντήσουμε στις ερωτήσεις του κοινού:

"Έχω το iPad 2 αξίζει να το πουλήσω και να πάρω το νέο iPad;"

Η μεταπωλητική αξία ενός μεταχειρισμένου iPad 2 έχει πέσει από την ημέρα ανακοίνωσης του νέου iPad και η μείωση τιμής του εναπομείναντος μοντέλου iPad 2 16GB (από 429 ευρώ) καθιστά δύσκολη τη μεταπώληση του μεταχειρισμένου σου iPad 2 σε αξιοπρεπή τιμή.

Η πρόταση μας: Το αν αξίζει να πουλήσεις, αυτή τη χρονική στιγμή, το iPad 2 είναι καθαρά υποκειμενικό θέμα. Αν η καρδιά σου λέει ναι αλλά η λογική λέει όχι, πέρασε μία βόλτα από το forum και δες τις τιμές που κυμαίνεται η αγορά. Εφόσον το ποσό σε ικανοποιεί, πούλησε το παλιό σου iPad, και συμπλήρωσε το απαραίτητο ποσό που απαιτείται για την απόκτηση του νέου iPad.

"Έχω το iPad 1st gen / δεν έχω iPad. Nα πάρω το νέο iPad ή μήπως να πάρω το iPad 2 που είναι φθηνότερο;"

Αν αμφιταλαντεύεσαι μεταξύ ενός iPad 2 και ενός iPad 3rd gen θα πρέπει να γνωρίζεις ότι η διαφορά τιμής μεταξύ των φθηνότερων μοντέλων (16GB WiFi) είναι μόλις 80€. Θα έδινες 80€ για μία πολύ καλύτερη οθόνη, γρηγορότερο επεξεργαστή, διπλάσια μνήμη RAM, καλύτερα γραφικά στα παιχνίδια, αυξημένες δυνατότητες συνδεσιμότητας (bluetooth 4.0), καλύτερη κάμερα κτλ;

Σκέψου επίσης ότι σε ένα χρόνο από τώρα το νέο iPad θα έχει αναλογικά με το iPad 2 πολύ μεγαλύτερη μεταπωλητική αξία και η απόφαση σου μόλις έγινε ευκολότερη.

Η πρόταση μας: Αν δεν έχεις iPad ή έχεις το iPad 1st gen και σκέφτεσαι να αναβαθμίσεις, το iPad 3 αποτελεί μονόδρομο (εκτός και αν εντοπίσεις κάποια υπερπροσφορά από stock μοντέλα iPad 2).

"Αποφάσισα να αγοράσω το νέο iPad. Ποιό μοντέλο να πάρω; Με 3G/4G ή μόνο με WiFi; Τι χωρητικότητα;"

Έχεις iPhone ή κάποιο άλλο smartphone με δυνατότητες hotspot και είσαι συνδρομητής με πρόγραμμα δεδομένων (data plan); Μήπως δεν σκοπεύεις να χρησιμοποιείς συχνά το iPad εκτός σπιτιού, γραφείου ή χώρου με δίκτυο WiFi;

Αν απάντησες με 2 "ΝΑΙ" τότε προσανατολίσου προς το μοντέλο WiFi. Χρησιμοποίησε το hotspot του iPhone για τις ελάχιστες στιγμές που είσαι εκτός δικτύου WiFi και θα έχεις ανάγκη από το iPad. Έχε άλλωστε κατά νου ότι εκτός του επιπλέον κόστους απόκτησης για το μοντέλο 3G/4G+WiFi θα πρέπει να υπολογίσεις και το κόστος χρέωσης του πακέτου δεδομένων για το iPad.

Αν σκοπεύεις να χρησιμοποιείς το iPad συχνά εκτός δικτύου WiFi και χρειάζεσαι σύνδεση στο Internet προσανατολίσου προς το μοντέλο 3G/4G+WiFi. Ένας ακόμη λόγος να αποκτήσεις το 3G/4G+WiFi μοντέλο είναι η χρησιμοποίηση του ως συσκευή GPS (απαιτείται η εγκατάσταση μίας εκ των εφαρμογών πλοήγησης που διατίθενται στο App store).

Όσον αφορά το θέμα της χωρητικότητας ο μέσος χρήστης θα είναι καλυμμένος με τα 16GB ωστόσο κάποιος που θέλει να φορτώσει 2-3 ταινίες HD, μερικές φωτογραφίες και καμιά 20 games/εφαρμογές θα πρέπει να ανέβει στο επόμενο σκαλί ήτοι 32GB.
Behind the Scenes...

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#2   iPhoneHellas

iPhoneHellas

    iPH Admin

  • 640.961 μηνύματα
  • Twitter:@iphonehellas
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 6 Plus
  • Tablet:iPad 3 +4G
  • GameCenter:iPhoneHellas

Δημοσίευση 23/03/2012 - 20:13

Προσπαθήσαμε όσο περισσότερο μπορούσαμε να αποδώσουμε τη διαφορά της Retina display αλλά όσο κοιτάω τις φωτογραφίες βλέπω ότι κάτι τέτοιο είναι εξαιρετικά δύσκολο αν δεν είσαι επαγγελματίας φωτογράφος. Αν δεν δείτε από κοντά το νέο iPad δυστυχώς, δεν θα μπορέσετε να συλλάβετε το μέγεθος της ανάλυσης, την ευκρίνεια και τα ζωντανά χρώματα που προσφέρει...
Behind the Scenes...

#3   Researcher

Researcher

    iPH Hero

  • 3.615 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας

Δημοσίευση 23/03/2012 - 20:29

Έχεις δίκιο. Δε γίνεται να αποτυπωθεί η διαφορά διότι όλες οι συσξευές που διαβάζουν το πόστ αυτό έχουν χαμηλότερη ανάλυση... Μόνο το μάτι...

#4   peterboutsis

peterboutsis

    iPH Contributor

  • 1.031 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 4
  • Tablet:iPad 3
  • GameCenter:peterboutsis

Δημοσίευση 23/03/2012 - 20:41

παιδες οι photo παραπανω δεν δείχνουν την αληθεια. Η διαφορά είναι απίστευτη. Δοκίμασα το modern combat 3 στο ipad 3, κ εμεινα με το στομα ανοιχτο. έχει γραφικά ps3 to εργαλειο. και πραγματικα ειναι πολυ γρήγορο! Όσο για την μπαταρία δεν λέει να τελειώσει! μωρέ μπράβο!

Ακόμα δεν μπορώ να πείσω τον εαυτό μου για ποιες ασχολείες θα το χρησιμοποιώ, αλλά μόλις το πιάνω στα χέρια μου, το macbook δεν ανοίγει.

#5   spyipad

spyipad

    iPH Member

  • 229 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 6S Plus

Δημοσίευση 23/03/2012 - 20:42

Παιδιά καλο το νεο αλλα μην ισοπεδώνουμε και το 2.μια χαρά είναι, μόνο η οθονη είναι το καινούργιο.προσωπικά θα κρατησω τα λεφτακια μου για mac

#6   iPhoneHellas

iPhoneHellas

    iPH Admin

  • 640.961 μηνύματα
  • Twitter:@iphonehellas
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 6 Plus
  • Tablet:iPad 3 +4G
  • GameCenter:iPhoneHellas

Δημοσίευση 23/03/2012 - 20:52

Όπως αναφέρω και στο review:

Όσον αφορά τον αναβαθμισμένο A5X με τα quad-core graphics, δυστυχώς δεν υπάρχουν αυτή τη στιγμή οι απαιτητικές εφαρμογές ή τα παιχνίδια που θα ωθήσουν το chip σε πλήρη χρήση, ως εκ τούτου οποιαδήποτε σύγκριση κρίνεται μάταιη. Ακόμη και η νέα κατηγορία εφαρμογών στο iTunes για την Retina οθόνη του νέου iPad μπορεί να περιλαμβάνει games που έχουν αναβαθμιστεί με νέα HD γραφικά ωστόσο ο πυρήνας του παιχνιδιού έχει αναπτυχθεί με βάση το A5 chip του iPad 2 και σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να αποδώσει το 100% των δυνατοτήτων του νέου A5X.


Αναμένω να δω περισσότερα πράγματα στα games μόλις οι εταιρείες αρχίσουν να εκμεταλλεύονται τις δυνατότητες του A5X με τα quad-core graphics. Τα αναβαθμισμένα γραφικά είναι απλά το κερασάκι στη τούρτα... αυτή τη στιγμή λείπει η τούρτα.
Behind the Scenes...

#7   iMarilina

iMarilina

    -

  • 13.499 μηνύματα
  • Twitter:@Ivory_Marilina
  • Φύλο: Γυναίκα
  • Κινητό: Άλλο
  • GameCenter:MarilinaTz

Δημοσίευση 23/03/2012 - 21:08

Όπως αναφέρω και στο review:



Αναμένω να δω περισσότερα πράγματα στα games μόλις οι εταιρείες αρχίσουν να εκμεταλλεύονται τις δυνατότητες του A5X με τα quad-core graphics. Τα αναβαθμισμένα γραφικά είναι απλά το κερασάκι στη τούρτα... αυτή τη στιγμή λείπει η τούρτα.

βασίλη ποιανού ειναι τα ipad των φωτογραφιών; Γιατί μου φαινεται πολύ κιτρινη η οθονη, το 2αρι μου δεν ηταν κιτρινο (και το 3αρι μου καταλευκο ειναι).

Μου κανουν εντυπωση οι φωτο.
Whatsapp doc?

#8   sakara

sakara

    iPH User

  • 179 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α
  • GameCenter:SAKARA214EVER

Δημοσίευση 23/03/2012 - 21:17

το πηρε ο εξαδελφος μου.ε ενταξει δεν ξετρελαθηκα κιολας ωστε να πω ουαου αφηνω το 2 και παιρνω αυτο.ειναι βεβαια προσωπικη αποψη και για ποιο λογο το θελει ο καθεις.εγω παντως με το 2 ειμαι καλυμμενος απολυτα και δε θα ξαναεδινα λεφτα για το νεο με την καμια ομως

#9   iPhoneHellas

iPhoneHellas

    iPH Admin

  • 640.961 μηνύματα
  • Twitter:@iphonehellas
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 6 Plus
  • Tablet:iPad 3 +4G
  • GameCenter:iPhoneHellas

Δημοσίευση 23/03/2012 - 21:28

βασίλη ποιανού ειναι τα ipad των φωτογραφιών; Γιατί μου φαινεται πολύ κιτρινη η οθονη, το 2αρι μου δεν ηταν κιτρινο (και το 3αρι μου καταλευκο ειναι).

Μου κανουν εντυπωση οι φωτο.


Το νέο iPad είναι δικό μου και το iPad 2 από μέλος της ομάδας του iPhoneHellas. Η οθόνη του iPad 2 έχει ελαφρώς θερμότερη απόχρωση σε σχέση με το νέο iPad. Τίποτα τρομακτικό ή κάτι που να αξίζει περαιτέρω ανάλυσης...
Behind the Scenes...

#10   iMarilina

iMarilina

    -

  • 13.499 μηνύματα
  • Twitter:@Ivory_Marilina
  • Φύλο: Γυναίκα
  • Κινητό: Άλλο
  • GameCenter:MarilinaTz

Δημοσίευση 23/03/2012 - 21:32

Το νέο iPad είναι δικό μου και το iPad 2 από μέλος της ομάδας του iPhoneHellas. Η οθόνη του iPad 2 έχει ελαφρώς θερμότερη απόχρωση σε σχέση με το νέο iPad. Τίποτα τρομακτικό ή κάτι που να αξίζει περαιτέρω ανάλυσης...

ναι, ισως ειναι και ο φωτισμός κάτω απο τον οποίο τραβήχτηκαν οι φωτό.

Παντως ειναι τρελλή η διαφορά της retina, με το που βγηκε στη homescreen επαθα!

Το αδικούν οι φωτό, οντως πρεπει να το δει κανεις απο κοντά.

ΥΓ: καλορίζικο!
Whatsapp doc?

#11   iPhoneHellas

iPhoneHellas

    iPH Admin

  • 640.961 μηνύματα
  • Twitter:@iphonehellas
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 6 Plus
  • Tablet:iPad 3 +4G
  • GameCenter:iPhoneHellas

Δημοσίευση 23/03/2012 - 21:33

Να συμπληρώσω ότι το (RED) smartcover που είχα από το iPad 2 παίζει άψογα και με το νέο iPad χωρίς να παρατηρηθούν φαινόμενα αντίστροφης πολικότητας. Μάλλον είμαι από τους τυχερούς...
Behind the Scenes...

#12   iMarilina

iMarilina

    -

  • 13.499 μηνύματα
  • Twitter:@Ivory_Marilina
  • Φύλο: Γυναίκα
  • Κινητό: Άλλο
  • GameCenter:MarilinaTz

Δημοσίευση 23/03/2012 - 21:36

Να συμπληρώσω ότι το (RED) smartcover που είχα από το iPad 2 παίζει άψογα και με το νέο iPad χωρίς να παρατηρηθούν φαινόμενα αντίστροφης πολικότητας. Μάλλον είμαι από τους τυχερούς...

και δω τα ιδια. Με την ψυχή στο στομα ειμουν και μολις το βαλα ολα καλα. (γαλαζιο αγορασμενο τελη μαιου).

Και πηρα και ενα ωραιοτατο Puro backcover απο Public το μεσημερι, διαφανές.
Whatsapp doc?

#13   iFasMan

iFasMan

    iPH Elite Poster

  • 3.477 μηνύματα
  • Twitter:@iFasMan7
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 7 Plus
  • GameCenter:iFasMan7

Δημοσίευση 23/03/2012 - 23:18

Αι ρε το είδα σήμερα στον Γερμανό ρε και έμεινα.! Και είχε και την ζελατινα μόλις το είχαν βγάλει.! Είχα και το iPhone 4S και το iPod 4Gen και έμεινα.! Τα έβαλα δίπλα δίπλα και έπαθα.!!

Άνοιξα iBooks λες και διαβάζεις βιβλίο.!! Αλλα θα το συγκρίνω και με τα αλλα δυο iPad να δούμε τις διάφορες απο βδομάδα που θα το έχω.!!

#14   nik94

nik94

    iPH Enthousiast

  • 444 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone XR
  • GameCenter:nikkour

Δημοσίευση 23/03/2012 - 23:57

εγω ο ιδιος ήμουν σε μαγαζι σημερα και τ σύγκρινα δεν είδα καμια διαφορά δεν θέλω να κραξω το ιπαντ απλα λέω πως τα είχα και τα 2 στα χέρια μου και δεν είδα κατι ενδιαφέρον (αποψη μου τα ιπαντ δεν έχουν κατι θετικο ισως και για αυτο να τα λεω αυτα!)

#15   Researcher

Researcher

    iPH Hero

  • 3.615 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας

Δημοσίευση 24/03/2012 - 00:08

Offtopic
Περιμενατε όλοι με το χαρτάκι στο χέρι κάτω απο την καρότσα με τα iPad και φωναζατε στον μπαρμπα όπως δείχνουν στα κανάλια για τις πατάτες και τα ριζια;
Ρε παιδιά εσείς που λέτε πως είχατε το iPad 2, μια συσκευη που δεν έχει κλείσει καλα καλα χρόνο και ούτε τα λεφτά σας βγάλατε απο αυτο, με ποια λογική αγοράσετε το νέο iPad. Τελικά η apple είναι χειρότερη απο το τζόγο.
Τέλος off topic

Πάντως η διάφορα στην οθόνη φαίνεται και απο τις φωτο;


γιατί βρε φίλε κάποιοι έχουν τα χρήματα να πάρουν το καινούργιο. Πολύ απλό είναι.

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;



Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 2

0 μέλη, 2 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες