Μετάβαση στο περιεχόμενο


Φωτογραφία
- - - - -

Για Μένα, Το JailBreak Σε 3GS, Δεν Αξίζει !


  • Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
23 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#16   tesalat

tesalat

    iPH Enthousiast

  • 443 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 6S Plus
  • Tablet:iPad Air

Δημοσίευση 20/10/2009 - 03:50

Εντελώς καλοπροερετα λέω στο φίλο που τα έχει βάλει με το jailbreak, ότι αυτά που έγραψε θα τα βλέπει μετά λίγο καιρό που θα εξοικιωθει με το iPhone και θα γελάει και ο ίδιος.
To JB κάνει την συσκευή πλήρη. Η apple μας δίνει μια Ferrari με καρμπιλατερ από fiat.
Και έρχεται η Cydia με τις εφαρμογές της να το βελτιώσει για να αποδώσει την δύναμη που κρύβει μέσα του.
Προφανώς κάτι δεν έχεις κάνει σωστά γι αυτό έχεις προβλήματα.

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#17   WoodyAllen

WoodyAllen

    iPH Contributor

  • 1.116 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας

Δημοσίευση 20/10/2009 - 07:16

Επίσης να προσθέσω και εγώ τον οβολό μου.

Υπάρχουμε και εμείς οι business users. Σε εμάς δεν παίζει να κολλάει το τηλέφωνο ή να μην έχουμε mail. Χάνονται εργατοώρες τσάμπα. Το μεγάλο πλεονέκτημα του iPhone σε σχέση με τα άλλα WM κινητά που δοκίμαζα είναι ότι it just works. Αν χάσει την αξιοπιστία της η συσκευή τότε δεν μου κάνει. Άρα JB απαγορεύεται για αυτό το κοινό.

Βέβαια να πω την αμαρτία του το iPhone όπως οι περισσότεροι business users δεν το έχουμε μόνο για ...business. Για αυτό και για την ευχρηστία του βέβαια το προτιμήσαμε από τα χαζά blackberries!!!!

Επίσης να τονίσω για πολλοστή φορά ότι το JB δεν είναι για όλους... Είναι ένας τρόπος όταν χρησιμοποιείται σωστά να φτάσεις στα άκρα την συσκευή σου αλλά αποκλείεται αυτό να μην το πληρώσεις αλλού. (το έχω ξαναπεί. ο κώδικας που έχει γραφτεί για το JB είναι ιδιοφυής!!!)

Ακόμα το JB δεν είναι για cracked apps. το θεωρώ κλοπή (ίσως και γυφτιά) τελεία και παύλα. Απλώς κάποιοι έχουν κακομάθει από την εκτεταμένη πειρατεία στην Ελλάδα και το θεωρούν φυσική προέκταση του κινητού τους. Βέβαια για τους νεαρούς επαναστάτες του φόρουμ υπάρχει η δικαιολογία ότι βράζει το αίμα τους :lol:

#18   IMarios

IMarios

    iPH newbie

  • 69 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 6
  • Tablet:iPad 3

Δημοσίευση 20/10/2009 - 15:05

Καλησπερα απο μενα... ρε παιδια να το δεχτω οτι καποιος θελει να κανει JB αλλα ας μην υποτιμουμε γενικοτερα το iphone σαν απλη συσκευη..
(και θελω να πω πως υπαρχουν πολλα ατομα που το κανουν μονο και μονο για να το παιξουν "ιστορια" στην παρεα τους..)

#19   yiannisl

yiannisl

    iPH newbie

  • 6 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας

Δημοσίευση 22/10/2009 - 22:55

Χαίρομαι που είμαστε όλοι μια παρέα και τα λέμε Μάγκες !

Φυσικά και όλες οι απόψεις είναι ευπρόσδεκτες.Απλά, επειδή ασχολούμαι με τους κάθε είδους υπολογιστές σχεδόν όλη μου τη ζωή, ξέρω όταν δεν κάνω κάτι καλά, και να είστε σίγουροι πως η διαδικασία του JailBreak έγινε άριστα.

Παντως εγώ σχημάτισα γνώμη για το JB, και δεν ασχολούμαι ξανα με αυτό, Παλληκάρια. :D

Μεταξύ αρκετών ανθρώπων, πιστεύω και εγώ πως η πειρατεία έχει παραγίνει πια σ' αυτήν τη χώρα.Ορισμένοι έχουν συνηθίσει να τα έχουν όλα χωρίς να τους ενδιαφέρει το αν παραβαίνουν τον Νομο.Υμαρτον πια !!!

Όσον αφορα τον φίλο που είπε για το οτι δεν μπορει να βασιστεί σε 4 φωτογραφιες για να αγορασει ενα gps, υποάρχουν και review απο πολύ σοβαρες εταιριες, και σε μορφη κειμένου και σε μορφή εικονας στο internet και μπορει να δει τα πάντα από εκεί.

Καλό θα είναι να είμαστε λιγο περισσοτερο σκεπτόμενοι και να μην τα περιμενουμε όλα στο πιάτο.Τιποτα στην ζώη δεν χαρίζεται, και αυτη η νοοτροπια μας σαν λαός, μας έχει καταστρέψει σε όλον το κόσμο.

Εγώ, οτι προγραμμα χρησιμοποιώ (Vista,Office,Antivirus,κ.λ.π) στους υπολογιστές μου, το έχω αγοράσει.Ίσως σε καλυτερες τιμές καποια απο αυτα.Αλλά ειναι αγορασμενα.

Στο παρελθόν χρησιμοποιουσα windows-mobile based συσκευές.Ένας λόγος που έπαψα να το κάνω αυτό είναι γιατί εκτός του ότι οι εφαρμογές σερνόντουσαν, ήταν και πολύ ακριβες, και επιβάρυναν απίστευτα την συσκευη.

Μολις είδα τις τιμες,την αξιοπιστια και την δύναμη της Apple, δεν χρειάστηκε να σκεφτώ τα windows mobile πια.Απλά έγιναν παρελθόν.

Δε θα κάτσουμε τώρα (τουλάχιστον όχι εγώ) να ασχοληθούμε με τα 0,79 Ευρώ, ή και τα 5 ή τα 10.Πιο πολλά χαλαμε σαν λαος στα τσιγαρα και στους καφεδες.και οι εφαρμογες που είναι λιγο πιο ακριβές, δεν τις αγοραζεις συνέχεια.και ξέρεις τι να παρεις από τα review (κειμενο και βίντεο) που θα βρείς στο internet, αν ξέρεις που να ψάξεις.Δεν θέλει κόπο, θέλει τρόπο.Και προπάντων λίγη συνειδηση.

Όμορφα και Απλά.Και Προπάντων Σωστά. :D

Τελευταία επεξεργασία από: yiannisl, 22/10/2009 - 23:02


#20   thejOker

thejOker

    iPH newbie

  • 27 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας

Δημοσίευση 23/10/2009 - 01:45

Η υπερβολή ως προς τον θρίαμβο αλλά και την καταστροφή είναι στο DNA. Δεν βγαίνει με τίποτα. Ούτε η Apple γλύτωσε από αυτή... αχαχαχαχαχαχααχαχαχαχαχχαχα



ρωτα και εμενα που ειμαι παναθηναικος.τα ιδια.ολοι προπονητες το παιζουν!χχαχαχαχαχαχαχαχαχαχ
αποχη του φιλου σεβαστη.η μαγεια της δημοκρατιας ειναι αυτη...................................

#21   fuzzy

fuzzy

    iPH Addict

  • 725 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 23/10/2009 - 08:10

Επίσης να προσθέσω και εγώ τον οβολό μου.

Υπάρχουμε και εμείς οι business users. Σε εμάς δεν παίζει να κολλάει το τηλέφωνο ή να μην έχουμε mail. Χάνονται εργατοώρες τσάμπα. Το μεγάλο πλεονέκτημα του iPhone σε σχέση με τα άλλα WM κινητά που δοκίμαζα είναι ότι it just works. Αν χάσει την αξιοπιστία της η συσκευή τότε δεν μου κάνει. Άρα JB απαγορεύεται για αυτό το κοινό.


Μεγάλο λάθος. Χρησιμοποιώ iphones (2g 1.1.1 OTB - 3G - 3GS) εδώ και 2.5 χρόνια περίπου, πάντα για ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ χρήση, ΠΑΝΤΑ JAILBROKEN με το που βγαίνει κάθε φορά! ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ! 8)

#22   WoodyAllen

WoodyAllen

    iPH Contributor

  • 1.116 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας

Δημοσίευση 23/10/2009 - 08:48

Κοίτα δεν έχω κάνει JB. Βασικά δεν έχω βρει το λόγο, αλλά ακούω συνέχεια horror stories για JB κινητά. Βασικά αυτό που με φοβίζει περισσότερο είναι ότι χάνει το 3G σήμα και ότι είναι πιο αργό στην απόκριση. Και εδώ στο φόρουμ αν δεις πολλοί αναφέρουν αυτά τα προβλήματα.

Πάντως για εμάς τους Business χρήστες ποιος ο λόγος να κάνουμε JB? Τι μας προσφέρει?

Πριν το 3.0 το καταλαβαίνω διότι δεν είχε καν ελληνικά. Τώρα γιατί να κάνω JB (ως business χρήστης)?

#23   DSOdysseas

DSOdysseas

    iPH Enthousiast

  • 470 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας

Δημοσίευση 23/10/2009 - 09:27

Και εγώ συμφωνώ στο να μην κάνω jb άλλωστε από την στιγμή που με υπερκαλύπτει με τις εφαρμογές που διαθέτει, ποιος ο λόγος. Τώρα για το navigator.. οκ, αν είστε τόοοσο ταξιδιάρηδες και γυρνάτε τον κόσμο, μην μου λέτε ότι δεν έχετε 80 ευρώ για να το αγοράσετε, έλεος! Δηλαδή η ζωή σας πριν το iphone πως ήταν? Μου φαίνεται αντί να ασχολούμαστε με σοβαρά ζητήματα του τόπου μας, έχουμε χαθεί στα προγραμματάκια του κινητού μας και ξεχνάμε ότι δεν είναι σκοπός της ζωής μας το σουπερ ουαου κινητό που θα εντυπωσιάσει τον φίλο μας, αλλά η καλλιέργεια και η παιδεία του χαρακτήρα μας για να εντυπωσιάσουμε καμιά κοπελιά!χαχα

και όπως μου είχε πει ένας φίλος μου τότε που έλιωνα στον υπολογιστή με τις ώρες.. "άσε το PC και πιάσε κάνα βυζί"

καλό ΣΚ παίδες!

#24   kouzzoulos

kouzzoulos

    iPH newbie

  • 9 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 24/10/2009 - 17:23

Καλησπερα και απο εμενα!ειπε πιο πανω καποιος φιλος οτι αν χρησιμοποιεις το installous ειναι λογικο να κολλαει!!!
Συγνωμη αλλα αν υπαρχει καποιο αλλο εκτος απο το installous? θα ηθελα να μου το πειτε για να το εγκαταστεισω γιατι και εμενα κολλαει λιγο αλλα μονο οταν μπαινω στο instalous!




Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 0

0 μέλη, 0 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες