Χάνει το σήμα
Δημοσίευση 02/04/2012 - 13:42
Το τελευταίο διάστημα, χάνει το σήμα του (εκεί που λέει Cosmote πάνω πάνω, γράφει καμία υπηρεσία). Εχω κάνει αναζήτηση από τις ρυθμίσεις, αλλά μάταια. Δε γίνεται τίποτε. Ο μόνος τρόπος που έχω βρει να το φτιάχνει το πρόβλημα, είναι να κλείσω και να ανοίξω το τηλέφωνο.
Εχει κάποιος καμιά ιδέα του τι μπορεί να συμβαίνει;
Και μια ερώτηση ακόμα. Το zoom που έχει η κάμερα, πως βγαίνει στην 5.0.1. γιατί δε μπορώ να το βρω;
Ad
Δημοσίευση 02/04/2012 - 13:45
Για το zoom, πλεον το κανεις οπως κανεις zoom στις φωτογραφιες, με δυο δακτυλα και "ανοιγεις" και "κλεινεις" αναλογα ποσο θες.Είμαι κάτοχος ενός iPhone 4 j/b στην 5.0.1
Το τελευταίο διάστημα, χάνει το σήμα του (εκεί που λέει Cosmote πάνω πάνω, γράφει καμία υπηρεσία). Εχω κάνει αναζήτηση από τις ρυθμίσεις, αλλά μάταια. Δε γίνεται τίποτε. Ο μόνος τρόπος που έχω βρει να το φτιάχνει το πρόβλημα, είναι να κλείσω και να ανοίξω το τηλέφωνο.
Και μια ερώτηση ακόμα. Το zoom που έχει η κάμερα, πως βγαίνει στην 5.0.1. γιατί δε μπορώ να το βρω;
Δημοσίευση 02/04/2012 - 14:13
Ειχα και εγω το ιδιο προβλημα..κατι πρεπει να παιζει με την 5,0,1.Είμαι κάτοχος ενός iPhone 4 j/b στην 5.0.1
Εγω το διορθωσα με αυτο το τροπο.
Εβαλα να μη ψαχνει αυτοματα το δικτυο μου αλλα το επελεξα χειροκινητα!
Δοκιμασε και πες μας.
Δημοσίευση 02/04/2012 - 14:52
εκανα hard reset,το εβαλα χειροκινητα (να μην ψαχνει μονο του το δικτυο) αλλα τιποτα μια απο τα ιδια...και εγω δεν ξερω τι αλλο να κανω πια...μεσα στο σπιτι ειδικα απελπισια...δεν μπορω να μιλησω καθολου(με προηγουμενες συσκευες δεν ειχα κανενα προβλημα) σκεφτηκα να κανω set as new και να το παω για να το δουν,δεν ξερω.το παιδι απο οπου το αγορασα δεν εχει την αποδειξη που το ειχε παρει αλλα ειναι φιλος του αυτος(με το μαγαζι)και μου ειπε να το παμε να το δει......
Δημοσίευση 02/04/2012 - 14:55
πιαδια και εγω μια απο τα ιδια ....εκει που εχει σημα χανεται και γραφει καμια υπηρεσια.
εκανα hard reset,το εβαλα χειροκινητα (να μην ψαχνει μονο του το δικτυο) αλλα τιποτα μια απο τα ιδια...και εγω δεν ξερω τι αλλο να κανω πια...μεσα στο σπιτι ειδικα απελπισια...δεν μπορω να μιλησω καθολου(με προηγουμενες συσκευες δεν ειχα κανενα προβλημα) σκεφτηκα να κανω set as new και να το παω για να το δουν,δεν ξερω.το παιδι απο οπου το αγορασα δεν εχει την αποδειξη που το ειχε παρει αλλα ειναι φιλος του αυτος(με το μαγαζι)και μου ειπε να το παμε να το δει......
Συσκευή;
iOS;
Jailbroken;
Ελληνικό;
Κομμένη SIM ή microSIM(αν έχεις iPhone 4 ή iPhone 4S);
Φοράει θήκη;
Τελευταία επεξεργασία από: nikoz87, 02/04/2012 - 14:56.
Δημοσίευση 02/04/2012 - 14:56
ios:5.0.1
4 jb ελληνικο
καρτα micro
Δημοσίευση 02/04/2012 - 14:58
sorry δεν τα ειπα αυτα
ios:5.0.1
4 jb ελληνικο
καρτα micro
Φαντάζομαι Hard reset/Επαναφορά Ρυθμίσεων Δικτύου έχεις κάνει;
Έχεις microSIM άλλης εταιρείας να δοκιμάσεις;
Όταν πήγες σε iOS 5.0.1, πήγες με Restore & "Set up as new" ή Restore frοm Backup(έχει σημασία αν το Backup ήταν από Jailbroken συσκευή);
Τελευταία επεξεργασία από: nikoz87, 02/04/2012 - 14:58.
Δημοσίευση 02/04/2012 - 15:00
Φαντάζομαι Hard reset/Επαναφορά Ρυθμίσεων Δικτύου έχεις κάνει;
Έχεις microSIM άλλης εταιρείας να δοκιμάσεις;
Όταν πήγες σε iOS 5.0.1, πήγες με Restore & "Set up as new" ή Restore frοm Backup(έχει σημασία αν το Backup ήταν από Jailbroken συσκευή);
set as new το εκανε ενας φιλος δεν ηξερα να το κανω και ναι ηταν ξανα jb.....
καρτα αλλη δεν εχω,δυστηχως...
Δημοσίευση 02/04/2012 - 15:01
εμενα οσο ειχα συνδεση 1 μηνα, δεν ειχε κανενα προβλημα, μολις το γυρισα σε καρτα, πολλες φορες ειχα το ιδιο προβλημα, εγραφε ΄΄καμια υπηρεσια΄΄ στην cosmote.
τωρα με την 5.1, εκλεισα το 3g κατι που εσυ μπορεις να το κανεις και στο 4 με την 5.01.
με κλειστο το 3g τωρα δεν το εκανε ποτε ξανα..
Δημοσίευση 02/04/2012 - 15:02
set as new το εκανε ενας φιλος δεν ηξερα να το κανω και ναι ηταν ξανα jb.....
καρτα αλλη δεν εχω,δυστηχως...
Σου πρότεινα την άλλη κάρτα ώστε να δεις αν φταίει η συσκευή σου σαν συσκευή ή ο πάροχός σου!
Το πρόβλημα στο εμφάνισε από όταν πήγες σε iOS 5.0.1, όταν έκανες Jailbreak ή κάποια στιγμή αργότερα;
Δημοσίευση 02/04/2012 - 15:02
εισαι με συνδεση ή το εχεις με καρτα.?
εμενα οσο ειχα συνδεση 1 μηνα, δεν ειχε κανενα προβλημα, μολις το γυρισα σε καρτα, πολλες φορες ειχα το ιδιο προβλημα, εγραφε ΄΄καμια υπηρεσια΄΄ στην cosmote.
τωρα με την 5.1, εκλεισα το 3g κατι που εσυ μπορεις να το κανεις και στο 4 με την 5.01.
με κλειστο το 3g τωρα δεν το εκανε ποτε ξανα..
και εγω cosmote καρτα εχω.....το 3g δεν εχω ανοιχτο ....
Δημοσίευση 02/04/2012 - 15:07
Δημοσίευση 02/04/2012 - 15:12
ειχα κανει κ εγω το ιδιο θεμα, πριν μηνες, με το σημα, γιατι μου εκανε εντυπωση πως με το που γυρισα σε καρτα, τοτε εμφανιστηκε...
καποια παιδια ειπαν, οτι η κοσμοτε, δινει προτεραιότητα στους χρηστες συμβολαιου οταν γινονται κλισεις..
δεν ξερω τωρα τι παιζεται...
παντως προσωπικα τωρα που εκλεισα το 3g στο 4S, δεν μου εκανε ποτε ξανα αυτο το προβλημα.
Δημοσίευση 06/04/2012 - 10:43
κι εμένα απο χτες (i-phone 4, v5.0.1, αγορασμένο 02/02/12 από Vodafone, Non jailbreaked) εμφανίζει το μήνυμα "ΚΑΜΙΑ ΥΠΗΡΕΣΙΑ" και χάνει το σήμα.
Μόλις το κάνω restart επανέρχεται το σήμα.
Τι προτείνετε?
1. Να το κάνω hard reset μπας και διορθωθεί? Το περίεργο είναι οτι το τηλέφωνο δούλευε κανονικά 2 μήνες.
2. Τηλεφώνησα στη VF και μου είπαν να καλέσω Υπ. Εξυπ.Πελ (13880 ή 1399) κι έρχεται courrier το παίρνει και σου αφήνει 1 άλλη συσκευή 3G μέχρι να στο επιστρέψουν από επισκευή.
Ευχαριστώ.
Γιώργος, Μαρούσι
Τελευταία επεξεργασία από: gandrian, 06/04/2012 - 10:47.
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1
0 μέλη, 1 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες