μπα διαφωνω εγω που εχω 4ς 16γβ μου φτανει και περρισευει...μπορει να μην παιζω πολυ γιατι παιχνιδομηχανη δεν ειναι αν θες να παιξεις παρε ενα psp η ps vita...οσο αφορα τα γραφικα δικιο εχεις 1γβ ειναι τα παιχνιδια με καλα γραφικα, αλλα απο την στιγμη που ξες οτι υπαρχουν καλυτερες παιχνιδομηχανες με γραφικα ps3 xbox360 τι να τα κανεις στο μηλο? Εγω προσωπικα το χρησιμοποιοω για τραγουδια φωτογραφιες βιντεακια και καμια χρησημη εφαρμογη...τωρα οι αλλοι τι ανεβαζεται στα 32 και 64 γβ δεν ξερω!
Εγω αυτο που ξερω ειναι πως οταν βγηκε το iphone δεν βγηκε για παιχνιδομηχανη αλλα ετσι κατεληξε... Δες ποσο παιχνιδια υπαρχουν για iOS και ποσα για psp και vita. Η sony και η nitento εχουν χασει ενα πολυ μεγαλο μεριδιο της αγορας και τρεχουν και δεν φτανουν. Σε ερευνες που εχουν γινει βγηκε οτι το ipod touch ειναι περισσοτερο επιθυμητο σαν παιχνιδομηχανη παρα τα psp και τα λοιπα... Οσο για το 360 και το ps3 οταν βγαινω μια βολτα εξω πχ δεν τυχαινει να κουβαλαω μαζι και την τηλεοραση...
Μεσα στο κινητο εχω 1000 τραγουδια(ειμαι πολυ φαν της μουσικης) 324 φωτο 7-8 βιντεακια των 5-6 λεπτων και 84 εφαρμογες εκ των οποιων οι 24 ειναι παιχνιδια. Τα 5-6 ειναι αυτα τα καλα με 1gb και πανω... Εχω 6gb ελευθερα...