Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
- - - - -

ΞΥΠΝΗΤΗΡΙ για το νέο iPad (που να τρέχει στο background)

• Please log in to reply
6 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#1   nickvog

nickvog

iPH Member

• 347 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: Άλλο
  • Tablet:iPad Pro 3rd gen + 4G

Δημοσίευση 23/05/2012 - 21:08

Καλησπέρα σε όλους και όλες.

Μία χάρη ρε παιδιά.

Πήρα το καινούργιο το ipad και έχω φάει τον κόσμο να ψάχνω τα διάφορα ξυπνητήρια μπας και βρω... ένα που να μπορεί να παίξει ήχους της library μου και - ΚΥΡΙΩΣ - να μην χρειάζεται να έχω ξεκλείδωτο το ipad και να ρουφάει μπαταρία όλη νύχτα.. :wacko:

ΔΥΣΤΥΧΩΣ ή Apple έκανε το θαύμα της άλλη μια φορά, αφαιρώντας μία ΑΠΛΗ λειτουργία από τις καθαρά default λειτουργίες, που στο iphone λειτουργεί μιά χαρά... :(

Ξέρει κανείς κανένα καλό και δοκιμασμένο που να πληρεί αυτά τα κριτήρια ??

P.S. Εσείς που έχετε το smartcover (ή όποιο άλλο μαγνητικό "καπάκι" για το ipad) χρησιμοποιείτε ποτέ κάποιο alarm που να λειτουργεί με το καπάκι κλειστό ?? Αν ναι, ποιο παιδά ?? :unsure:

ΧΙΛΙΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ για την όποια απάντησή σας :wub:

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#2   Alex0077

Alex0077

iPH Master

• 5,732 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6S
  • GameCenter:ALEX0077

Δημοσίευση 23/05/2012 - 21:24

Δεν ξέρω ακριβώς τι ψάχνεις. αλλά η εφαρμογή Alarm Clock HD (υπάρχει και σε free να το δοκιμάσεις) είναι μια χαρά σαν ξυπνητήρι.. Βάζεις ήχους και από τη μουσική που΄εχεις στο ipad.. Σου δείχνει και τον καιρό και έχει πολλά έξτρα.. To μόνο που χρειάζεται για να λειτουργήσει είναι να τρέχει... Να μην τη κλείσεις δηλαδή από το multitasking.. Δεν έχει σημασία αν είναι σε sleep το ipad. Με το smart cover δεν ξέρω αν λειτουργεί αλλά φαντάζομαι ότι λειτουργεί.. Δοκίμασέ το

#3   Giovanni4

Giovanni4

iPH Addict

• 731 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 5
  • Tablet:iPad 3 +4G
  • GameCenter:Giovanni -4-

Δημοσίευση 23/05/2012 - 22:10

Δεν ξέρω ακριβώς τι ψάχνεις. αλλά η εφαρμογή Alarm Clock HD (υπάρχει και σε free να το δοκιμάσεις) είναι μια χαρά σαν ξυπνητήρι.. Βάζεις ήχους και από τη μουσική που΄εχεις στο ipad.. Σου δείχνει και τον καιρό και έχει πολλά έξτρα.. To μόνο που χρειάζεται για να λειτουργήσει είναι να τρέχει... Να μην τη κλείσεις δηλαδή από το multitasking.. Δεν έχει σημασία αν είναι σε sleep το ipad. Με το smart cover δεν ξέρω αν λειτουργεί αλλά φαντάζομαι ότι λειτουργεί.. Δοκίμασέ το

Κ εγω αυτη την συγκεκριμενη εφαρμογη τρεχω για ξυπνητηρι!
Το Alarm Clock HD...κ ναι λειτουργει αψογα κ με το Smart Cover..

#4   tripodous

tripodous

iPH Contributor

• 1,038 μηνύματα

Δημοσίευση 28/05/2012 - 04:09

Belfry το έχω στο iPad 1.περιέχει κάποια default app που έχει το iphone,όπως ξυπνητήρι που θες, τον καιρό κτλ(δεν ξέρω αν κάνει στο νέο iOS )

#5   michkal91

michkal91

iPH Elite Poster

• 2,340 μηνύματα
  • GameCenter:Michkal91

Δημοσίευση 28/05/2012 - 07:06

Στο 5.1 δεν είναι συμβατό ε;

#6   nickvog

nickvog

iPH Member

• 347 μηνύματα
  • Tablet:iPad Pro 3rd gen + 4G

Δημοσίευση 28/05/2012 - 10:48

Nα στε καλά παιδιά για τις απαντήσεις.

Καταρχάς να πω ότι μιλάω για non JB συσκευή

Μετά από αρκετό ψάξιμο και γω στο Alarm Clock HD καταλήγω. Το θέμα μου είναι μόνο ότι όταν είναι κλειστό απ' το multitasking δεν δουλεύει όπως το θέλω.

Αναρωτιέμαι όταν είναι κλειδωμένη η συσκευή με την εφαρμογή on, πόση μπαταρία καταναλώνει τη νύχτα...

Με την εφαρμογή on, το καπάκι που κλειδώνει τη συσκευή δεν εμποδίζει να λειτουργήσει ο ήχος ή η μουσική που έχω ορίσει για αφύπνηση. Cool !! Αν βέβαια την έχω κλείσει και βρίσκεται μόνο στο multitasking background, θα ακούσω μόνο τον ήχο που έχω ορίσει μέσα απ' την εφαρμογή για notification sound. Έχει τρεις ήχους αλλά είναι αποδεκτοί, σε σχέση με άλλες εφαρμογές.

Επόμενη επιλογή... Μy Alarm Clock και αυτή καλή εφαρμογή με σχεδόν ίδες λειτουργίες.

Τελευταία επεξεργασία από: nickvog, 28/05/2012 - 10:49.

#7   kalliatakis

kalliatakis

iPH User

• 177 μηνύματα
  • Twitter:@kalliatakis
  • Κινητό: iPhone 6S
  • Tablet:Άλλο
  • GameCenter:ai giorgis

Δημοσίευση 28/05/2012 - 11:07

κ εγω εψαχνα ενα ξυπνητηρι κ κατεβασα το Alarm Clock HD πολυ καλο.....

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1

0 μέλη, 1 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες