Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
- - - - -

Χάνει το σήμα

• Please log in to reply
29 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#16   nikosgnr

nikosgnr

iPH Legendarious

• 113,607 μηνύματα
  • Twitter:@nikosgnr
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 2G
  • GameCenter:nikosgnr

Δημοσίευση 06/04/2012 - 10:48

Δοκίμασε απο ρυθμίσεις να κάνεις επαναφορα ρυθμίσεων δικτύου.

Το καλύτερο βέβαια θα ήταν ένα Restore & Set Up As New.. Απλά να ξέρεις πως θα σε παει στη 5.1.

Αν σε ενδιαφέρει το JB..
| JailBreak Means System Customization |

LG8ISzO.gif

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#17   nikoz87

nikoz87

iPH Intergalactic Leader

• 21,572 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 5
  • Tablet:iPad 4
  • GameCenter:TheNikoz

Δημοσίευση 06/04/2012 - 10:49

Αν δεν σε ενδιαφέρει το Jailbreak(που εσύ δεν έχεις) γιατί δεν πας στο iOS 5.1 που ισχυρίζεται πως διορθώνει το πρόβλημα;

Υ.Γ. Αν το στείλεις στο service, πρώτη τους κίνηση είναι να το πάνε σε iOS 5.1

Τελευταία επεξεργασία από: nikoz87, 06/04/2012 - 10:50.

#18   gandrian

gandrian

iPH newbie

• 11 μηνύματα
  • Twitter:@gandrian
  • Tablet:iPad mini

Δημοσίευση 06/04/2012 - 13:51

Αν δεν σε ενδιαφέρει το Jailbreak(που εσύ δεν έχεις) γιατί δεν πας στο iOS 5.1 που ισχυρίζεται πως διορθώνει το πρόβλημα;

Υ.Γ. Αν το στείλεις στο service, πρώτη τους κίνηση είναι να το πάνε σε iOS 5.1

Thanks Nikoz
θα το κάνω.
Αλήθεια, το έχεις δει κάπου οτι η 5.1 λύνει θέματα δικτύου που υπάρχουν στην 5.0.1 ? Αν ναι, στείλε μου σε παρακαλώ το link.
Thanks
George, Maroussi

#19   nikoz87

nikoz87

iPH Intergalactic Leader

• 21,572 μηνύματα
  • Tablet:iPad 4
  • GameCenter:TheNikoz

Δημοσίευση 06/04/2012 - 14:00

Thanks Nikoz
θα το κάνω.
Αλήθεια, το έχεις δει κάπου οτι η 5.1 λύνει θέματα δικτύου που υπάρχουν στην 5.0.1 ? Αν ναι, στείλε μου σε παρακαλώ το link.
Thanks
George, Maroussi

Στο τέλος αναφέρει για σήμα! Βέβαια όχι ακριβώς όπως στο πρόβλημά σου αλλά πολλοί που την έχουν εγκαταστήσει έχουν δει διαφορά!

Σχετικό link

#20   thagkol

thagkol

iPH User

• 145 μηνύματα
  • Κινητό: Άλλο
  • Tablet:iPad 3

Δημοσίευση 06/04/2012 - 14:24

Είχα κι εγώ το ίδιο πρόβλημα με vodafone, και λύθηκε απενεργοποιώντας το pin (βασικά από τότε το έχει ξανακάνει, αλλά με συχνότητα μια φορά το μήνα έναντι δύο φορές τη μέρα που ήταν προηγουμένως).
Σίγουρα δεν είναι η ιδανική λύση, αλλά δεν μπορούσα να κάνω και τίποτα άλλο...

#21   spiderman

spiderman

iPH newbie

• 4 μηνύματα

Δημοσίευση 09/04/2012 - 15:30

Το ίδιο ακριβώς πρόβλημα έχω και εγώ. iphone 4s στην 5.1
Μόλις το κάνω restart φτιάχνει. Καμια ιδέα?
Τι κουλο είναι παλι αυτο?

#22   giannise77

giannise77

iPH newbie

• 74 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 7

Δημοσίευση 09/04/2012 - 15:59

παιδια εμενα οταν περνω τηλεφονο δν με ακουνε και οταν το κανω ρεσετ σετιικ φτιαχνει αλλα τωρα κολησε πως κανο ρεστ στο δικτυο?

#23   djnoizeteck

djnoizeteck

iPH User

• 180 μηνύματα
  • Twitter:@PanosGkatsas
  • Κινητό: iPhone 4

Δημοσίευση 25/04/2012 - 21:58

Βρηκε κανενας λυση ρε παιδια στο θεμα με το "χαμενο δικτυο" ? Κι εμενα εχει αυτο το προβλημα!

#24   gandrian

gandrian

iPH newbie

• 11 μηνύματα

Δημοσίευση 26/04/2012 - 09:00

Το πρόβλημα με το χάσιμο του σήματος συνεχίζεται.
Παρουσιάζεται όταν βρίσκεσαι π.χ. στο metro ή σε μέρη που δεν έχει σήμα αλλά όταν βγαίνεις/πας εκεί που πιάνει (υποτίθεται) το σήμα ΔΕΝ επανέρχεται (βγάζει μήνυμα "καμία υπηρεσία") και επίσης αν κάνεις επαναφορά ρυθμίσεων δικτύου και ξαναβρεί σήμα ΔΕΝ σου "φέρνει" τις χαμένες εισερχόμενες.
Λέω να ξεκινήσω το Γολγοθά δηλ. να το πάω στη Vodafone και να αρχίσει η περιπέτεια (δηλ. αρκετό καιρό χωρίς iphone, θα του κάνουν σίγουρα upgrade σε 5.1 λες κι αυτό είναι το πρόβλημα, θα μου το επιστρέψουν, θα μου το ξανακάνει, θα τους βρίσω, θα το ξαναπάω κλπ,κλπ μέχριο να ζητήσω άλλη συσκευή εφόσον είναι στην εγγύηση). Δε βρίσκω άλλη επιλογή εφόσον δεν υπάρχει κάποια λύση απ΄ότι διαβάζω.
Γιώργος

#25   djnoizeteck

djnoizeteck

iPH User

• 180 μηνύματα

Δημοσίευση 26/04/2012 - 15:16

θα του κάνουν σίγουρα upgrade σε 5.1 λες κι αυτό είναι το πρόβλημα, θα μου το επιστρέψουν, θα μου το ξανακάνει, θα τους βρίσω, θα το ξαναπάω κλπ,κλπ μέχριο να ζητήσω άλλη συσκευή εφόσον είναι στην εγγύηση)

Χαχαχαχαχ αυτο ειναι στανταρακι πιστευω! :P Παντο ετοιμο με 5.1 (μπας και κοιταξουν τιποτε αλλο εκτος απο software)

Edit: μαλλον οχι γιατι τοτε μπορει να στο κανουν ενα restore απλα και οταν στο πουν να νευριασεις περισσοτερο :P

Edit 2: Εγω παντος το εχω στειλει στον Λεωνιδα (Beatjump) μετα απο πολυ καλα λογια που ακουσα για να μου το επισκευασει. Οταν μου το στειλει πισω και αν εχει φτιαχτει κανονικα θα σας ενημερωσω με το τι ανταλλακτικο αλλαξε κτλπ ωστε να τελειωνει και με εσας το θεμα!

Τελευταία επεξεργασία από: djnoizeteck, 26/04/2012 - 15:21.

#26   gandrian

gandrian

iPH newbie

• 11 μηνύματα

Δημοσίευση 26/04/2012 - 20:58

Edit 2: Εγω παντος το εχω στειλει στον Λεωνιδα (Beatjump) μετα απο πολυ καλα λογια που ακουσα για να μου το επισκευασει. Οταν μου το στειλει πισω και αν εχει φτιαχτει κανονικα θα σας ενημερωσω με το τι ανταλλακτικο αλλαξε κτλπ ωστε να τελειωνει και με εσας το θεμα!

Γιατί όχι στο service του παρόχου ? Δεν το πήρες από εκεί ή είναι εκτός εγγύησης?

#27   djnoizeteck

djnoizeteck

iPH User

• 180 μηνύματα

Δημοσίευση 26/04/2012 - 22:14

Γιατί όχι στο service του παρόχου ? Δεν το πήρες από εκεί ή είναι εκτός εγγύησης?

Aπο cosmote ειναι αγορασμενο αλλα εγω το πηρα μεταχειρισμενο και δεν ειχε την αποδειξη αγορας ο προηγουμενος αλλα η εγγυηση θα ειχε λειξει μου ειπε. Παντος και σε ξενα φορουμ γινεται χαμος οχι μονο στο 4 αλλα και στο 4s με το συγικριμενο θεμα.

#28   djnoizeteck

djnoizeteck

iPH User

• 180 μηνύματα

Δημοσίευση 30/04/2012 - 17:04

Ασχημα νεα απο εμενα. Το κινητο δεν φτιαχνεται,δοκιμασαμε τα παντα μεχρι και αλλαγη ολοκληρης κεραιας και παλι τα ιδια.

Πρεπει το προβλημα μαλλον να αφορα ελατοματικες συσκευες που δεν φτιαχνονται,γι αυτο και η apple οσοι το εχουν παει πισω με την εγγυηση στο εξωτερικο που διαβασα τους το εκανε αντικατασταση με καινουριο και οχι επισκευη.

Τι να πω,απαραδεκτο παντος για ενα κινητο των 600 euro . Εχω ξενερωσει πραγματικα,δεν ξερω τι να κανω αν παρω παλι iPhone η καποιο αλλο....

#29   gandrian

gandrian

iPH newbie

• 11 μηνύματα

Δημοσίευση 03/05/2012 - 09:58

γι αυτο και η apple οσοι το εχουν παει πισω με την εγγυηση στο εξωτερικο που διαβασα τους το εκανε αντικατασταση με καινουριο και οχι επισκευη.

iPH στείλε γρήγορα links που το διάβασες να πάω προετοιμασμένος στη VF για καυγά (λέω να ζητήσω ΑΜΕΣΗ αντικατάσταση)

Ευχαριστώ
Γιώργος

#30   djnoizeteck

djnoizeteck

iPH User

• 180 μηνύματα

Δημοσίευση 03/05/2012 - 12:37

iPH στείλε γρήγορα links που το διάβασες να πάω προετοιμασμένος στη VF για καυγά (λέω να ζητήσω ΑΜΕΣΗ αντικατάσταση)

Ευχαριστώ
Γιώργος

https://discussions....rt=540&tstart=0 Οριστε...37 σελιδες ειναι ομως,ειχε και ενα αλλο με 500κατι αλλα δεν μπορεσα να το βρω...

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 2

0 μέλη, 2 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες