Μετάβαση στο περιεχόμενο


Φωτογραφία
- - - - -

Εγγυημένη ταλαιπωρία FORTHNET


  • Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
79 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#1   emmker

emmker

    iPH newbie

  • 42 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας

Δημοσίευση 30/03/2012 - 16:00

Δυσκολεύομαι εδώ και ώρα να βρω τα λόγια να εκφράσω την αηδεια, τον εκνευρισμό και την απίστευτη ταλαιπωρία που μπορει να δεχτεί ένας καταναλωτής απο έναν πάροχο τηλεφωνίας και Ίντερνετ.

Σαν συνδρομητής της forthnet εδώ και 10 χρόνια. είχα την απίστευτη για τα ελληνικά δεδομένα πεποίθηση, ότι μπορούσα με λογικά επιχειρήματα να διαπραγματευτω την ανανέωση των συμβολαίων μου για την παροχή Ίντερνετ σταθερής τηλεφωνίας και τηλεόρασης (nova).

Στις 27-10-2011 λοιπόν πήγα σε στο κατάστημα της forthnet στον Πειραιά, όπου συνομιλωντας με την υπάλληλο του καταστήματος, της είπα ότι για τις ίδιες υπηρεσίες που έχω απο την forthnet με 48 ευρω το μήνα, η Hellas online κοστίζει 32 ευρω το μήνα και μάλιστα με HD περιεχόμενο (σε σχέση με το SD του start pack της nova.
Η απάντηση της ήταν ότι δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα αφού υπάρχει προσφορά με περίπου τα ίδια χρήματα απο την forthnet, και ότι απλα με μια αίτηση θα λυνόταν το πρόβλημα.

Έγινε λοιπόν η αίτηση, πήρα και τον νέο εξοπλισμό με τον HD δεκτή, την νέα κάρτα πρόσβασης της nova και μου είπαν απλα ότι η ενεργοποίηση θα γινόταν απο τις 1-11-2012.  Όλα φαίνονταν ότι θα λειτουργούσαν ρολόι λοιπόν, χωρίς να υπάρχει καμία υποψία για το αντίθετο.
Εώς ότου πήρα το πρώτο τηλέφωνο στην nova για την ενεργοποίηση.

Στο τηλέφωνο για την ενεργοποίηση λοιπόν άκουσα για πρώτη φορά ότι, παρόλες τις διαβεβαιώσεις του καταστήματος ότι τακτοποίηθηκαν όλα,  υπάρχει πρόβλημα. 
Το πρόβλημα ήταν ότι η nova είχε περάσει στο όνομα της γυναίκας μου με αποτέλεσμα να χάνεται το προνόμιο της έκπτωσης της προσφοράς απο τον συνδιαστικο λογαριασμό σταθερής/Ίντερνετ/nova, με αποτελεσμα η τιμη των υπηρεσιων να φτανει τα 60+ ευρω το μηνα, και ότι μάλιστα λόγω του λάθους που παρουσιάστηκε θα έπρεπε να επιστρέψω τον εξοπλισμό στο κατάστημα!!!!
Στο δεύτερο τηλεφώνημα που ακολούθησε στην ίδια ώρα απο εμένα , απο την άλλη, δεν υπήρχε κανένα πρόβλημα και έγινε η ενεργοποίηση της υπηρεσίας.


Ο πρώτοι λογαριασμοί που έφτασαν λοιπόν μετα την αλλαγή ήταν οι εξής: 
Για την forthnet...67,80€ (αντι για 42,32)
Για την nova...61,8€ (αντι για 18,74)
129,6€ σύνολο δηλαδή αντι για το πραγματικό οφειλόμενο που έπρεπε να ήταν 61€. Μια διάφορα της τάξης των 68€ που θα εισέπραττε η forthnet.

Μετα απο τηλεφώνημα μου λοιπόν στην forthnet,αποδέχτηκε το λάθος η εταιρία, και μου είπαν ότι θα γίνει πίστωση στον επόμενο λογαριασμό. Πράγμα και που έγινε, με την διάφορα ότι αυτη τη φορά  ο λογαριασμός της nova αντι για 18€ έφτασε στα 30 χωρίς καμία πίστωση απο τον προηγούμενο λογαριασμό που είχε είδη διάφορα +43 ευρω.
Μετα απο μια σειρά τηλεφώνων και επισκέψεων στο κατάστημα της nova, η εταιρία καταλαβαίνει, η τουλάχιστον έτσι δείχνει, το πρόβλημα και μας καθυσιχαζει ότι θα λυθεί άμεσα. 
Η λύση βέβαια έρχεται με έναν σχεδόν μηδενικό (0,38€) για την forthnet,  και με έναν 46,87€ (αντι για 23,7€ που έπρεπε) για την nova.
Ακολουθεί άλλη μια σειρά τηλεφώνων όπου ξανά αναγνωρίζεται το πρόβλημα με τις λάθος τιμολογησεις των υπηρεσιών, έχοντας προσωπικά πλέον χάσει το λογαριασμό με το πόσο που έχω δώσει έξτρα στην εταιρία και περιμένω να πιστωθει στον λογαριασμό μου, και με διαβεβαιώνουν πλέον ότι θα υπάρξει οριστική λύση, προτρέποντας με να αγνοησω τους επόμενους λογαριασμούς μέχρι να ξανά επικοινωνήσουμε και να καταλήξουμε σε ένα πραγματικο νούμερο.

Λάμβανω λοιπόν τον τελευταίο λογαριασμό της forthnet με λήξη στις 14-3-2012, και με τις εντολές της ίδιας της εταιρίας αγνοώ την πληρωμή του μέχρι νεοτερας απο την εταιρία.

Φτάνοντας στο σήμερα που χωρίς καμία επικοινωνία, καμία ειδοποίηση, διαπιστώνω ότι δεν έχω Ίντερνετ και τηλέφωνο και ακολούθως λαμβανω ένα μήνυμα που με πληροφορεί ότι έχει ενεργοποιηθεί φραγη λόγω απληρωτου λογαριασμού.

Εξοργισμένος πλέον παίρνω για άλλη μια φορά την forthnet, και μιλάω με μια υπάλληλο που έχει το θράσος να μου πει ότι είναι απόλυτα δικαιολογημένη η φραγη αφού υπάρχει καθυστέρηση λογαριασμού για 15 ολόκληρες ημέρες!!! Αρνούμενη πάντα να με επανασυνδεσει, και φυσικά αρνούμενη να μου δώσει στο τηλέφωνο έναν ανώτερο της. 
Μετα απο έναν εξοργιστικό διάλογο εγκαταλειπω την προσπάθεια θα συνεννοηθώ και δίνω το τηλέφωνο στην γυναίκα μου, στην οποία λένε, μετα απο πολλές παρακλησεις, ότι θα μας κάνει την τιμή ο προϊστάμενος του τμήματος να επικοινωνήσει μαζί μας.

Όντως μετα απο 10 λεπτά ο προϊστάμενος παίρνει τηλέφωνο, προφανώς έχοντας δει όλο το ιστορικό των λογαριασμών με πιστώσεις επι λαθών και πληρωμών, και μας ¨ κάνει την χάρη ¨ να μας ανοίξει την γραμμή μας, για άλλες 5 μέρες μέχρι να εξοφλησουμε τον τρέχοντα λογαριασμο, ας είναι και αυτός λάθος κατα +20~ € για να συνεχίσουμε.

Και ρωτάω απλα. ΓΙΑΤΙ?

Δεν θέλω νομική συμβουλή, δεν χρειάζομαι καμία βοήθεια, ούτε και συμπαράσταση.

Απλα θέλω να μου πει αν έχει κανείς απάντηση στην ερώτηση ΓΙΑΤΙ?

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#2   Jimmy08

Jimmy08

    iPH Community Leader

  • 10.257 μηνύματα
  • Twitter:@JimmyR8
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone X
  • Tablet:iPad Air +4G
  • GameCenter:j0kerr

Δημοσίευση 30/03/2012 - 16:34

πραγματικα οι ιδιωτικες εταιριες παροχης ευρυζωνικων υπηρεσιων ειναι απαραδεκτες. παραδειγματα οπως το δικο σου εχω πολλα και εγω, παραδειγματα τα οποια συνεβησαν σε μενα προσωπικα αλλα και σε φιλους στο παρελθον.

για αυτο λοιπον τους εγραψα κανονικα, καθε φορα που παιρνουν τηλεφωνο για καινουργιες προσφορες τους διαολοστελνω και εχω επιστρεψει στον παλιο καλο ΟΤΕ. μπορει να πληρωνω καποια λεφτα παραπανω, αλλα ξερω πως αν συμβει κατι θα εχω αμεση λυση.

τελος η κοροιδια!

#3   kohran

kohran

    iPH Addict

  • 683 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 4
  • Tablet:iPad 3

Δημοσίευση 30/03/2012 - 16:34

Γιατί έχουμε την ατυχία να ζούμε στην Ελλάδα, στο μεγαλύτερο μπ@@ρδέλο του κόσμου.


Sent from my iPhone using Tapatalk

#4   steliosmk1

steliosmk1

    iPH User

  • 153 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας

Δημοσίευση 30/03/2012 - 16:50

και εγω με την φορθνετ ειχα μεγαλο προβλημα μεχρι που ηρθα στην hellas online εδω και 3 χρονια αναθεμα να μου εχει πεσει το νετ 3 φορες και αυτες για 5 λεπτα το πολυ...

#5   kiriakosa

kiriakosa

    iPH Elite Poster

  • 2.088 μηνύματα
  • Twitter:@Kiriakosa
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • Tablet:iPad Pro 3rd gen
  • GameCenter:kiriakosa

Δημοσίευση 30/03/2012 - 17:04

και εγω με την φορθνετ ειχα μεγαλο προβλημα μεχρι που ηρθα στην hellas online εδω και 3 χρονια αναθεμα να μου εχει πεσει το νετ 3 φορες και αυτες για 5 λεπτα το πολυ...


+1 και απο εμένα, κανένα προβλημα με HOL 2 χρόνια τώρα.

#6   emmker

emmker

    iPH newbie

  • 42 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας

Δημοσίευση 30/03/2012 - 17:24

Παιδια εγω στο μαγαζι μου εχω ΟΤΕ και δεν μπορω να πω κουβεντα. Περα απο την τιμη που ειναι ανεβασμενη, ολα τα αλλα απλα δουλευουν.
Και το κακο με την forthnet αρχισε μετα την εξαγορα της nova. Οπως και να εχει παω απο δευτερα HOL για μεταφορα αμμεσα.

#7   manosvitacar

manosvitacar

    iPH Community Leader

  • 12.833 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 2G
  • Tablet:iPad Air 2

Δημοσίευση 30/03/2012 - 17:26

Φίλε μου είχα cyta για τους πρώτους 6μήνες όλα κομπλε μετά να δεις γιουργια πήγα ξανα ΟΤΕ και καθαρισα😜

#8   emmker

emmker

    iPH newbie

  • 42 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας

Δημοσίευση 30/03/2012 - 17:42

Και ολα αυτα οταν πριν 1 μηνα πουν ειμουν Λονδινο, Αγορασα μια pay as you go καρτουλα απο την 3, με 15 ευρω η οποια περιλαμβανε 300 λεπτα ομιλιας εντως Αγγλιας, 3000 μηνυματα, και ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΟ ιντερνετ με ελευθρο tethering. Και οταν λεμε απεριοριστο, εννουσαν απεριοριστο, ουτε καν πολιτικη ορθης χρησης κτλ ξυδια που μας πουλανε εδω.
Με λιγα λογια με μια απλη καρτουλα των 15 ευρω ειχα καλυτερη ευρυζωνικη υπηρεσια απο το κινητο μου, απο οτι στο σπιτι μου.

#9   andreas37d

andreas37d

    iPH Enthousiast

  • 484 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 4S
  • Tablet:iPad 2

Δημοσίευση 30/03/2012 - 17:44

hol αρκετα χρονια χωρις προβλημα και λογαριασμους πληρωνω καθε 3-4 μηνες χωρις να κοπη ποτε ουτε το τηλεφωνο ουτε το internet.

#10   AvgoustisP

AvgoustisP

    iPH Elite Poster

  • 2.254 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • GameCenter:avgoustisp

Δημοσίευση 30/03/2012 - 18:02

Εγώ πάντως με Forthnet δεν είχα πρόβλημα. Και είμαι εκεί 2 χρόνια.

#11   dimarider

dimarider

    iPH Member

  • 271 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας

Δημοσίευση 30/03/2012 - 18:03

Παιδια παρομοιο προβλημα και σε μας. Ημουν στην forthnet περιπου 2 χρονια στην Αττικη και ημουν ευχαριστημενος σε σχεση με τον Οτε. Μετακομισαμε σε επαρχια και επιλεξαμε ξανα forthnet. Μετα απο 3 χρονια μετακομισαμε σε νεο σπιτι, στην ιδια πολη, και αρχισαν τα προβληματα!!!
Ενω μας ειπαν οτι σε ενα μηνα θα εχει γινει η μεταφορα, ο τεχνικος ηρθε μεσα στο μηνα αλλα ουτε τηλεφωνο ουτε και ιντερνετ ειχαμε για αλλες 2 βδομαδες. Χαλαλι οι 50 μερες ειπαμε μιας και το νεο σπιτι ειναι λιγο απομακρυσμενο και αυτος ηταν ο λογος της τοσης καθυστερησης!
Δεδομενου της καθυστερησης φανταστηκαμε οτι θα αλλαζαν και οι ημερομηνιες αποστολης των λογαριασμων.
Σαν διευθυνση αποστολης των λογαριασμων αφησαμε την παλια διευθυνση, οπως και ολη την αλληλογραφια μας. Ολα καλα μεχρι εδω ωσπου μια μερα γιοκ ιντερνετ. Το αφηνω λιγο και ξανα τα ιδια, κοιτω τα λαμπακια στο μοντεμ και τα μισα ηταν αναμενα. Σκεφτηκα οτι κολλησε και το κλεινω και παλι τα ιδια, οποτε ειπα να κανω reset. Ολα καλα αλλα οταν πηγα να μπω στη σελιδα με τις ρυθμισεις προβλημα!Παιρνω στη forthnet μα με βοηθησουν και τρωω την καμπανα οτι εχει γινει διακοπη!!!
Τους λεω οτι δεν εχει λογαριασμος και δεν ειχα καμια ενημερωση για την οφειλη μου!Με τα λιγα και τα πολλα μου λεει η τηλεφωνητρια οτι θα το ξεμπλοκαρει την γραμμη για 3 μερες να τακτοποιηθει η οφειλη!Αμ δε! την επομενη μερα το πρωι μου ξαναεκαναν διακοπη!!!
Αρχισα να φορτωνω τρελα και τους ζηταω να μου πουν το ποσο και οτι μου ανοιχτηκε η γραμμη για 3 μερες και μεσα σε λιγοτερο απο 24 ωρες μου το ξαναεκοψαν!!!Εν τω μεταξυ στο ποσο μου χρεωσαν απο την ημερομηνια που ηρθε ο τεχνικος και οχι απο τοτε που ενεργοποιηθηκε η γραμμη στο νεο σπιτι!!!
Να μην τα πολυλογω μιλησα με 7 ατομα και τα 6 ατομα που μιλησαμε μας ειπαν οτι ο τεχνικος οντως ηρθε την συγκεκριμενη ημερομηνια και το συστημα τους ελεγε οτι η ολοκληρωση της ενεργοποιησης πραγματοποιηθηκε την ημερομηνια που ελεγα απο την αρχη!και κακως χρεωθηκα!!!οποτε θα γινοταν πιστωση στον επομενο λογαριασμο. Σηκωθηκα σαν μ@λ@κ@σ πηγα και πληρωσα ολο το λογαριασμο!!!Αμ οταν ηρθε ο επομενος λογαριασμος στην διευθυνση που ειχαμε απο την αρχη δηλωσει καμια πιστωση!!!
Το καλυτερο ηταν οταν μου ανακοινωσαν οτι οι πρωτοι λογαριασμοι ειχαν εκδοθει και ειχαν αποσταλλει μαλιστα!!! Οι λογαριασμοι με το νουμερο τησ επαρχιασ (οι οποιοι ερχοντουσαν κανονικα τοσα χρονια)πηγαιναν στην Αττικη...!!! Στην πρωτη μου διευθυνση πριν πεντε χρονια! Φορτωμενος του ρωτησα αν κρατανε βαση δεδομενων με προσωπικα στοιχεια γιατι δεν εξηγειται σε νουμερο που κοπηκε πριν χρονια και σε νεα αιτηση να κρατανε τα ιδια στοιχεια μιας και μιλαμε για νεα αιτηση με νεο νουμερο στην επαρχια!Ως συνηθως και αυτοι τα εριξαν στο συστημα.
Αλλο κορυφαιο σημειο ειναι οταν ζητησα να παρω αντιγραφο απο τις συνομιλιες μου με ολα τα ατομα και τις απαντησεις που εδωσαν κου ειπαν οτι για συγκεκριμενο θεμα δεν καταγραφονται...αλλα λεει στο μηνυμα η forthnet οταν τους καλεις!!!
Αυτα!
Για ολη αυτη την "εξυπηρετηση και ικανοποιηση" σαν πελατης μετα απο τοσα χρονια και καλοπληρωτης,(στα τοσα χρονια αντε μια φορα να μην πληρωθηκε λογαριασμος στην ωρα του και αυτο λογω περιοδου διακοπων), φευγω και παω σε αλλη εταιρια!
Κριμα γιατι αν νομιζουν οτι ειναι καποιοι τοτε ειναι γελασμενοι!
Οσο θελανε να μου πουλησουν και πακετο nova ξερανε να με παρουν τηλεφωνο, οσο διαρκουσε η ιστορια αυτη ... ακομα περιμενω το δηθεν πορισμα του λογιστηριου!!!
Οσον αφοα το nova ας το βαλουν εκει που ξερουν!!!
Κριμα και παλι κριμα για αυτους. Μια γραμμη τηλεφωνου και μια γραμμη ιντερνετ καπου θα βρω ο φουκαρας!
Δεν χρειαζεται να εισαι και κανα πυρηνικος φυσικος στην NASA για να βρεις αλλη εταιρεια να στα προσφερει!




---
I am here: http://tapatalk.com/map.php?kil35z

#12   boukoto

boukoto

    iPH Contributor

  • 1.263 μηνύματα
  • Twitter:@vent0uza
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 5S
  • Tablet:iPad Air +4G
  • GameCenter:ventouza

Δημοσίευση 30/03/2012 - 18:17

το κοβεται και ησυχάζετε...εγω οταν ειχα κοψει τη nova μονο πιπ@ς που δεν μου εκαναν για να ξανασυνδεθω

#13   Evangelia

Evangelia

    iPH Enthousiast

  • 548 μηνύματα
  • Φύλο: Γυναίκα
  • Κινητό: iPhone X

Δημοσίευση 30/03/2012 - 18:26

το κοβεται και ησυχάζετε...εγω οταν ειχα κοψει τη nova μονο πιπ@ς που δεν μου εκαναν για να ξανασυνδεθω

Τς τς τς πιπέρι :mad:
Εγω παντως για την HOL έχω ακουσει καλα λόγια :)

#14   boukoto

boukoto

    iPH Contributor

  • 1.263 μηνύματα
  • Twitter:@vent0uza
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 5S
  • Tablet:iPad Air +4G
  • GameCenter:ventouza

Δημοσίευση 30/03/2012 - 18:30

Τς τς τς πιπέρι :mad:
Εγω παντως για την HOL έχω ακουσει καλα λόγια :)

αφου ετσι ειναι :P

#15   billmw

billmw

    iPH Addict

  • 859 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: Άλλο
  • Tablet:Άλλο

Δημοσίευση 30/03/2012 - 19:45

Και ολα αυτα οταν πριν 1 μηνα πουν ειμουν Λονδινο, Αγορασα μια pay as you go καρτουλα απο την 3, με 15 ευρω η οποια περιλαμβανε 300 λεπτα ομιλιας εντως Αγγλιας, 3000 μηνυματα, και ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΟ ιντερνετ με ελευθρο tethering. Και οταν λεμε απεριοριστο, εννουσαν απεριοριστο, ουτε καν πολιτικη ορθης χρησης κτλ ξυδια που μας πουλανε εδω.
Με λιγα λογια με μια απλη καρτουλα των 15 ευρω ειχα καλυτερη ευρυζωνικη υπηρεσια απο το κινητο μου, απο οτι στο σπιτι μου.


τι είναι αυτό ακριβώς? υπάρχει και προς κυπρο?

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;



Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 0

0 μέλη, 0 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες