Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
- - - - -

iPhone 4S 16άρι ή 32άρι;

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
119 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#106   pantelis21

pantelis21

iPH newbie

• 96 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας

Δημοσίευση 05/05/2012 - 15:34

παιδια το θεμα μου δεν ειναι τοσο ο χωρος γιατι εχω αποφασηση αν παρω να παρω το 32! το θεμα μου ειναι να το παρω η να περιμενω το επομενο?

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#107   omilitis1987

omilitis1987

iPH Hero

• 4.524 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone X

Δημοσίευση 05/05/2012 - 15:37

Παρε iPhone5

#108   Gagarin

Gagarin

iPH Enthousiast

• 543 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 7
  • Tablet:iPad mini Retina
  • GameCenter:aterzop

Δημοσίευση 05/05/2012 - 16:24

Λοιπον το θεμα χωριτηκοτητας ειναι καθαρα υποκειμενικο...ο καθενας θα σου απαντησει με βαση τις δικες του αναγκες κ οχι με βαση τις δικες σου...απαντηση σωστη δεν υπαρχει λοιπον...
Εσυ μονος σου θα σκεφτεις τι κανεις με το iphone...γιατι πραγμα το θες...ποσο μουσικη ακους...θα το εχεις κ σαν καμερα...θες παιχνιδια με τελεια γραφικα...θες να βλεπεις ταινιες...κοκ....
Ολα αυτα σου φτιαχνουν την απαντηση...πραγματικα πιστεψε με εγω εχω 200 εφαρμογες στο κινητο μου αν τρεξω απο το cydia το ΑppStat θα δεις οτι υπαρχουν κ εφαρμογες που δεν εχω ανοιξει ΠΟΤΕ!!!αρα κ πολλοι απο εδω μεσα το ιδιο...
Επισης αν δεν εχεις καλη σχεση με τον υπολογιστη τοτε αυτο σημαινει οτι δεν θα κουμπωνεις το iphone συχνα πανω του πραγμα που δεν θα σε βοηθαει να αποθηκευεις τις φωτογραφιες σου στον υπολογιστη...η να ανανεωνεις την μουσικη σου....
Γενικα για μενα φιλε μου δες τις αναγκες σου...
Υπολογισε οτι αυτα που τρωνε πολυ χωρο ειναι μουσικη ταινιες φωτο βιντεακια...
Τα υπολοιπα ναι μεν τρωνε χωρο αλλα πρεπει να εισαι ολη μερα με το κινητο αγκαλια...(βιβλια - αρχεια doc.excel.pdf,ppt δεν πιανουν χωρο ασε που μπορεις με ενα cloud προγραμμα να τα εχεις κ εκει)
Αν λοιπον το θες για φωτογραφικη-πολυ μουσικη ταινιες βιντεακια κ ολα αυτα να τα θες μεσα στο κινητο τοτε κοιτα σε κατι 32...αν οχι τοτε κοιτα σε 16...

#109   Sekim

Sekim

iPH newbie

• 36 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 8 Plus
  • Tablet:iPad 2 +3G

Δημοσίευση 05/05/2012 - 16:47

Αν σου περισσεύει χρήμα παίρνεις το 32 και μην το πολυσυζητάς το θέμα γιατι οσο το συζητάς τοσο θα μπερδεύεσαι περισσότερο. Εγω πχ που έχω το 4 στα 16, δε θα με χάλαγε το 32 γιατι θελω χωρο για να τραβαω βιντεο και φωτο την κορουλα μου, αλλα υπάρχουν μέσα πολλές εφαρμογές τις οποίες δεν έχω χρησιμοποιήσει ποτέ, απλά υπάρχουν για να βρίσκονται... Με καλη γνώση και χρήση του iTunes όμως μπορείς να έχεις διαμορφωμένα στον υπολογιστή σου τα επιθυμητα περιεχόμενα του iPhone και να προσθαφαιρεις καθε φορά ότι χρείαζεσαι με το sync. Πιο απλά έχεις στον η/υ σου (στο iTunes) εφαρμογές, τραγουδια, βιντεο, φωτογραφίες κλπ δεδομένα και κατα το συγχρονισμό τικαρεις οποία και οσα θελεις τοτε, οπότε σου μένει κενός χώρος. Να σου πω τέλος ότι τα τελευταία 2 χρόνια που έχω αυτο το υπέροχο τηλέφωνο έχω για βιντεο και φωτογραφιες 40gb σε εξώτερικο δίσκο.

#110   Hatemost

Hatemost

iPH User

• 118 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 4S

Δημοσίευση 07/05/2012 - 20:22

Εγω πηρα το 4s και γτ ειναι ομορφο και γτ γινοταν jb και ειναι μικρο σε μεγεθος. Το πηρα βεβαια πριν 2 μηνες. Αν εχεις υπομονη περιμενε να δεις το 5ρι και αν δε σ κανει παρε το 4s. Το κινητο αξιζει πολυ. Τωρα αν αξιζει να δωσεις τοσα λεφτα αν δε τα εχεις, οχι. Οχι συγκεκριμενα το μηλοφωνο αλλα ΚΑΝΕΝΑ

#111   Levon

Levon

iPH Enthousiast

• 547 μηνύματα
  • Κινητό: Άλλο
  • Tablet:iPad 3 +4G
  • GameCenter:chaf1

Δημοσίευση 15/05/2012 - 07:46

παιδια το θεμα μου δεν ειναι τοσο ο χωρος γιατι εχω αποφασηση αν παρω να παρω το 32! το θεμα μου ειναι να το παρω η να περιμενω το επομενο?

εγω παντως περιμενω για να δω το 5
αν ειναι στην ιδια τιμη με το 4s τοτε το παιρνω...αν οχι,μαλλον θα προτιμησω android

#112   PariS21

PariS21

iPH Contributor

• 1.032 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 2G

Δημοσίευση 15/05/2012 - 09:04

μπορεις να κανεις και το αλλο...παιρνει ενα μεταχειρισμενο..κανεις την τρελα σου και μετα το δινεις...ειναι τα μοναδικα τηλεφωνα με μεταπωλητικη αξια!!

#113   nikman

nikman

iPH newbie

• 85 μηνύματα

Δημοσίευση 15/05/2012 - 16:37

Φίλε Παντελή για το 5άρι δεν μπορεί να σου πει κανείς γιατί απλά δεν έχει βγει ακόμη στη παραγωγή, το πιθανότερο να μην έχει ούτε κάν σχεδιαστεί.
Τώρα το 4s μάλλον δεν σου αρέσει γιατί αν σου άρεσε θα το είχες πάρει και δε θα ρωτούσες.
Εγώ θα σου πω τα 2-3 μειωνεκτήματα που έχει αυτό το τηλέφωνο. Πρώτον είναι ακριβώ! Δεύτερον είναι πολύ ευαίσθητο σε πτώσεις και κακομεταχείριση γενικά. Τρίτον όπως όλα τα iPhone έχει ένα διαφορετικό τρόπο στο να περνάς και να διαχειρίζεσαι τις εφαρμογές.
Βέβαια αυτά τα 2-3 προβληματάκια δεν είναι άλυτα και προσωπικά στο συνιστώ ανεπιφύλακτα.
Τώρα για τη χωριτικότητα πας στα 32gb με κλειστά μάτια. Το 16gb που δεν είναι 16 θα τα καταναλώσεις για πλάκα και τα 64 gb που έχω εγώ είναι υπερβολή.
Αυτά και πήγαινε αύριο να πάρεις ένα 4s μαύρο... Μη σου μπαίνουν ιδέες μαύρο ή λευκό έτσι; λολ

#114   sayian

sayian

iPH Addict

• 659 μηνύματα

Δημοσίευση 15/05/2012 - 17:02

Κατα την αποψη μου ενας υποψηφιος αγοραστης high end κινητου σημερα, πρεπει να περιμενει την ελευση του gs3 και να συνεκτιμησει τα htc one x xperia s και iphone 4s.

Το να περιμενει καποιος να βγει το 5αρι για να ψωνισει δεν ειναι λογικη, εκτος και αν θελει αποκλειστικα να παρει apple.

Σχετικα με τα γιγα θα ελεγα οτι στο 4s αν θελεις να χρησιμοιεις πολυ την καμερα και να αποθηκευεις μπολικο υλικο (εικονες και βιντεο) τα 16 ειναι λιγα. Απο εκει και πανω θεωρω ΕΝΤΕΛΩΣ ΠΕΤΑΜΕΝΑ ΛΕΦΤΑ τις εκδοσεις 32,64 γιγα καθως η τιμη ενος ηδη υπερτιμημενου κινητου ξεφευγει πολυ απο αυτα που προσφερει εναντι του αναγωνισμου... Γιατι σκεψου οτι παιρνεις ενα κορυφαιο android και του πετας οτι micro sd θελεις με το 1/4 της τιμης που πληρωνεις τη μνημη στην apple.

Βεβαια αν τα λεφτα για σενα δεν ειναι θεμα προχωρας αφοβα

Aυτα να τα εχεις υπ οψιν φιλε μου

Τελευταία επεξεργασία από: sayian, 15/05/2012 - 17:03

#115   PariS21

PariS21

iPH Contributor

• 1.032 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 2G

Δημοσίευση 15/05/2012 - 17:27

εγω παντος εχω να πω οτι αν θελει μπορει να παρει το 16Gb...εχει δωρεαν απο το icloud 5Gb...και με 10 ή 20€ δεν θυμαμαι το ποσο να παρει ακομα 15gb!!oποτε φτανεις τα 30GB ανετα!! ή ακομα να κανει και χρηση του dropbox...

εγω εχω το 16αρι και με αυτα που αναφερα ειμαι πληρη ικανοποιημενος...βεβαια ειναι αποψεις οποτε οπως την βρισκει ο καθενας :)

Τελευταία επεξεργασία από: PariS21, 15/05/2012 - 17:27

#116   zarzonis

zarzonis

iPH Elite Poster

• 2.065 μηνύματα
  • Twitter:@zarzonis
  • Κινητό: Άλλο
  • Tablet:iPad Pro 2nd gen + 4G
  • GameCenter:zarzonis

Δημοσίευση 15/05/2012 - 21:22

Κατα την αποψη μου ενας υποψηφιος αγοραστης high end κινητου σημερα, πρεπει να περιμενει την ελευση του gs3 και να συνεκτιμησει τα htc one x xperia s και iphone 4s.

Το να περιμενει καποιος να βγει το 5αρι για να ψωνισει δεν ειναι λογικη, εκτος και αν θελει αποκλειστικα να παρει apple.

Σχετικα με τα γιγα θα ελεγα οτι στο 4s αν θελεις να χρησιμοιεις πολυ την καμερα και να αποθηκευεις μπολικο υλικο (εικονες και βιντεο) τα 16 ειναι λιγα. Απο εκει και πανω θεωρω ΕΝΤΕΛΩΣ ΠΕΤΑΜΕΝΑ ΛΕΦΤΑ τις εκδοσεις 32,64 γιγα καθως η τιμη ενος ηδη υπερτιμημενου κινητου ξεφευγει πολυ απο αυτα που προσφερει εναντι του αναγωνισμου... Γιατι σκεψου οτι παιρνεις ενα κορυφαιο android και του πετας οτι micro sd θελεις με το 1/4 της τιμης που πληρωνεις τη μνημη στην apple.

Βεβαια αν τα λεφτα για σενα δεν ειναι θεμα προχωρας αφοβα

Aυτα να τα εχεις υπ οψιν φιλε μου

Αυτό με την micro sd δεν ισχύει πλήρως αφού δεν γίνεται να αποθηκεύσεις όλες τις εφαρμογές στην κάρτα... Για να γίνει αυτό με όλες τις εφαρμογές πρέπει να κάνεις root το κινητό ( το αντίστοιχο jailbreak για τα android)

#117   pantelis21

pantelis21

iPH newbie

• 96 μηνύματα

Δημοσίευση 17/05/2012 - 06:20

Φίλε Παντελή για το 5άρι δεν μπορεί να σου πει κανείς γιατί απλά δεν έχει βγει ακόμη στη παραγωγή, το πιθανότερο να μην έχει ούτε κάν σχεδιαστεί.
Τώρα το 4s μάλλον δεν σου αρέσει γιατί αν σου άρεσε θα το είχες πάρει και δε θα ρωτούσες.
Εγώ θα σου πω τα 2-3 μειωνεκτήματα που έχει αυτό το τηλέφωνο. Πρώτον είναι ακριβώ! Δεύτερον είναι πολύ ευαίσθητο σε πτώσεις και κακομεταχείριση γενικά. Τρίτον όπως όλα τα iPhone έχει ένα διαφορετικό τρόπο στο να περνάς και να διαχειρίζεσαι τις εφαρμογές.
Βέβαια αυτά τα 2-3 προβληματάκια δεν είναι άλυτα και προσωπικά στο συνιστώ ανεπιφύλακτα.
Τώρα για τη χωριτικότητα πας στα 32gb με κλειστά μάτια. Το 16gb που δεν είναι 16 θα τα καταναλώσεις για πλάκα και τα 64 gb που έχω εγώ είναι υπερβολή.
Αυτά και πήγαινε αύριο να πάρεις ένα 4s μαύρο... Μη σου μπαίνουν ιδέες μαύρο ή λευκό έτσι; λολ

μου αρεσει το κινητο απλα θα το παρω με 2 χρονια ανανεωση συμβολαιου οποτε σιγουρα θα το κρατησω για 2 χρονια το λιγοτερο και σκεφτομε αν θα αντεξει απο θεμα υποστηριξεις εφαρμογων, παιχνιδιων αναβαθμισεων και αλλα τετοια

#118   iKotsen

iKotsen

iPH Addict

• 864 μηνύματα
  • Twitter:@KonstantinosDr1
  • Κινητό: iPhone 6 Plus
  • Tablet:iPad Air +4G
  • GameCenter:kotsen1991

Δημοσίευση 17/05/2012 - 07:16

Αν και πήρα από την αρχή το 16άρι προτείνα το 32άρι!! Μεγαλύτερη χωρητικότητα με αποτέλεσμα να είσαι ελεύθερος να περάσεις μέσα ότι γουστάρεις!!

#119   GregoryKar

GregoryKar

iPH newbie

• 71 μηνύματα
  • Twitter:@gregorykar
  • Κινητό: iPhone 4S
  • Tablet:iPad 2

Δημοσίευση 17/05/2012 - 08:24

είχα iphone 4 32gb, το είχα φορτωμένο με ΑΠΕΙΡΑ άχρηστα και χρήσιμα πράγματα που ούτε καν θυμόμουν ή χρησιμοποιούσα (GPS, ταινίΕΣ, πάνω από 100apps, πολλά tweaks, 300φωτό...) οι φωτογραφίες σε 1.5 χρόνο κατοχής δεν μεταφέρθηκαν ποτέ στο Pc για εξοικονόμηση χώρου, και όμως ποτέ δεν ξεπέρασα το 50% της χωρητικότητας, τώρα που πήρα 16άρι, κάνω λίγο καλύτερη διαχείριση και πάλι δεν ξεπερνάω το 50%, για μένα το 32 είναι για όσους θέλουν να ασχολούνται με το κινητό τους 1 φορά στα 2 χρόνια. Αν δεν σε νοιάζουν τα λεφτά πάρε το 32 εννοείται, αλλιώς και το 16 δεν θα το μετανιώσεις, τι να πει και ο κολλητός μου που κέρδισε πριν 1 μήνα το 4άρι 8GB... :P

#120   dion75

dion75

iPH Enthousiast

• 442 μηνύματα

Δημοσίευση 17/05/2012 - 08:40

Πάντως σε ένα 16 αρι που εχω ελεύθερα είναι τα 11, μέσα εχω καμιά 15 παιχνίδια και 20 εφαρμογές

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 9

0 μέλη, 9 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες