Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * - - 4 ψήφοι

iHome Service

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
79 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#31   djnoizeteck

djnoizeteck

iPH User

• 180 μηνύματα
  • Twitter:@PanosGkatsas
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 4

Δημοσίευση 15/05/2012 - 01:52

Ιδιες οθόνες οι γνήσιες με τις κινέζικες? Τί λετε ρε παιδιά? και γιατί η μια έχει 15ε και η άλλη 80? Δεν ξερω,δεν το πιστεύω!

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#32   Sectoras

Sectoras

iPH Addict

• 824 μηνύματα
  • Twitter:@sector2001
  • Κινητό: iPhone 4S
  • GameCenter:sector2001

Δημοσίευση 15/05/2012 - 01:54

Ιδιες οθόνες οι γνήσιες με τις κινέζικες? Τί λετε ρε παιδιά? και γιατί η μια έχει 15ε και η άλλη 80? Δεν ξερω,δεν το πιστεύω!

φιλε μου ΓΝΗΣΙΑ ανταλλακτικα APPLε ΔΕΝ υπαρχουνε !! ειναι ΟΛΑ μα ΟΛΑ κινεζικα ! ειτε ειναι καλης ποιοτητας ειτε ειναι Κακης .

#33   djnoizeteck

djnoizeteck

iPH User

• 180 μηνύματα
  • Twitter:@PanosGkatsas
  • Κινητό: iPhone 4

Δημοσίευση 15/05/2012 - 01:58

Ναι το ξερω οτι δεν δινει η apple γνησια ανταλλακτικα αλλα οι περισσοτεροι μιλανε για ΟΕΜ και οχι για κινεζικα!

#34   fonikoxeris

fonikoxeris

iPH Enthousiast

• 393 μηνύματα

Δημοσίευση 15/05/2012 - 01:58

παιδια παρτε το χαμπαρι οπως λεει και ο sectoras γνησια ανταλλακτικα ΔΕΝ υπαρχουν πουθενα.η apple δεν κατασκευαζει ανταλλακτικα ουτε κινητα.αλλες εταιριες της τα κανουν ολα.γνησιο ανταλλακτικο αφτερμαρκετ δεν υπαρχει μονο οεμ.που και αυτα δεν ειναι παντα οεμ.

#35   Sectoras

Sectoras

iPH Addict

• 824 μηνύματα

Δημοσίευση 15/05/2012 - 02:00

Ναι το ξερω οτι δεν δινει η apple γνησια ανταλλακτικα αλλα οι περισσοτεροι μιλανε για ΟΕΜ και οχι για κινεζικα!

υπαρχει ενα Ολοκληρο τοπικ που Εξιγει αναλυτηκα τι εννοουμε Λεγοντας ΟΕΜ ανταλλακτικα ... και Φυσικα ΕΙΝΑΙ ΚΙΝΕΖΙΚΑ !!!

το ΟΕΜ στα συγκεκριμενα ανταλλακτικα ειναι "Βαφτησμα" των "Καλων-Ποιοτηκων" ανταλλακτικων και τιποτα παραπανω.

#36   MarkKnopfler

MarkKnopfler

iPH Intergalactic Leader

• 16.726 μηνύματα
  • Twitter:@Fmiggas
  • Κινητό: iPhone 5S
  • Tablet:iPad 4
  • GameCenter:markknopfler

Δημοσίευση 15/05/2012 - 02:01

Εγώ δεν καταλαβαίνω προς τι η τόση απέχθεια προς το Κινέζικο.Το iphone δεν είναι κινέζικο;Η foxconn που βρίσκεται ξέρετε;:D

Οι ποιότητες μπορεί να διαφέρουν αλλά ότι και να βάλεις θα είναι κινέζικο..

Αναρτημένη εικόνα

#37   Sectoras

Sectoras

iPH Addict

• 824 μηνύματα

Δημοσίευση 15/05/2012 - 02:05

Εγώ δεν καταλαβαίνω προς τι η τόση απέχθεια προς το Κινέζικο.Το iphone δεν είναι κινέζικο;Η foxconn που βρίσκεται ξέρετε; :D

Οι ποιότητες μπορεί να διαφέρουν αλλά ότι και να βάλεις θα είναι κινέζικο..

China Rulez !!!!

#38   iHomeService

iHomeService

iPH newbie

• 66 μηνύματα

Δημοσίευση 15/05/2012 - 11:27

Συγκεκριμένα θα σου πω για τις ρετινα είναι ολεεεεεεσσσς ίδιες !!

φιλε μου ΓΝΗΣΙΑ ανταλλακτικα APPLε ΔΕΝ υπαρχουνε !! ειναι ΟΛΑ μα ΟΛΑ κινεζικα ! ειτε ειναι καλης ποιοτητας ειτε ειναι Κακης .

Sectora μπορώ να σου παρουσιάσω σε βιντεάκι 4 διαφορετικές οθόνες για iPhone 4.
Grade B
Grade A
Original
100% Original ---> Ιδιά που έχεις στο κινητό σου.

H apple δεν παράγει ανταλλακτικά για επισκευές διότι δεν υποστηρίζει τον θεσμό της επισκευή αλλά της αλλάγης και αναβάθμισης.
Τα εργοστάσια στην κίνα ομως κατασκευάζουν παραπάνω οθόνες και για άλλους σκοπούς όπως του εμπορίου, επίσης ύπάρχουν και οι γνήσιες που δεν πέρασαν τα τεστ στο εργοστάσιο και αυτές είναι στην αγορά.

Λοιπόν είναι στην κρίση μας σαν iHomeService να αναγνωρίσουμε την καλύτερη ποιότητα (ότι δίνεις πέρνεις στους κινέζους) και να μην κοροιδεψουμε εσάς τους πελάτες μας γιατί υπάρχει αμοιβαία σχέση. Αμα στην φέρω θα μου την φέρεις και θα πάρεις μαζί σου άλλους 10 φιλους γνωστούς σου. Αν σε ικανοποιήσω θα μου ξανα ερθεις και θα φέρεις όλο το σόι σου. :)

Alexthekiller1993 να σου πω τη γνωμη μου?οσο πιο πολυ το ψαχνεις αλλα τοσα προβληματα θα εχεις.αυτες οι συνομοσιες τυπου θα σου κλεψουν τα γνησια για να σου βαλουν oem ειναι επιοικος τραγικα.δηλαδη ειλικρηνα για να το σκεφτει καποιος να το κανει σε καποιο μαγαζι πρεπει να ειναι τρελος καφρος!την στιγμη που oem και imitation ανταλλακτικα τα πιο πολλα αν δεν ειναι ιδιας αποδοσης τοτε σιγουρα ειναι παρομοιας.τωρα για τα oem k μαιμου στην ουσια ολα μαιμου ειναι.η apple δεν κατασκευαζει κινητα δεν κατασκευαζει ανταλλακτικα οποτε ολα ειναι imitation....
και μη ψαχνεις τεχνικο να στα κανει μπροστα σου.ειναι σαν να ζητας να σου μαθει τη δουλεια του και ειναι δικαιωμα ολων των τεχνικων να μη το δεχοντε αυτο.ειναι σαν να ζητας ιδιαιτερα μαθηματα...

Η επισκευή γίνετε με ανάλυση μαθήματος και ρωτάει ο πελάτης ότι θέλει για το iPhone, όλοι οι τεχνικοί μας είναι διαθέσιμοι και εκπαιδευμένοι γιαυτό το σκοπό, διαφέρουμε από τους άλλους και καινοτομούμε, το κόστος επισκευής σχετικά με άλλα επισκευάστικά κέντρα είναι το ίδιο και φτηνότερο αν αναλογιστείς την επισκευή κατοίκον και τα γνήσια ανταλλακτικά.

Καλησπερα σας,

Εχω προβλημα με ενα 3G και ενα 3GS . Το 3G ΔΕΝ βρισκει ποτε δικτυα wifi !! Ενω το 3GS freeζaρει το touchscreen για μερικα δευτερολεπτα και μετα επανερχεται.Την στιγμη του κολληματος δουλευουν ολα τα κουμπια και αν το κλειδωσω ξαναδουλευει κανονικα χωρις να χρειαζεται να περιμενω να επανερθει.Για να καταλαβεται για να στειλω ενα μηνυμα το κλειδωνω και το ξεκλειδωνω τουλαχιστον 2 φορες επειδη συνεχεια freeζαρει.

Εχω ακουσει οτι εχουν πολυ καλο service στο iHomeService και μαλιστα ερχονται σπιτι σου για να επιδιορθωσουν την συσκευη χωρις επιπλεον πληρωμη για αυτο ! Ετσι βλεπεις τι συμβαινει στην συσκευη σου την ωρα της επισκευης χωρις να το αποχωριζεσαι ! Ξερετε για αυτους απο προσωπικη εμπειρια τιποτα ?? Στη σελιδα τους στο Facebook γραφουν ολοι με τα καλυτερα λογια ! Αν δεν ξερετε πειτε μου ποσο μπορει να κοστισει η επισκευη για το 3GS και 3G . ( http://www.ihomeservice.gr )

Αλέξη μιλήσαμε και στο facebook, όταν θελήσεις το βλέπουμε το 3GS που είναι ένα θέμα που μπορεί να λυθεί. Δεν βιάζουμε κανένα ;)
Θεσσαλονίκη υπάρχει διαθέσιμος συνεργάτης μας.

Τελευταία επεξεργασία από: iHomeService, 15/05/2012 - 11:30

#39   Sectoras

Sectoras

iPH Addict

• 824 μηνύματα

Δημοσίευση 15/05/2012 - 16:34

Sectora μπορώ να σου παρουσιάσω σε βιντεάκι 4 διαφορετικές οθόνες για iPhone 4.
Grade B
Grade A
Original
100% Original ---> Ιδιά που έχεις στο κινητό σου.

H apple δεν παράγει ανταλλακτικά για επισκευές διότι δεν υποστηρίζει τον θεσμό της επισκευή αλλά της αλλάγης και αναβάθμισης.
Τα εργοστάσια στην κίνα ομως κατασκευάζουν παραπάνω οθόνες και για άλλους σκοπούς όπως του εμπορίου, επίσης ύπάρχουν και οι γνήσιες που δεν πέρασαν τα τεστ στο εργοστάσιο και αυτές είναι στην αγορά.

Λοιπόν είναι στην κρίση μας σαν iHomeService να αναγνωρίσουμε την καλύτερη ποιότητα (ότι δίνεις πέρνεις στους κινέζους) και να μην κοροιδεψουμε εσάς τους πελάτες μας γιατί υπάρχει αμοιβαία σχέση. Αμα στην φέρω θα μου την φέρεις και θα πάρεις μαζί σου άλλους 10 φιλους γνωστούς σου. Αν σε ικανοποιήσω θα μου ξανα ερθεις και θα φέρεις όλο το σόι σου. :)

Η επισκευή γίνετε με ανάλυση μαθήματος και ρωτάει ο πελάτης ότι θέλει για το iPhone, όλοι οι τεχνικοί μας είναι διαθέσιμοι και εκπαιδευμένοι γιαυτό το σκοπό, διαφέρουμε από τους άλλους και καινοτομούμε, το κόστος επισκευής σχετικά με άλλα επισκευάστικά κέντρα είναι το ίδιο και φτηνότερο αν αναλογιστείς την επισκευή κατοίκον και τα γνήσια ανταλλακτικά.

Αλέξη μιλήσαμε και στο facebook, όταν θελήσεις το βλέπουμε το 3GS που είναι ένα θέμα που μπορεί να λυθεί. Δεν βιάζουμε κανένα ;)
Θεσσαλονίκη υπάρχει διαθέσιμος συνεργάτης μας.

Γνήσια ανταλλακτικα δεν υπάρχουνε να με συγχωρεις υπάρχουνε καλές ποιοτητες τεχνικός είσαι και θα έχεις δει παρα πολλές ποιοτητες και ποιοτητες !! Όπως έχω δει και εγω !! Υπάρχουνε οεμ οθόνες απλα που είναι ίδιες σαν τις γνησιες !! Γνησιες όμως δεν είναι !! Όσο για τα εργοστάσια κτλ δεν θέλω να μπω σε αυτο το τριπακι συζήτησης ούτε να τσακωθω μαζί σου !! Προσωπικά προτείμω να λέω στους πελάτες μου οεμ .... Ο νοών νοητο....

#40   Alexthekiller1993

Alexthekiller1993

iPH Contributor

• 1.515 μηνύματα
  • Twitter:@AlexNannos
  • Κινητό: Άλλο
  • GameCenter:Alex-the-killer

Δημοσίευση 15/05/2012 - 17:11

Kαλα κανεις και προτιμας ΟΕΜ . Εσυ ποσο δηλαδη θα κοστολογουσες μια ΟΕΜ οθονη να βαλεις σε 3GS + τα εργατικα ? Αν οντως για το freeζαρισμα φταιει οθονη και δεν ειναι μητρικη...Εκτος οπως ειπαν αλλοι μπορει να φταιει καποιος κονεκτορας που δεν παταει καλα.Σαν τεχνικος τι τιμη δινεις για αυτα τα 3

#41   batjump

batjump

iPH Contributor

• 1.467 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α
  • Κινητό: Άλλο

Δημοσίευση 15/05/2012 - 17:38

Για αλλη μια φορα η παραπληροφορηση βασιλευει

Λοιπον για τελευταια φορα θα το ξαναπω

Γνησιο και ταυτοχρονα καινουριο ειναι το ανταλλακτικο που εχει αφαιρεθει απο αθικτο iphone
το οποιο φυσικα εχει αγοραστει στην ζελατινα μονο για αυτο τον σκοπο
οπως εκανα εγω στο παρελθον και πλεον φυσικα το εχω σταματησει

αγοραζα δηλαδη ενα iphone πριν απο 2 χρονια και το εκανα βιδες μονο και μονο για να εχω τα 100% γνησια ανταλλακτικα του
και οποιος τα ηθελε πληρωνε αναλογα.

ολα τα υπολοιπα που κυκλοφορουν στο εμποριο ειναι Α, Β, Γ διαλογης

ή και γνησια μεταχειρισμενα ομως
ή και παρτιδες που δεν περασαν με επιτυχια τον ποιοτικο ελεγχο της Apple και για καποιον λογο δεν το περασαν

Αυτα τα ολιγα κυριοι
και με ολη την ειλικρινια μου

#42   pantsos

pantsos

iPH Elite Poster

• 2.247 μηνύματα
  • Twitter:@idrserviceca
  • Κινητό: iPhone X
  • Tablet:iPad Pro 3rd gen

Δημοσίευση 15/05/2012 - 17:43

Γνησιο και ταυτοχρονα καινουριο ειναι το ανταλλακτικο που εχει αφαιρεθει απο αθικτο iphone
το οποιο φυσικα εχει αγοραστει στην ζελατινα μονο για αυτο τον σκοπο
οπως εκανα εγω στο παρελθον και πλεον φυσικα το εχω σταματησει

αγοραζα δηλαδη ενα iphone πριν απο 2 χρονια και το εκανα βιδες μονο και μονο για να εχω τα 100% γνησια ανταλλακτικα του
και οποιος τα ηθελε πληρωνε αναλογα.

ολα τα υπολοιπα που κυκλοφορουν στο εμποριο ειναι Α, Β, Γ διαλογης

ή και γνησια μεταχειρισμενα ομως
ή και παρτιδες που δεν περασαν με επιτυχια τον ποιοτικο ελεγχο της Apple και για καποιον λογο δεν το περασαν

Αυτα τα ολιγα κυριοι
και με ολη την ειλικρινια μου

Πες τα Leo γιατί θα ξεχάσουμε και αυτά που ξέρουμε

Τελευταία επεξεργασία από: pantsos, 15/05/2012 - 17:44

#43   Sectoras

Sectoras

iPH Addict

• 824 μηνύματα

Δημοσίευση 15/05/2012 - 17:48

China rules !!!!!!

#44   iHomeService

iHomeService

iPH newbie

• 66 μηνύματα

Δημοσίευση 16/05/2012 - 19:14

Γνήσια ανταλλακτικα δεν υπάρχουνε να με συγχωρεις υπάρχουνε καλές ποιοτητες τεχνικός είσαι και θα έχεις δει παρα πολλές ποιοτητες και ποιοτητες !! Όπως έχω δει και εγω !! Υπάρχουνε οεμ οθόνες απλα που είναι ίδιες σαν τις γνησιες !! Γνησιες όμως δεν είναι !! Όσο για τα εργοστάσια κτλ δεν θέλω να μπω σε αυτο το τριπακι συζήτησης ούτε να τσακωθω μαζί σου !! Προσωπικά προτείμω να λέω στους πελάτες μου οεμ .... Ο νοών νοητο....

Sectora δεν το ονομάζω OEM για έναν απλό λόγο.

Διότι εχουμε δοκιμάσει και άλλα ΟΕΜ τα οποία κοστίζουν 50-60% της τιμής του γνήσιου που αγοράζουμε εμείς.

Δεν πάω να εκθειάσω τα ανταλλακτικά μας, αλλά έχω δεί τι βάζουν πολλοί με (ΟΕΜ) και δεν πεφτουμε στην κατηγορία τους.

To OEM είναι ένας τίτλος πονεμένος!

Μπορώ να κάνω ένα πόστ με μία παρουσίαση λεπτομέριών για την οθόνη του iPhone 4.
Να γνωρίζουν όλοι να ξεχωρίζουν !!!

Γνησιο και ταυτοχρονα καινουριο ειναι το ανταλλακτικο που εχει αφαιρεθει απο αθικτο iphone.

Με λίγα λόγια για να είναι γνήσιο ένα ανταλλακτικό πρέπει να βγεί από καινούριο iPhone?

#45   KostasRodos29

KostasRodos29

iPH Intergalactic Leader

• 19.675 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • Tablet:Άλλο

Δημοσίευση 16/05/2012 - 19:16

Με λίγα λόγια για να είναι γνήσιο ένα ανταλλακτικό πρέπει να βγεί από καινούριο iPhone?

Ακριβώς.;-)

ΟΤΙ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΔΕΝ ΤΟ ΠΕΙΡΑΖΟΥΜΕ...!!!!

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 2

0 μέλη, 2 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες