Μετάβαση στο περιεχόμενο


Φωτογραφία
- - - - -

BODEGA: App Store for Macs


  • Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
Θέμα χωρίς απαντήσεις

#1   endy23

endy23

    iPH newbie

  • 14 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 14/11/2009 - 18:23

Την παρακατω περιγραφη την αντεγραψα απο το: http://www.newsbytes...ore-for-the-mac



Bodega: ένα App Store για το Mac σας!

August 20, 2009 at 11:15 By: Manogr Category: Software

bodega main

Αφού δεν το έχει κάνει (ακόμα;) η ίδια η Apple μετά την επιτυχία του App Store για το iPhone ήταν λογικό να εμφανιστεί κάτι αντίστοιχο και για τους υπολογιστές Mac. Η κοινότητα των χρηστών και τον προγραμματιστών Mac υπερηφανεύεται για τις εξαιρετικές, όμορφες και λειτουργικές εφαρμογές που κυκλοφορούν αλλά και για το πόσοι αγοράζουν τα προγράμματα που χρησιμοποιούν συγκριτικά με τους χρήστες windows.
Ποιος λοιπόν δεν θέλει μία native mac εφαρμογή που να επιτρέπει την ανακάλυψη, το downloading, την αγορά και την αναβάθμιση app για το Mac μέσα από ένα όμορφο και λειτουργικό περιβάλλον που θυμίζει τις δυνατότητες του App Store.

To Bodega είναι μία δωρεάν εφαρμογή που παρουσιάζει εμπορικές αλλά και δωρεάν εφαρμογές στα ράφια ενός εικονικού καταστήματος, χωρισμένες φυσικά ανά κατηγορίες ενώ κάθε μία έχει την δική της σελίδα για περισσότερες πληροφορίες και screenshots. Ιδιαίτερα χρήσιμες είναι οι λίστες με τις Top δωρεάν και τις Top εμπορικές εφαρμογές. Οι χρήστες μπορούν να κατεβάσουν άμεσα τα δωρεάν προγράμματα, τις δοκιμαστικές εκδόσεις αλλά και να αγοράσουν τις εμπορικές. Οι συναλλαγές γίνονται από τα site των δημιουργών και το Bodega δεν κρατάει καμία προμήθεια για τις αγορές αυτές. Προφανώς τα κέρδη θα έρθουν από διαφημίσεις και προνομιούχα τοποθέτηση των εφαρμογών.

bodega categories

Μία ακόμα σημαντική δυνατότητα του Bodega είναι η δυνατότητα εύκολης και άμεσης αναβάθμισης των εφαρμογών που έχουμε εγκατεστημένες στον υπολογιστή μας ανεξάρτητα με το αν τις έχουμε κατεβάσει μέσω του Bodega! Φαντάζομαι όλοι καταλαβαίνετε πόσο βολικό είναι αυτό αφού μέσα από μία σελίδα βλέπουμε όλες τις εκδόσεις των εφαρμογών μας και με ένα click προχωράμε στην αναβάθμιση τους. Το μόνο μειονέκτημα εδώ είναι ότι το Bodega μπορεί να βρει μόνο τις εφαρμογές που υπάρχουν και σε αυτό. Έτσι αν έχετε κάποια από τις πολλές εφαρμογές που δεν προωθούνται μέσα από το Bodega δεν θα μπορέσετε να την δείτε στην σχετική λίστα αναβαθμίσεων αλλά αυτό θα αλλάζει όταν περισσότεροι προγραμματιστές και εταιρίες ξεκινήσουν να προσφέρουν τα προϊόντα τους μέσα από την συγκεκριμένη υπηρεσία.

bodega update

Αυτή την στιγμή 578 apps προωθούνται μέσα από το Bodega ενώ συνέχεια προγραμματιστές προσθέτουν και τις δικές τους. Αυτό είναι κατά τη γνώμη μου σημαντικό και εκεί θα κριθεί το παιχνίδι για την συγκεκριμένη υπηρεσία. Αν καταφέρει να συγκεντρώσει τις περισσότερες εφαρμογές και να γίνει ένα One Stop Shop τότε σίγουρα θα έχει επιτυχία… αν όχι θα περιμένουμε την επόμενη αντίστοιχη προσπάθεια. Η καταχώρηση εφαρμογών είναι δωρεάν οπότε αν είστε προγραμματιστής Mac μην διστάσετε να προσθέσετε και την δική σας αφού πρώτα δείτε όλες τις λεπτομέρειες στην σελίδα των Developers.

Αν και ακόμα το Bodega βρίσκεται σε δοκιμαστική έκδοση πρόκειται για μία αρκετά υποσχόμενη εφαρμογή που, αν πετύχει, θα φανεί ιδιαίτερα χρήσιμη σε όλους τους κατόχους Mac!
Δοκιμάστε την και περιμένουμε την γνώμη σας.

Επειδη δεν ξερω αν ειναι το σωστο μερος για την εφαρμογη "αν και πιστευω οτι αξιζει να αναφερθει" οποιος admin θελει να την μετακινησει, να την μετατρεψει η να την διαγραψει οπως αυτος νομιζει.

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;



Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 0

0 μέλη, 0 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες