Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
- - - - -

Σύνδεση του iphone σε αυτοκίνητο?

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
62 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#1   argate7

argate7

iPH Contributor

• 1.735 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 6 Plus
  • Tablet:iPad Air

Δημοσίευση 28/03/2012 - 17:17

Καλησπέρα. Θα ήθελα να μάθω πως μπορώ να συνδέσω το iphone στο αυτοκίνητο για να παίζω από εκεί μουσική? Έχει ένας γνωστός μου ένα καλώδιο που βγαίνει μέσα από το αποσπώμενο ραδιοcd και το κουμπώνει και παίζει από εκεί. Βγαίνει jack καλώδιο. Το πρόβλημα είναι πως το δικό μου αμάξι όπως και εκεινού δεν έχει το ραδιοcd έτοιμη υποδοχή για jack καλώδιο. Είναι δύσκολο να βγάλω μόνος μου? Πρέπει να πάω να μου το φτιάξουν? Υπάρχει άλλος τρόπος?

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#2   MarkKnopfler

MarkKnopfler

iPH Intergalactic Leader

• 16.726 μηνύματα
  • Twitter:@Fmiggas
  • Κινητό: iPhone 5S
  • Tablet:iPad 4
  • GameCenter:markknopfler

Δημοσίευση 28/03/2012 - 17:18

Πρέπει να έχει τέτοιο καλώδιο jack to jack αλλιώς δε νομίζω να μπορείς να κάνεις κάτι...

Αναρτημένη εικόνα

#3   alan79

alan79

iPH newbie

• 21 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6

Δημοσίευση 28/03/2012 - 17:23

Αν είναι εργοστασιακό το σύστημα του αυτοκινητου σου τότε δύσκολο..η πιο βολική λύση είναι μάλλον να ρωτήσεις αν μπορείς να βάλεις bluetooth ώστε να παίζεις μουσική έτσι και παράλληλα να έχεις και ανοιχτή ακρόαση σε κλήση. Εγώ βεβαια έχω βάλει radiocd με bluetooth, αλλα νομίζω και με σκέτο bluetooth γίνεται δουλεια!

#4   caftis

caftis

iPH newbie

• 45 μηνύματα

Δημοσίευση 28/03/2012 - 17:27

Πες μας πρωτα τι αμαξι εχεις και τι rdcd.

#5   spiros23

spiros23

iPH Guru

• 9.284 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone X
  • Tablet:iPad

Δημοσίευση 28/03/2012 - 17:30

Μεσω bluetooth ειναι η καλυτερη λυση νομιζω.. Αλλα θα πρεπει το bluetooth του ραδιοcd να υποστηριζει το πρωτοκολλο A2DP που υποστηριζει και το iphone για πολυφωνικη μεταδοση, αλλιως δεν μπορεις να ακους μουσικη παρα μονο μονοφωνικα (με το καταλληλο tweak απο το cydia και 1-2 εφαρμογες απο το appstore-αν και η ποιοτητα οπως ειναι λογικο ειναι ψιλοχαλια) και το χρησιμοποιεις μονο για ομιλια ουσιαστικα.

#6   argate7

argate7

iPH Contributor

• 1.735 μηνύματα

Δημοσίευση 28/03/2012 - 18:10

Θα ρωτήσω πως το έκανε και αυτός ο γνωστός μου και αν μπορέσω και μάθω, θα σας ενημερώσω απλά για να υπάρχει ως γνώση σε όλους μας ότι κάτι τέτοιο γίνεται!

#7   Reload

Reload

iPH User

• 109 μηνύματα
  • GameCenter:reloads2000

Δημοσίευση 28/03/2012 - 18:17

Κοιτα μηπως το radiocd σου εχει εισοδο για RCA ωστε με ενα καλωδιο RCA σε jack να μπορεσεις να κανεις δουλεια(Μαλλον αυτο εκανε ο φιλος σου)...Βεβαια δεν θα ειναι και οτι καλυτερο απο αποψη ποιοτητας αλλα μουσικη θα μπορεις να ακους...Η καλυτερη λυση παντως ειναι το bluetooth.

#8   spiros23

spiros23

iPH Guru

• 9.284 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone X

Δημοσίευση 28/03/2012 - 18:21

Θα ρωτήσω πως το έκανε και αυτός ο γνωστός μου και αν μπορέσω και μάθω, θα σας ενημερώσω απλά για να υπάρχει ως γνώση σε όλους μας ότι κάτι τέτοιο γίνεται!

Ειναι πολυ ευκολο.. Αν εχεις θυρα aux (η γνωστη τρυπα που εχουν τα περισσοτερα radiocd) αγοραζεις το καλωδιο, συνδεεις τη μια ακρη στο iphone και την αλλη στην θυρα aux και παιζεις μουσικη απο την εφαρμογη της μουσικης στο iphone. Δεν εχεις δυνατοτητα να αλλαζεις απο το radiocd, οποτε ενταση-αλλαγη τραγουδιων-play κτλ τα επιλεγεις εσυ απο το iphone.

#9   rally170hp

rally170hp

iPH Addict

• 1.175 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • GameCenter:Rally170hp

Δημοσίευση 28/03/2012 - 18:41

μπορει καποιος να ψαξει η αν ξερει αν μπορω να βγαλω εικονα απο το iphone στο avh-5700p παρακαλω?Μου βγαζει μονο ειχο!εχω φαει τον τοπο.με το καλοδιο για tv ετσι.το θελω για το gps

#10   nioniospap

nioniospap

iPH newbie

• 90 μηνύματα

Δημοσίευση 28/03/2012 - 18:44

μια άλλη λύση είναι να πάρεις απο ebay ένα fm transmitter με είσοδο aux,απλά και οικονομικά. το μόνο που χρειάζεσαι είναι μια κενή συχνότητα και ένα καλώδιο jack to jack...αυτά

#11   AlG

AlG

iPH Contributor

• 1.292 μηνύματα

Δημοσίευση 28/03/2012 - 18:53

Ειναι πολυ ευκολο.. Αν εχεις θυρα aux (η γνωστη τρυπα που εχουν τα περισσοτερα radiocd) αγοραζεις το καλωδιο, συνδεεις τη μια ακρη στο iphone και την αλλη στην θυρα aux και παιζεις μουσικη απο την εφαρμογη της μουσικης στο iphone. Δεν εχεις δυνατοτητα να αλλαζεις απο το radiocd, οποτε ενταση-αλλαγη τραγουδιων-play κτλ τα επιλεγεις εσυ απο το iphone.

Παιδιά όλα τα ράδιο cd εργοστασιακά και μη έχουν είσοδο ήχου aux και μπορείς να συνδέσεις ένα 3.5 mm jack για να συνδέσεις όποια πηγή θες. Στο δικό μου αμάξι το συνέδεσα από πίσω και έβγαλα προς τα έξω μια θηλυκή υποδοχή μέσα από το τασάκι(έκοψα σχετικά πρόσφατα και το κάπνισμα!!!!). Μπορώ να ανεβάσω φωτό αν ενδιαφέρεται κανείς .πάντως δένει καλά γιατί στο τασάκι παίρνω ρεύμα για φόρτιση και έχω δίπλα και την είσοδο ήχου οπότε όλα είναι συμμαζεμένα. Και όποτε δεν τα χρησιμοποιω κλείνω τασάκι και δε φαίνεται τίποτε. Κόστος 20 ευρώ + καλώδιο . Για δε το τρόπο στήριξης εμπιστεύτηκα τη σούπερ σουηδική Brodit που κατασκευάζει holders ειδικά για κάθε μάρκα αυτοκινήτου με reseller στη Βρετανία
http://www.mountonus.com/
που στέλνει Ελλάδα με σχετική καθυστέρηση και ένα καπέλο στα μεταφορικά

#12   argate7

argate7

iPH Contributor

• 1.735 μηνύματα

Δημοσίευση 28/03/2012 - 22:25

Ρε φιλαρακι θα σε έβαλα σε τεράστιο κόπο αν σου ζητούσα να έβαζες καμία φωτογραφία;

#13   dchristo81

dchristo81

iPH Addict

• 862 μηνύματα
  • Twitter:@ChristodApps
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • GameCenter:dchristo81

Δημοσίευση 28/03/2012 - 22:28

50€ κ αγοραζεις μια πηγη με usb κ είσαι κομπλε!

Σταλμένο από το iPhone μου :)

#14   aquadigio

aquadigio

iPH Enthousiast

• 392 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 4S

Δημοσίευση 28/03/2012 - 22:32

Το New Opel Astra J, με το CD 500 Navi, εργοστασιακο, εχει !!! Και παιζει... Και usb και για iPod, νομιζω!

#15   argate7

argate7

iPH Contributor

• 1.735 μηνύματα

Δημοσίευση 28/03/2012 - 22:32

Εγώ έχω ένα blaupunkt που δεν έχει εμφανή aux είσοδο. Πως θα την παλέψω να βγάλω καλώδιο. Μάλλον όπως το έκανε ο φίλος απο πάνω. Ελπίζω να μας εξηγήσει πως το έκανε!

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 12

0 μέλη, 12 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες