Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
- - - - -

iPhone 4S 16άρι ή 32άρι;

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
119 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#61   phoenixgrg

phoenixgrg

iPH Enthousiast

• 487 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 6 Plus
  • Tablet:iPad 3 +4G
  • GameCenter:phoenixgrg

Δημοσίευση 18/04/2012 - 02:26

Real racing 2 1,4 asphalt 6 1,1 μιλάμε τώρα που θα αρχίσουν να βγαίνουν όλα τα universal με retina ανάλυση για το iPad πιστεύω ότι το 16gb στο επόμενο iPhone θα καταργηθεί και θα ξεκινάει απο τα 32gb συν ότι ας τραβήξει κάποιος βίντεο 5 λεπτά με το iPhone 4s και να παει να δω πόσο πιάνει

Α και 2 gb είναι το rage

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#62   Jimmy08

Jimmy08

iPH Community Leader

• 10.257 μηνύματα
  • Twitter:@JimmyR8
  • Κινητό: iPhone X
  • Tablet:iPad Air +4G
  • GameCenter:j0kerr

Δημοσίευση 18/04/2012 - 02:27

Εδω και με το 4αρι δυο λεπτα βιντεο ειναι περίπου 120 mb

#63   phoenixgrg

phoenixgrg

iPH Enthousiast

• 487 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6 Plus
  • Tablet:iPad 3 +4G
  • GameCenter:phoenixgrg

Δημοσίευση 18/04/2012 - 02:30

Σε μια εκδηλωση ενα γαμο η μια συναυλία να πας και τσουπ εκεί που τραβάς αν είσαι στο όριο θα δεις ότι είσαι γεμάτος για πλάκα

#64   Jimmy08

Jimmy08

iPH Community Leader

• 10.257 μηνύματα
  • Twitter:@JimmyR8
  • Κινητό: iPhone X
  • Tablet:iPad Air +4G
  • GameCenter:j0kerr

Δημοσίευση 18/04/2012 - 02:32

Στις συναυλίες δε θα έχεις πρόβλημα..δεν κρατάει η μπαταρία τόσο πολυ :P

#65   Thanasiskok

Thanasiskok

iPH Addict

• 609 μηνύματα
  • Twitter:@thanasiskok
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • GameCenter:thanasiskok

Δημοσίευση 18/04/2012 - 03:08

Φίλε μου καλησπέρα! Χρόνια πολλά! Εγώ έχω το 16 (λόγω χρημάτων δεν πήρα τα μεγαλύτερα μοντέλα)! Λοιπόν έχω μέσα πάρα πολλές φώτος και γύρω στα 300 τραγούδια και κάποια βίντεο από το κινητό και πολλά παιχνίδια (μικρά τα περισσότερα μόνο 3 είναι στα 700mb περίπου) και έχω ελεύθερα 7,3GB! Άμα δεν έχει θέμα με τα χρήματα πάρε το 32 αλλά και με το 16 με αυτά που ζητάς δεν νομίζω να έχεις πρόβλημα (τουλάχιστον προς το παρόν)! Όποιο και να πάρεις πάντως να το χαίρεσαι και καλορίζικο!!!:)

#66   pantelis21

pantelis21

iPH newbie

• 96 μηνύματα

Δημοσίευση 18/04/2012 - 03:53

φιλε μου θαναση ευχαριστω! περιπου αυτα που εχεις κι εσυ πιστευω θα εχω κι εγω συν τις εφαρμογες που δεν πιανουν και πολυ χωρο!
οποτε κλινω προς το 16 γιατι ετσι κι αλλιως τα περισωτερα τα πληρωνεις οποτε δεν νομιζω να αρχισω να κατεβαζω αβερτα!

#67   igogos

igogos

iPH Contributor

• 1.044 μηνύματα

Δημοσίευση 18/04/2012 - 04:05

To πρώτο μου iphone ήταν 16GB τώρα έχω 64GB στην πραγματικότητα το 32GB είναι η χρυσή τομή. Βέβαια να ξέρεις πως όσο χώρο και να έχεις θα τον φας. Γνώμη μου είναι μη λυπηθείς τα 100-120 ευρώ για να πας στα 32 κόψε τα από κάπου αλλού διότι κακά τα ψέματα δεν είναι καθαρά 16GB είναι 14 και αμα κάνεις JB ακόμη λιγότερα.

Αν είσαι 100% ότι δε θα βάλεις games στη συσκευή τότε μείνε στα 16GB. Εγώ προσωπικά βάζω. Αγόρασα fifa περιμένω reviews για να αγοράσω Max Payne έχω από παλιά το Rage HD κτλ θέλουν χώρο. Ύστερα κουβαλάω και όλη μου τη μουσική.

Ζυγίζεις την προσωπική σου χρήση και την οικονομική σου δυνατότητα και αποφασίζεις. Δυστυχώς είναι απολύτως προσωπικό το τι είναι χρήσιμο στον καθένα. Ό,τι και να πάρεις καλό θα είναι. Στην τελική το βάλε βγάλε προγράμματα δεν είναι και τραγικό όλοι το περνάμε κάποια στιγμή :)

#68   pantelis21

pantelis21

iPH newbie

• 96 μηνύματα

Δημοσίευση 20/04/2012 - 04:50

δεν ξερω παιδια εχω μπερδευτει πολυ με αυτο το θεμα και απο το καταστημα περιμενουν να τους πο πιο θελω! δεν μπορω να καταληξω σε ενα απο τα 2!

#69   GregKos

GregKos

iPH Member

• 208 μηνύματα
  • Twitter:@gregkos
  • Κινητό: iPhone 6S Plus
  • GameCenter:GregKos

Δημοσίευση 20/04/2012 - 06:05

Βασικά, ένας τρόπος υπάρχει κατά τη γνώμη μου να σε βοηθήσουμε πραγματικά.. Πρέπει να μας πεις τι τύπος είσαι γενικά! Ασχολείσαι μ' αυτά; Το pc/mac σου το έχεις φορτωμένο μουσική και παιχνίδια; Κατεβάζεις; Το προηγούμενο κινητό σου το είχες ξεσκίσει στο πείραγμα; Ποιά είναι η σχέση σου με την τεχνολογία γενικά! Αν δεν δίνεις και πολύ μεγάλη σημασία, πάρε το 16άρι, θα είσαι κομπλέ! Αν όμως ασχολείσαι γενικώς, με το που πάρεις στα χέρια σου iPhone, θα πέσεις με τα μούτρα πιστεύω.... Αν πειράζεις τα κινητά σου, αργά ή γρήγορα θα κάνεις και jailbreak, και μετά είναι που ο χώρος στο 16άρι δε θα σου φτάνει ούτε για πλάκα..! Πέρσι το Πάσχα πήρα το 4 στα 32, και έχω από τότε μονίμως 3-4gb ελεύθερα! (Σημειωτέον, το 32άρι έχει ~28,5gb πραγματικό χώρο!) Θα μπορούσα να κάνω καλύτερη διαχείρηση και να μην το έχω τόσο φορτωμένο, αλλά αν είσαι "παιδί της τεχνολογίας" κι εσύ όπως εγώ, γιατί να μην έχεις την άπλα σου και να δοκιμάζεις τα πάντα;; Όλα αυτά φυσικά αν είσαι εντάξει με χρήματα! Γιατί τα 120 ευρώ σε τέτοια φάση δεν είναι καθόλου μικρό πράγμα....

#70   kopoylos

kopoylos

iPH Member

• 203 μηνύματα
  • Twitter:@@kopoylos
  • Κινητό: iPhone 4
  • Tablet:iPad
  • GameCenter:kostugos

Δημοσίευση 20/04/2012 - 07:44

βασικα αν δεν ειναι θεμα money...παρε το 32αρι....εγω εχω το 16αρι κ ολο διαγραφω....

#71   mihalis

mihalis

iPH Addict

• 684 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 5S
  • Tablet:iPad Air

Δημοσίευση 20/04/2012 - 08:25

Αν δεν είναι πρόβλημα χρημάτων πάρε το 32αρι.Εφαρμογες υπάρχουν κάποιες αρκετά μεγάλες.Επίσης μπορει μια εφαρμογή να λέει ότι είναι 40mb δεν σημαίνει ότι θα μείνει πάντα ετσι(πχ το Facebook σε εμένα εχει φτάσει 800 mb ενω κανονικα είναι γύρω στα 17)στο 16αρι 13-14 θα είναι τα πραγματικά gb

#72   iManiac

iManiac

iPH Contributor

• 1.121 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 5
  • Tablet:iPad 2 +3G

Δημοσίευση 20/04/2012 - 09:17

εχω το 16αρι
50 τραγουδια
15 video
78 εφαρμογες
143 φωτογραφιες
και 7.8 GB FREE
θα σου ελεγα να παρεις το 32 ομως γιατι με video που τραβηξα σε ενα αγωνα ειχα φτασει στα 4gb ελευθερο και ετσι τα μετεφερα στο pc και τα διαγραψα απο το κινητο
ειχα ακομα 4gb αλλα.... :D

#73   zarzonis

zarzonis

iPH Elite Poster

• 2.065 μηνύματα
  • Twitter:@zarzonis
  • Κινητό: Άλλο
  • Tablet:iPad Pro 2nd gen + 4G
  • GameCenter:zarzonis

Δημοσίευση 20/04/2012 - 09:55

Να προσθέσω κάτι που δεν έχει ειπωθεί παραπάνω. Όταν βλέπεται μια εφαρμογή ή ένα παιχνίδι στο Appstore και λέει πχ 70mb δεν σημαίνει ότι η εφαρμογή θα πιάνει 70mb στο κινητό. Αυτό είναι το μέγεθος των αρχείων που κατεβαίνουν και είναι απαραίτητα για την εγκατάσταση στο κινητό. Για να σας δώσω να καταλάβετε θα πάρω παράδειγμα το παιχνίδι Modern Combat: The Fallen Nation. Το συγκεκριμένο παιχνίδι για να το κατεβάσεις από το appstore είναι 1,05gb. Μετά την εγκατάστασή του στο κινητό το παιχνίδι αυτό καταλαμβάνει 2,1gb. Στην συγκεκριμένη περίπτωση το μέγεθος διπλασιάστηκε ακριβώς. Δεν συμβαίνει το ίδιο με όλα τα προγράμματα και παιχνίδια όμως. Όλα αυξάνεται το μέγεθος τους κατά ένα 50% περίπου. Αυτό συμβαίνει γιατί τα αρχεία που κατεβάζουμε από το Appstore είναι κατά κάποιο τρόπο συμπιεσμένα και μετά την αποσυμπίεση(Εγκατάσταση) πιάνουν το κανονικό τους μέγεθος.Βέβαια η διαφορά σε ένα πρόγραμμα των 10mb δεν θα είναι μεγάλη αλλά σε ένα καλό προγραμματάκι των 100 και 200mb είναι. Βάζοντας 5-6 τέτοια πάει το 1gb. Για παιχνίδια δεν το συζητάω, τα 100 200mb είναι για την πλάκα.... Τα συμπεράσματα δικά σας...

#74   stef10

stef10

iPH User

• 195 μηνύματα

Δημοσίευση 20/04/2012 - 09:57

Προφανως και ειναι θεμα χρηματων ρε παιδια...Το ειπε και στην αρχη το παλικαρι.Το θεμα ειναι να του δωσουμε να καταλαβει τι μπορει να χωρεσει ενα 16αρι και τι απαιτησεις ειχεις αυτος... Ξαναλεω οτι ο αποθηκευτικος χωρος ειναι κατι πολυ σχετικο.Εδω βγαινουν ατομα και ζητανε 120gb και αλλοι δεν εχουν γεμισει ουτε τα 5 απο το 16αρι

Pamtelis21 σου προτεινω να κατσεις και να σκεφτεις τι απαιτησεις ειχεις εσυ απο το τηλεφωνο...Τα ποσα που αναφερουμε σε καλυπτουν?
το θελεις πιο πολυ για παιχνιδια? εισαι κολλημενος με τη μουσικη και θα θελεις να εχεις πολλα τραγουδια? εισαι fun της φωτογραφιας?
βαλ τα λιγο κατω!

#75   pantelis21

pantelis21

iPH newbie

• 96 μηνύματα

Δημοσίευση 20/04/2012 - 13:26

λοιπον αυτα που πιστευω οτι θα εχω μεσα ειναι:
περιπου 100 και κατι φωτοφραφιες
10 βιντεακια
3 με 4 παιχνιδια
καμια 30 εφαρμογες(αν και γι αυτο δεν ειμαι σιγουρος γιατι δεν ειχα iphone μεχρι τωρα και δεν ξερω πως παει και τι εχει οποτε μπορει και να ανεβει ο αριθμος τους κατα πολυ)
και καμια 300 τραγουδια

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1