Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
- - - - -

Απενεργοποίηση auto charge

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
19 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#16   DSOdysseas

DSOdysseas

iPH Enthousiast

• 470 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας

Δημοσίευση 27/10/2009 - 16:28

αυτο συμβαινει επειδη απ οσο ξερω οι hub δινουν λιγοτερο ρευμα!

άρα? ορίστε η λύση για τον φίλο μας!! ;)

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#17   adenadoume

adenadoume

iPH Addict

• 610 μηνύματα

Δημοσίευση 27/10/2009 - 17:23

Όντως βρέθηκε η λύση! (προσπαθούσα να σκεφτώ κάτι αλλά δεν...)

Και μου είχε συμβεί με το iPhone 3GS ενός φίλου, το οποίο δεν φορτίζε στο USB Hub 2.0 στον υπολογιστή μου, αν δεν έβαζα στην μπρίζα το Hub (το ρεύμα που δίνει ο υπολογιστής δεν επαρκεί για το 3GS ενώ το δικό μου 3G το φορτίζει...)

Προς γνώσιν λοιπόν τα USB 2.0 Hubs πρέπει να έχουν και μετασχηματιστή μαζί αλλιώς δεν δίνουν φουλ ρεύμα - αν και στην περίπτωση του φίλου μας θέλουμε το αντίθετο...

#18   simular

simular

iPH newbie

• 12 μηνύματα

Δημοσίευση 27/10/2009 - 19:23

Σας ευχαριστώ πολύ όλους.
Πράγματι, καταλήξαμε σε μια "εμέσως πλην σαφώς" λύση αλλα σημασία έχει οτι είναι δαιμόνια και λειτουργει! ;)
Πέρα από μένα, πραγματικά θεωρω οτι μπορει να υπάρχουν πολλοί εκεί έξω που να θέλουν να μάθουν για αυτο.
Ίσως κάποιος από εσάς (peterboutsis,DSOdysseas)να πρέπει να το κάνει post και στο section - Hints & Tips για να το μάθουν και άλλοι.

Τελευταία επεξεργασία από: simular, 27/10/2009 - 19:24

#19   grim_gr

grim_gr

iPH newbie

• 29 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 27/10/2009 - 22:19

εδω πιστευω κανεις λαθος! η ιδια η apple εχει ανακοινωσει οτι η μπαταρια δεν χανει την κανενα μερος τησ ισχυος της για καποιο αριθμο φορτισεων, μετα αρχιζει η κατρακυλα! αν εγω περναω apps, songs photos κοκ καθε τρεις κ λιγο ειναι λογικο η μπαταρια να "φθειρεται"...αλλα αν το εκανε αυτο πως θα πηγαινες εσυ τον επομενο χρονο να αγορασεις το επομενο model iphone...προιον με ημερομηνια ληξης!

Το ίδιο ακριβώς ερώτημα είχα και εγώ όταν απέκτησα το πρώτο μου iphone στο ευρωπαϊκό του ντεμπούτο στο Λονδίνο (βλέπε εδώ). Η συλλογιστική μου περί μακροχρόνιας φθοράς του τζελ χημικών της μπαταρίας κατέληγε πάντα σε debate με τον εκάστοτε apple store genius περί customer care&support της Apple ("You dont have to worry about this", "Im sure Apple has thought of that", "Plugging your iphone whenever you wish to your mac is not a battery misuse" κ.ο.κ.). Πρακτικά μιλώντας, εκείνο το τηλέφωνο με έβγαλε ασπροπρόσωπο μέχρι τον περασμένο Αύγουστο (σχεδόν 22 μήνες πλήρους χρήσης) και τα δείγματα φθοράς στην μπαταρία ήταν αισθητά μόνο κατά τους τελευταίους 4-5 μήνες (έπρεπε να φορτίζω τη συσκευή πριν τελειώσει η ημέρα). Η αλήθεια είναι ότι τους πρώτους 2-3εις μήνες προσπαθούσα να προσέχω τους κύκλους φόρτισης-αποφόρτησης και ακολουθούσα ένα "σωστό" μοτίβο, αλλά από κάποια στιγμή και πέρα δεν έδινα καμία σημασία. Βάση αυτού, δεν πολυπροσέχω και στο 3gs το οποίο βέβαια είναι μόνο 2 μηνών. Σίγουρα είναι λάθος από πλευράς apple να μη δίνει επιλογή απενεργοποίησης της φόρτισης μέσω θύρας usb του υπολογιστή, έστω και σαν "advanced setting" (πέραν της έλλειψης over the air syncing, μια άλλη πικρή ιστορία...) ΑΛΛΑ πόσοι χρήστες κινητών δεν αλλάζουν συσκευή κάθε 1-2 χρόνια...; Όπως και να έχει, η αντικατάσταση της μπαταρίας είναι σχεδόν απαραίτητη σε οποιοδήποτε κινητό τηλέφωνο μετά από 1-1μιση χρόνο χρήσης, πόσο μάλλον σε μία πολυσυσκευή όπως το iphone. Συγκριτικά και μόνο:
Μπαταρία Nokia Λιθίου 1200 mAh για Nokia N95 8GB: € 47,00
BST-38 ΜΠΑΤΑΡΙΑ ΓΙΑ SONY ERICSSON W995 BLACK: € 45,01

#20   parafron4

parafron4

iPH Elite Poster

• 3.006 μηνύματα
  • Twitter:@parafron4
  • Κινητό: Άλλο
  • GameCenter:parafron4-

Δημοσίευση 14/07/2010 - 22:40

μηπως υπαρχει κατι νεοτερο γιαυτο το θεμα???
εμενα παντος δυστυχώς και απο το hubaki φορτιζει κανονικα.....

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1

0 μέλη, 1 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες