Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
- - - - -

Δεν μπορώ να σχολιάσω ούτε να ανεβασω πώληση !

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
30 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#16 Guest_ifix_*

Guest_ifix_*

Δημοσίευση 01/06/2012 - 02:06

Καταλαβαίνω να μην μπορεί να ανεβάσει αγγελίες πώλησης κάποιος καινούργιος για λόγους αξιοπιστίας . Γιατι όμως να μην μπορει να σχολιάσει και να αγοράσει κάτι;

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#17   giannisg2004

giannisg2004

iPH Contributor

• 914 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας

Δημοσίευση 01/06/2012 - 06:08

Μάλλον είναι τεχνικό τό θέμα.

Αλλά εσύ δέν έχεις να ανησυχείς, απ'ότι φαίνεται έσπευσες να πιάσεις τό "όριο".

#18   Superman

Superman

iPH newbie

• 25 μηνύματα

Δημοσίευση 01/06/2012 - 07:49

οσο και να τρολαρει στο bla-bla, η κατοσταρα δεν έρχεται :rolleyes:

ποιες κατηγοριες εξαιρουνται απο το μετρημα των posts ρε παιδες, μονο το "Bla Bla" η ολοκληρο το subforum "General Discussion" ?? ξερει καποιος ?? Ευχαριστω

#19 Guest_ifix_*

Guest_ifix_*

Δημοσίευση 01/06/2012 - 10:11

Όλες σχεδόν εκτός απο τις πωλήσεις - ζήτηση-ανταλλαγες

#20   xkas

xkas

iPH newbie

• 48 μηνύματα

Δημοσίευση 01/06/2012 - 12:37

Ναι σωστα

#21   puzzle

puzzle

iPH Addict

• 701 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 01/06/2012 - 12:42

Και πολυ καλα έκαναν οι mod. Ναι μεν υπάρχει θέμα γιατι θα γεμισουμε τρολαρισμα.. Αλλα είναι νόμος σε όλα σχεδόν τα foroum που υπάρχουν αγοραπωλησίες. Είναι για τη προστασία τη δικιά μας...
Ποστ μπορείς να κανείς οπουδήποτε αλλα όχι στις αγγελίες.

#22   SotisDiv

SotisDiv

iPH newbie

• 46 μηνύματα

Δημοσίευση 01/06/2012 - 23:22

Καιρός ήτανε να γίνει ξεσκαρτάρισμα αν και πάλι πολύ ελαστικό το βρίσκω το νέο σύστημα.
Τα posts θα έπρεπε να είναι 200 και να προστεθεί αξιολόγηση.

Ε ρε "μαγαζάκια" που έχουν να κλείσουν.

#23   SOTKOTMAC

SOTKOTMAC

iPH Elite Poster

• 1.927 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone X
  • GameCenter:SOTKOT21

Δημοσίευση 01/06/2012 - 23:49

Μπορώ να πω γιατί και εγώ το αντιλήφθηκα τώρα ότι αυτή ήταν μια πανέξυπνη κίνηση από τους mods ;)

For those of us climbing to the top of the food chain, there can be no mercy. There is but one rule: Hunt or be hunted. 

#24   Thanaiskep

Thanaiskep

iPH User

• 176 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6
  • Tablet:iPad mini Retina
  • GameCenter:immortaltns1@hotmail.com

Δημοσίευση 02/06/2012 - 04:58

Αλλα 12!

αλλα 11

αλλα 10!!!

#25   tomvrs

tomvrs

iPH Member

• 240 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone X

Δημοσίευση 05/06/2012 - 12:34

Τουλαχιστον αν θελει καποιος να ρωτησει η να σχολιάσει κατι πρεπει να ειναι οκ! Ενταξει οχι οτι στα 100post θα αλλαξει κατι αλλα λεμε τωρα

#26   elix

elix

iPH newbie

• 15 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 4S
  • Tablet:Άλλο

Δημοσίευση 05/06/2012 - 13:06

θεωρώ πάντως ότι ακόμα κι αν κάποιος δεν έχει όρεξη αερολογίας, αν χρειαστεί να ασχοληθεί με αγοραπωλησία κι είναι στα 50 μηνύματα, εκ των πραγμάτων θα speedάρει. Και κάποιοι θα κάνουν high score με ειρωνίες και γενική απαξίωση.

#27 Guest_ifix_*

Guest_ifix_*

Δημοσίευση 05/06/2012 - 13:38

Έχω κάνει 6-7 αγορές και άλλες τόσες πωλήσεις έχουν γραφτεί τα καλύτερα λόγια για εμένα , και δεν μπορω να ανέβασω αγγελίες... Είμαι σίγουρος ότι τα λαμόγια έχουν πάνω απο 100 post....

#28   panarasgr

panarasgr

iPH newbie

• 2 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 4S
  • Tablet:iPad 3

Δημοσίευση 05/06/2012 - 14:13

Συγνώμη κιόλας , δηλαδή εγώ για να πουλήσω το κινητό μου θα πρέπει να σπαμάρο με ότι παπαριά μου κατεβεί όλο το φόρυμ για να φτάσω τα 100 posts ? Και τι πραγμα αποφεύγεις έτσι ; Fraud transactions? Για να αγοράσεις το κινητό / idevice το βλέπεις από κοντά , πρέπει να είσαι μεγάλο κουνουπίδι για να σου δώσουν fake idevice . Νομίζω ότι έτσι χάνετε κόσμο και δεν κερδίζετε . Εγώ για προσωπικούς μου λόγους ( προφανείς πλέον ) δεν ασχολούμε με Ελληνικά φόρουμς και ένας από τους λόγους που έκανα εγγραφή ήταν για να δω πόσο περίπου μπορώ να πουλήσω το κινητό μου . Το κακό που είναι δηλαδή ; Βάλτε και καμιά συνδρομή ρε παιδιά , 20% σε κάθε πώληση ..

#29   giannisg2004

giannisg2004

iPH Contributor

• 914 μηνύματα

Δημοσίευση 05/06/2012 - 14:53

Συγνώμη κιόλας , δηλαδή εγώ για να πουλήσω το κινητό μου θα πρέπει να σπαμάρο με ότι παπαριά μου κατεβεί όλο το φόρυμ για να φτάσω τα 100 posts ? Και τι πραγμα αποφεύγεις έτσι ; Fraud transactions? Για να αγοράσεις το κινητό / idevice το βλέπεις από κοντά , πρέπει να είσαι μεγάλο κουνουπίδι για να σου δώσουν fake idevice . Νομίζω ότι έτσι χάνετε κόσμο και δεν κερδίζετε . Εγώ για προσωπικούς μου λόγους ( προφανείς πλέον ) δεν ασχολούμε με Ελληνικά φόρουμς και ένας από τους λόγους που έκανα εγγραφή ήταν για να δω πόσο περίπου μπορώ να πουλήσω το κινητό μου . Το κακό που είναι δηλαδή ; Βάλτε και καμιά συνδρομή ρε παιδιά , 20% σε κάθε πώληση ..

Όχι, δέν θα σπαμάρεις (κάτι που εξάλλου απαγορεύεται από τούς κανονισμούς). Απλά δέν θα πουλήσεις το iPhone σού σε αυτό τό φόρουμ.
Εξάλλου, όπως ανέφερες, για δικούς σού λόγους δέν πολυασχολείσαι με Ελληνικά fora (συνήθως τό ίδιο και εγώ, δέν είναι κάτι κακό).
Απλά το φόρουμ θέλει οι αγγελίες να εξυπηρετούν και να είναι διαθέσιμες στά μέλη του (σ'αυτούς που ασχολούνται κάπως), και όχι σέ αυτούς που απλά θέλουν να πουλήσουν ή να αγοράσουν κάτι.
Ούτε αυτό νομίζω να είναι κακό!

Τελευταία επεξεργασία από: giannisg2004, 05/06/2012 - 14:55

#30   stefan147

stefan147

iPH newbie

• 33 μηνύματα
  • Κινητό: Άλλο
  • Tablet:Άλλο

Δημοσίευση 05/06/2012 - 14:55

Έχω κάνει 6-7 αγορές και άλλες τόσες πωλήσεις έχουν γραφτεί τα καλύτερα λόγια για εμένα , και δεν μπορω να ανέβασω αγγελίες... Είμαι σίγουρος ότι τα λαμόγια έχουν πάνω απο 100 post....

Είμαι ακριβώς στην ίδια κατηγορία με εσένα. Δυστυχώς την "πατήσαμε"...

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1

0 μέλη, 1 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες