Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
- - - - -

Τραπεζικό εμβάσμα ερώτηση!

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
9 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#1   Nikitas13

Nikitas13

iPH Member

• 247 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 4S

Δημοσίευση 28/07/2012 - 14:26

Καλησπέρα! Ξεκίνησα να παίζω στοίχημα στην William Hill πριν λίγο καιρό καταθέτοντας χρήματα μέσω paysafe κάρτας. Έχω φτάσει σε ένα επιθυμητό πόσο και θέλω να κάνω ανάληψη. Επικοινώνησα με το κέντρο εξυπηρέτησης τους και μου είπαν ότι μπορω μόνο με τραπεζικό εμβάσμα. Έκανα ένα γρήγορο search στο google αλλα δεν κατάλαβα κ πολλα γιαυτο απευθύνομαι εδώ! Τι είναι αυτο το εμβάσμα; Κρατάει προμήθεια η τραπεζα γιαυτο; (το πόσο που θέλω να βγάλω είναι γύρω στα 100€). Τα χρήματα θα μπουν σε κάποιο λογαριασμό μου η θα πάω στην τραπεζα να τα παραλάβω; Αυτα για αρχή! Ελπίζω ότι μέσα σε τοοοοσα άτομα θα με διαφωτίσει κάποιος :P ευχαριστώ εκ των προτέρων!

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#2   thanosdk

thanosdk

iPH Contributor

• 1.095 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 4
  • Tablet:Άλλο

Δημοσίευση 28/07/2012 - 14:29

Ο αδερφος μου που παιζει πολυ online, εχει συνδεσει paypal μαζι και ετσι ειναι πιο ευκολο να "βγαζει" τα χρηματα, τωρα θα πρεπει να τους δωσεις καποιο λογαριασμο τραπεζεης για να σου ερθουν τα λεφτα, και απο οσο ξερω κραταει και η τραπεζα κατι, δεν μπορω να σου πω σιγουρα ομως επ'αυτου.

#3   Nikitas13

Nikitas13

iPH Member

• 247 μηνύματα

Δημοσίευση 28/07/2012 - 14:44

Ευχαριστω φιλε. Έχω maestro της εθνικής αλλα επειδή έχω κάνει κατάθεση με paysafe μπορω με εμβασμα να κάνω ανάληψη μου είπαν γιαυτο ψάχνω! Βρήκα άλλη εταιρία όμως κ θα πάω εκεί γιατι υποστηρίζεται η κάρτα μου. Το θέμα είναι όμως να τραβιξω αυτα! Θα πάω απο Δευτέρα και θα ρωτήσω στην τραπεζα! Αν ξερει κάποιος και με διαφωτίσει θα το προτιμούσα πάντως για να πάω διαβασμένος! :P

#4   thanosdk

thanosdk

iPH Contributor

• 1.095 μηνύματα

Δημοσίευση 28/07/2012 - 14:49

Ναι αλλα εφοσον ο λαγοαριασμος σου εκει εχει και επιλογη paypal μπορεις λογικα να δηλωσεις paypal με το οποιο θα εχεις συνδεσει την maestro σου και ετσι τα λεφτα θα τα παρεις σχετικα γρηγορα και ευκολα χωρις να τρεχεις τραπεζα, πρεπει να τους ρωτησεις αν γινεται αυτο φυσικα εφοσον ειχες καταθεσει πρωτα με paysafe.

#5   Nikitas13

Nikitas13

iPH Member

• 247 μηνύματα

Δημοσίευση 28/07/2012 - 14:56

Δεν έχω άλλη κάρτα εκτός απο αυτή! Δε πειράζει! Για αργότερα βρήκα λύση. Φουλ 365 που έχει ανάληψη με maestro. Για το θέμα που έχω τώρα απ´ότι διάβασα στη williamhill δεν ζητούν αυτοί έξοδα κτλ. Μπορει όμως να ζητήσει η τραπεζα πράγμα που θα μάθουμε τη Δευτέρα!

#6   thanosdk

thanosdk

iPH Contributor

• 1.095 μηνύματα

Δημοσίευση 28/07/2012 - 14:58

Μην περιμενεις να μην κρατησει κατι η τραπεζα, μακαρι αλλα το βλεπω πολυ απιθανο.

#7   Alex0077

Alex0077

iPH Master

• 5.732 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6S
  • GameCenter:ALEX0077

Δημοσίευση 28/07/2012 - 15:45

Ευχαριστω φιλε. Έχω maestro της εθνικής αλλα επειδή έχω κάνει κατάθεση με paysafe μπορω με εμβασμα να κάνω ανάληψη μου είπαν γιαυτο ψάχνω! Βρήκα άλλη εταιρία όμως κ θα πάω εκεί γιατι υποστηρίζεται η κάρτα μου. Το θέμα είναι όμως να τραβιξω αυτα! Θα πάω απο Δευτέρα και θα ρωτήσω στην τραπεζα! Αν ξερει κάποιος και με διαφωτίσει θα το προτιμούσα πάντως για να πάω διαβασμένος! Αναρτημένη εικόνα

Έμβασμα σημαίνει ότι θα κάνουν μεταφορά από δικό τους λογαριασμό σε δικό σου. Υπάρχει προμήθεια που εξαρτάται από την τράπεζά σου και από την τράπεζα του καταθέτη. Η προμήθεια για εισερχόμενα εμβάσματα στην Εθνική είναι 0,50 ευρώ + την προμήθεια που θα υπάρχει από την άλλη τράπεζα. Ο καταθέτης μπορεί να επιλέξει να χρεωθεί αυτός το ποσό της προμήθειας αλλά σε τέτοιες περιπτώσεις δεν γίνεται. Απλά δίνεις το ΙΒΑΝ του λογαριασμού σου, BIC code (κάποιες φορές) και ονοματεπώνυμο που ανήκει ο λογαριασμός
Aυτά όλα μέσω internet banking που η προμήθεια είναι σαφώς χαμηλότερη..

Για τα γκισε τραπεζας η χρέωση είναι διαορετική που ξεπερνάει τα 10 ευρώ η προμήθεια

Θα σε συμβούλευα να τα βάλεις έτσι με έμβασμα σε λογαριασμό σου ή σε χρεωστική κάρτα (της Εθνικής δεν γίνεται δεκτή).. Μην προτιμήσεις να σου τα βάλουν σε πιστωτική γιατί θεωρούνται παράνομα κάπως τα λεφτά αυτά και δεν θα σε αφήσει η τράπεζα να τα κάνεις ανάληψη παρά μόνο να τα χρησιμοποιήσεις για αγορά με΄σω της κάρτας.

Τελευταία επεξεργασία από: Alex0077, 28/07/2012 - 15:48

#8   Nikitas13

Nikitas13

iPH Member

• 247 μηνύματα

Δημοσίευση 29/07/2012 - 00:29

Ευχαριστώ για τις συμβουλές. Θα σας ενημερώσω απο Δευτέρα! Ευχαριστώ όλους!

#9   KAVATZAS

KAVATZAS

iPH Member

• 307 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 7

Δημοσίευση 29/07/2012 - 10:03

Ευχαριστώ για τις συμβουλές. Θα σας ενημερώσω απο Δευτέρα! Ευχαριστώ όλους!

Δοκιμασε να εχεις λογαρμιασμο στην τραπεζα πειραιως.....κραταει απο ελαχιστη εως καθολου προμηθεια......απλα συμβουλη....στο εμβασμα απλα βαζεις τα στοιχεια απο τον λογαριασμο σου και το ΙΒΑΝ και σου βαζουνε τα χρηματα συνηθως 3-5 μερες....εμενα παιζω στην bwin και στιν 365 μ κανει 2 εργασιμες συνηθως ι 365 μου κραταει 2€ η bwin καθολου

#10   Alex0077

Alex0077

iPH Master

• 5.732 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6S
  • GameCenter:ALEX0077

Δημοσίευση 29/07/2012 - 14:20

Δοκιμασε να εχεις λογαρμιασμο στην τραπεζα πειραιως.....κραταει απο ελαχιστη εως καθολου προμηθεια......απλα συμβουλη....στο εμβασμα απλα βαζεις τα στοιχεια απο τον λογαριασμο σου και το ΙΒΑΝ και σου βαζουνε τα χρηματα συνηθως 3-5 μερες....εμενα παιζω στην bwin και στιν 365 μ κανει 2 εργασιμες συνηθως ι 365 μου κραταει 2€ η bwin καθολου

Ιδια προμηθεια με την εθνικη κραταει. Το θεμα ειναι και της άλλης τραπεζας του εξωτερικού

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1

0 μέλη, 1 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες