Παλικαρια βοηθεια...!
Δημοσίευση 28/06/2012 - 06:07
Ad
Δημοσίευση 28/06/2012 - 11:37
ακομα τιποτα....μια δυο δοκιμες και εφυγα για Apple...
αν γραψω αυτο που αναφερεις βγαζει error page...μεσα απο την apple...η σελιδα δεν υπαρχει....
Γιατι?
Δημοσίευση 28/06/2012 - 11:38
Καλημερα!!
ακομα τιποτα....μια δυο δοκιμες και εφυγα για Apple...
αν γραψω αυτο που αναφερεις βγαζει error page...μεσα απο την apple...η σελιδα δεν υπαρχει....
Γιατι?
Αν βγάζει σελίδα της Apple, είσαι κομπλέ.
Στο PC με τα Windows, απενεργοποίησε firewall, antivirus (αν έχεις) και δοκίμασε να ξανακάνεις Restore.
Δημοσίευση 28/06/2012 - 11:43
Ας ελπισουμε....οτι σημερα θα γινουν ολα σωστα...! αναμονη να μπει το otunes λοιπον...
βγαζει σελιδα apple αλλα λεει (μεσα απο το site της apple....''page not found'')...μας κανει?
ναι το δοκιμασα και χθες αυτο....με το φιρεγολ αλλα τιποτα...!
Δημοσίευση 28/06/2012 - 11:44
μοιαζει να λυθηκε το προβλημα της apple και κανει update τωρα στο itunes 10.6.3....(τουλαχιστον εως τωρα....ελπιζω να μην σταματησει)...αλλα δεν ξερω και παλι αν γινει το restore καθως απο windows που δοκιμασα χθες με νε ο itunes δεν το εκανε....
Ας ελπισουμε....οτι σημερα θα γινουν ολα σωστα...! αναμονη να μπει το otunes λοιπον...βγαζει σελιδα apple αλλα λεει (μεσα απο το site της apple....''page not found'')...μας κανει?ναι το δοκιμασα και χθες αυτο....με το φιρεγολ αλλα τιποτα...!
Μας κάνει η σελίδα που εμφανίζει..
Αναμένουμε τα αποτελέσματα λοιπόν....
Δημοσίευση 28/06/2012 - 11:52
ουφ!
Το update του itunes εγινε κανινικα ....
Δημοσίευση 28/06/2012 - 11:54
προοδο να το πω τωρα εγω αυτο....εβγαλε αλλο error (οχι 1611) error 09.....
ουφ!
Το update του itunes εγινε κανινικα ....
Κάνε ένα Reboot στο Mac.
Δημοσίευση 28/06/2012 - 11:55
δεν βλεπω φως...
παμε για reboot...
Δημοσίευση 28/06/2012 - 12:04
το error 9 απ οτι διαβασα αφορα το usb...και καλα αποσηνδεθηκε...
αλλα μετα απο νεα προσπαθεια παμε παλι στο error 1611
παλι τα ιδια...
παω istorm....δεν την παλευω αλλο...
ειμαι περιεργος να δω τι θα κανουν...(ελπιζω να κανουν κατι!)
Δημοσίευση 28/06/2012 - 14:16
Τελικα...ειναι προβλημα ''γνωστο''....δεν μπορουν κατι να κανουν αμεσα....αρα παμε για οδηγιες απο Apple...και μαλλον ....μαλλον αντικατασταση...! Δηλαδη....10-15 μερες διχως iPhone.
Οσο για το iTunes και το προβλημα με το update (το οποιο εγινε τελικα...) ηταν θεμα και παλι της Apple....το οποιο ειναι τωρα ok.
Πιστευετε στο ''ματι''(χαχα) χθες το μεσημερι, ελεγα ποοοοσο πολυ γουσταρω την Apple και οτι απο τοτε που εχω Mac και iPhone (6-7 χρονια) δεν εχω αντιμετοπισει το παρα μικρο προβλημα.....και το βραδυ....επαθα...ολα αυτα! Μηπως να το πηγαινα σε μια ξεματιαστρα...και οχι στην Apple....!!! xxaxa
Παιδια ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις και την προσπαθεια!!!
νεοτερα...σε 10 μερες...ελπιζω!!!
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 7
0 μέλη, 7 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες