Personal Hotspot σε Νέο iPad
Δημοσίευση 25/03/2012 - 18:54
Το έχω συζητήσει και με έναν άλλο φίλο (ο οποίος σημειωτέον είναι συνδρομητής Cosmote ενώ εγώ Vodafone), και αντιμετωπίζουμε το ίδιο πρόβλημα στο iPad 3rd Gen 4G: Ενώ η Apple διαφημίζει οτι το iPad δίνει τη δυνατότητα Personal Hotspot όπως συμβαίνει με το iPhone, για κάποιο λόγο αυτη η επιλογή δεν δείχνει να υπάρχει πουθενά στο μενού της συσκευής.
Δεν ξέρω αν κάνουμε κάτι λάθος, αν είναι bug, ή απλά το έχουν κόψει οι δικοί μας providers... Ξέρει κανεις κατι πάνω σε αυτό το θέμα;
Ad
Δημοσίευση 25/03/2012 - 19:03
Αν όχι μίλησες με Vodafone?
Τι σου είπε?
Δημοσίευση 25/03/2012 - 19:08
Την Vodafone σκέφτομαι να την πάρω μετά από 2-3 μέρες, καθώς επειδή είναι πολύ φρέσκια η κυκλοφορία του νέου iPad υποψιάζομαι οτι αρκετοί υπάλληλοι δεν θα είναι ακόμα ιδιαίτερα ενημερωμένοι με το όλο θέμα. Στο μεταξύ, με ενδιαφέρει να μάθω αν κάποιος έχει καταφέρει να δει Hotspot στη συσκευή του ή αν έχει ακούσει / μάθει κατι για αυτό το ζήτημα...
Δημοσίευση 25/03/2012 - 19:11
Δημοσίευση 25/03/2012 - 19:12
Δημοσίευση 25/03/2012 - 19:12
Δημοσίευση 25/03/2012 - 19:13
θυμήθηκα κάτι.Καλησπέρα σε όλους,
Το έχω συζητήσει και με έναν άλλο φίλο (ο οποίος σημειωτέον είναι συνδρομητής Cosmote ενώ εγώ Vodafone), και αντιμετωπίζουμε το ίδιο πρόβλημα στο iPad 3rd Gen 4G: Ενώ η Apple διαφημίζει οτι το iPad δίνει τη δυνατότητα Personal Hotspot όπως συμβαίνει με το iPhone, για κάποιο λόγο αυτη η επιλογή δεν δείχνει να υπάρχει πουθενά στο μενού της συσκευής.
Δεν ξέρω αν κάνουμε κάτι λάθος, αν είναι bug, ή απλά το έχουν κόψει οι δικοί μας providers... Ξέρει κανεις κατι πάνω σε αυτό το θέμα;
Ούτε εμένα το είχε στην αρχή στο τηλέφωνο.
Μετά πήγα απλά Ρυθμίσεις>Γενικά>Δίκτυο>Προσωπικό Hotspot και το άνοιξα-έκλεισα μία φορά.
Μετά το εμφάνιζε και έξω!
Δημοσίευση 25/03/2012 - 19:17
θυμήθηκα κάτι.
Ούτε εμένα το είχε στην αρχή στο τηλέφωνο.
Μετά πήγα απλά Ρυθμίσεις>Γενικά>Δίκτυο>Προσωπικό Hotspot και το άνοιξα-έκλεισα μία φορά.
Μετά το εμφάνιζε και έξω!
Στο ρυθμίσεις -> γενικά -> δίκτυο έχει μόνο τις επιλογές VPN και WiFi... Δεν έχει το Personal Hotspot, όπως το iPhone.
Δημοσίευση 25/03/2012 - 19:19
Δημοσίευση 25/03/2012 - 19:23
Δημοσίευση 25/03/2012 - 19:24
μαλακία!..μένεις αθήνα;
Ναι, Αθήνα μένω.
Για να είμαι ειλικρινής δεν με νοιάζει τόσο, καθώς δεν είχα σκοπό να χρησιμοποιήσω το iPad ως hotspot (ακόμα και το iPhone σπάνια του κάνω τέτοια χρήση). Απλά έχω την περιέργεια να μάθω γιατί δεν παίζει, και κυρίως αν την έχουν οι providers στήσει αυτήν την ιστορία (όπως είχε γίνει παλιότερα με την VF και το hotspot στο iPhone, που την έκραξε όλη η Ελλάδα...).
Τελευταία επεξεργασία από: jackc, 25/03/2012 - 19:24
Δημοσίευση 25/03/2012 - 19:29
Ναι, Αθήνα μένω.
Για να είμαι ειλικρινής δεν με νοιάζει τόσο, καθώς δεν είχα σκοπό να χρησιμοποιήσω το iPad ως hotspot (ακόμα και το iPhone σπάνια του κάνω τέτοια χρήση). Απλά έχω την περιέργεια να μάθω γιατί δεν παίζει, και κυρίως αν την έχουν οι providers στήσει αυτήν την ιστορία (όπως είχε γίνει παλιότερα με την VF και το hotspot στο iPhone, που την έκραξε όλη η Ελλάδα...).
αα νταξ!..εγω το μονο που θα σου έλεγα απ την αρχη ειναι αμα εχεις όρεξη δευτέρα τρίτη τράβα μια βολτα απ το golden-i πιστεύω ξέρεις που βρίσκεται τα παιδιά εκεί ειναι πιο ειδικευμένα,γνωρίζουν 5 πράγματα απ τους άλλους τους άχρηστους των άλλων καταστημάτων :ρ
Δημοσίευση 25/03/2012 - 19:30
Φιλε μου καλησπέρα..στις συνδέσεις Internet vmb η Vodafone από όσο ξέρω δεν σου επιτρέπει tethering αν έχεις πακέτο κάτω των 5 gb.νομιζο το ίδιο ισχύει και στους άλλους παρόχους.Καλησπέρα σε όλους,
Δημοσίευση 25/03/2012 - 19:51
αα νταξ!..εγω το μονο που θα σου έλεγα απ την αρχη ειναι αμα εχεις όρεξη δευτέρα τρίτη τράβα μια βολτα απ το golden-i πιστεύω ξέρεις που βρίσκεται τα παιδιά εκεί ειναι πιο ειδικευμένα,γνωρίζουν 5 πράγματα απ τους άλλους τους άχρηστους των άλλων καταστημάτων :ρ
Ναι, πιθανώς να πάω μια βόλτα από εκεί να δω τι θα μου πουν... Θα πάρω τηλέφωνο και την VF όμως.
Φιλε μου καλησπέρα..στις συνδέσεις Internet vmb η Vodafone από όσο ξέρω δεν σου επιτρέπει tethering αν έχεις πακέτο κάτω των 5 gb.νομιζο το ίδιο ισχύει και στους άλλους παρόχους.
Αυτό ομολογώ δεν το ήξερα. Ισχύει σίγουρα και στα εταιρικά προγράμματα ή μόνο στα ιδιωτών; Και πάλι όμως δεν βγαίνει νόημα, καθώς από ότι θυμάμαι και στο iPhone και στο iPad τα data είναι 2-3 GB (δεν θυμαμαμαι ακριβώς πόσο είναι το καθένα)... Άρα δεν θα έπρεπε να έχει ούτε το iPhone hotspot...
Δημοσίευση 25/03/2012 - 20:11
Cosmote και το προγραμμα που εχω ειναι εταιρικο κ unlimited
Εχω κανει ολα τα γνωστα μεχρι κ set up as new κλπ. κλπ.
ps
To unlimited δεν το δινει πια σε καινουργια προγραμματα η Cosmote.
To μεγαλυτερο ειναι εως 10GB αν θυμαμαι καλα.
ⓜⓘⓚⓔ ✈︎ Everything you can imagine is real [P²]
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1
0 μέλη, 1 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες