Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * - - 4 ψήφοι

iHome Service

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
79 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#16   Sectoras

Sectoras

iPH Addict

• 824 μηνύματα
  • Twitter:@sector2001
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 4S
  • GameCenter:sector2001

Δημοσίευση 15/05/2012 - 01:23

Εχουν κλεψει τεχνικοι δυστυχως πολλα εξαρτηματα δημιουργωντας προβλημα στην συσκευη.Ειναι οντως καφροι και μεσω πμ μπορω να σου πω 2 στην Θεσσαλονικη που το κανανε αν θελεις να μαθεις και το ανοιξαν και ειδαν το τα εξαρτηματα ολα κινεζικα και πολυ κακης ποιοτητας και για αυτο οι συσκευες υπολειτουργουσαν.Επισης τεχνικος για να τα κανει μπροστα σου οπως φανηκε ειναι εξαιρετικα ακριβος σιγουρα αλλα οσο βλεπεις μαθαινεις και μονο κακο δεν ειναι να εχεις γνωσεις για ολα τα θεματα...Θα μαθεις 2-3 βασικα πραγματα να αλλαζεις κατι στην συσκευη.

Συγνώμη φίλε μου αλλα θεωρώ απίθανο να σου άνοιξε τεχνικός την συσκευη να σου έβγαλε μεταχειρισμενες παλιές καλοδιωταινιες να σου έβαλε "κινεζικές" όπως λες γιατι στην καλύτερη μιλάμε για βλακα

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#17   Alexthekiller1993

Alexthekiller1993

iPH Contributor

• 1.515 μηνύματα
  • Twitter:@AlexNannos
  • Κινητό: Άλλο
  • GameCenter:Alex-the-killer

Δημοσίευση 15/05/2012 - 01:31

Συγνώμη φίλε μου αλλα θεωρώ απίθανο να σου άνοιξε τεχνικός την συσκευη να σου έβγαλε μεταχειρισμενες παλιές καλοδιωταινιες να σου έβαλε "κινεζικές" όπως λες γιατι στην καλύτερη μιλάμε για βλακα

Κοιταξε οταν εχεις ολοκαινουργιο iPhone με αυθεντικη οθονη και σου βαζει κινεζικης κακιστης ποιοτητας οθονη ξερει πολυ καλα τι κανει.Διοτι χαλαν μετα απο διαστημα 3-4 μηνων οποτε θα σου πει φιλε εσυ φταις με την κακια σου χρηση και 2ον θα βγαλει πολλα € με την διαφορα αυθεντικης και κινεζικης.Δεν την πουλαει την καινουργια οθονη την χρησιμοποιει στο δικο του κινητο ή φιλων του οταν χρειαστουν Service

Επισης αγοραζει την κινεζικη οθονη με ελαχιστα χρηματα και των πληρωνεις + αρκετα λεφτα για να στην βαλει νομιζοντας οτι ειναι αυθεντικη

Τελευταία επεξεργασία από: Alexthekiller1993, 15/05/2012 - 01:33

#18   Sectoras

Sectoras

iPH Addict

• 824 μηνύματα

Δημοσίευση 15/05/2012 - 01:34

Κοιταξε οταν εχεις ολοκαινουργιο iPhone με αυθεντικη οθονη και σου βαζει κινεζικης κακιστης ποιοτητας οθονη ξερει πολυ καλα τι κανει.Διοτι χαλαν μετα απο διαστημα 3-4 μηνων οποτε θα σου πει φιλε εσυ φταις με την κακια σου χρηση και 2ον θα βγαλει πολλα € με την διαφορα αυθεντικης και κινεζικης.Δεν την πουλαει την καινουργια οθονη την χρησιμοποιει στο δικο του κινητο ή φιλων του οταν χρειαστουν Service

Θα διαφώνησω φίλε μου μαζί σου !! Οι οθόνες που κυκλοφορουνε για iPhone ακομα και οι χειρότερες που έχω δει δεν βγαζουνε σχεδόν ποτε πρόβλημα ! Άλλο η κατασκευή τους και άλλο η λειτουργικότητα τους ! Έχω δουλέψει πολλές ποιοτητες και ακομα και η χειρότερη είναι μέσα στο συρτάρι μου και την έχω για να δοκιμάσω μητρικες και δεν παθαίνει τίποτα !

Άλλο είναι το θέμα αν σου κλέψει την γνήσια οθόνη για να σου βάλει οεμ χωρίς να το θες εκει αλλάζει το θέμα !!

Όπως και επεισεις οτι την παίρνει σχετικά φθηνά και την πουλάει πανάκριβα Γιαυτο καλο είναι να ψαχνομαστε να βρίσκουμε καλές τιμές - ποιοτικές δουλειές !!

Γιαυτο είμαστε τεχνικοί για να ρωτάτε να περνετε τιμές !! Και δόξα τον Θεό είμαστε και σκορπιοι σε όλη την Ελλάδα ;)

Τελευταία επεξεργασία από: Sectoras, 15/05/2012 - 01:38

#19   MarkKnopfler

MarkKnopfler

iPH Intergalactic Leader

• 16.726 μηνύματα
  • Twitter:@Fmiggas
  • Κινητό: iPhone 5S
  • Tablet:iPad 4
  • GameCenter:markknopfler

Δημοσίευση 15/05/2012 - 01:36

Ποιοτικά στην απεικόνιση είναι ίδιες όμως;;;Αυτό μετράει.

Αναρτημένη εικόνα

#20   Alexthekiller1993

Alexthekiller1993

iPH Contributor

• 1.515 μηνύματα

Δημοσίευση 15/05/2012 - 01:36

Θα διαφώνησω φίλε μου μαζί σου !! Οι οθόνες που κυκλοφορουνε για iPhone ακομα και οι χειρότερες που έχω δει δεν βγαζουνε σχεδόν ποτε πρόβλημα ! Άλλο η κατασκευή τους και άλλο η λειτουργικότητα τους ! Έχω δουλέψει πολλές ποιοτητες και ακομα και η χειρότερη είναι μέσα στο συρτάρι μου και την έχω για να δοκιμάσω μητρικες και δεν παθαίνει τίποτα !

Αυτη η οθονη που freeζαρει στην αρχη του ποστ τι νομιζεις οτι ειναι...Στην 90η μερα και κανει ετσι το κινητο ενω δουλευε τελεια...Πολλοι φιλοι μου το παθαν.Εδω εχει στο ebay οθονες 2-3€ αν εχεις το θεο σου.Μην μου πεις οτι ειναι τοσο καλες οσο η OEM

#21   fonikoxeris

fonikoxeris

iPH Enthousiast

• 393 μηνύματα

Δημοσίευση 15/05/2012 - 01:38

ειδικα για τα iphone 4 η οθονη οσο και μαιμου να ειναι ειναι ρετινα!οποτε ρετινα οθονη θα αγορασεις δεν μπορει να κανει δικια του ρετινα ο καθε κινεζος.στα 3g και 3gs αλλαζει το πραγμα μονο.

#22   MarkKnopfler

MarkKnopfler

iPH Intergalactic Leader

• 16.726 μηνύματα

Δημοσίευση 15/05/2012 - 01:38

Αυτη η οθονη που freeζαρει στην αρχη του ποστ τι νομιζεις οτι ειναι...Στην 90η μερα και κανει ετσι το κινητο ενω δουλευε τελεια...Πολλοι φιλοι μου το παθαν.Εδω εχει στο ebay οθονες 2-3€ αν εχεις το θεο σου.Μην μου πεις οτι ειναι τοσο καλες οσο η OEM

Αυτό που λες πάντως εσύ μάλλον για software μου φαίνεται...

Αναρτημένη εικόνα

#23   Sectoras

Sectoras

iPH Addict

• 824 μηνύματα

Δημοσίευση 15/05/2012 - 01:39

Ποιοτικά στην απεικόνιση είναι ίδιες όμως;;;Αυτό μετράει.

Συγκεκριμένα θα σου πω για τις ρετινα είναι ολεεεεεεσσσς ίδιες !!

#24   fonikoxeris

fonikoxeris

iPH Enthousiast

• 393 μηνύματα

Δημοσίευση 15/05/2012 - 01:41

στο παλιο 3g που ειχα του ειχα βαλει οθονη οτι ναναι απο κινεζο.η φωτεινοτητα ηταν καλυτερη απο της γνησιας και δεν μου ειχε βγαλει κανενα προβλημα 3 χρονια που το δουλεψα εγω και η αδερφη μου.ειναι πως θα σου τυχει σε ολα τα πραγματα.και τα oem δεν ειναι παντα oem ειδικα μεσα στο ebay.δεν ειναι παντα το οτι πληρωνεις παιρνεις.ειναι και θεμα τυχεις και ειναι και θεμα πωλητη.αν ξερεις τον πωλητη να εμπιστευτεις τοτε και για οεμ ανταλλακτικα.

#25   Alexthekiller1993

Alexthekiller1993

iPH Contributor

• 1.515 μηνύματα

Δημοσίευση 15/05/2012 - 01:42

Μακαρι να ειναι αλλα εκανα 2-3 restore οχι setup as new αλλα πηγα απο 4.3.3 σε 5.0.0 και μετα απο 2 μηνες στην 5.0.1...Τοσα restore δεν θα το διορθωναν ? Μακαρι να ειναι θα σωσω αρκετα λεφτα

#26   fonikoxeris

fonikoxeris

iPH Enthousiast

• 393 μηνύματα

Δημοσίευση 15/05/2012 - 01:42

εμενα για καλωδιοταινια που δεν παταει καλα μου κανει.αλλα δες πρωτα για software και μετα ψαχνεις για hardware.

#27   Alexthekiller1993

Alexthekiller1993

iPH Contributor

• 1.515 μηνύματα

Δημοσίευση 15/05/2012 - 01:44

εμενα για καλωδιοταινια που δεν παταει καλα μου κανει.αλλα δες πρωτα για software και μετα ψαχνεις για hardware.

Σωστα αν ειναι θα δω το software και αν δεν γινει τοτε το δινω στο fonikoxeri να κανει τα μαγικα του

#28   MarkKnopfler

MarkKnopfler

iPH Intergalactic Leader

• 16.726 μηνύματα

Δημοσίευση 15/05/2012 - 01:45

Μακαρι να ειναι αλλα εκανα 2-3 restore οχι setup as new αλλα πηγα απο 4.3.3 σε 5.0.0 και μετα απο 2 μηνες στην 5.0.1...Τοσα restore δεν θα το διορθωναν ? Μακαρι να ειναι θα σωσω αρκετα λεφτα

Μπας και σου πεσε και έχει ξεκολλήσει το καλώδιο που συνδέει το digitizer με τη logic board?Νομίζω είναι το 2 ή το 1.
Βασικά είναι 3 καλώδια που συνδέουν την οθόνη(πάνω μέρος) με το από κάτω.Τα 2 καλώδια είναι lcd+digitizer το άλλο ear speaker.

Αναρτημένη εικόνα

#29   Alexthekiller1993

Alexthekiller1993

iPH Contributor

• 1.515 μηνύματα

Δημοσίευση 15/05/2012 - 01:49

Μπας και σου πεσε και έχει ξεκολλήσει το καλώδιο που συνδέει το digitizer με τη logic board?Νομίζω είναι το 2 ή το 1.
Βασικά είναι 3 καλώδια που συνδέουν την οθόνη(πάνω μέρος) με το από κάτω.Τα 2 καλώδια είναι lcd+digitizer το άλλο ear speaker.

Αχ αυτο ear speaker ποτε δεν μπορεσα να το βαλω.Θελει να το συρω απο κατω και δεν μπορω με τιποτα

#30   MarkKnopfler

MarkKnopfler

iPH Intergalactic Leader

• 16.726 μηνύματα

Δημοσίευση 15/05/2012 - 01:52

Το έχεις ανοίξει δλδ;Τα άλλα 2 τα έχεις βάλει καλά;

Αναρτημένη εικόνα