Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * - - 4 ψήφοι

iHome Service

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
79 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#1   Alexthekiller1993

Alexthekiller1993

iPH Contributor

• 1.515 μηνύματα
  • Twitter:@AlexNannos
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: Άλλο
  • GameCenter:Alex-the-killer

Δημοσίευση 15/05/2012 - 00:18

Καλησπερα σας,

Εχω προβλημα με ενα 3G και ενα 3GS . Το 3G ΔΕΝ βρισκει ποτε δικτυα wifi !! Ενω το 3GS freeζaρει το touchscreen για μερικα δευτερολεπτα και μετα επανερχεται.Την στιγμη του κολληματος δουλευουν ολα τα κουμπια και αν το κλειδωσω ξαναδουλευει κανονικα χωρις να χρειαζεται να περιμενω να επανερθει.Για να καταλαβεται για να στειλω ενα μηνυμα το κλειδωνω και το ξεκλειδωνω τουλαχιστον 2 φορες επειδη συνεχεια freeζαρει.

Εχω ακουσει οτι εχουν πολυ καλο service στο iHomeService και μαλιστα ερχονται σπιτι σου για να επιδιορθωσουν την συσκευη χωρις επιπλεον πληρωμη για αυτο ! Ετσι βλεπεις τι συμβαινει στην συσκευη σου την ωρα της επισκευης χωρις να το αποχωριζεσαι ! Ξερετε για αυτους απο προσωπικη εμπειρια τιποτα ?? Στη σελιδα τους στο Facebook γραφουν ολοι με τα καλυτερα λογια ! Αν δεν ξερετε πειτε μου ποσο μπορει να κοστισει η επισκευη για το 3GS και 3G . ( http://www.ihomeservice.gr )

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#2   MarkKnopfler

MarkKnopfler

iPH Intergalactic Leader

• 16.726 μηνύματα
  • Twitter:@Fmiggas
  • Κινητό: iPhone 5S
  • Tablet:iPad 4
  • GameCenter:markknopfler

Δημοσίευση 15/05/2012 - 00:21

Δεν έχω ακούσει τίποτα γι αυτούς αλλά είναι πανάκριβοι με μια ματιά που έριξα.

Αναρτημένη εικόνα

#3   Alexthekiller1993

Alexthekiller1993

iPH Contributor

• 1.515 μηνύματα

Δημοσίευση 15/05/2012 - 00:25

Ειναι ακριβοι εε ? Εχω διαβασει για τα παιδια στο forum αλλα πρεπει να το στελνω με μεταφορικες και δεν μου πολυαρεσει αυτο . Ξερετε κανεναν απο Θεσσαλονικη να τα κανει φθηνα και καλα ?

#4   MarkKnopfler

MarkKnopfler

iPH Intergalactic Leader

• 16.726 μηνύματα

Δημοσίευση 15/05/2012 - 00:28

Επισκευή Home Button 60€ + ΦΠΑ= δλδ περίπου 72 ευρώ δεν είναι και λίγα όταν το κόστος είναι το πολύ 5 ευρώ.

Για να μην πούμε για τα υπόλοιπα.

Αναρτημένη εικόνα

#5   DjVassel

DjVassel

iPH Master

• 6.775 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6
  • Tablet:iPad mini
  • GameCenter:djvassel

Δημοσίευση 15/05/2012 - 00:29

Για το προβλημα του 3Gs εισαι σιγουρος οτι δεν ειναι θεμα software? εκανες ενα restore - set up as new.

Αν θελεις αυριο θα κανω μια ερωτηση εναν τεχνικο που εχω και ερχεται καποιες μερες θεσσαλονικη, για να σου πω τιμη και για τα 2

#6   Alexthekiller1993

Alexthekiller1993

iPH Contributor

• 1.515 μηνύματα

Δημοσίευση 15/05/2012 - 00:32

Επισκευή Home Button 60€ + ΦΠΑ= δλδ περίπου 72 ευρώ δεν είναι και λίγα όταν το κόστος είναι το πολύ 5 ευρώ.

Για να μην πούμε για τα υπόλοιπα.

Τοσο λιγο ?? Αληθεια ?? Εγω εχω παει σε ποσα μαγαζια στην Θεσσαλονικη με Service και το λιγοτερο που ακουσα ειναι 40€ .Ο φιλος μου εφτιαξε το home button με 40€ και μετα απο 6 μηνες χαλασε. Μηπως με τα 5€ δεν ειναι αυθεντικο και χαλαει με τον καιρο πιο ευκολα ?

Για το προβλημα του 3Gs εισαι σιγουρος οτι δεν ειναι θεμα software? εκανες ενα restore - set up as new.

Αν θελεις αυριο θα κανω μια ερωτηση εναν τεχνικο που εχω και ερχεται καποιες μερες θεσσαλονικη, για να σου πω τιμη και για τα 2

Ναι εκανα Restore κανα 2 φορες αλλα οχι setup as a new phone ... Ρωτα αν ειναι ευκολο ευχαριστω

#7   MarkKnopfler

MarkKnopfler

iPH Intergalactic Leader

• 16.726 μηνύματα

Δημοσίευση 15/05/2012 - 00:34

Το ανταλλακτικό για το Home Button δεν κάνει πάνω από 7-8 ευρώ.Μιλάμε για OEM ποιότητα.

40€ είναι λογική τιμή αν σκεφτείς ότι πρέπει να ανοιχτεί όλο αλλά 70 είναι αλητεία.

Αναρτημένη εικόνα

#8   Alexthekiller1993

Alexthekiller1993

iPH Contributor

• 1.515 μηνύματα

Δημοσίευση 15/05/2012 - 00:38

Το ανταλλακτικό για το Home Button δεν κάνει πάνω από 7-8 ευρώ.Μιλάμε για OEM ποιότητα.

40€ είναι λογική τιμή αν σκεφτείς ότι πρέπει να ανοιχτεί όλο αλλά 70 είναι αλητεία.

Σιγουρα αλλα πολλοι επιτηδειοι σε μαγαζια μικρα σε δελεαζουν με φτηνο service οπως αυτο με τα 40€ αλλα ανοιγοντας το κινητο σου παιρνουν τα αυθεντικα που εχει μεσα και στα αντικαθηστουν με κακης ποιοτητας υλικα οποτε εχουν πολυ μεγαλυτερο κερδος.Τουλαχιστον αυτοι στο iHome Service το κανουν μπροστα σου και εισαι σιγουρος για το τι εγινε στην συσκευη

Τελευταία επεξεργασία από: Alexthekiller1993, 15/05/2012 - 00:39

#9   MarkKnopfler

MarkKnopfler

iPH Intergalactic Leader

• 16.726 μηνύματα

Δημοσίευση 15/05/2012 - 00:40

Κάποιοι μπορεί να κάνουν κι αυτό που λες αλλά είναι μειοψηφία...Όπως και να χει τα 70 ευρώ όταν έχεις κόστος 5 ευρώ είναι πάρα πολλά.

Αναρτημένη εικόνα

#10   Alexthekiller1993

Alexthekiller1993

iPH Contributor

• 1.515 μηνύματα

Δημοσίευση 15/05/2012 - 00:41

Κάποιοι μπορεί να κάνουν κι αυτό που λες αλλά είναι μειοψηφία...Όπως και να χει τα 70 ευρώ όταν έχεις κόστος 5 ευρώ είναι πάρα πολλά.

Ποιος το κανει στην Θεσσαλονικη με 5€ να τον φερω ποσα κινητα να μου κανει τοτε :P

Τελευταία επεξεργασία από: Alexthekiller1993, 15/05/2012 - 00:41

#11   fonikoxeris

fonikoxeris

iPH Enthousiast

• 393 μηνύματα

Δημοσίευση 15/05/2012 - 00:55

Alexthekiller1993 να σου πω τη γνωμη μου?οσο πιο πολυ το ψαχνεις αλλα τοσα προβληματα θα εχεις.αυτες οι συνομοσιες τυπου θα σου κλεψουν τα γνησια για να σου βαλουν oem ειναι επιοικος τραγικα.δηλαδη ειλικρηνα για να το σκεφτει καποιος να το κανει σε καποιο μαγαζι πρεπει να ειναι τρελος καφρος!την στιγμη που oem και imitation ανταλλακτικα τα πιο πολλα αν δεν ειναι ιδιας αποδοσης τοτε σιγουρα ειναι παρομοιας.τωρα για τα oem k μαιμου στην ουσια ολα μαιμου ειναι.η apple δεν κατασκευαζει κινητα δεν κατασκευαζει ανταλλακτικα οποτε ολα ειναι imitation....
και μη ψαχνεις τεχνικο να στα κανει μπροστα σου.ειναι σαν να ζητας να σου μαθει τη δουλεια του και ειναι δικαιωμα ολων των τεχνικων να μη το δεχοντε αυτο.ειναι σαν να ζητας ιδιαιτερα μαθηματα...

#12   MarkKnopfler

MarkKnopfler

iPH Intergalactic Leader

• 16.726 μηνύματα

Δημοσίευση 15/05/2012 - 00:58

Σωστά όλα όσα λες αλλά αν κάποιος θέλει να το κάνει μόνος του υπάρχουν και 1000 tutorial για το κάθε part οπότε δεν τίθεται θέμα ότι θα του κάνεις μάθημα...Αν αποφασίσει να πάει σε τεχνικό σημαίνει ότι δεν έχει εμπιστοσύνη να το κάνει μόνος του.

Αναρτημένη εικόνα

#13   fonikoxeris

fonikoxeris

iPH Enthousiast

• 393 μηνύματα

Δημοσίευση 15/05/2012 - 01:02

τα tutorial δεν σου μαθαινουν τι πρεπει να προσεχεις οταν βγαζεις μητρικη.ξερεις ποσα κινητα μου εχουν φερει για φτιαξιμο επειδη σπανε τα τσιπακια απο την μητρικη επειδη προσπαθουν να κανουν οτι δειχνουν τα tutorial?ενα βιντεακι δεν μπορει να σου μαθει πως να αγγιξεις μια μητρικη ουτε ποση πιεση ή οχι χρειαζετε το καθε εξαρτημα του κινητου σου.

#14   Alexthekiller1993

Alexthekiller1993

iPH Contributor

• 1.515 μηνύματα

Δημοσίευση 15/05/2012 - 01:04

Alexthekiller1993 να σου πω τη γνωμη μου?οσο πιο πολυ το ψαχνεις αλλα τοσα προβληματα θα εχεις.αυτες οι συνομοσιες τυπου θα σου κλεψουν τα γνησια για να σου βαλουν oem ειναι επιοικος τραγικα.δηλαδη ειλικρηνα για να το σκεφτει καποιος να το κανει σε καποιο μαγαζι πρεπει να ειναι τρελος καφρος!την στιγμη που oem και imitation ανταλλακτικα τα πιο πολλα αν δεν ειναι ιδιας αποδοσης τοτε σιγουρα ειναι παρομοιας.τωρα για τα oem k μαιμου στην ουσια ολα μαιμου ειναι.η apple δεν κατασκευαζει κινητα δεν κατασκευαζει ανταλλακτικα οποτε ολα ειναι imitation....
και μη ψαχνεις τεχνικο να στα κανει μπροστα σου.ειναι σαν να ζητας να σου μαθει τη δουλεια του και ειναι δικαιωμα ολων των τεχνικων να μη το δεχοντε αυτο.ειναι σαν να ζητας ιδιαιτερα μαθηματα...

Εχουν κλεψει τεχνικοι δυστυχως πολλα εξαρτηματα δημιουργωντας προβλημα στην συσκευη.Ειναι οντως καφροι και μεσω πμ μπορω να σου πω 2 στην Θεσσαλονικη που το κανανε αν θελεις να μαθεις και το ανοιξαν και ειδαν το τα εξαρτηματα ολα κινεζικα και πολυ κακης ποιοτητας και για αυτο οι συσκευες υπολειτουργουσαν.Επισης τεχνικος για να τα κανει μπροστα σου οπως φανηκε ειναι εξαιρετικα ακριβος σιγουρα αλλα οσο βλεπεις μαθαινεις και μονο κακο δεν ειναι να εχεις γνωσεις για ολα τα θεματα...Θα μαθεις 2-3 βασικα πραγματα να αλλαζεις κατι στην συσκευη.

#15   MarkKnopfler

MarkKnopfler

iPH Intergalactic Leader

• 16.726 μηνύματα

Δημοσίευση 15/05/2012 - 01:04

Βέβαια παίζει ρόλο η εμπειρία,αλίμονο...Απλά και να το δει μια φορά δεν σημαίνει ότι θα μπορεί να το κάνει μόνος του...

Αναρτημένη εικόνα

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 5