Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
- - - - -

iPhone 4S 16άρι ή 32άρι;

• Please log in to reply
119 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#91   pantelis21

pantelis21

iPH newbie

• 96 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας

Δημοσίευση 04/05/2012 - 19:35

αυτο που με νοιζει ειναι επιδει δεν ειχα ποτε iphone και δεν ξερω αν ισχυει κι ολας...να μην το παρω και μετα απο 1,5 χρονο ειναι αρχηστο απο θεμα αναβαθμησεων εφαρμογων και αλλων

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#92   omen069

omen069

iPH Member

• 304 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 04/05/2012 - 19:51

Φίλε μου 16αρι έχω εγώ iPad 3 και iPhone 4
Logme ignition και έχεις ότι θέλεις οπότε τα θέλεις

#93   zarzonis

zarzonis

iPH Elite Poster

• 2,065 μηνύματα
  • Twitter:@zarzonis
  • Κινητό: Άλλο
  • Tablet:iPad Pro 2nd gen + 4G
  • GameCenter:zarzonis

Δημοσίευση 04/05/2012 - 20:06

Φίλε μου 16αρι έχω εγώ iPad 3 και iPhone 4
Logme ignition και έχεις ότι θέλεις οπότε τα θέλεις

Έχοντας όμως ίντερνετ πάντα για να έχεις ότι θέλεις όποτε το θέλεις... Και θα σου κατεβαίνει το data λες και του βάζεις νέφτι αν δεν έχεις wifi συνέχεια(πράγμα σίγουρο δηλαδή) Ξέρω και εγώ το box με 50gb δωρεάν χώρο που έχω στο account μου αλλά δεν μπορώ να πω ότι με χρησιμεύει ιδιαίτερα όταν πχ είμαι έξω,ή όταν είμαι στο χωριό μου, ή όταν είμαι κάπου που δεν πιάνω ίντερνετ... Είναι παντελώς άχρηστο σε τέτοιες καταστάσεις...

#94   pantelis21

pantelis21

iPH newbie

• 96 μηνύματα

Δημοσίευση 04/05/2012 - 20:07

αυτο που λεω εγω ειναι μην μας 'κλαση' η apple εμας με τα 4ς και βγαζει τα παντα για το 5

#95   zarzonis

zarzonis

iPH Elite Poster

• 2,065 μηνύματα

Δημοσίευση 04/05/2012 - 20:35

Δεν παίζει κάτι τέτοιο... Σίγουρα θα βγάλει πολλά καινούργια στο 5 αλλά εννοείται πως και στο 4s θα προσθέσει καινούργια πράγματα... Από το 3gs και μετά τα iPhone έχουν μια αξιόλογη επεξεργαστική ισχύ και μπορούν να δεχτούν καινούργια πράγματα άνετα... Αυτός είναι και ο λόγος που το 3gs την γλύτωσε όπως λέει και ένας φίλος παραπάνω... Το 4s θα σου κρατήσει ΧΑΛΑΡΑ 3 χρόνια από άποψης update και τα σχετικά. Έχω το 4 και το έχω από την πρώτη εβδομάδα κυκλοφορίας στην Ελλάδα. Δηλαδή πάνω από ενάμιση χρόνο και 2 χρόνια παρά ένα μήνα από την επίσημη κυκλοφορία του κινητού... Αν δεν το χαλάσεις με κακή χρήση ή δεν το ρίχνεις κάτω θα σου κρατήσει σίγουρα αρκετό καιρό. Το μόνο ουσιαστικό πρόβλημα που μπορεί να βγάλει αν το προσέχεις είναι η μπαταρία(την οποία μπορείς να την βρεις στο ίντερνετ με 3.80 ευρώ αντί για 60 που κάνει εδώ και να την αλλάξεις μόνος σου σε 2 λεπτά κυριολεκτικά...) και το home button μιας και το πατάς συνέχεια... Και αυτό μπορείς να το βρεις να το βρεις στο ίντερνετ με 5-6 ευρώ... Όλα τα άλλα προβλήματα δημιουργούνται κατά κανόνα με την κακή χρήση...

#96   pantelis21

pantelis21

iPH newbie

• 96 μηνύματα

Δημοσίευση 04/05/2012 - 20:44

να το παρω δηηλαδη το 4ς ?

#97   NiKlaus

NiKlaus

iPH Contributor

• 1,412 μηνύματα
  • Tablet:Άλλο

Δημοσίευση 04/05/2012 - 20:49

εννοειτε!!
εδω πριν 3 μερες με μια προσφορα της vodafone 4 φιλοι μου πηραν το 4αρι με 2 χρονια, ποσο μαλλον εσυ με το 4S..
και εμενα το 4s ειναι το πρωτο μου ever iphone...θα αντεξει πολλες αναβαθμισεις ακομα...ειναι σουπερ..μην το σκεφτεσαι μεχρι τον Οκτωμβριο πρωτα ο θεος.!

#98   zarzonis

zarzonis

iPH Elite Poster

• 2,065 μηνύματα

Δημοσίευση 04/05/2012 - 20:58

Εννοείται πως ναι... Εξάλλου το έχουμε ξανασυζητήσει το θέμα...

#99   omen069

omen069

iPH Member

• 304 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 04/05/2012 - 21:03

Έχοντας όμως ίντερνετ πάντα για να έχεις ότι θέλεις όποτε το θέλεις... Και θα σου κατεβαίνει το data λες και του βάζεις νέφτι αν δεν έχεις wifi συνέχεια(πράγμα σίγουρο δηλαδή) Ξέρω και εγώ το box με 50gb δωρεάν χώρο που έχω στο account μου αλλά δεν μπορώ να πω ότι με χρησιμεύει ιδιαίτερα όταν πχ είμαι έξω,ή όταν είμαι στο χωριό μου, ή όταν είμαι κάπου που δεν πιάνω ίντερνετ... Είναι παντελώς άχρηστο σε τέτοιες καταστάσεις...

Φίλεμου μιλάμε για iPhone ....
Χωρίς Internet plan χωρίς wifi ? τότε τη το θέλεις πάρε το laptop μαζί βάλτου 1000 φωτό 50 ταινίες και 30 παιχνίδια και αν πιστεύεις ότι θα σου χρειαστούν όταν δε έχεις wifi h Internet κατσε να τα να τα δεις

#100   zarzonis

zarzonis

iPH Elite Poster

• 2,065 μηνύματα

Δημοσίευση 04/05/2012 - 21:50

Φίλεμου μιλάμε για iPhone ....
Χωρίς Internet plan χωρίς wifi ? τότε τη το θέλεις πάρε το laptop μαζί βάλτου 1000 φωτό 50 ταινίες και 30 παιχνίδια και αν πιστεύεις ότι θα σου χρειαστούν όταν δε έχεις wifi h Internet κατσε να τα να τα δεις

Για το data plan εννοείται πως δεν έχουν όλοι οι χρήστες για πολλούς λόγους... Αν ο άλλος έχει καρτοκινητό πως να το βάλει το dataplan? Αν δεν θες να πληρώνεις κάθε μήνα γιατί να βάλεις data plan; Data plan έχουν λιγότερα από τα μισά άτομα. Βασικά οι μισοί χρήστες iPhone έχουν σύνδεση και οι μισοί από αυτοί έχουν data plan. Άρα μιλάμε για ένα σχετικά μικρό ποσοστό και σε καμία περίπτωση για την πλειοψηφία. Ακόμα και αν έχεις και το χρησιμοποιείς καθημερινά για να κατεβάζεις αρχεία θα το εξαντλήσεις μέσα στις πρώτες 5-10 μέρες του μήνα... Αν έχεις 1.5gb data plan και χρειαστεί να δεις ένα βιντεάκι 4-5 λεπτά σαν αυτά που τραβάει το iPhone και ακόμα χειρότερα το iPhone 4s θα φύγουν με την μία τα 400mb. Για το wifi εννοείται πως το χρησιμοποιώ καθημερινά και σίγουρα οι περισσότεροι χρήστες...Χωρίς ίντερνετ το iPhone δεν λέει τίποτα και συμφωνώ μαζί σου... Αλλά πες μου ότι θες να δεις ένα βιντεάκι, μια φώτο, να χρησιμοποιήσεις μια εφαρμογή που δεν την έβαλες στο κινητό λόγο χώρου και είσαι ας πούμε μια εκδρομή κάπου στην εξοχή. Τι θα κάνεις ακριβώς; Θα σου στείλει wifi σήμα το δέντρο; Στην συγκεκριμένη περίπτωση δεν θα έχεις ούτε data plan αφού δεν θα πιάνεις καν σήμα... Αυτή είναι μία από τις πάρα πολλές περιπτώσεις που μπορείς να μην έχεις ίντερνετ στο κινητό... Εκτός αυτού αν θέλεις να κατεβάσεις ένα μεγάλο αρχείο πρέπει να περιμένεις αρκετή ώρα μέχρι να κατέβει για να το δεις, κάτι που δεν το βρίσκω ιδιαίτερα βολικά ειδικά αν βιάζεσαι... Ο λόγος που βγάζουν τέτοιες χωρητικότητες είναι για να βάζεις πράγματα μέσα... Όχι να τα έχεις όλα online...
Φιλικά πάντα...

#101   Hatemost

Hatemost

iPH User

• 118 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 4S

Δημοσίευση 04/05/2012 - 22:45

64αρι παρε

#102   zarzonis

zarzonis

iPH Elite Poster

• 2,065 μηνύματα

Δημοσίευση 04/05/2012 - 23:06

64αρι παρε

Θα ήταν όντως η καλύτερη επιλογή... :P

#103   sayian

sayian

iPH Addict

• 659 μηνύματα

Δημοσίευση 04/05/2012 - 23:40

100€+ για διαπλασιασμο της μνημης ειναι υπερμετρη κλεψια απο την apple. Τα 32 για μενα δεν αξιζουν μια. Αν ειναι να παρεις κατι παραπανω απο 16gb πας απευθειας στα 64 ετσι οπως τα εχουν κοστολογησει...

#104   zarzonis

zarzonis

iPH Elite Poster

• 2,065 μηνύματα

Δημοσίευση 05/05/2012 - 10:41

Κλεψιά δεν θα το έλεγα ακριβώς... Είναι παραπάνω η τιμή από ότι θα έπρεπε αλλά όχι και τόσο ανεβασμένη... Και η άλλες εταιρείες κάπου τόσο τα ανεβάζουν...

#105   Dimalvel

Dimalvel

iPH User

• 135 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 4S
  • Tablet:iPad 3

Δημοσίευση 05/05/2012 - 10:45

Ανεπιφύλακτα το 16άρι..Έχω μέσα 1150 τραγούδια σε 320bitrate 650 φωτο και 50 βίντεο + μερικες εφαρμογες και μου μένουν 3gb. Έστω οτι μου τελειώνουν...αδειάζεις τις φωτο στο pc όπως θα έκανες σε κάθε άλλη ψηφιακη μηχανη και πάλι έχεις παλι άπλετο χώρο να φορτώσεις οτι θες...

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 8

0 μέλη, 8 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες