Μετάβαση στο περιεχόμενο


Φωτογραφία
* * * - - 2 ψήφοι

Προσοχή στα MULTIRAMA Αγίας Παρασκευής


  • Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
137 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#136   nsxbass

nsxbass

    iPH Guru

  • 9.378 μηνύματα
  • Twitter:@n1ckstrat
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • GameCenter:nsxbass

Δημοσίευση 24/05/2012 - 09:44

Όταν λέω πριν την αγορά, εννοώ ότι έχεις συμφωνήσει με τον υπάλληλο πως σε περίπτωση που δεν είναι ΟΚ το προϊόν, θα σου δώσει επιτόπου ένα άλλο.

Εννοείται πως θα το πάρεις και θα το έχεις πληρώσει.

Και πολλά μαγαζιά το δέχονται.

Και Multirama.

Είναι στη διακριτική ευχέρεια του υπαλλήλου.

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#137   dchristo81

dchristo81

    iPH Addict

  • 862 μηνύματα
  • Twitter:@ChristodApps
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • Tablet:iPad
  • GameCenter:dchristo81

Δημοσίευση 24/05/2012 - 17:50

Λοιπόν για όσους δεν το γνωρίζουν, το ποσό που βγάζουν οι αλυσίδες...είναι 10-15 Ευρω από την τελική τιμή, με βάση βέβαια και την πολύ καλή συμφωνία που έχουν κάνει!


Φίλε πραγματικά όμως ΔΕΝ ισχύει αυτό που λες! Ότι μπορεί στα 600 ευρώ το κερδος να είναι 150-200 ναι αλλα όχι κ 10!!! Θα πουλάγανε ΟΛΑ τα υπόλοιπα κινητα ακομα κ κατι ασπρομαυρα των 20 ευρώ σαν τρελοι!

Στο σημαντικό κομμάτι τώρα, αυτό του θέματος.
Άποψή μου είναι ότι ΠΟΤΕ δεν αγοράζεις κάτι που δεν τ ανοίγεις εσύ ο ίδιος. Τώρα αν θα το ανοιξεις μπροστά στο μαγαζί ή σπίτι σου δικαιώμά σου. Επίσης, από το νόμο, εαν κάτι το αγορασεις κ είναι χαλασμενο ή όχι οπως σου είπανε ότι θα είναι κατά την πώληση έχεις δικαίωμα αντικατάστασης ή επιστροφης των χρηματων σου στο ακεραιο. Δεν πα να λεει η Χ εταιρεία οτι δεν γίνεται κ δεν υπάρχει DOA, όλα αυτά είναι βλακείες. Απλά οι περισσότεροι δεν γνωρίζουν ή καλόπιστα ακούνε το μαγαζί-μεγάλη αλυσίδα ή δεν θέλουνε να μπλέξουνε κ κάνουν αυτο που τους λένε. Επαναλαμβάνω, γιατι το εχω ξαναπει κ σε άλλα topics, ότι οποιος σας πει "ξερετε δυστυχώς δεν γίνεται αντικατάσταση ή επιστροφή χρημάτων" απαντάτε "ωραία, το όνομά σας" (του υπεύθυνου) κ απευθείας αναφορά στον "Συνήγορο του Καταναλωτή". Προσωπικά μου έχει τύχει κανα δυο φορες με διαφορες "μεγαλες" αλυσιδες κ με το που αναφερω τον Συνηγορο ή αφου στείλω email παραπονων στα κεντρικά η τόσο λογική -κ αυτονοητη- απαιτηση μου γίνεται αμέσως αποδεκτή με χίλιες συγνώμες.

Επίσης, εχει τύχει να εργαστώ για λίγους μόνο μήνες σε ένα κατ/μα σχετικά γνωστής αλυσίδας η/υ-ηλεκτρονικών-κινητων πολλά χρόνια πριν. Δεν υπηρχαν iphone κλπ αλλα υπηρχαν αντιστοίχως ακριβα κινητα ή μηχανηματα. Ενας πωλητής (να μην τον χαρακτηρισω) που με εκπαίδευε τότε τί έκανε? Άνοιγε συσκευές, τις επαιρνε σπιτι του για κανα δυο μερες να τις χρησιμοποιησει κ τις επεστρεφε στο κατ/μα, τις έβαζε στο κουτι κ τις πουλαγε!!!!!!!!!!!! Πως το έκανε αυτό? Απλά, ερχόσουν εσυ ως πελάτης, έλεγες "καλησπερα θέλω το Υ κινητό", πηγαινε στην αποθηκη κ λιγο πριν φτασει σε σενα με ενα χαρτοκοπτη έκανε πως το ανοιγε για να σε πείσει ότι είναι καινούργιο. Το 90% των πελατων δεν το έπαιρναν χαμπάρι... Απαράδεκτη συμπεριφορα! Επίσης για το φίλο που ανέφερε παραπάνω οτι οι "ανωτεροι" του λ΄νε ότι πρέπει να κάνεις "έτσι" έχω να του απαντήσω ότι ναι μεν τον καταλαβαίνω αλλά διαφωνώ. Ο σωστός επαγγελματίας είναι σωστός σε όλα.

#138   agnostos13

agnostos13

    iPH Contributor

  • 1.823 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α
  • Κινητό: iPhone 3G
  • Tablet:iPad Air 2

Δημοσίευση 25/05/2012 - 19:02

Παντως οσο αναφορα το ανοιγμα της ζελατινας εκτος απο τροπος επιτοπου ελενχου ειναι και τροπος για να σε "αποτρεψει" να αλλαξεις γνωμη και να μην το παρεις(γιατι αν καποιος πελατης ειναι και λιγο ντροπαλος και μολις το ανοιξει ο πωλητης για να του το δειξει αποφασισει οτι εχει καποιον ενδιασμο για την αγορα, μετα θα σκεφτει κριμα ο ανθρωπος το ανοιξε, δεν μπορω να του πω δεν το θελω και να του δημιουργησω προβλημα)

Οσο για το θεμα της μειωσης 10/20/50/100€ για τετοια συσκευη επειδη εχει απλα ανοιχτει η συσκευασια δεν νομιζω οτι εχει δει κανενας ποτε... (αλλο αν πωλειται εξ αρχης ως εκθεσιακο)
Και στο κατω-κατω θα σου πει ο πωλητης εχω μονο αυτο, αν θες αλλο σε κανα μηνα(και ας εχει καμια 50αρα stock)! Ενας θα πει θα περιμενω, δυο θα πουν θα περιμενω καποιος θα το βιαζεται! ;)





Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 2

0 μέλη, 2 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες