iPhone 4S 16άρι ή 32άρι;
Δημοσίευση 05/05/2012 - 15:34
Ad
Δημοσίευση 05/05/2012 - 15:37
Δημοσίευση 05/05/2012 - 16:24
Εσυ μονος σου θα σκεφτεις τι κανεις με το iphone...γιατι πραγμα το θες...ποσο μουσικη ακους...θα το εχεις κ σαν καμερα...θες παιχνιδια με τελεια γραφικα...θες να βλεπεις ταινιες...κοκ....
Ολα αυτα σου φτιαχνουν την απαντηση...πραγματικα πιστεψε με εγω εχω 200 εφαρμογες στο κινητο μου αν τρεξω απο το cydia το ΑppStat θα δεις οτι υπαρχουν κ εφαρμογες που δεν εχω ανοιξει ΠΟΤΕ!!!αρα κ πολλοι απο εδω μεσα το ιδιο...
Επισης αν δεν εχεις καλη σχεση με τον υπολογιστη τοτε αυτο σημαινει οτι δεν θα κουμπωνεις το iphone συχνα πανω του πραγμα που δεν θα σε βοηθαει να αποθηκευεις τις φωτογραφιες σου στον υπολογιστη...η να ανανεωνεις την μουσικη σου....
Γενικα για μενα φιλε μου δες τις αναγκες σου...
Υπολογισε οτι αυτα που τρωνε πολυ χωρο ειναι μουσικη ταινιες φωτο βιντεακια...
Τα υπολοιπα ναι μεν τρωνε χωρο αλλα πρεπει να εισαι ολη μερα με το κινητο αγκαλια...(βιβλια - αρχεια doc.excel.pdf,ppt δεν πιανουν χωρο ασε που μπορεις με ενα cloud προγραμμα να τα εχεις κ εκει)
Αν λοιπον το θες για φωτογραφικη-πολυ μουσικη ταινιες βιντεακια κ ολα αυτα να τα θες μεσα στο κινητο τοτε κοιτα σε κατι 32...αν οχι τοτε κοιτα σε 16...
Δημοσίευση 05/05/2012 - 16:47
Δημοσίευση 07/05/2012 - 20:22
Δημοσίευση 15/05/2012 - 07:46
εγω παντως περιμενω για να δω το 5παιδια το θεμα μου δεν ειναι τοσο ο χωρος γιατι εχω αποφασηση αν παρω να παρω το 32! το θεμα μου ειναι να το παρω η να περιμενω το επομενο?
αν ειναι στην ιδια τιμη με το 4s τοτε το παιρνω...αν οχι,μαλλον θα προτιμησω android
Δημοσίευση 15/05/2012 - 09:04
Δημοσίευση 15/05/2012 - 16:37
Τώρα το 4s μάλλον δεν σου αρέσει γιατί αν σου άρεσε θα το είχες πάρει και δε θα ρωτούσες.
Εγώ θα σου πω τα 2-3 μειωνεκτήματα που έχει αυτό το τηλέφωνο. Πρώτον είναι ακριβώ! Δεύτερον είναι πολύ ευαίσθητο σε πτώσεις και κακομεταχείριση γενικά. Τρίτον όπως όλα τα iPhone έχει ένα διαφορετικό τρόπο στο να περνάς και να διαχειρίζεσαι τις εφαρμογές.
Βέβαια αυτά τα 2-3 προβληματάκια δεν είναι άλυτα και προσωπικά στο συνιστώ ανεπιφύλακτα.
Τώρα για τη χωριτικότητα πας στα 32gb με κλειστά μάτια. Το 16gb που δεν είναι 16 θα τα καταναλώσεις για πλάκα και τα 64 gb που έχω εγώ είναι υπερβολή.
Αυτά και πήγαινε αύριο να πάρεις ένα 4s μαύρο... Μη σου μπαίνουν ιδέες μαύρο ή λευκό έτσι; λολ
Δημοσίευση 15/05/2012 - 17:02
Το να περιμενει καποιος να βγει το 5αρι για να ψωνισει δεν ειναι λογικη, εκτος και αν θελει αποκλειστικα να παρει apple.
Σχετικα με τα γιγα θα ελεγα οτι στο 4s αν θελεις να χρησιμοιεις πολυ την καμερα και να αποθηκευεις μπολικο υλικο (εικονες και βιντεο) τα 16 ειναι λιγα. Απο εκει και πανω θεωρω ΕΝΤΕΛΩΣ ΠΕΤΑΜΕΝΑ ΛΕΦΤΑ τις εκδοσεις 32,64 γιγα καθως η τιμη ενος ηδη υπερτιμημενου κινητου ξεφευγει πολυ απο αυτα που προσφερει εναντι του αναγωνισμου... Γιατι σκεψου οτι παιρνεις ενα κορυφαιο android και του πετας οτι micro sd θελεις με το 1/4 της τιμης που πληρωνεις τη μνημη στην apple.
Βεβαια αν τα λεφτα για σενα δεν ειναι θεμα προχωρας αφοβα
Aυτα να τα εχεις υπ οψιν φιλε μου
Τελευταία επεξεργασία από: sayian, 15/05/2012 - 17:03
Δημοσίευση 15/05/2012 - 17:27
εγω εχω το 16αρι και με αυτα που αναφερα ειμαι πληρη ικανοποιημενος...βεβαια ειναι αποψεις οποτε οπως την βρισκει ο καθενας
Τελευταία επεξεργασία από: PariS21, 15/05/2012 - 17:27
Δημοσίευση 15/05/2012 - 21:22
Αυτό με την micro sd δεν ισχύει πλήρως αφού δεν γίνεται να αποθηκεύσεις όλες τις εφαρμογές στην κάρτα... Για να γίνει αυτό με όλες τις εφαρμογές πρέπει να κάνεις root το κινητό ( το αντίστοιχο jailbreak για τα android)Κατα την αποψη μου ενας υποψηφιος αγοραστης high end κινητου σημερα, πρεπει να περιμενει την ελευση του gs3 και να συνεκτιμησει τα htc one x xperia s και iphone 4s.
Το να περιμενει καποιος να βγει το 5αρι για να ψωνισει δεν ειναι λογικη, εκτος και αν θελει αποκλειστικα να παρει apple.
Σχετικα με τα γιγα θα ελεγα οτι στο 4s αν θελεις να χρησιμοιεις πολυ την καμερα και να αποθηκευεις μπολικο υλικο (εικονες και βιντεο) τα 16 ειναι λιγα. Απο εκει και πανω θεωρω ΕΝΤΕΛΩΣ ΠΕΤΑΜΕΝΑ ΛΕΦΤΑ τις εκδοσεις 32,64 γιγα καθως η τιμη ενος ηδη υπερτιμημενου κινητου ξεφευγει πολυ απο αυτα που προσφερει εναντι του αναγωνισμου... Γιατι σκεψου οτι παιρνεις ενα κορυφαιο android και του πετας οτι micro sd θελεις με το 1/4 της τιμης που πληρωνεις τη μνημη στην apple.
Βεβαια αν τα λεφτα για σενα δεν ειναι θεμα προχωρας αφοβα
Aυτα να τα εχεις υπ οψιν φιλε μου
Δημοσίευση 17/05/2012 - 06:20
Φίλε Παντελή για το 5άρι δεν μπορεί να σου πει κανείς γιατί απλά δεν έχει βγει ακόμη στη παραγωγή, το πιθανότερο να μην έχει ούτε κάν σχεδιαστεί.
Τώρα το 4s μάλλον δεν σου αρέσει γιατί αν σου άρεσε θα το είχες πάρει και δε θα ρωτούσες.
Εγώ θα σου πω τα 2-3 μειωνεκτήματα που έχει αυτό το τηλέφωνο. Πρώτον είναι ακριβώ! Δεύτερον είναι πολύ ευαίσθητο σε πτώσεις και κακομεταχείριση γενικά. Τρίτον όπως όλα τα iPhone έχει ένα διαφορετικό τρόπο στο να περνάς και να διαχειρίζεσαι τις εφαρμογές.
Βέβαια αυτά τα 2-3 προβληματάκια δεν είναι άλυτα και προσωπικά στο συνιστώ ανεπιφύλακτα.
Τώρα για τη χωριτικότητα πας στα 32gb με κλειστά μάτια. Το 16gb που δεν είναι 16 θα τα καταναλώσεις για πλάκα και τα 64 gb που έχω εγώ είναι υπερβολή.
Αυτά και πήγαινε αύριο να πάρεις ένα 4s μαύρο... Μη σου μπαίνουν ιδέες μαύρο ή λευκό έτσι; λολ
μου αρεσει το κινητο απλα θα το παρω με 2 χρονια ανανεωση συμβολαιου οποτε σιγουρα θα το κρατησω για 2 χρονια το λιγοτερο και σκεφτομε αν θα αντεξει απο θεμα υποστηριξεις εφαρμογων, παιχνιδιων αναβαθμισεων και αλλα τετοια
Δημοσίευση 17/05/2012 - 07:16
Δημοσίευση 17/05/2012 - 08:24
Δημοσίευση 17/05/2012 - 08:40
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 2
0 μέλη, 2 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες