Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
- - - - -

Personal Hotspot σε Νέο iPad

• Please log in to reply
97 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#1   jackc

jackc

iPH Member

• 294 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας

Δημοσίευση 25/03/2012 - 18:54

Καλησπέρα σε όλους,

Το έχω συζητήσει και με έναν άλλο φίλο (ο οποίος σημειωτέον είναι συνδρομητής Cosmote ενώ εγώ Vodafone), και αντιμετωπίζουμε το ίδιο πρόβλημα στο iPad 3rd Gen 4G: Ενώ η Apple διαφημίζει οτι το iPad δίνει τη δυνατότητα Personal Hotspot όπως συμβαίνει με το iPhone, για κάποιο λόγο αυτη η επιλογή δεν δείχνει να υπάρχει πουθενά στο μενού της συσκευής.

Δεν ξέρω αν κάνουμε κάτι λάθος, αν είναι bug, ή απλά το έχουν κόψει οι δικοί μας providers... Ξέρει κανεις κατι πάνω σε αυτό το θέμα;

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#2   nsxbass

nsxbass

iPH Guru

• 9,378 μηνύματα
  • Twitter:@n1ckstrat
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • GameCenter:nsxbass

Δημοσίευση 25/03/2012 - 19:03

Μήπως έχεις καρτο-ίντερνετ και δεν έχεις δεδομένα/

Αν όχι μίλησες με Vodafone?

Τι σου είπε?

#3   jackc

jackc

iPH Member

• 294 μηνύματα

Δημοσίευση 25/03/2012 - 19:08

Όχι, δεν έχω καρτοinternet: Έχω data πρόγραμμα συμβολαίου που ανήκει σε ευρύτερο εταιρικό πακέτο.

Την Vodafone σκέφτομαι να την πάρω μετά από 2-3 μέρες, καθώς επειδή είναι πολύ φρέσκια η κυκλοφορία του νέου iPad υποψιάζομαι οτι αρκετοί υπάλληλοι δεν θα είναι ακόμα ιδιαίτερα ενημερωμένοι με το όλο θέμα. Στο μεταξύ, με ενδιαφέρει να μάθω αν κάποιος έχει καταφέρει να δει Hotspot στη συσκευή του ή αν έχει ακούσει / μάθει κατι για αυτό το ζήτημα...

#4   nik94

nik94

iPH Enthousiast

• 444 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone XR
  • GameCenter:nikkour

Δημοσίευση 25/03/2012 - 19:11

δηλαδή εκει που λέει Personal hotspot στα iphone εσένα δεν στο χει; :/

#5   jackc

jackc

iPH Member

• 294 μηνύματα

Δημοσίευση 25/03/2012 - 19:12

Δυστυχώς όχι.

#6   giannis1984

giannis1984

iPH Enthousiast

• 499 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 4
  • Tablet:iPad 2
  • GameCenter:giatag

Δημοσίευση 25/03/2012 - 19:12

Στην διαδρομη ρυθμίσεις -> γενικά -> δίκτυο δεν σου εχει την επιλογη για το hotspot ?

#7   nsxbass

nsxbass

iPH Guru

• 9,378 μηνύματα
  • Twitter:@n1ckstrat
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • GameCenter:nsxbass

Δημοσίευση 25/03/2012 - 19:13

Καλησπέρα σε όλους,

Το έχω συζητήσει και με έναν άλλο φίλο (ο οποίος σημειωτέον είναι συνδρομητής Cosmote ενώ εγώ Vodafone), και αντιμετωπίζουμε το ίδιο πρόβλημα στο iPad 3rd Gen 4G: Ενώ η Apple διαφημίζει οτι το iPad δίνει τη δυνατότητα Personal Hotspot όπως συμβαίνει με το iPhone, για κάποιο λόγο αυτη η επιλογή δεν δείχνει να υπάρχει πουθενά στο μενού της συσκευής.

Δεν ξέρω αν κάνουμε κάτι λάθος, αν είναι bug, ή απλά το έχουν κόψει οι δικοί μας providers... Ξέρει κανεις κατι πάνω σε αυτό το θέμα;

θυμήθηκα κάτι.

Ούτε εμένα το είχε στην αρχή στο τηλέφωνο.

Μετά πήγα απλά Ρυθμίσεις>Γενικά>Δίκτυο>Προσωπικό Hotspot και το άνοιξα-έκλεισα μία φορά.

Μετά το εμφάνιζε και έξω!

#8   jackc

jackc

iPH Member

• 294 μηνύματα

Δημοσίευση 25/03/2012 - 19:17

θυμήθηκα κάτι.

Ούτε εμένα το είχε στην αρχή στο τηλέφωνο.

Μετά πήγα απλά Ρυθμίσεις>Γενικά>Δίκτυο>Προσωπικό Hotspot και το άνοιξα-έκλεισα μία φορά.

Μετά το εμφάνιζε και έξω!

Στο ρυθμίσεις -> γενικά -> δίκτυο έχει μόνο τις επιλογές VPN και WiFi... Δεν έχει το Personal Hotspot, όπως το iPhone.

#9   nik94

nik94

iPH Enthousiast

• 444 μηνύματα

Δημοσίευση 25/03/2012 - 19:19

μαλακία!..μένεις αθήνα;

#10   GodfatherGR

GodfatherGR

iPH Addict

• 844 μηνύματα
  • Twitter:@Godfather_gr
  • Κινητό: iPhone 6 Plus
  • Tablet:iPad mini
  • GameCenter:gcop33

Δημοσίευση 25/03/2012 - 19:23

να κάνω μια χαζή ερώτηση... αν τελικά είχε hotspot με τι άλλη συσκευή θα έμπαινες στο νετ και για ποια δουλειά;

#11   jackc

jackc

iPH Member

• 294 μηνύματα

Δημοσίευση 25/03/2012 - 19:24

μαλακία!..μένεις αθήνα;

Ναι, Αθήνα μένω.

Για να είμαι ειλικρινής δεν με νοιάζει τόσο, καθώς δεν είχα σκοπό να χρησιμοποιήσω το iPad ως hotspot (ακόμα και το iPhone σπάνια του κάνω τέτοια χρήση). Απλά έχω την περιέργεια να μάθω γιατί δεν παίζει, και κυρίως αν την έχουν οι providers στήσει αυτήν την ιστορία (όπως είχε γίνει παλιότερα με την VF και το hotspot στο iPhone, που την έκραξε όλη η Ελλάδα...).

Τελευταία επεξεργασία από: jackc, 25/03/2012 - 19:24.

#12   nik94

nik94

iPH Enthousiast

• 444 μηνύματα

Δημοσίευση 25/03/2012 - 19:29

Ναι, Αθήνα μένω.

Για να είμαι ειλικρινής δεν με νοιάζει τόσο, καθώς δεν είχα σκοπό να χρησιμοποιήσω το iPad ως hotspot (ακόμα και το iPhone σπάνια του κάνω τέτοια χρήση). Απλά έχω την περιέργεια να μάθω γιατί δεν παίζει, και κυρίως αν την έχουν οι providers στήσει αυτήν την ιστορία (όπως είχε γίνει παλιότερα με την VF και το hotspot στο iPhone, που την έκραξε όλη η Ελλάδα...).

αα νταξ!..εγω το μονο που θα σου έλεγα απ την αρχη ειναι αμα εχεις όρεξη δευτέρα τρίτη τράβα μια βολτα απ το golden-i πιστεύω ξέρεις που βρίσκεται τα παιδιά εκεί ειναι πιο ειδικευμένα,γνωρίζουν 5 πράγματα απ τους άλλους τους άχρηστους των άλλων καταστημάτων :ρ

#13   akismetal

akismetal

iPH newbie

• 50 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone X
  • Tablet:iPad mini Retina +4G
  • GameCenter:LuCiFeR™

Δημοσίευση 25/03/2012 - 19:30

Καλησπέρα σε όλους,

Φιλε μου καλησπέρα..στις συνδέσεις Internet vmb η Vodafone από όσο ξέρω δεν σου επιτρέπει tethering αν έχεις πακέτο κάτω των 5 gb.νομιζο το ίδιο ισχύει και στους άλλους παρόχους.

#14   jackc

jackc

iPH Member

• 294 μηνύματα

Δημοσίευση 25/03/2012 - 19:51

αα νταξ!..εγω το μονο που θα σου έλεγα απ την αρχη ειναι αμα εχεις όρεξη δευτέρα τρίτη τράβα μια βολτα απ το golden-i πιστεύω ξέρεις που βρίσκεται τα παιδιά εκεί ειναι πιο ειδικευμένα,γνωρίζουν 5 πράγματα απ τους άλλους τους άχρηστους των άλλων καταστημάτων :ρ

Ναι, πιθανώς να πάω μια βόλτα από εκεί να δω τι θα μου πουν... Θα πάρω τηλέφωνο και την VF όμως.

Φιλε μου καλησπέρα..στις συνδέσεις Internet vmb η Vodafone από όσο ξέρω δεν σου επιτρέπει tethering αν έχεις πακέτο κάτω των 5 gb.νομιζο το ίδιο ισχύει και στους άλλους παρόχους.

Αυτό ομολογώ δεν το ήξερα. Ισχύει σίγουρα και στα εταιρικά προγράμματα ή μόνο στα ιδιωτών; Και πάλι όμως δεν βγαίνει νόημα, καθώς από ότι θυμάμαι και στο iPhone και στο iPad τα data είναι 2-3 GB (δεν θυμαμαμαι ακριβώς πόσο είναι το καθένα)... Άρα δεν θα έπρεπε να έχει ούτε το iPhone hotspot...

#15   jig

jig

iPH Elite Poster

• 2,023 μηνύματα

Δημοσίευση 25/03/2012 - 20:11

Εχω το ιδιο ακριβως προβλημα με του Ζακ!
Cosmote και το προγραμμα που εχω ειναι εταιρικο κ unlimited
Εχω κανει ολα τα γνωστα μεχρι κ set up as new κλπ. κλπ.

ps
To unlimited δεν το δινει πια σε καινουργια προγραμματα η Cosmote.
To μεγαλυτερο ειναι εως 10GB αν θυμαμαι καλα.

ⓜⓘⓚⓔ   ✈︎  Everything you can imagine is real [P²]

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 2