Μετάβαση στο περιεχόμενο


Φωτογραφία
- - - - -

Εντολή στα εξουσιοδοτημένα καταστήματα της Apple στην Ευρώπη να ανοίξουν χώρο για τα iPad


  • Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
62 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#61   ichbin

ichbin

    iPH Enthousiast

  • 398 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone X
  • Tablet:iPad Air +4G

Δημοσίευση 27/08/2012 - 22:44

Δεν μπορω να καταλάβω μερικούς που τα έχουν με την σαμσουνγκ και τους πειράζει που φτιάχνει μέχρι και κλιματιστικα. Απορώ ειλικρινά με αυτούς τους τύπους.

Εγω μετα απο την εμπειρία μου με το tab 2 7" δεν θα με χαλούσε καθόλου και ένα iPad 7". Προσωπικά αυτη την διάσταση την θεωρώ ποιο βολικη απο το υπόλοιπα 9 και 10 που κυκλοφορούν.

Καλα, μαθε λιγα πρωτα για την apple σαν εταιρεια και οταν μαθεις ελα πες μου μετα αν θα σου ξενισει λιγο ή οχι αν ακουσεις οτι θα βγαλει κλιματιστικα. Επισης δεν ειπα οτι με πειραζει αν θα βγει κλιματιστικο απο την apple, ειπα απλα οτι θα μου εκανε εντυπωση. Και δεν τα εχω με τη Samsung ουτε με καμια αλλη εταιρεια. Απλα την αναφερα ως παραδειγμα μιας και ασχολειται με αρκετα προιοντα και τα εχει καταφερει περιφημα. Και σπιτι μου εχω αν θελεις να ξερεις πολλες συσκευες της Samsung, και μια απο αυτες ενα samsung galaxy siii που πηρα στη συζυγο. Οποτε χωρις καν να με γνωριζεις μη με χαρακτηριζεις και μην προσπαθεις να αναπτυξεις αντιπαραθεση. Ο καθενας λεει τη γνωμη του ελευθερα και νομιζω οτι την εξεφρασα πολυ σωστα και χωρις να υποτιμω κανεναν. Κ στην τελικη δεν ειπα οτι με χαλαει το 7 ιντσο. Εγω που εχω συνηθισει στην οθοναρα του κανονικου ΑΠΛΑ ειπα οτι με τιποτα δε θα το επαιρνα.

Τελευταία επεξεργασία από: ichbin, 27/08/2012 - 22:45


Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#62   Darkmage

Darkmage

    iPH newbie

  • 10 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 4

Δημοσίευση 04/09/2012 - 20:54

Οι τιμες γενικα στην Ελλαδα ειναι πολυ μεγαλες αλλα πιστευω οτι αν το iPad mini εχει ρετινα αναλυση και ανταγωνιστικη τιμη θα ηταν καλη επιλογη...

#63 Guest_emeliss_*

Guest_emeliss_*

Δημοσίευση 09/09/2012 - 20:02

Οι τιμές είναι μια χαρά, εκτός και αν θεωρείς πολύ μεγάλη διαφορά τα 10-20 ευρώ. Οι μισθοί μας είναι (πλέον) πολύ μικροί και θα πρέπει να αρχίσουμε να μαζεύουμε το χεράκι μας από πράγματα που δεν φτάνουμε.




Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 5

0 μέλη, 5 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες