Μετάβαση στο περιεχόμενο


Φωτογραφία

Thermides App


  • Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
37 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#16   Tillter

Tillter

    iPH Contributor

  • 1.271 μηνύματα
  • Twitter:@Till773
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 5
  • Tablet:iPad 2
  • GameCenter:Kajuku

Δημοσίευση 18/10/2009 - 20:30

Τα παιδιά έφτιαξαν ένα post με σκοπό να πάρουν γνώμες, απόψεις, καλά και κακά σχόλια για να προωθήσουν και ίσως να βελτιώσουν τη εφαρμογή τους ( που είμαι σίγουρος πως με πολύ κόπο δημιούργησαν και καλά κάνουν και την πουλάνε) κι εμείς ασχολούμαστε με τον κάθε "ανώμαλο" που λεει ότι του κατέβει και το χειρότερο διαφημίζει άλλες εφαρμογές στο post απο ανταγωνιστική εφαρμογή!


Συγνώμη ρε φίλε, εσύ δεν γράφεις ότι "Τα παιδιά έφτιαξαν ένα post με σκοπό να πάρουν γνώμες, απόψεις, καλά και κακά σχόλια για να προωθήσουν και ίσως να βελτιώσουν τη εφαρμογή τους"; Επειδή λοιπόν εγώ γράφω "κακά σχόλια" είμαι "ανώμαλος" και "γράφω ότι μου κατέβει"; Η εφαρμογή είναι ΚΑΤΩ - ΤΟΥ - ΜΕΤΡΙΟΥ, είτε σου αρέσει είναι όχι. Βγάλε τις παρωπίδες του τύπου "Είναι Ελληνική εφαρμογή, άρα την υποστηρίζω αγνοόντας όλα τα υπόλοιπα" και δέστην καθαρά σαν εφαρμογή, τόσο δύσκολο είναι πια; Όσο για την διαφήμιση ανταγωνιστικής εφαρμογής: Καταρχάς ΕΡΩΤΗΘΗΚΑ για την εφαρμογή αυτή, και επιπλέον είναι εξαιρετικά πιο εύκολο να καταδείξεις την μετριότητα μιας εφαρμογής όταν την συγκρίνεις με αντίστοιχη ανταγωνιστική. Και για να λέμε και του στραβού το δίκιο, οι ΙΔΙΟΙ οι developers των Θερμίδων θα έπρεπε να δούν τι ανταγωνιστικές εφαρμογές παίζουν, για να πάρουν και μια ιδέα για το πως φτιάχνεται μια ολοκληρωμένη εφαρμογή με το συγκεκριμένο αντκείμενο. Αντι για αυτό, προτίμησαν την κλασσική οδό: έφτιαξαν μια μετριότατη εφαρμογή, και ποντάρουν στο "ελληνικό φιλότιμο" για να την πουλήσουν. Και προφανώς αυτή η μέθοδος δουλεύει...

Ας ασχοληθούμε με την ουσία του θέματος και οι ιδιοκτήτες του site ας βάλουν λίγο πιο αυστηρούς όρους για κάτι τέτοιες ακρέες περιπτώσεις που στην ¨τελική" τσακίζουν την ψυχολογία του κάθε developer και τον κάνουν να "ξερνάει" αντι να συνεχίζει να δημιουργεί!!!


Για όσους δεν κατάλαβαν, ο κύριος εδώ ζητάει απο το site να εφαρμόσει λογοκρισία για να μην ματώσουν οι ευαίσθητες ψυχές των ελλήνων developers και γίνουν emo...

Mας αρέσουν οι παρατηρήσεις αλλά όχι η ¨χολή¨που κάποιοι βγάζουν (κρυμμένοι πάντα πίσω απο την ανωνυμία του username) λες και οι developers ειναι απατεωνίσκοι της πεντάρας που θέλουν να κλέψουν τα λεφτά των χρηστών του iPhone.


"Δεν είμαι εγώ ρατσιστής κύριε πρόεδρε, αυτός είναι μαύρος"... Προφανώς σας αρέσουν οι παρατηρήσεις, αρκεί να είναι μόνο θετικές. Είναι πολύ ωραίο άλλωστε να ζείς μέσα σε μια "φούσκα ατομικής πραγματικότητας" και πολύ εκνευριστικό όταν σου σπάνε τη φούσκα σου... Μου άρεσε και η μπηχτή για την "ανωνυμία": έχει μεγάλη αξία, ειδικά όταν προέρχεται απο κάποιον εξίσου ανώνυμο που εκμεταλεύεται με τον καλύτερο τρόπο την ανωνυμία του για να με χαρακτηρίσει ανώμαλο...

Απο τη στιγμή που η Apple δίνει τη δυνατότητα, χωρίς να κρίνει τις τιμές τιμολόγησης (γνώμη μου είναι πως μόνο αυτή έχει το δικαίωμα και τη γνώση να το κάνει) κι αφού η αγορά είναι ελεύθερη, όπως κι ο χρήστης ελεύθερα αποφασίζει αν θα αγοράσει το προϊόν ή όχι, τότε σωστά οι developers ανάλογα με τον βαθμό δυσκολίας της εφαρμογής καθορίζουν και την τιμή της!


Συμφωνώ. Και εγώ έχω το αντίστοιχο δικαίωμα να κριτικάρω τις εφαρμογές και να προβάλλω την γνώμη μου σε δημόσια fora.

Παιδιά συνεχίστε έτσι και καλύτερα κι ελπίζω να βοηθήσετε πολλούς ανθρώπους να χάσουν περιτά κιλά και να σας ευγνωμονούν.


Με αυτή την εφαρμογή έτσι όπως είναι, δεν βλέπω να μαζεύεται πολύ ευγνωμοσύνη...

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#17   Tillter

Tillter

    iPH Contributor

  • 1.271 μηνύματα
  • Twitter:@Till773
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 5
  • Tablet:iPad 2
  • GameCenter:Kajuku

Δημοσίευση 18/10/2009 - 20:35

Οι ιδιοκτήτες του site θεωρούν ότι το forum δημιουργήθηκε για να εκφράζει το κάθε μέλος την άποψη του (Εφόσον οι απόψεις είναι on-topic με το θέμα συζήτησης και χωρίς παραλογισμούς).

- Αν κάποιο μέλος δοκίμασε την εφαρμογή και δεν του άρεσε, είναι λογικό να εκφράζει την άποψη του.
- Το τι έγραψε κάποιος στο iTunes επίσης δεν μας ενδιαφέρει.
- Αν ήμασταν η Apple και μας άνηκε το iTunes και πάλι δεν θα μας ενδιέφερε.
- Αν ήμασταν ο developer θα μας ενδιέφερε και θα προσπαθούσαμε να βελτιώσουμε την εφαρμογή μας ώστε τα αρνητικά σχόλια να εκλείψουν και στο επόμενο update να έχουμε μόνο θετικά σχόλια.
- Αν ήμασταν οι χρήστες θα μας άρεσε να διαβάζουμε απόψεις από άτομα που αγόρασαν την εφαρμογή και όχι post του τύπου:
"+1"
"nice"
"Μπράβο παιδιά"

Επειδή δεν ήμαστε τίποτα από αυτά, στηρίζουμε την κάθε Ελληνική εφαρμογή (δωρεάν διαφήμιση για 1 εβδομάδα και προβολή στην 1η σελίδα) και τα αποτελέσματα είναι παραπάνω από φανερά! Κάθε εφαρμογή η οποία παρουσιάζεται στο iPhoneHellas ανεβαίνει στις πρώτες θέσεις του Eλληνικού App store!

Αν κάποιος developer έχει πρόβλημα με τον τρόπο προβολής των εφαρμογών του από το forum μπορεί μας ειδοποιήσει ώστε να διαγράψουμε το αντίστοιχο thread της εφαρμογής του καθώς και τα post στην 1η σελίδα του iPhoneHellas ώστε να μην υπάρχει η δυνατότητα σε κάποιον χρήστη να αφήσει αρνητικό review ή να εκφράσει αρνητική άποψη για την εφαρμογή του...


Το συγκεκριμένο post απλά έγραψε. Σας βγάζω το καπέλο, ειδικά για την τελευταία παράγραφο, που σημαίνει πολλά περισσότερα απο όσα καταλαβαίνει κανείς με μια πρώτη ανάγνωση...

#18 Guest_bluradio_*

Guest_bluradio_*

Δημοσίευση 19/10/2009 - 08:20

Το συγκεκριμένο post απλά έγραψε. Σας βγάζω το καπέλο, ειδικά για την τελευταία παράγραφο, που σημαίνει πολλά περισσότερα απο όσα καταλαβαίνει κανείς με μια πρώτη ανάγνωση...

Επιτέλους αποκτήσαμε τον Λευτέρη Παπαδοπουλο στο Να η ευκαιρία και τον Νικο Μουρατίδη σε άλλο show κριτικής ταλέντων σε ένα!
Στην επόμενη εφαρμογή μας θα βάλουμε κοντή
φουστίτσα και στρας για να μας προσέξετε περισσότερο και να μας δώσετε καλύτερο βαθμό!!!
Έλεος πιά! Φτάνει πανηγύρι το έκανες!
Πάντως χαίρομαι που κάποιοι άνθρωποι έχουν τόσο ελεύθερο χρόνο...

#19   WoodyAllen

WoodyAllen

    iPH Contributor

  • 1.116 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας

Δημοσίευση 19/10/2009 - 09:32

Με τον Tilter δεν συμφωνώ καθόλου με το ύφος του. Συμφωνώ όμως με τη γενική ιδέα αυτών που λέει. Η εφαρμογή είναι limited at best. Πάντως πιστεύω ότι με τον καιρό θα βελτιωθεί ή θα βαλτώσει. Όντως στο AppStore υπάρχουν καλύτερες εφαρμογές αλλά μην πάρουμε και τα παιδιά που το έφτιαξαν από τα μούτρα.

Τώρα για το θέμα της κριτικής, πρέπει πάντα να υπάρχει να είναι γόνιμη και να οδηγεί σε καλύτερα αποτελέσματα. Αν την είχα φτιάξει εγώ την εφαρμογή αυτή και έβλεπα τα σχόλια του Tilter θα πείσμωνα και στο επόμενο update θα ήθελα να του αποδείξω ότι μπορεί να γίνει πολύ καλύτερη.

Πολλές φορές όμως φίλε Tilter καταλήγουμε σαν τους γέρους του Mapet Show, πολύ κριτική αλλά καθόλου πνοή. Το έχω πάθει πολλές φορές (κυρίως με γυναίκες) και δεν είναι πάντα ότι καλύτερο. :blush:

Όσο κυρίως για την νεολαία του forum καταλαβαίνω ότι βράζει το αίμα σας αλλά μην αγχώνεστε, ο διάλογος ποτέ δεν πείραξε κανένα (even a heated one!!!)

#20   Tillter

Tillter

    iPH Contributor

  • 1.271 μηνύματα
  • Twitter:@Till773
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 5
  • Tablet:iPad 2
  • GameCenter:Kajuku

Δημοσίευση 19/10/2009 - 10:37

Στην επόμενη εφαρμογή μας θα βάλουμε κοντή
φουστίτσα και στρας για να μας προσέξετε περισσότερο και να μας δώσετε καλύτερο βαθμό!!!


Κοίτα, με αυτό που λες είναι σαν να δηλώνεις με έμμεσο τρόπο ότι στην ουσία δεν σας νοιάζει τι λένε για την εφαρμογή σας. Δεκτόν, μπορεί και να είναι έτσι και όντως να μην σαν νοιάζει αν θα σας δώσουν καλό ή κακό βαθμό. Απο την άλλη βέβαια, αν αναλογιστεί κανείς ότι α) η εφαρμογή σας απευθύνεται σε ανθρώπους και όχι σε μοτοποδήλατα, και β) πρέπει να πληρώσει κανεις για να την αποκτήσει, μπορεί να συμπεράνει ότι δεν την φτιάξατε απλά επειδή είχατε χρόνο να σκοτώσετε, αλλά προφανώς επειδή αντιμετωπίζετε το θέμα σοβαρά, και θα θέλατε να έχετε και κάποιο κέρδος απο αυτή την ασχολία, κάτι το οποίο είναι αρκετά λογικό και απολύτως σεβαστό.

Αν όμως πράγματι αντιμετωπίζετε το θέμα σοβάρα, τότε θα πρέπει να σας ενδιαφέρει και μάλιστα πολύ το τι λένε οι άλλοι για την εφαρμογή σας, πως την κρίνουν και πως την βαθμολογούν, γιατί απο αυτές τις κριτικές και τις βαθμολογίες εξαρτάται η πορεία της στο iStore και οι πωλήσεις της. Εάν λοιπόν οι χρήστες του iPhone οι οποίοι αγοράζουν εφαρμογές απο το Store δουν την εφαρμογή σας και διαπιστώσουν ότι αυτό που της λείπει για να βελτιωθεί είναι "κοντή φουστίτσα και στράς", διαφορετικά δεν αξίζει να ασχοληθούν μαζί της, τότε έχετε πραγματικά 2 επιλογές: είτε θα ακούσετε τους χρήστες και θα βελτιώσετε την εφαρμογή, είτε θα αδιαφορήσετε, οπότε θα χάσετε και τους χρήστες που σας εμπιστεύτηκαν. Αν λοιπόν πραγματικά δεν σας καίγεται καρφί για κριτικές και βαθμολογίες, τότε διαθέστε την εφαρμογή σας δωρεάν: τότε κανείς (κυριολεκτικά) δεν θα έχει τίποτε να σας προσάψει, απλά επειδή και εσείς δεν ζητάτε τίποτα σε αντάλλαγμα.

Η αλήθεια βέβαια είναι πως νοιάζεστε και παρανοιάζεστε για κριτικές και βαθμολογίες, απλά ενοχλείστε όταν οι κριτικές είναι αρνητικές, και οι βαθμολογίες χαμηλές. Εντάξει βρε παιδιά, τι να κάνουμε στο φινάλε, δεν φτιάξατε δα και το καινούργιο Office, ένα απλούστατο database φτιάξατε με χίλιες καταχωρήσεις και ένα εργαλείο search. Απο την στιγμή λοιπόν που εφαρμογή που φτιάξατε ΔΕΝ είναι η μοναδική εφαρμογή με θέμα τις θερμίδες στο iStore, και απο τη στιγμή που όλες οι ανταγωνιστικές εφαρμογές είναι απο πολύ εώς πάρα πολύ καλύτερες απο τη δική σας, λογικό δεν είναι να υπάρχουν και αρνητικές κριτικές; Είτε σας αρέσει είτε όχι, η κριτική στο iStore γίνεται ΠΑΝΤΑ με βάση το τι υπάρχει διαθέσιμο στο iStore, και όχι με βάση την εθνικότητα του developer. Κοιτάξτε λοιπόν να σουλουπώσετε την εφαρμογή σας και να της προσθέσετε features, και αφήστε καλύτερα στην άκρη τα ειρωνικά σχόλια με τις φουστίτσες και τα στράς: απο τη στιγμή που επιλέγεις να πουλήσεις την εφαρμογή σου, τότε κάθε πιθανός αγοράστής έχει το δικαίωμα να γίνει και Μουρατίδης, και Παπαδόπουλος, και εσύ είσαι υποχρεωμένος να τον ακούσεις. Διαφορετικά κάνε αυτό που είπα παραπάνω, δώσε την εφαρμογή free να μη σου λέει κανείς κουβέντα...

Τελευταία επεξεργασία από: Tillter, 19/10/2009 - 10:39


#21   Alk1S

Alk1S

    iPH Enthousiast

  • 1.098 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 7
  • Tablet:iPad Air +4G
  • GameCenter:Alk1S

Δημοσίευση 19/10/2009 - 10:41

Το τοπικ έχει βγει τελείως εκτός θέματος. Για άλλη μια φορά παρακαλώ τους συμμετέχοντες να γράφουν στα σωστά threads!

#22 Guest_bluradio_*

Guest_bluradio_*

Δημοσίευση 19/10/2009 - 12:03

Κοίτα, με αυτό που λες είναι σαν να δηλώνεις με έμμεσο τρόπο ότι στην ουσία δεν σας νοιάζει τι λένε για την εφαρμογή σας. Δεκτόν, μπορεί και να είναι έτσι και όντως να μην σαν νοιάζει αν θα σας δώσουν καλό ή κακό βαθμό. Απο την άλλη βέβαια, αν αναλογιστεί κανείς ότι α) η εφαρμογή σας απευθύνεται σε ανθρώπους και όχι σε μοτοποδήλατα, και β) πρέπει να πληρώσει κανεις για να την αποκτήσει, μπορεί να συμπεράνει ότι δεν την φτιάξατε απλά επειδή είχατε χρόνο να σκοτώσετε, αλλά προφανώς επειδή αντιμετωπίζετε το θέμα σοβαρά, και θα θέλατε να έχετε και κάποιο κέρδος απο αυτή την ασχολία, κάτι το οποίο είναι αρκετά λογικό και απολύτως σεβαστό.

Αν όμως πράγματι αντιμετωπίζετε το θέμα σοβάρα, τότε θα πρέπει να σας ενδιαφέρει και μάλιστα πολύ το τι λένε οι άλλοι για την εφαρμογή σας, πως την κρίνουν και πως την βαθμολογούν, γιατί απο αυτές τις κριτικές και τις βαθμολογίες εξαρτάται η πορεία της στο iStore και οι πωλήσεις της. Εάν λοιπόν οι χρήστες του iPhone οι οποίοι αγοράζουν εφαρμογές απο το Store δουν την εφαρμογή σας και διαπιστώσουν ότι αυτό που της λείπει για να βελτιωθεί είναι "κοντή φουστίτσα και στράς", διαφορετικά δεν αξίζει να ασχοληθούν μαζί της, τότε έχετε πραγματικά 2 επιλογές: είτε θα ακούσετε τους χρήστες και θα βελτιώσετε την εφαρμογή, είτε θα αδιαφορήσετε, οπότε θα χάσετε και τους χρήστες που σας εμπιστεύτηκαν. Αν λοιπόν πραγματικά δεν σας καίγεται καρφί για κριτικές και βαθμολογίες, τότε διαθέστε την εφαρμογή σας δωρεάν: τότε κανείς (κυριολεκτικά) δεν θα έχει τίποτε να σας προσάψει, απλά επειδή και εσείς δεν ζητάτε τίποτα σε αντάλλαγμα.

Η αλήθεια βέβαια είναι πως νοιάζεστε και παρανοιάζεστε για κριτικές και βαθμολογίες, απλά ενοχλείστε όταν οι κριτικές είναι αρνητικές, και οι βαθμολογίες χαμηλές. Εντάξει βρε παιδιά, τι να κάνουμε στο φινάλε, δεν φτιάξατε δα και το καινούργιο Office, ένα απλούστατο database φτιάξατε με χίλιες καταχωρήσεις και ένα εργαλείο search. Απο την στιγμή λοιπόν που εφαρμογή που φτιάξατε ΔΕΝ είναι η μοναδική εφαρμογή με θέμα τις θερμίδες στο iStore, και απο τη στιγμή που όλες οι ανταγωνιστικές εφαρμογές είναι απο πολύ εώς πάρα πολύ καλύτερες απο τη δική σας, λογικό δεν είναι να υπάρχουν και αρνητικές κριτικές; Είτε σας αρέσει είτε όχι, η κριτική στο iStore γίνεται ΠΑΝΤΑ με βάση το τι υπάρχει διαθέσιμο στο iStore, και όχι με βάση την εθνικότητα του developer. Κοιτάξτε λοιπόν να σουλουπώσετε την εφαρμογή σας και να της προσθέσετε features, και αφήστε καλύτερα στην άκρη τα ειρωνικά σχόλια με τις φουστίτσες και τα στράς: [b]απο τη στιγμή που επιλέγεις να πουλήσεις την εφαρμογή σου, τότε κάθε πιθανός αγοράστής έχει το δικαίωμα να γίνει και Μουρατίδης, και Παπαδόπουλος, και εσύ είσαι υποχρεωμένος να τον ακούσεις. Διαφορετικά κάνε αυτό που είπα παραπάνω, δώσε την εφαρμογή free να μη σου λέει κανείς κουβέντα...

Δεν είναι δική μου η εφαρμογή αλά και βαριέμαι αλλά και δεν έχω χρόνο να διαβάσω όλα όσα γράφεις για να αποδείξεις πως έχεις δίκιο!!!
Αλλά και νάχεις τόχεις χάσει....

#23   soiramk

soiramk

    iPH Enthousiast

  • 524 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α
  • Κινητό: iPhone 6
  • GameCenter:soiramk

Δημοσίευση 19/10/2009 - 12:54

Spoiler
Να το πω να μην το πω....??

#24   Tillter

Tillter

    iPH Contributor

  • 1.271 μηνύματα
  • Twitter:@Till773
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 5
  • Tablet:iPad 2
  • GameCenter:Kajuku

Δημοσίευση 19/10/2009 - 13:50

Επειδή ο Alkis έχει δίκιο, άμα θέλετε μπορούμε να ανοίξουμε ένα ξεχωριστό thread στο οποίο να συζητήσουμε για το ποιά είναι τα χαρακτηριστικά μιας καλής/ πετυχημένης εφαρμογής για το iPhone, και πως ξεχωρίζει μια μέτρια ή μια κακή εφαρμογή. Θα μπορούσα άμα θέλετε να καταδείξω και γιατί οι ελληνικές εφαρμογές, στην πλειοψηφία τους, είναι μετριότατες και δεν αξίζουν της προσοχής των χρηστών (φυσικά κάθε αντίλογος δεκτός). Ξεκαθαρίζω εκ των προτέρων ότι ΔΕΝ είμαι προκατειλλειμένος εναντίον των Ελλήνων developers: αντιμετωπίζω το ζήτημα "applications για την πλατφόρμα του iPhone" πολύ σοβαρά, και χρησιμοποιώ σοβαρά και αντικειμενικότατα κριτίρια. Αν λοιπόν θέλετε πράγματι να γίνει μια σοβαρή κουβέντα, έχει καλώς: θα βγούν κεριδσμένοι τόσο οι χρήστες, όσο και οι ίδιοι οι έλληνες developers. Αν πάλι προτιμάτε να αρκεστείτε σε ευχολόγια και σε γενικολογίες, οκ, δεν πειράζει, δεν χάθηκε και ο κόσμος, ο καθένας έχει δικαίωμα να σκέφτεται και να πράττει κατά το δοκούν...

#25   asterakos

asterakos

    iPH newbie

  • 19 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας

Δημοσίευση 19/10/2009 - 14:08

Καιρος ρε παιδια να ξυπνησετε... Ο χρηστης tillter δεν ειναι κανας σαπερας που το μονο που κανει ειναι να κρινει τις εφαρμογες σας!!

ΑΝΟΙΧΤΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΣ..

Φιλε πες τα γιατι σε λιγο μας βλεπω σαν τα πρόβατα να αγοραζουμε οτι μας πλασαρουν...

Και για να μην γινουν παρεξηγησεις ειναι και η αποψη μου για την εφαρμογη....

#26 Guest_bluradio_*

Guest_bluradio_*

Δημοσίευση 19/10/2009 - 17:00

Συμφωνώ, just do it.

Nα κατατεθούν κι άλλα στοιχεία όμως, όπως budget, κόστος, χρόνος, εργατοώρες, πόσοι άνθρωποι δούλεψαν για μια εφαρμογή.
Υπάρχουν εφαρμογές που έγιναν μέσα σε δύο ώρες και φαίνονται στα μάτια των χρηστών απίστευτα δύσκολες κι έβγαλαν πολλά χρήματα και υπάρχουν εφαρμογές που έγιναν σε τρείς και τέσσερις μήνες και διατέθηκαν δωρεάν γιατί έτσι την είδαν οι κατασκευαστές τους!
Υπάρχουν εφαρμογές που έχουν απίστευτη δουλεια στη βάση τους κι όχι στην υλοποίηση της καθαυτού εφαρμογής!
Καλό θα ήταν αυτοί που κρίνουν να έχουν φτιάξει τουλάχιστον μία εφαρμογή ή να έχουν ασχοληθεί επι του θέματος (να έχουν ανοίξει το xcode, έστω απο περιέργεια να δούν τι διάολο είναι αυτό) κι όχι να κρίνουν μόνο συγκρίνοντας και υπολογίζοντας αφαιρετικά 'οπως μόνο αυτοί που έχουν παίξει λίγο μπάλλα κι έχουν ματώσει το γονατάκι τους, πέπει να μιλάνε για ποδόσφαιρο.
Στο τέλος θα καταλάβουν όλοι οι "πελάτες" αλλά και οι developers οτι καμμία εφαρμογή δεν θα πρέπει να διατίθεται δωρεάν, εκτός κι αν έχει διαφημιστικό σκοπό για να διαφημίσει δηλαδή την full version της εφαρμογής!

Just do it Tilter.

Υ.Γ.
Σίγουρα θα βγεί κάτι καλό και δημιουργικό!

#27   nikolis9

nikolis9

    iPH Addict

  • 653 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας

Δημοσίευση 19/10/2009 - 18:56

Η εφαρμογή είναι όλες κι όλες χίλιες τροφές με τις αντίστοιχες θερμίδες σε fix ποσότητες, και ένα search! Δεν έχει τίποτε άλλο! Τρείς τροφές απο την λίστα να φάς, πρέπει να βγάλεις χαρτί και μολύβι για να μετρήσεις σύνολο θερμίδων! Ούτε καν ένα απλό calculator δεν έβαλαν στην εφαρμογή! Ούτε καν δυνατόητα να επιλέγεις την ΠΟΣΟΤΗΤΑ της τροφής για να δείς πόσες τελικά θερμίδες παίρνεις! Ένα φύλλο χαρτί με γραμμένες τις τροφές και τις αντίστοιχες θερμίδες κάνει ΑΚΡΙΒΩΣ την ίδια δουλειά με αυτή την εφαρμογή! Δεν το καταλαβαίνεις ότι είναι εντελώς για την πλάκα; Γιατί κολλάς στο ότι είναι ΕΛληνική; άμα ήταν Αγγλική ή Γαλλική ή Ιταλική, ούτε σαν free δεν θα την κατέβαζες, και τώρα την λές και ενδιαφέρουσα; Έλεος δηλαδή, έχουμε ξεφύγει εντελώς;

+1
μπορούσε να γίνει καλύτερη δουλειά και να προσφέρει περισοτερα
τελείως απογουτευσει

#28   mikexs

mikexs

    iPH Master

  • 5.698 μηνύματα
  • Twitter:@mikexst
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 6
  • Tablet:iPad 3

Δημοσίευση 19/10/2009 - 20:16

Συμφωνώ, just do it.

Nα κατατεθούν κι άλλα στοιχεία όμως, όπως budget, κόστος, χρόνος, εργατοώρες, πόσοι άνθρωποι δούλεψαν για μια εφαρμογή.
Υπάρχουν εφαρμογές που έγιναν μέσα σε δύο ώρες και φαίνονται στα μάτια των χρηστών απίστευτα δύσκολες κι έβγαλαν πολλά χρήματα και υπάρχουν εφαρμογές που έγιναν σε τρείς και τέσσερις μήνες και διατέθηκαν δωρεάν γιατί έτσι την είδαν οι κατασκευαστές τους!
Υπάρχουν εφαρμογές που έχουν απίστευτη δουλεια στη βάση τους κι όχι στην υλοποίηση της καθαυτού εφαρμογής!
Καλό θα ήταν αυτοί που κρίνουν να έχουν φτιάξει τουλάχιστον μία εφαρμογή ή να έχουν ασχοληθεί επι του θέματος (να έχουν ανοίξει το xcode, έστω απο περιέργεια να δούν τι διάολο είναι αυτό) κι όχι να κρίνουν μόνο συγκρίνοντας και υπολογίζοντας αφαιρετικά 'οπως μόνο αυτοί που έχουν παίξει λίγο μπάλλα κι έχουν ματώσει το γονατάκι τους, πέπει να μιλάνε για ποδόσφαιρο.
Στο τέλος θα καταλάβουν όλοι οι "πελάτες" αλλά και οι developers οτι καμμία εφαρμογή δεν θα πρέπει να διατίθεται δωρεάν, εκτός κι αν έχει διαφημιστικό σκοπό για να διαφημίσει δηλαδή την full version της εφαρμογής!

Just do it Tilter.

Υ.Γ.
Σίγουρα θα βγεί κάτι καλό και δημιουργικό!



Τι θες να πεις με αυτο??
Οτι για να μπορω να κρινω μια εφαρμογη πρεπει να εχω φτιαξει τουλαχιστον μια!
Δηλαδη για να κανω review μια εφαρμογη πρεπει να εχω χρησιμοποιησει το cocoa? Δεν παμε καλα μου φαινεται...

Εμεις δηλαδη που τις αγοραζουμε δεν ειμαστε αξιοι να τις κρινουμε?

Επισης μην ξεχνας οτι το Facebook και το Shazam και αλλες δεκαδες αξιολογες εφαρμογες ειναι free...

Ο Tillter εχει απολυτο δικιο σε ολα οσα λεει!

Και με τοσα αρνητικα σχολια, δεν νομιζω οτι το προβλημα το εχουν οι πελατες...

για την συγκεκριμενη εφαρμογη εχω να πω οτι χρειαζεται αρκετες προσθηκες ακομα, με σημαντικοτερη την υπαρξη calculator για μετρηση της συνολικης καταναλωσης θερμιδων τουλαχιστον σε ημερησια βαση.

#29   Tillter

Tillter

    iPH Contributor

  • 1.271 μηνύματα
  • Twitter:@Till773
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 5
  • Tablet:iPad 2
  • GameCenter:Kajuku

Δημοσίευση 19/10/2009 - 22:13

Συνεχίζω εδώ:
http://www.iphonehel...ται-ένα-review/

#30   angmar

angmar

    iPH Member

  • 296 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας

Δημοσίευση 19/10/2009 - 22:43

Στο τέλος θα καταλάβουν όλοι οι "πελάτες" αλλά και οι developers οτι καμμία εφαρμογή δεν θα πρέπει να διατίθεται δωρεάν, εκτός κι αν έχει διαφημιστικό σκοπό για να διαφημίσει δηλαδή την full version της εφαρμογής!


Θα αφήσω το υπόλοιπο ξέσπασμα στην άκρη και θα σταθώ λίγο εδώ. Ελπίζω οτι μιλάς μόνο για την πλατφόρμα του iphone και όχι γενικά (όχι οτι αν είναι έτσι θα συμφωνήσω μαζί σου, αλλά ίσως να ταίριαζε με την πολιτική της "μαμάς".), αν από την άλλη μιλάς γενικά θα πω οτι,
Spoiler


Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;



Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 2

0 μέλη, 2 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες