Nickpap1,προκλητικα ασυνέπης αγοραστής!
Δημοσίευση 29/05/2012 - 11:49
Αυτο που θα του κανω δεν θα το ξεχασει,εαν εχει γονεις ακομα χειροτερα,θα ξεφτιλιστει!!
Γιατι να γινεσαι χαλι (οπως σε ολες μου τις συναλλαγες)σε οποιονδηποτε και να σε χειριζονται ετσι,δεν συνχωρειται!
Αυτο ας γινει παραδειγμα για αυτους που μπαινουν εδω μεσα και αλλου και το παιζουν μαγκακια!!
Αυτοι που δεν μπορουν να συμπεριφερθουν σωστα,να μας κανουν την χαρη να πανε αλλου.....
ΥΓ: Οπως δεν χαριστικα και στο αγορι που μου πουλησε ενα Gallaxy Note και νομιζε οτι μου εκανε χαρη,δεκα μερες σε πμ και επρετε να του δειξω οτι δεν παιζω για να μου δωσει αποδειξη.
Εδω φτασαμε τα αυτονοητα για καποιους επιτηδιους ειναι λεπτομερειες.......
Ad
Δημοσίευση 29/05/2012 - 16:12
τσακισε τον οπως μπορεις!!!
Δημοσίευση 30/05/2012 - 17:00
Καλημερα παιδια,σας ενημερωνω πως προχωρησα σε ενορκη καταθεση,τα πραγματα παιρνουν το δρομο τους!!
Τι πιστεύεις ότι θα κερδίσεις από αυτό? Δεν γίνεται να τον κάνεις τίποτα! Τσάμπα πλήρωσες παράβολα κτλ. Στην Ελλάδα ζεις!!!!
Τζάμπα επίσης χαλάς τα λεφτά σου!! Μόνο αν δεν ξέρεις πως να σπαταλήσεις τη μέρα σου και το χρήμα σου!
Φιλικά.
Δημοσίευση 30/05/2012 - 17:31
Δυστυχώς κάθε βδομάδα ακούμε πολλά τέτετοια τελευταία.. Ελπίζω να γίνει κάτι από το φορουμ (οπως αξιολογηση πωλητων κτλ)
εδω φιλε μου alex0077 το προβλημα το δημιουργησε ο αγοραστης οποτε δεν μπορει να κανει το forum
Δημοσίευση 30/05/2012 - 17:55
Δημοσίευση 30/05/2012 - 21:14
Γιώργος από Πάτρα. Το εν λόγο παλικάρι Nickpap1 (μεγάλος ψεύτης και παπάτζας) μου πούλησε iphone 3gs 32gb ανήμερα των Φώτων, υποτίθεται: σε άριστη κατάσταση με το κουτί του και τα ακουστικά του.Υποτίθεται ότι το είχε αγοράσει ο ίδιος και επειδή δεν ήξερε να το δουλέψει, λέει, το πούλησε σε μένα, τέλος πάντων.
Το κινητό ήταν όντως 3gs 32gb αλλά μέχρι εδώ. Δεν δουλεύε το bluetooth, το wifi, το gps, και το σημαντικό δεν είχε σήμα καθόλου όταν έβαλα sim.
Μετά από πολλά pm με το παπάτζα Nickpap1 η κατάληξη ήταν ότι σε αυτόν δούλευε κανονικά και ότι κάτι δεν κάνω εγώ καλά. Στο τέλος του είπα να του το δώσω πίσω για να μου δώσει τα λεφτά μου (240 ευρώ) και έκανε την πάπια ότι τα λεφτά πήγε και τα έβαλε σε θυρίδα και είναι κλειστά και δεν βγαίνουν, Ανήμερα των φώτων
Λάθος μου βέβαια που δεν το ανέφερα στο forum.
ΥΓ. Το κινητό το άνοιξα για να το φτιάξω και ευτυχώς το πρόβλημα ήταν οτι το βισματάκι της κεραία της sim δεν είχε κουμπώσει καλά. Το κινητό ήταν ανοιγμένο και επιπλέον έλειπαν και 3 βίδες από το σκελετό μέσα στην πλακέτα.
Δημοσίευση 30/05/2012 - 21:17
. Τραγικός ο τύπος!ευτυχως που δεν είχε κ καμια σοβαρή ζημιά.παντως παιδιά προσοχή μ αυτά..Γειά σας και από μένα.
Γιώργος από Πάτρα. Το εν λόγο παλικάρι Nickpap1 (μεγάλος ψεύτης και παπάτζας) μου πούλησε iphone 3gs 32gb ανήμερα των Φώτων, υποτίθεται: σε άριστη κατάσταση με το κουτί του και τα ακουστικά του.Υποτίθεται ότι το είχε αγοράσει ο ίδιος και επειδή δεν ήξερε να το δουλέψει, λέει, το πούλησε σε μένα, τέλος πάντων.
Το κινητό ήταν όντως 3gs 32gb αλλά μέχρι εδώ. Δεν δουλεύε το bluetooth, το wifi, το gps, και το σημαντικό δεν είχε σήμα καθόλου όταν έβαλα sim.
Μετά από πολλά pm με το παπάτζα Nickpap1 η κατάληξη ήταν ότι σε αυτόν δούλευε κανονικά και ότι κάτι δεν κάνω εγώ καλά. Στο τέλος του είπα να του το δώσω πίσω για να μου δώσει τα λεφτά μου (240 ευρώ) και έκανε την πάπια ότι τα λεφτά πήγε και τα έβαλε σε θυρίδα και είναι κλειστά και δεν βγαίνουν, Ανήμερα των φώτων?
??
Λάθος μου βέβαια που δεν το ανέφερα στο forum.
ΥΓ. Το κινητό το άνοιξα για να το φτιάξω και ευτυχώς το πρόβλημα ήταν οτι το βισματάκι της κεραία της sim δεν είχε κουμπώσει καλά. Το κινητό ήταν ανοιγμένο και επιπλέον έλειπαν και 3 βίδες από το σκελετό μέσα στην πλακέτα.
Δημοσίευση 30/05/2012 - 21:32
Δημοσίευση 30/05/2012 - 21:36
Δημοσίευση 30/05/2012 - 21:39
Τι πιστεύεις ότι θα κερδίσεις από αυτό? Δεν γίνεται να τον κάνεις τίποτα! Τσάμπα πλήρωσες παράβολα κτλ. Στην Ελλάδα ζεις!!!!
Τζάμπα επίσης χαλάς τα λεφτά σου!! Μόνο αν δεν ξέρεις πως να σπαταλήσεις τη μέρα σου και το χρήμα σου!
Φιλικά.
Φίλε μου,με όλο το συμπάθειο,σκέφτεσαι λάθος και με ελαφριά καρδια,εάν τους αφήσουμε σε λίγο δεν θα συνναλασομαστε,θα σκοτωνομαστε και φυσικά κυριολεκτω!!!!
Δημοσίευση 31/05/2012 - 00:16
Δημοσίευση 31/05/2012 - 07:23
Δημοσίευση 31/05/2012 - 07:35
Δημοσίευση 31/05/2012 - 09:42
Τελευταία επεξεργασία από: nellos, 31/05/2012 - 09:42
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1
0 μέλη, 1 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες

Το θέμα αυτό είναι κλειδωμένο