Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * - - 4 ψήφοι

iHome Service

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
79 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#61   pantsos

pantsos

iPH Elite Poster

• 2.247 μηνύματα
  • Twitter:@idrserviceca
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone X
  • Tablet:iPad Pro 3rd gen

Δημοσίευση 16/05/2012 - 23:14

As a reference το είπα για την ποιότητα που προσφέρουν. Μήπως καποιος έχει δοκιμάσει και να είχαμε ένα κοινό σημείο στις απόψεις μας!! Για κάνε μου ένα proposal τί να γράφω στο site? αν ακούσει ο πελάτης οτι δεν είναι γνήσιο θα πάει αυτομάτως στο επόμενο κατάστημα.

Άμα θέλεις να ακούει ο πελάτης αυτό που θέλει να ακούει και συ του το επιβεβαιώνεις τότε τι να πω.
Εγώ αν του πω οτι είναι γνήσιο και μετά μάθει οτι τον κορόιδεψα γιατί δεν υπάρχουν γνήσια,πρώτα απο όλα δε θα με εμπιστευτεί ξανά και 2ον θα μου την πει και απο πάνω.
Χωρίς παρεξήγηση επισκευάζω iphone απο αρχές του 2008 και πίστεψε με δεν έχω πρόβλημα στο να με εμπιστεύονται στο ότι τους λεω,και να έχω δουλειά.Ίσα ίσα το εκτιμούν όταν ξέρουν οτι θα είσαι εντάξει μαζί τους.
Και εδώ μέσα που εξυπηρετώ και στο μαγαζί μου το ίδιο.

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#62   DjVassel

DjVassel

iPH Master

• 6.775 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6
  • Tablet:iPad mini
  • GameCenter:djvassel

Δημοσίευση 16/05/2012 - 23:18

Για κάνε μου ένα proposal τί να γράφω στο site?

αν ακούσει ο πελάτης οτι δεν είναι γνήσιο θα πάει αυτομάτως στο επόμενο κατάστημα.

Και ειναι λογικη αυτη; Δηλαδη για να μη κοιταξει παρακατω του λεμε πως αυτο που παιρνει ειναι αυθεντικο; Πιστεψε με, κι εγω εχω καταστημα αλλα ΠΟΤΕ δεν ειπα οτι κατι ειναι αυθεντικο, αν και πολυ ανετα θα μπορουσα μιας και πολλα αξεσουαρ δε ξεχωριζουν με τιποτα με το αυθεντικο. Το τιμιο για μενα ειναι να γραψεις μια παραγραφο πανω απο τον πινακα τιμων σου που να εξηγεις οτι δεν υπαρχουν αυθεντικα ανταλλακτικα και πως αυτα που εχεις ειναι υψηλης ποιοτητας Imitation.

#63   fonikoxeris

fonikoxeris

iPH Enthousiast

• 393 μηνύματα

Δημοσίευση 16/05/2012 - 23:38

αυτη ειναι μια καλη λυση φιλε Djvassel επειδη οι περισσοτεροι δεν το γνωριζουν.ειτε θελουν ειτε οχι με τον καιρο ολοι θα το χωνεψουν επιτελους.

#64   billthes

billthes

iPH Contributor

• 1.271 μηνύματα
  • Κινητό: Άλλο
  • GameCenter:billthes

Δημοσίευση 16/05/2012 - 23:48

παιδιά συγνώμη για το offtopic..μιας και ειδα είστε μαζεμένοι αρκετοί τεχνικοί σ αυτο το topic,εχει συνεργαστεί κανεις με το παρακάτω κατάστημα ή εστω να εχει άποψη..; μου εχει γυαλίσει αυτο..
http://www.easytechn...roducts_id=6911

#65   pantsos

pantsos

iPH Elite Poster

• 2.247 μηνύματα
  • Twitter:@idrserviceca
  • Κινητό: iPhone X
  • Tablet:iPad Pro 3rd gen

Δημοσίευση 16/05/2012 - 23:51

Παλιά είχα δοκιμάσει κάποια ανταλλακτικά απο το συγκεκριμένο δεν είχαν πρόβλημα.
Την αλλαγή θα την κάνεις μόνος;

#66   Alexthekiller1993

Alexthekiller1993

iPH Contributor

• 1.515 μηνύματα
  • Twitter:@AlexNannos
  • GameCenter:Alex-the-killer

Δημοσίευση 16/05/2012 - 23:54

Να στο κανει ο Pantsos εγγυημενα πραγματα και σωστα και στην καλυτερη τιμη !

#67   billthes

billthes

iPH Contributor

• 1.271 μηνύματα

Δημοσίευση 16/05/2012 - 23:55

οχι βέβαια..βασικά το εχω παραγγείλει ήδη, αυριο-μεθαυριο θα το έχω..όποιος ειναι απο Θεσσαλονίκη ας ερθει σε pm.. ;)
(το οχι βεβαια πηγαινε στο μηνυμα του @pantsos)

Τελευταία επεξεργασία από: billthes, 17/05/2012 - 00:00

#68   DjVassel

DjVassel

iPH Master

• 6.775 μηνύματα

Δημοσίευση 17/05/2012 - 00:03

Bill δεν αντεξες, την εκανες τη δουλεια με το μπλε ε;;; Χεχεχε

#69   Cretan1986

Cretan1986

iPH newbie

• 8 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 17/05/2012 - 00:09

Για κάνε μου ένα proposal τί να γράφω στο site?

αν ακούσει ο πελάτης οτι δεν είναι γνήσιο θα πάει αυτομάτως στο επόμενο κατάστημα.

Θα μπορούσες να βρεις κάποιο άρθρο από το επίσημο site της apple που θα εξηγεί τη θέση τους και πως δεν υπάρχουν ελεγμένα και πιστοποιημένα ανταλλακτικά από αυτούς στην αγορά. Αν το κάνεις αυτό και φερθείς έντιμα, ουσιαστικά θα κερδίσεις τους πελάτες που έχουν κάνει μια έρευνα αγοράς από ανταγωνιστές που τάζουν τον ουρανό με τ'άστρα.

#70   billthes

billthes

iPH Contributor

• 1.271 μηνύματα

Δημοσίευση 17/05/2012 - 00:10

Bill δεν αντεξες, την εκανες τη δουλεια με το μπλε ε;;; Χεχεχε

ασε Βασίλη αφου με ξέρεις..αγύριστο κεφάλι τελικα! εσυ βρες μου κανα μπλε bumperακι ;)

#71   Sectoras

Sectoras

iPH Addict

• 824 μηνύματα
  • Twitter:@sector2001
  • Κινητό: iPhone 4S
  • GameCenter:sector2001

Δημοσίευση 17/05/2012 - 00:18

παιδιά συγνώμη για το offtopic..μιας και ειδα είστε μαζεμένοι αρκετοί τεχνικοί σ αυτο το topic,εχει συνεργαστεί κανεις με το παρακάτω κατάστημα ή εστω να εχει άποψη..; μου εχει γυαλίσει αυτο..
http://www.easytechn...roducts_id=6911

Απλα να ξέρεις ότι η μπλε καθρεφτιζε πρόσοψη θα έχει ένα θέμα με την ορατότητα τις οθόνης !!! Μιλάω για το χρωμα και όχι για το μαγαζί !

#72   DjVassel

DjVassel

iPH Master

• 6.775 μηνύματα

Δημοσίευση 17/05/2012 - 00:22

ασε Βασίλη αφου με ξέρεις..αγύριστο κεφάλι τελικα! εσυ βρες μου κανα μπλε bumperακι ;)

Εχω φερει ηδη!

#73   billthes

billthes

iPH Contributor

• 1.271 μηνύματα

Δημοσίευση 17/05/2012 - 00:26

Απλα να ξέρεις ότι η μπλε καθρεφτιζε πρόσοψη θα έχει ένα θέμα με την ορατότητα τις οθόνης !!! Μιλάω για το χρωμα και όχι για το μαγαζί !

καταλαβα..εντάξει υπο σκια φαντάζομαι θα φαινεται κατι,δεν μπορεί..εξαλλου κατω απ τον ηλιο σχεδόν καμία οθόνη δεν φαίνεται!
Bill ωραία τοτε. μετα την 'μεταμόσχευση' θα σε επισκεφθώ σύντομα!

#74   iHomeService

iHomeService

iPH newbie

• 66 μηνύματα

Δημοσίευση 17/05/2012 - 07:12

Με όλες τις απαντήσεις σας σχημάτισα μια άποψη.

Γνήσιες είναι μόνο αυτές που είναι πιστοποιημένες από την Apple (δηλαδή είχαν μπει σε πιστοποιημένα και ελεγμένα iPhone).
Και ότι κυκλοφορούν ΑΚΡΙΒΩΣ ίδιες οθόνες που απλά δεν έτυχε να μπούν στο iPhone και επομένως να τις ελέγξει η Apple.

Ποιος από εδώ πιστεύει ότι, για παράδειγμα κατασκευάστηκαν 20.000.0000 iPhone, το εργοστάσιο κατασκεύασε 20.000.000 οθόνες + ένα ποσοστό για τις προβληματικές. Ποιος μα ποιος πιστεύει ότι το εργοστάσιο σταμάτησε να επισκευάζει και άλλες οθόνες όταν υπάρχει ΤΕΤΟΙΑ ζήτηση...

Αρα καταλήγουμε στο ότι είναι ίδιες οθόνες ΑΚΡΙΒΩΣ αλλά δεν έχουν την πιστοποίηση που πρέπει από την apple για να την βαφτίσει με το άγιο νερό της και την έννοια της γνησιότητας.

*** Βγάζω στην απέξω τις άλλες ποιότητες, και μιλάω μόνο για την ποιότητα ίδια με αυτή που έχει ένα γνήσιο iPhone στο κουτί του.

ναι αλλα αν Ο πελατης μαθει επιτελους οτι ΔΕΝ υπαρχουνε Γνησια ανταλλακτικα και ο παρακατω Μαγαζατορας του πουλαει Φυκια για μεταξοτες Κορδελες ίσως να Μήν παει παρακατω και να το πει και σε 1-2-3 φιλαρακια του να μαθουνε πια ειναι η πικρη αληθεια ! και να Εκτιμισουνε Την Τιμιοτητα του μαγαζατορα....

πιστεψε με μαγαζακια που Πουλανε Δυθεν γνησια ανταλλακτικα τρωνε Μουτζες απ'εξω...

Φίλε Φύκια δεν τα λες. Φύκια θα πουλάγαμε αν λέγαμε ότι είναι γνήσια και είχαμε την Grade A,B ποιότητα.

#75   nsxbass

nsxbass

iPH Guru

• 9.378 μηνύματα
  • Twitter:@n1ckstrat
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • GameCenter:nsxbass

Δημοσίευση 17/05/2012 - 07:39

Είχα κάτσει παλιότερα και είχα γράψει ολόκληρο τόπικ για το θέμα των ποιοτήτων των ανταλλακτικών.

Αναλυτικά:

"Ποιότητες Ανταλλακτικών

Τα ανταλλακτικά για τα iphone (και γενικότερα βέβαια) κανονικά διακρίνονται σε ΟΕΜ και "άλλα".
Με το άλλα εννοώ ότι μιλάμε για φτηνές απομιμήσεις συνήθως.

Ας ασχοληθούμε με τα ΟΕΜ.
Ο όρος ΟΕΜ σημαίνει Original Equipment Manufacturer. Ότι δηλαδή αυτός που κατασκεύασε είναι η επίσημη πηγή του προϊόντος (στην συγκεκριμένη περίπτωση η Apple).
H Apple, όμως, ΔΕΝ ΔΙΝΕΙ ανταλλακτικά πουθενά στο εμπόριο.
Πως λοιπόν κυκλοφορούν ΟΕΜ parts στο διαδίκτυο? Η απάντηση είναι απλή: Δεν Κυκλοφορούν.

Όσο περισσότερες απομιμήσεις ανταλλακτικών κυκλοφορούσαν, τόσο υπήρχαν και πολλές διαφορετικές ποιότητες στην αγορά.
Κάποια μάλιστα είχαν ποιότητα εφάμιλλη με αυτήν των αυθεντικών που βρίσκονταν στα τηλέφωνα.
Δημιουργήθηκε, λοιπόν η ανάγκη για να διαχωριστούν τα "καλά" από τα "κακά".

Κάπως έτσι η κοινότητα επινόησε τον όρο ΟΕΜ quality parts.
Αυτά ήταν ανταλλακτικά τα οποία δεν ήταν μεν ΟΕΜ αλλά ήταν ίδιας ποιότητας ακριβώς με τα ΟΕΜ.
Το πρόβλημα ήταν ότι σύντομα το πράγμα μπερδεύτηκε ανάμεσα σε ΟΕΜ και ΟΕΜ quality και δημιουργήθηκε σύγχυση.
Για αυτό το λόγο εκ των πραγμάτων έγιναν αλλαγές στους όρους.

Το ΟΕΜ καταργήθηκε για τα αυθεντικά ανταλλακτικά. Αυτά πλέον ονομάζονται Original parts.
Με τον όρο ΟΕΜ εννοούμε πλέον τα ανταλλακτικά που έχουν ίδια ποιότητα με τα αυθεντικά αλλά δεν είναι αυθεντικά."

Συμπέρασμα?

Άλλο το γνήσια και άλλο το ΣΑΝ γνήσια. Όσο ίδια ποιότητα και να έχουν, γνήσια δεν θα γίνουν.

Και αν μη τη άλλο, μόνο αλήθεια δεν λες στον πελάτη αν του πλασάρεις το ΟΕΜ για γνήσιο.

Προσωπική μου εμπειρία: 3 οθόνες ΟΕΜ για iPhone 4, και οι 3 με καμένο pixel. Στην 4η ήταν όλα καλά.

Ε δε νομίζω να άνοιξε ποτέ κανένας 3 iPhone σφραγισμένα και να είχαν και τα τρία καμένα pixel!

Ακόμα και σαν πιθανότητα κάτι λέει.

Όσο για αυτό που αναφέρθηκε στην αρχή για τους απατεώνες που αφαιρούν τα αυθεντικά κομμάτια από τα τηλέφωνα και τα αντικαθιστούν με after market parts, έχει γίνει πλέον μάστιγα και θέλει προσοχή.

Γνώμη μου? Επισκευές στο τηλέφωνό μας ΜΟΝΟ από έμπιστα άτομα.

Αλλιώς μπροστά στα μάτια μας μόνο!

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 5