Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
- - - - -

Απορια σχετικα με νομικο ζητημα ληξιπροθεσμης οφειλης

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
10 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#1   omilitis1987

omilitis1987

iPH Hero

• 4.524 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone X

Δημοσίευση 21/05/2012 - 17:42

Καλησπερα, αντιμετωπιζω το εξης προβλημα:
Το 2010 ειχα χρεωθει αθελα μου 400€ για internet 3G ( καταναλωση περιπου 1- 2 ωρες συνολο) το οποιο δεν πληρωσα ποτε.
Κατα διαστηματα με καλουν απο ενα δικηγορικο γραφειο για να μου το υπενθυμισουν , και προσφατα με απειλησαν οτι θα προχωρησουν σε δικαστηριο, θα χρεωθω τα εξοδα δικαστηριου και θα μπω στον Τειρεσια.
Εαν γνωριζει καποιος να μου απαντησει τα παρακτω θα το εκτιμουσα
1)Ποσο κοστιζουν τα εξοδα δικαστηριου;
2)Γινεται να μπεις στον Τειρεσια για οφειλες σε ιδιωτη ( Cosmote);
3)Υπαρχει δυνατοτητα να προσβαλλω την οφειλη με βαση τη σημερινη νομοθεσια της ημερησιας μεγιστης χρεωσης 3G ιντερνετ( 1€ την ημερα maximum);

Ευχαριστω

Τελευταία επεξεργασία από: omilitis1987, 21/05/2012 - 17:43

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#2   Paris1986

Paris1986

iPH Community Leader

• 12.814 μηνύματα
  • Twitter:@par1scha
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • Tablet:iPad Pro 1st gen
  • GameCenter:Par1s

Δημοσίευση 21/05/2012 - 19:07

Το συμβόλαιο που έχεις υπογράψει έχει όρους και προϋποθέσεις. Γιατι δεν ρίχνεις πρώτα μια ματιά;

#3   thanozr

thanozr

iPH Contributor

• 1.429 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6

Δημοσίευση 21/05/2012 - 19:11

Καλησπέρα φίλε μου.

Σχετικά με το 2ο γίνεται γιατί έχω γνωστό που μπήκε από τη Vodafone για πολύ μικρότερο ποσό. Για το 3ο φαντάζομαι πως μάλλον όχι καθώς το δικό σου θέμα είναι από το 2010.

#4   webforyou

webforyou

iPH Enthousiast

• 491 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 4S
  • Tablet:iPad

Δημοσίευση 21/05/2012 - 19:21

μην κανεις τιποτα και μην φοβασε τιποτα αστους να κουρευονται σε λιγο δεν θα εχουμε να φαμε πλακα κανουμε

#5   omilitis1987

omilitis1987

iPH Hero

• 4.524 μηνύματα

Δημοσίευση 21/05/2012 - 19:32

Ευχαριστω παιδια για τις απαντησεις. Δε με βλεπω να το αποφευγω το πακετακι
:-(

#6   thanasis

thanasis

iPH Guru

• 9.488 μηνύματα
  • Κινητό: Άλλο

Δημοσίευση 21/05/2012 - 19:45

Από εμένα πάντως η Vodafon περιμένει ακόμα λεφτά (200€) τα οποία ληστρικά επιδίωξε να μου επιβάλει μέσω των δικαστικών εκπροσωπών της.Όταν με κάλεσαν για να μου πουν ότι θα προβούν σε νομικές διαδικασίες τους απάντησα πολύ απλά ότι σας περιμένω :) Και ακόμα τους περιμένω εδώ και 5 χρόνια.Βέβαια στην δική μου περίπτωση έχω πιστωτικό με το ποσό που αυτοί οι "χαρτογιακάδες" μου ζήτησαν απειλητικά να τους πληρώσω και έτσι ξαφνικά το ξέχασαν..

Άστους να κόψουν τον σβέρκο τους.KANENA δικαστήριο ΔΕΝ θα τους δικαιώσει στην περίπτωση που δεν έχεις εσύ ευθύνη για ληστρικές χρεώσεις ακόμα και αν έχεις υπογράψει σχετικό συμβόλαιο.Μπορείς να διεκδικήσεις

Της χρεωστικές αλητείες της Vodafon δεν θα της πληρώνει ο κοσμάκης με απειλές και τα συναφή.

Αν όμως έχεις αποδεχθεί ότι η κατανάλωση αυτή έχει γίνει τότε δεν μπορείς να κάνεις τίποτα.

ezgif_com_crop_2.gif

#7   iVagos

iVagos

iPH Member

• 283 μηνύματα
  • Tablet:Άλλο

Δημοσίευση 21/05/2012 - 20:05

Φίλε κανε την πάπια ...

#8   Archodas

Archodas

iPH newbie

• 97 μηνύματα

Δημοσίευση 22/05/2012 - 00:04

Οταν λες αθελά σου, δλδ ειχες smartphone και χωρις να το ξερεις κατεβαζε τον πατερα και την μανα του, η εχεις ενα νοκια 3210 και σου ηρθε ενα μπουργιουρντι 400 ευρω για 3G απο τν θεο?

#9   omilitis1987

omilitis1987

iPH Hero

• 4.524 μηνύματα

Δημοσίευση 22/05/2012 - 00:13

Οταν λες αθελά σου, δλδ ειχες smartphone και χωρις να το ξερεις κατεβαζε τον πατερα και την μανα του, η εχεις ενα νοκια 3210 και σου ηρθε ενα μπουργιουρντι 400 ευρω για 3G απο τν θεο?

Ειχα ενα semi-smartphone και εβαζα βιντεακια απο youtube, αλλα αυτο ειχε αποσυνδεθει απο το ρουτερ και επαιρνε δεδομενα απο το θεο(3G). Χρεωθηκα 400€ για 2 ωρες ιντερνετ το πολυ.
Ετσι ηρθε το χαρατσι...

#10   LAKATSA

LAKATSA

iPH newbie

• Pip
  • 44 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 4
  • Tablet:iPad 2

Δημοσίευση 28/05/2012 - 09:21

απιστευτο.....πολλοι φιλοι μου την πατησαν.....συμβουλεψου εναν δικηγορο...

#11   xristos350

xristos350

iPH Addict

• 887 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 4S

Δημοσίευση 28/05/2012 - 09:33

Καλο ειναι να μιλησεις με το δικηγορικο γραφειο!ημουν στην cosmote και ειχα 2λογαριασμους τους τελευταιους πριν την μεταφορα μου στην βοντα και ηταν 170€!η Cosmote μου χρωστουσε 150€ και λεω εφοσον μου τα χρωσταει θα τα συμψηφησουν και θα δωσω τα υπολοιπο ποσο τα 20€ και ειμαστε ενταξει!το αποτελεσμα ηταν να με παρουν τηλ.απο δικηγορικο γραφειο και να μου πουν για την οφειλη,τους ειπα τι συμβαινει και με παρεπεμψαν στην εταιρεια,παιρνω την cosmote και μου λενε πως πρωτα πρεπει να πληρωσω&μετα θα μου πιστωθουν τα λεφτα!πηρα παλι στο δικηγορικο γραφειο και μου ειπαν οτι θα το κρατησουν λιγο μεχρι να μου μπουνε τα λεφτα στον λογαριασμο μου και να παω να πληρωσω μετα!

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1

0 μέλη, 1 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες