Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
- - - - -

[Solved]Πως μπορώ να βρω σε ποιον πάροχο είναι κλειδωμένο το iphone 3g

• Το θέμα είναι κλειδωμένο This topic is locked
6 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#1   mdspell

mdspell

iPH User

• 196 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας

Δημοσίευση 04/11/2009 - 12:52

Καλησπέρα σας,
Πριν από 1 χρόνο περίπου κέρδισα ένα iphone 3g το οποίο είναι κλειδωμένο και μέχρι στιγμής το έκανα jb και unlock. Τώρα θέλω αναβάθμιση σε 3.1.2 και απλά θέλω να μάθω σε ποιον πάροχο είναι κλειδωμένο ούτως ώστε να μην έχω κανένα πρόβλημα με το activation(να αγοράσω καμια sim του παρόχου από ebay) που από ότι είδα το συνάντησαν πολλοί με τη χρήση του blackra1n.
To μοντέλο του κινητού μου είναι το MB046LL. Αν ξέρει κάποιος πώς μπορώ να βρω αυτή την πληροφορία ή αν ξέρει να μου πει ο ίδιος σε ποιον πάροχο είναι κλειδωμένο η βοήθειά του θα είναι πέρα ως πέρα καλοδεχούμενη.
Ευχαριστώ,
Γιώργος

P.S. Αν ξέρει και κάποιος έναν καλό πωλητή στο ebay για τέτοιο θέμα ας μου γράψει και ένα link με το κατάστημά του. Ευχαριστώ και πάλι :)

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#2   nikoss123

nikoss123

iPH Enthousiast

• 467 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 3G
  • Tablet:iPad 3 +4G

Δημοσίευση 04/11/2009 - 13:12

Με αυτο το model πρεπει να ειναι το 3g 8gb και ειναι refurbished η συσκευη σου κλειδωμενη στο δικτυο της at&t

#3   ktzaf

ktzaf

iPH Honored Elite member

• 1,283 μηνύματα
  • Tablet:Άλλο

Δημοσίευση 04/11/2009 - 13:25

Καλησπέρα σας,
Πριν από 1 χρόνο περίπου κέρδισα ένα iphone 3g το οποίο είναι κλειδωμένο και μέχρι στιγμής το έκανα jb και unlock. Τώρα θέλω αναβάθμιση σε 3.1.2 και απλά θέλω να μάθω σε ποιον πάροχο είναι κλειδωμένο ούτως ώστε να μην έχω κανένα πρόβλημα με το activation(να αγοράσω καμια sim του παρόχου από ebay) που από ότι είδα το συνάντησαν πολλοί με τη χρήση του blackra1n.
To μοντέλο του κινητού μου είναι το MB046LL. Αν ξέρει κάποιος πώς μπορώ να βρω αυτή την πληροφορία ή αν ξέρει να μου πει ο ίδιος σε ποιον πάροχο είναι κλειδωμένο η βοήθειά του θα είναι πέρα ως πέρα καλοδεχούμενη.
Ευχαριστώ,
Γιώργος

P.S. Αν ξέρει και κάποιος έναν καλό πωλητή στο ebay για τέτοιο θέμα ας μου γράψει και ένα link με το κατάστημά του. Ευχαριστώ και πάλι :)

Βρές ένα Apple Store στην Ευρώπη (πχ Αγγλία) και ζήτα να μιλήσεις με κάποιον genius (το ξέρω είναι γελοίος ο χαρακτιρησμός). Πες μιά ιστορία πως θές να αγοράσεις ένα iphone από ebay αλλά δεν ξέρεις αν είναι κλειδωμένο και αν πρέπει να το αγοράσεις κλπ. Αν ο τύπος δεν είναι κανένας μ****ας του δίνεις το IMEI και μπορεί να τσεκάρει επί τόπου αν το iphone είναι κλειδωμένο και που.

Αν ξέρεις Αγγλικά, με ένα 5λεπτο τηλεφώνημα θα ξεμπερδέψεις. Η λύση δεν μου ήρθε ουρανοκατέβατη, βρήκα αρκετά ποστς σε διάφορα φόρουμ και απ'όσο φαίνεται είναι καλός τρόπος για να βρείς τέτοιες πληροφορίες.

Τελευταία επεξεργασία από: ktzaf, 04/11/2009 - 13:26.

#4   mdspell

mdspell

iPH User

• 196 μηνύματα

Δημοσίευση 04/11/2009 - 13:27

Thanks:)(I'm at university so i don't have greek keyboard for reply).
Does anyone know any good seller on ebay for an ATT sim card?
Btw ktzaf can you tell me where did you find those information?
Thanks

P.S. If any moderator see this post can he translate it to greek? Thanks in advance

Τελευταία επεξεργασία από: mdspell, 04/11/2009 - 13:30.

#5   ktzaf

ktzaf

iPH Honored Elite member

• 1,283 μηνύματα

Δημοσίευση 04/11/2009 - 13:32

Μην ψάχνεις απλά για κάρτα ΑΤ&Τ. Ο Νίκος πιο πάνω έχει εν μέρη δίκαιο (κατά την γνώμη μου). Το τηλ. είναι refurbished ναι (αυτό σημαίνει το LL στο τέλος του model number), αλλά δεν σημαίνει πως είναι και κλειδωμένο στην ΑΤ&Τ τα αμερικάνικα είναι συνήθως LL/A LL/G κλπ). Οι κωδικοί αυτοί είναι κατα κάποιο τρόπο παγκόσμιοι και έχουν αναφερθεί και στην Ελλάδα σε Ελληνικά factory unlocked κινητα.

#6   ktzaf

ktzaf

iPH Honored Elite member

• 1,283 μηνύματα

Δημοσίευση 04/11/2009 - 13:49

mdspell δες εδώ http://forums.whirlp...fm/1215134.html

#7   mdspell

mdspell

iPH User

• 196 μηνύματα