Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
- - - - -

Ο iH8sn0w μπορεσε και εκανε DownGrade συσκευες με A5

• Please log in to reply
47 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#16   soctap

soctap

iPH User

• 179 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας

Δημοσίευση 26/03/2012 - 00:42

Το sn0wbreeze δικό του δεν είναι ;

Αν ναι το παλικάρι κάνει καλή δουλειά τώρα το παρελθόν κανείς δεν ξέρει τι παίζει

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#17   kdelios

kdelios

iPH Elite Poster

• 3,248 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 4
  • Tablet:iPad 2

Δημοσίευση 26/03/2012 - 10:08

Έχει φτιάξει τα f0recast, iREB, iFaith, και sn0wbreeze.
Επειδή λέγονται αρκετά για τον iH8sn0w, θα παρακαλούσα όσους έχουν αρνητική γνώμη για αυτόν ας μας δώσουν μερικά links για να δούμε όλοι γιατί είναι τόσο "επικίνδυνος" και γιατί τα "εργαλεία του έχουν προκαλέσει ζημιές πολύ μεγαλύτερες από ένα απλό restore σε συσκευές".

Επίσης να προσθέσω ότι η μέθοδος για downgrade σε iOS 5.0.1 για συσκευές με baseband (με stitch) πρώτος αυτός την ενσωμάτωσε στο sn0wbreeze, και κατόπιν την αντέγραψε η Dev-Team στο redsn0w.

#18   nsxbass

nsxbass

iPH Guru

• 9,378 μηνύματα
  • Twitter:@n1ckstrat
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • GameCenter:nsxbass

Δημοσίευση 26/03/2012 - 10:16

Το πιο τελευταίο που μπορώ να θυμηθώ είναι το ότι κόντεψε να διαλύσει οθόνες με το "fix" για το animate Που υποτίθεται ότι έβγαλε?

My link

Και αυτό είναι μόνο ένα σχόλιο από τα χιλιάδες που υπάρχουν στο ίντερνετ για το συγκεκριμένο θέμα...

#19   kdelios

kdelios

iPH Elite Poster

• 3,248 μηνύματα

Δημοσίευση 26/03/2012 - 10:26

Το πιο τελευταίο που μπορώ να θυμηθώ είναι το ότι κόντεψε να διαλύσει οθόνες με το "fix" για το animate Που υποτίθεται ότι έβγαλε?

My link

Και αυτό είναι μόνο ένα σχόλιο από τα χιλιάδες που υπάρχουν στο ίντερνετ για το συγκεκριμένο θέμα...

Μάλλον δεν θυμάσαι καλά φίλε μου.
Το link που έδωσες αφορά ένα tweak που έφτιαξε η Chronic-Dev Team, με την οποία ουδεμία σχέση έχει ο iH8sn0w.

Μήπως θυμάσαι κάτι άλλο να μας δώσεις?
Για να εξηγούμαστε, προσωπικά δεν γνωρίζω πόσο "επικίνδυνος" είναι ο τύπος, αλλά θέλω πολύ να μάθω.

#20   nsxbass

nsxbass

iPH Guru

• 9,378 μηνύματα

Δημοσίευση 26/03/2012 - 10:37

Θυμάμαι πολύ καλά.

ΔΙΑΒΑΣΕ τι λέει το άρθρο στο λινκ.

H chronic dev team ΔΕΝ υποστηρίζει στο animate την 5.0.1.

Για να δουλέψει πρέπει (όπως λέει και στο λινκ που έστειλα) να εγκαταστήσεις το Animate Fix for 4.x.x του iH8sn0w ο οποίος διαλαλεί παντού ότι δουλεύει και στην 5.χ.χ

Μόλις όμως το έβαζες, άλλοι έβλεπαν την οθόνη τους να υπερθερμαίνεται και άλλοι έβλεπαν πίξελ να κολλάνε μόνιμα μετά από αυτό...

#21   kdelios

kdelios

iPH Elite Poster

• 3,248 μηνύματα

Δημοσίευση 26/03/2012 - 22:11

Δεν είναι τυχαίο ότι κανείς στην κοινότητα δεν τον παίρνει σοβαρά...

Attached File  iH8sn0w3.jpg   53.6KB   2 downloads
Retweet & reply από τον pod2g...

To ότι ποτέ δεν τον γούσταραν από την Dev-Team από την αρχή αυτό είναι γνωστό (ειδικά ο MuscleNerd). Ποιος ξεχνάει την ιστορία με το AT+XEMN crash που ανακάλυψε ο iH8sn0w και ο MuscleNerd τον έλεγε fake μέχρι που ο Geohot το χρησιμοποίησε στο blacksn0w και αποδείχτηκε αληθινό.
Τα λεφτά είναι πολλά Άρη στην j/b σκηνή και τα μαχαιρώματα δίνουν και παίρνουν. Τουλάχιστον ο iH8sn0w δεν δέχεται donations...
Έκτοτε το παλικάρι έχει βγάλει πολλά εργαλεία όπως τα sn0wbreeze, iBooty, iDetector, iREB, f0recast, iFaith.
Για κανένα από αυτά έχεις να μας δώσεις κάποιο link?
To γεγονός ότι μπορούμε σήμερα να κάνουμε downgrade στην 5.0.1 σε αυτόν το χρωστάμε. To παλικάρι είναι 17 χρονών και πολεμάει μόνος του. Respect...

Τελευταία επεξεργασία από: kdelios, 26/03/2012 - 22:18.

#22   nsxbass

nsxbass

iPH Guru

• 9,378 μηνύματα

Δημοσίευση 26/03/2012 - 22:21

Δεν μπορούμε.

Μόνο αυτός μπορεί προς το παρόν.

Και όπως σου απέδειξα και στο προηγούμενο πόστ Έχει κάνει πολλές βλακείες λόγω της παιδικής του επιπολαιότητας...

Για να μην μιλήσουμε για κάμποσες bricked συσκευές από το iFaith...

Δεν τα βγάζω από το μυαλό μου, πίστεψέ με δεν έχω τίποτα εναντίον του...

Ταλάντο έχει δεν αντιλέγω αλλά έχει δρόμο ακόμα!

#23   MarkKnopfler

MarkKnopfler

iPH Intergalactic Leader

• 16,726 μηνύματα
  • Twitter:@Fmiggas
  • Κινητό: iPhone 5S
  • Tablet:iPad 4
  • GameCenter:markknopfler

Δημοσίευση 26/03/2012 - 22:24

Το downgrade σε μη A5,A5X μπορούμε κι εμείς...;)

Αναρτημένη εικόνα

#24   iMarilina

iMarilina

-

• 13,499 μηνύματα
  • Twitter:@Ivory_Marilina
  • Φύλο: Γυναίκα
  • Κινητό: Άλλο
  • GameCenter:MarilinaTz

Δημοσίευση 26/03/2012 - 22:24

Δεν μπορούμε.

Μόνο αυτός μπορεί προς το παρόν.

Και όπως σου απέδειξα και στο προηγούμενο πόστ Έχει κάνει πολλές βλακείες λόγω της παιδικής του επιπολαιότητας...

Δεν τα βγάζω από το μυαλό μου, πίστεψέ με δεν έχω τίποτα εναντίον του...

Ταλάντο έχει δεν αντιλέγω αλλά έχει δρόμο ακόμα!

καποιος μου ελεγε σημερα οτι ο τυπος ειχε κολλησει λεει ταινια πισω στο ipad του κι ελεγε οτι και καλα ειναι 3g μοντελο :lol:
Whatsapp doc?

#25   kdelios

kdelios

iPH Elite Poster

• 3,248 μηνύματα

Δημοσίευση 26/03/2012 - 22:29

Κανένα link έχουμε?

Το downgrade σε μη A5,A5X μπορούμε κι εμείς...;)

Και εγώ αυτό εννοώ. Το εργαλείο του έκανε stitch & downgrade πριν η dev-team κυκλοφορήσει το redsn0w. Από αυτόν το πήραν.

καποιος μου ελεγε σημερα οτι ο τυπος ειχε κολλησει λεει ταινια πισω στο ipad του κι ελεγε οτι και καλα ειναι 3g μοντελο :lol:

Μη πέφτετε στην παγίδα και πιστεύετε ότι σας σερβίρουν. Είπαμε τα λεφτά είναι πολλά...

Τελευταία επεξεργασία από: kdelios, 26/03/2012 - 22:32.

#26   iMarilina

iMarilina

-

• 13,499 μηνύματα
  • Twitter:@Ivory_Marilina
  • Φύλο: Γυναίκα
  • GameCenter:MarilinaTz

Δημοσίευση 26/03/2012 - 22:34

Κανένα link έχουμε?

Και εγώ αυτό εννοώ. Το εργαλείο του έκανε stitch & downgrade πριν η dev-team κυκλοφορήσει το redsn0w. Από αυτόν το πήραν.

Μη πέφτετε στην παγίδα και πιστεύετε ότι σας σερβίρουν. Είπαμε τα λεφτά είναι πολλά...

δεν με πολυαπασχολει το να ειναι αληθεια η οχι (σκασιλα μου). Απλα το αναφερω γιατι πραγματικα γελασα πολυ.
Whatsapp doc?

#27   giodert

giodert

iPH Contributor

• 1,108 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 4S
  • Tablet:iPad 3 +4G

Δημοσίευση 26/03/2012 - 22:36

:lol: χαχαχα λολ αν ειναι δυνατον! ακου τι σκεφτηκε

Τελευταία επεξεργασία από: giodert, 26/03/2012 - 22:36.

#28   kdelios

kdelios

iPH Elite Poster

• 3,248 μηνύματα

Δημοσίευση 26/03/2012 - 22:37

δεν με πολυαπασχολει το να ειναι αληθεια η οχι (σκασιλα μου). Απλα το αναφερω γιατι πραγματικα γελασα πολυ.

ΟΚ τότε και εγώ πχ μπορώ να πω κάτι για σένα και να γελάσουμε, αλλά δεν θα με πολυασχολεί αν είναι αλήθεια...
Δεν νομίζω ότι είναι σοβαρή αντιμετώπιση των γεγονότων.

#29   thanasis

thanasis

iPH Guru

• 9,488 μηνύματα

Δημοσίευση 26/03/2012 - 22:37

Κανένα link έχουμε?

Ο Ηi8sn0w χρησιμοποιεί αρκετά παράδοξους τρόπους οι οποίοι δεν εναρμονίζονται με την λειτουργία της της συσκευής. Πολλά iPhone αντιμετωπίζουν πολλά προβλήματα από τα Tool του συγκεκριμένου Hacker.

Τα αποτελέσματα που δίνουν οι χρήστες συνήθως αφορούν την δυσλειτουργία σε μελλοντικές ενέργειες.

Τι εννοώ,σε πρώτη φάση όλα δείχνουν να λειτουργούν κανονικά. Όταν όμως χρειαστεί οι χρήστες να κάνουν ένα Restore η κάποια άλλη παρέμβαση στην συσκευή εκεί αρχίζουν "τα όργανα".

Τα iPhones "παγώνουν" και δεν προσαρμόζονται σε στάνταρ λειτουργίες. Έχει αναφερθεί περίπτωση στο modmyi από χρήστη Που δεν κατάφερε ποτέ ξανά να το βάλει σε dfu mode έπειτα από χρήση κάποιου εργαλείου του εν λόγο hacker.

Επίσης η διαδικασία που ακολουθεί το iFaith για Downgrade είναι εντελώς ανορθόδοξη και δημιουργεί ταπροβλήματα ..

Τα αποτελέσματα τα της μπορείς να τα δεις εδώ :

http://modmyi.com/fo...owngrading.html

Και μάλιστα στο συγκεκριμένο παράδειγμα σε πρώτο χρόνο και όχι μελλοντικά..

Δυστυχώς όμως και πάλι ο "Hacker" δεν μπήκε στον κόπο να βελτιώσει τα "εργαλεία" του..Η βελτίωση ήταν τα προβλήματα αυτά να εμφανίζονται σε δεύτερο χρόνο..

Anyway..Εγώ απλά σας ενημερώνω..Από εκεί και πέρα εσείς αποφασίζεται :)

ezgif_com_crop_2.gif

#30   giodert

giodert

iPH Contributor

• 1,108 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 4S
  • Tablet:iPad 3 +4G

Δημοσίευση 26/03/2012 - 22:41

Ο Ηi8sn0w χρησιμοποιεί αρκετά παράδοξους τρόπους οι οποίοι δεν εναρμονίζονται με την λειτουργία της της συσκευής. Πολλά iPhone αντιμετωπίζουν πολλά προβλήματα από τα Tool του συγκεκριμένου Hacker.

Τα αποτελέσματα που δίνουν οι χρήστες συνήθως αφορούν την δυσλειτουργία σε μελλοντικές ενέργειες.

Τι εννοώ,σε πρώτη φάση όλα δείχνουν να λειτουργούν κανονικά. Όταν όμως χρειαστεί οι χρήστες να κάνουν ένα Restore η κάποια άλλη παρέμβαση στην συσκευή εκεί αρχίζουν "τα όργανα".

Τα iPhones "παγώνουν" και δεν προσαρμόζονται σε στάνταρ λειτουργίες. Έχει αναφερθεί περίπτωση στο modmyi από χρήστη Που δεν κατάφερε ποτέ ξανά να το βάλει σε dfu mode έπειτα από χρήση κάποιου εργαλείου του εν λόγο hacker.

Επίσης η διαδικασία που ακολουθεί το iFaith για Downgrade είναι εντελώς ανορθόδοξη και δημιουργεί ταπροβλήματα ..

Τα αποτελέσματα τα της μπορείς να τα δεις εδώ :

http://modmyi.com/fo...owngrading.html

Και μάλιστα στο συγκεκριμένο παράδειγμα σε πρώτο χρόνο και όχι μελλοντικά..

Δυστυχώς όμως και πάλι ο "Hacker" δεν μπήκε στον κόπο να βελτιώσει τα "εργαλεία" του..Η βελτίωση ήταν τα προβλήματα αυτά να εμφανίζονται σε δεύτερο χρόνο..

Anyway..Εγώ απλά σας ενημερώνω..Από εκεί και πέρα εσείς αποφασίζεται :)

πωπωωω :blink: τι ειπες τωρα? γινεται απο software τετοιο πραγμα?να μην μπαινει το iphone σε dfu ποτε ξανα?

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 2

0 μέλη, 2 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες