Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * - 4 ψήφοι

Nickpap1,προκλητικα ασυνέπης αγοραστής!

• Το θέμα είναι κλειδωμένο Το θέμα αυτό είναι κλειδωμένο
55 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#46   zvrikos

zvrikos

iPH Addict

• 668 μηνύματα
  • Twitter:@zvrikos
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 7

Δημοσίευση 31/05/2012 - 10:10

Βρε παιδια μην κρυβομαστε πισω απο σπιρτα,εδω εχουμε να κανουμε με εναν αδαη,αναισθητο ανθρωπο και βεβαιως ενημερωθηκε απο μενα για την ελευση του δεματος.
Επειδη ειμαι πολυ αυστηρος με τον εαυτο μου και τις επιλογες μου,γινομαι αλλος ανθρωπος οταν αδικουμαι,δεν κανω αιτηση στον Εισαγγελεα για τα 50 ευρω-αλλωστε τα εξοδα πηγαινε ελα θα χρεωθω-αλλα γατι ενιωσα προσβεβλημενος απο τον κυριο.

Δεν υπάρχει εδώ ζήτημα ποινικού αδικήματος. Τσάμπα και βερεσέ θα ασχοληθείς. Ηδη του έκανες αρκετό κακό με την δημοσιοποίηση του θέματος.
Θα χάσεις τσάμπα και βερεσέ ΚΑΙ τα χρήματα σου.

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#47   XRO78

XRO78

iPH newbie

• 71 μηνύματα
  • GameCenter:xro78

Δημοσίευση 31/05/2012 - 12:01

Εγω ξέρω ότι αν εισαι σωστός φαίνεται απο την πρώτη επαφή και εννοείται συνομιλία απο κινητο αν εισαι ψιλιασμενος δεν την πατάς.αλλα βέβαια εγω προτείνω χέρι με χέρι.

#48   xkas

xkas

iPH newbie

• 48 μηνύματα

Δημοσίευση 31/05/2012 - 20:17

Οντως χερι με χερι ειναι η καλυτερη συναλλαγη η αντικαταβολη με ελεγχο κατα την παραλαβη.

#49   Alex0077

Alex0077

iPH Master

• 5.732 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6S
  • GameCenter:ALEX0077

Δημοσίευση 31/05/2012 - 20:59

Οντως χερι με χερι ειναι η καλυτερη συναλλαγη η αντικαταβολη με ελεγχο κατα την παραλαβη.

Με αντικαταβολή μπορεί να χάσει ο πωλητής όμως.. Αν ο άλλος εξαφανιστεί και δεν παραλάβει και επιστρέψει πίσω; Τότε θα χρεωθείς εσύ τα έξοδα αποστολής προς/απο

#50   xkas

xkas

iPH newbie

• 48 μηνύματα

Δημοσίευση 01/06/2012 - 14:41

Καλα ετσι οπως λες φιλε μου η αληθεια ειναι οτι μια φορα την πατησα,χρεωθηκα εγω τα εξοδα.αλλα αν εισαι απο μακρια δεν υπαρχει καλυτερη λυση

#51   amakry

amakry

iPH newbie

• 56 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 4
  • Tablet:iPad 2

Δημοσίευση 02/06/2012 - 10:59

Ρε παιδιά Μια είναι η λύση ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ πωλητών -αγοραστών . Όλα τα αλλά είναι μπούρδες , και είμαι και απο την πατρα ρε γαμοτο .
Το είχα ξαναγράψει αυτο γιατι ήθελα να ευχαριστήσω ένα παιδί απο την Θεσσαλονίκη για μια αγορά που έκανα , το μόνο που μπόρεσα να κάνω για να το βλέπουν και οι άλλοι ήταν ένα ευχαριστήριο μήνυμα .

#52   mac78

mac78

iPH User

• 113 μηνύματα
  • GameCenter:Alana...

Δημοσίευση 02/06/2012 - 11:40

Αν δεν κανω λαθος διαφορες αναμεσα σε δυο ατομα, οσον αφορα αγοραπωλησια αυτης της μορφης , ειναι διαφορες αστικης φυσεως και οχι ποινικο αδικημα. Εκτος και αν καταθεσεις ενορκος πραγματα που θα αποδειχτουν (με αποδειξεις ) στο δικαστηριο .Βεβαια και η αλλη πλευρα δεν καθετε συνηθως με σταυρωμενα χερια και παιζει και αυτη με την σειρα της τα χαρτια που κρατα (προκειμενου να βγει λαδι).Καποιος θρασυς ισως ζητησει και τα ρεστα και σε κυνηγησει και αυτος με την σειρα του...
Γενικα ειναι να μην μπλεξεις...
Προσωπκα εχω βαλει ενα χρηματικο οριο (50Ε) πανω απο το οποιο δεν κανω συναλαγη παρα χερι, χερι...

#53   tzigis

tzigis

iPH Addict

• 670 μηνύματα

Δημοσίευση 02/06/2012 - 12:39

Εχω την εντυπωση οτι δεν υπαρχει νομικο πλαισιο για παρομοιες περιπτωσεις μεταξυ ιδιωτων....(κακος βεβαια) .
...ενημερωσε μας φοιβο πιστευω οτι θα απασχολει πολυ κοσμο αυτο το θεμα...

#54   foivos

foivos

iPH Member

• 209 μηνύματα
  • Κινητό: Άλλο
  • Tablet:iPad Air 2 +4G
  • GameCenter:smart hub on Samsung tv

Δημοσίευση 02/06/2012 - 12:52

Παιδια προς το παρόν πάγωσα οποιαδήποτε ενέργεια,διότι στο τελευταίο πμ,μου ζήτησε συγνώμη και την απόδειξη απο την ACS για να μου βάλει τα χρήματα των εξοδων σε λογαριασμό.
Θα δούμε πως θα πράξει και θα ενημερώσω!!

#55 Guest_ifix_*

Guest_ifix_*

Δημοσίευση 07/06/2012 - 00:26

Όσοι ασχολούνται ακόμα με ατικαταβολες καταθέσεις κτλ..... Πάντα θα έχουν τέτοια προβλήματα....

#56   foivos

foivos

iPH Member

• 209 μηνύματα
  • Κινητό: Άλλο
  • Tablet:iPad Air 2 +4G
  • GameCenter:smart hub on Samsung tv

Δημοσίευση 17/08/2012 - 23:08

Παιδια καλησπέρα,το θέμα με την αντικαταβολη θεωρείται λήξαν. Ο Νίκος που έσφαλε και το δέχθηκε με το να μου επιστρέψει τα έξοδα αποστολης και να μου ζητησει συγνώμη,σίγουρα δεν θα το ξανά επιχειρήσει.

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1

0 μέλη, 1 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες