Downloads από Mobile Safari
Από
jackc
, 27/05/2012 06:12
6 μηνύματα σε αυτό το θέμα
Δημοσίευση 27/05/2012 - 06:12
Καλημέρα σε όλους,
Την εποχή του iOS 4.x υπήρχε ένα εξαιρετικά χρήσιμο tweak, το Safari Download Manager. Με αυτό μπορούσες να κατεβαζεις αρχεία μέσα από το mobile Safari, κάνοντας το iPad (αλλά και το iPhone...) να μην έχει τίποτα να ζηλέψει από desktop υπολογιστή σε αυτό το θέμα.
Από τότε που βγήκε το iOS 5 ψάχνω να βρω κατι αντίστοιχο, αλλά δεν τα έχω καταφέρει... Αναγκαστικά χρησιμοποιω την εφαρμογή Filer, η οποία έχει δικό της interface από όπου κανεις browsing και downloading: Αυτό όμως που βολεύει πραγματικά ειναι να γίνεται όλη η διαδικασία μέσα από το ίδιο το Safari, και όχι να αλλάζεις διαρκώς applications...
Ξέρει κανείς αν υπάρχει κάποιο τέτοιο app ή tweak που να δουλεύει σωστά σε iOS 5.x;
Την εποχή του iOS 4.x υπήρχε ένα εξαιρετικά χρήσιμο tweak, το Safari Download Manager. Με αυτό μπορούσες να κατεβαζεις αρχεία μέσα από το mobile Safari, κάνοντας το iPad (αλλά και το iPhone...) να μην έχει τίποτα να ζηλέψει από desktop υπολογιστή σε αυτό το θέμα.
Από τότε που βγήκε το iOS 5 ψάχνω να βρω κατι αντίστοιχο, αλλά δεν τα έχω καταφέρει... Αναγκαστικά χρησιμοποιω την εφαρμογή Filer, η οποία έχει δικό της interface από όπου κανεις browsing και downloading: Αυτό όμως που βολεύει πραγματικά ειναι να γίνεται όλη η διαδικασία μέσα από το ίδιο το Safari, και όχι να αλλάζεις διαρκώς applications...
Ξέρει κανείς αν υπάρχει κάποιο τέτοιο app ή tweak που να δουλεύει σωστά σε iOS 5.x;
Ad
Δημοσίευση 27/05/2012 - 09:49
Το Safari Download Manager δεν είναι ακόμα συμβατό! Όντως έκανε πολύ καλή δουλειά. Προς το παρών, εγώ έζω βολευτεί με το iFile.
Δημοσίευση 27/05/2012 - 12:45
Το Safari Download Manager δεν είναι ακόμα συμβατό! Όντως έκανε πολύ καλή δουλειά. Προς το παρών, εγώ έζω βολευτεί με το iFile.
Με το iFile μπορείς να κάνεις downloads από το Safari; Δεν το ήξερα αυτό, παρόλο που χρησιμοποιώ αρκετά την εφαρμογή. Πώς γίνεται ακριβώς;
Δημοσίευση 27/05/2012 - 12:46
Δεν υποστηρίζει τα πάντα όπως το Safari Download Manager αλλά πατώντας σε ένα Download Link, αρχίζει να φορτώνει(στην ουσία κατεβάζει το αρχείο) και μετά πατάς "Άνοιγμα σε iFile".
Τελευταία επεξεργασία από: nikoz87, 27/05/2012 - 12:46
Δημοσίευση 27/05/2012 - 12:47
Ωραία. Δεν το ήξερα. Ευχαριστώ.
Δημοσίευση 27/05/2012 - 12:48
Η απλά κατεβάζεις μια εφαρμογή από το AppStore που κάνει αυτή την δουλεία και μετά από ifile κάνεις μεταφορά το αρχείο όπου θες 
Αν γράψεις Download στο AppStore θα βρεις πολλές εφαρμογές δωρεάν που κάνουν αυτή την δουλειά.

Αν γράψεις Download στο AppStore θα βρεις πολλές εφαρμογές δωρεάν που κάνουν αυτή την δουλειά.

Δημοσίευση 27/05/2012 - 16:26
Ναι, ως τώρα αυτό έκανα.
Η χρήση όμως του iFile μέσα από το Safari μου μοιάζει πιο βολική.
Η χρήση όμως του iFile μέσα από το Safari μου μοιάζει πιο βολική.
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1
0 μέλη, 1 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες