Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
- - - - -

iPhone 4S 16άρι ή 32άρι;

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
119 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#16   zarzonis

zarzonis

iPH Elite Poster

• 2.065 μηνύματα
  • Twitter:@zarzonis
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: Άλλο
  • Tablet:iPad Pro 2nd gen + 4G
  • GameCenter:zarzonis

Δημοσίευση 16/04/2012 - 16:53

τοσο ευκολα γεμιζει δλδ ρε παιδια?
στο καταστημα με ειπαν οτι το 16αρι θα με περισσευει κι ολας!

Αυτοι λενε αναλογα με το τι εχουν διαθεσιμοτητα και τι τους συμφερει να πουλησουν... Πιστεψε με, δεν τους συμφερει να πουλανε συνεχεια το ακριβοτερο...
Δυστυχως γεμιζει πολυ ευκολα...

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#17   pantelis21

pantelis21

iPH newbie

• 96 μηνύματα

Δημοσίευση 16/04/2012 - 16:53

απλα με προβληματιζει το να μην παρω το 32αρι και δεν το χρησιμοποιησω! δλδ αδικα λεφτα !

#18   zarzonis

zarzonis

iPH Elite Poster

• 2.065 μηνύματα

Δημοσίευση 16/04/2012 - 16:59

Εχοντας iPhone σε παρασυρει να το χρησιμοποιησεις οπως και να το κανουμε. Θα παθεις πλακα με το τι μπορεις να κανεις με το συγκεκριμενο κινητο και το τι προγραματα και παιχνιδια υπαρχουν... Παρε το 32 και δεν θα το μετανιωσεις... Θα δεις οτι θα εισαι μονιμα πανω απο τα 20gb.

#19   jimlos

jimlos

iPH Addict

• 857 μηνύματα
  • GameCenter:jimlost

Δημοσίευση 16/04/2012 - 17:00

και εγω πιστευω οτι 32 gb ειναι οτι πρεπει.....εγω ειχα ενα 3gs 16 gb και πολλες φορες ειχα προβλημα με τις εφαρμογες,λογω του χωρου,μαζι με τιςφωτο και βιντεο που τραβαγα,πολλες φορες επρεπε να σβηνω για να εχω επαρκη χωρο........οταν πηρα το 4 το πηρα 32 gb και μπορω να σου πω οτι ειναι εμφανεις η διαφορα αναμεσα σε αυτο κι το 16αρι......
εσυ αποφασιζεις

απλα με προβληματιζει το να μην παρω το 32αρι και δεν το χρησιμοποιησω! δλδ αδικα λεφτα !

πιστεψε με αυτο δεν θα προβληματισει καθολου...........

#20   azaleea

azaleea

iPH Master

• 6.766 μηνύματα
  • Φύλο: Γυναίκα

Δημοσίευση 16/04/2012 - 17:00

δεν το παιρνουμε για να το τιγκαρουμε (δεν ειναι εξωτερικος σκληρος δισκος, που οταν γεμισει παιρνεις αλλον)
παντα θα θελεις να εχεις ενα περιθωριο δηλ,
προσωπικα θελω να εχω ανεση, με το 16 καποια στιγμη ειχα προβληματιστει οταν ειχε γεμισει περισσοτερο απο το μισο, κ δεν μου αρεσει να βγαζω πραγματα επειδη μπορει να γεμισει
θελω να ειμαι ανετη, ετσι με βολευει το 32

#21   pantelis21

pantelis21

iPH newbie

• 96 μηνύματα

Δημοσίευση 16/04/2012 - 17:16

απλα οσους εχω ρωτησει εκτος φορουμ και ετσι μου λενε οτι το 16αρι ειναι θα σου φτασει και πολυ μαλιστα!
οι εφαρμογες, τα παιχνιδια και αυτα ποσο πιανουν δλδ?

#22   likehouse

likehouse

iPH Member

• 327 μηνύματα

Δημοσίευση 16/04/2012 - 17:29

Πιστεψε με το 16αρι δεν προκειται να σου φτασει με τιποτα... Σκεψου οτι υπαρχουν παιχνιδια με 1gb το καθενα χαλαρα. Καποια φτανουν και τα 2. Μιλαω για τα παιχνδια με εντυπωσιακα γραφικα παντα. Εφαρμογες υπαρχουν παλι μεγαλες. Τραγουδια οπως και να το κανουμε θα επιρρεαστεις και θα βαλεις αρκετα. Τωρα για βιντεο και φωτο που θα τραβας σου λεω οτι στο 4 που εχω και τραβαει 720p βιντεο ενα βιντεο των 3 λεπτων ειναι περιπου 300mb. Εσυ θα εχεις το 4s που τραβαει 1080p βιντεο που σημαινει περισσοτερο μεγεθος. Κατι αναλογο γινεται και με τις φωτο. Σκεψου τι γινεται... Ημουν στο ακριβως ιδιο διλειμα με εσενα οταν επερνα το 4 και πραγματικα χαιρομαι που τελευταια στιγμη αλλαξα και πηρα το 32. Ειναι μονιμα στα 25gb γεματο περιπου... Τα παραπανω λεφτα που εχει το 32 τα αξιζει και με το παραπανω. Να σημειωσω οτι ουτε εγω εχω ταινιες μεσα... Οταν θελω να δω μια απλως την περναω μεσα, την βλεπω και μετα της σβηνω κατευθειαν...

μπα διαφωνω εγω που εχω 4ς 16γβ μου φτανει και περρισευει...μπορει να μην παιζω πολυ γιατι παιχνιδομηχανη δεν ειναι αν θες να παιξεις παρε ενα psp η ps vita...οσο αφορα τα γραφικα δικιο εχεις 1γβ ειναι τα παιχνιδια με καλα γραφικα, αλλα απο την στιγμη που ξες οτι υπαρχουν καλυτερες παιχνιδομηχανες με γραφικα ps3 xbox360 τι να τα κανεις στο μηλο? Εγω προσωπικα το χρησιμοποιοω για τραγουδια φωτογραφιες βιντεακια και καμια χρησημη εφαρμογη...τωρα οι αλλοι τι ανεβαζεται στα 32 και 64 γβ δεν ξερω!

#23   DJTHEO

DJTHEO

iPH User

• 172 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 7

Δημοσίευση 16/04/2012 - 17:33

Το 16αρι ειναι μια χαρα!Εχω μεσα 50 mp3,5 βιντεο,150 φωτογραφιες,160 εφαρμογες και παιχνιδια και εχω και 6 gb ακομα free..Μην ειμαστε και υπερβολικοι!Ειχα πριν το 4 σε 32gb και ειχα βαλει οτι βλακεια υπηρχε μεσα και ειχε αρχισει να γεμιζει αλλα ποιος ο λογος ??Noμιζω ειναι υπεραρκετα τα 16...

#24   zarzonis

zarzonis

iPH Elite Poster

• 2.065 μηνύματα

Δημοσίευση 16/04/2012 - 17:39

μπα διαφωνω εγω που εχω 4ς 16γβ μου φτανει και περρισευει...μπορει να μην παιζω πολυ γιατι παιχνιδομηχανη δεν ειναι αν θες να παιξεις παρε ενα psp η ps vita...οσο αφορα τα γραφικα δικιο εχεις 1γβ ειναι τα παιχνιδια με καλα γραφικα, αλλα απο την στιγμη που ξες οτι υπαρχουν καλυτερες παιχνιδομηχανες με γραφικα ps3 xbox360 τι να τα κανεις στο μηλο? Εγω προσωπικα το χρησιμοποιοω για τραγουδια φωτογραφιες βιντεακια και καμια χρησημη εφαρμογη...τωρα οι αλλοι τι ανεβαζεται στα 32 και 64 γβ δεν ξερω!

Εγω αυτο που ξερω ειναι πως οταν βγηκε το iphone δεν βγηκε για παιχνιδομηχανη αλλα ετσι κατεληξε... Δες ποσο παιχνιδια υπαρχουν για iOS και ποσα για psp και vita. Η sony και η nitento εχουν χασει ενα πολυ μεγαλο μεριδιο της αγορας και τρεχουν και δεν φτανουν. Σε ερευνες που εχουν γινει βγηκε οτι το ipod touch ειναι περισσοτερο επιθυμητο σαν παιχνιδομηχανη παρα τα psp και τα λοιπα... Οσο για το 360 και το ps3 οταν βγαινω μια βολτα εξω πχ δεν τυχαινει να κουβαλαω μαζι και την τηλεοραση...
Μεσα στο κινητο εχω 1000 τραγουδια(ειμαι πολυ φαν της μουσικης) 324 φωτο 7-8 βιντεακια των 5-6 λεπτων και 84 εφαρμογες εκ των οποιων οι 24 ειναι παιχνιδια. Τα 5-6 ειναι αυτα τα καλα με 1gb και πανω... Εχω 6gb ελευθερα...

#25   xuser

xuser

iPH Enthousiast

• 569 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 4
  • Tablet:iPad mini

Δημοσίευση 16/04/2012 - 17:45

Παίρνεις 16άρι και για photos,vids and songs, πας σε αυτό.

http://www.skroutz.g...Drive-16GB.html

#26   likehouse

likehouse

iPH Member

• 327 μηνύματα

Δημοσίευση 16/04/2012 - 17:47

Εγω αυτο που ξερω ειναι πως οταν βγηκε το iphone δεν βγηκε για παιχνιδομηχανη αλλα ετσι κατεληξε... Δες ποσο παιχνιδια υπαρχουν για iOS και ποσα για psp και vita. Η sony και η nitento εχουν χασει ενα πολυ μεγαλο μεριδιο της αγορας και τρεχουν και δεν φτανουν. Σε ερευνες που εχουν γινει βγηκε οτι το ipod touch ειναι περισσοτερο επιθυμητο σαν παιχνιδομηχανη παρα τα psp και τα λοιπα... Οσο για το 360 και το ps3 οταν βγαινω μια βολτα εξω πχ δεν τυχαινει να κουβαλαω μαζι και την τηλεοραση...
Μεσα στο κινητο εχω 1000 τραγουδια(ειμαι πολυ φαν της μουσικης) 324 φωτο 7-8 βιντεακια των 5-6 λεπτων και 84 εφαρμογες εκ των οποιων οι 24 ειναι παιχνιδια. Τα 5-6 ειναι αυτα τα καλα με 1gb και πανω... Εχω 6gb ελευθερα...

Ναι ρε φιλε δεν λεω οτι δεν κατεληξε δικιο εχεις απλως σου λεω απο την στιγμη που ξες οτι υπαρχουν παιχνιδια με πολυ καλυτερα γραφικα απο το μηλο 4ς δεν μπορω π.χ. να παιξω το ρεσιντετ εβιλ στο μηλο ενω ξερω οτι υπαρχει με καλυτερα γραφικα σε αλλη παιχνιδομηχανη...για το ps3 kai 360 λαθος καταλαβες..εννουσα οτι υπαρχουν παρομιες παιχνιδομηχανες οπως το ps vita psp ds klp...(λατρεις μουσικης και εγω ειμαι εχω γυρο στα 500-600 τραγουδια + βιντεοκλιπ αλλα 20...200 φωτογραφιες 20 βιντεακια και 32 εφαρμογες απο αυτα 2 παιχνιδια και παλι για τις κρισιμες ωρες οταν ειμαι σε λεωφορειο τρενα κλπ...)

#27   zarzonis

zarzonis

iPH Elite Poster

• 2.065 μηνύματα

Δημοσίευση 16/04/2012 - 17:58

Αυτο εννοειται οτι δεν προκειται να παιξεις resident evil στο iphone ενω υπαρχει το ps3 pc κτλ. Αλλα ποτε το iphone ετσι και αλλιως δεν προκειται να αντικαταστησει αυτες τις συσκευες... Εδω μιλαμε για mobile gaming που ειναι κυριως οπως ειπες για τις δυσκολες ωρες... Σιγα μην καθεσαι να παιζεις παιχνιδια σε αλλες στιγμες...
Αλλα και παλι εφοσον λεμε αποφασισεις να παιξεις παιχνιδια σε mobile συκευη γιατι να μην παιξεις στο iphone αντι να δωσεις 250-300 ευρω εξτρα για να παρεις αυτες τις συσκευες που λες και εσυ? Και θα εχεις τα παντα σε μια συσκευη... Οχι διαφορετικες για την καθε χρηση...

#28   likehouse

likehouse

iPH Member

• 327 μηνύματα

Δημοσίευση 16/04/2012 - 18:03

Αν εχεις οικονομικη ανεση το περνεις οκ δεν λεω τωρα στις εποχες μας δυσκολο πραμα! Αλλα αν το παιδι το θελει περισσοτερο για mobile gaming ας παρει 32αρι. Τωρα γουστα ειναι το τι παιζει ο καθενας και σε τι θα τα χρησιμοποιησει εγω δεν θα μπορουσα οπως σου ανεφερα ποιο πανω να παιξω παιχνιδια στο μηλο αφου ξερω υπαρχουν καλυτερα διοτι ξενερωνεις αν καταλαβαινεις τι εννοω...

#29   pantelis21

pantelis21

iPH newbie

• 96 μηνύματα

Δημοσίευση 16/04/2012 - 21:18

με μπερδεψατε λιγο ρε παιδια! εσεις τι εχετε δλδ 16 ή 32?

#30   Psyhomantis

Psyhomantis

iPH User

• 113 μηνύματα

Δημοσίευση 16/04/2012 - 21:30

δεν θελω να περασω και τπτ το τρελο μεσα. κανενα παιχνιδι, εφαρμογες, μουσικη, φωτος! τα κλασικα δλδ (οχι ταινιες)!

Κι εγώ έτσι έλεγα...Σιγά τι θα περάσω μέσα μωρέ...φτάνουν είναι άπειρο :P:P Έτσι πήρα το 16άρι
Και τώρα?? Κάθε λίγο και λιγάκι σβήνω και ξανασβήνω εφαρμογές και παιχνίδια...σύνολο έχω μόνο 20 Gb παιχνίδια κατεβασμένα στο pc οπότε σκέψου τι δεν έχω περασμένο μέσα!

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 5

0 μέλη, 5 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες